|
|
#4981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Trzymaj się kwiatuszku, będzie dobrze
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
#4982 |
|
Zadomowienie
|
powiedzcie skad wziac sily jesli wszystko sie wali
|
|
|
|
#4983 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głowa do góry! A najlepiej przestań bawić się w szpiega i odizoluj się od tego wszystkiego. Mnie pękłoby serce gdybym zobaczyłam M z inną dziunią, więc naprawdę bądź twarda i nie podglądaj ich! Trzymaj się! Też mam chwilowy spadek nastroju Cytat:
|
||
|
|
|
#4984 |
|
MUSEarka
|
Dziewczyny, a ja dzisiaj byłam na randce i było super! W tym czasie dostałam od eksa 2 smsy. Nim dotarłam do mieszkania, było ich 5. Zebrało mu się na uczucia dzisiaj
|
|
|
|
#4985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zadomowienie
|
powaznie niech ktos mi powie co mam robic
|
|
|
|
#4987 |
|
MUSEarka
|
|
|
|
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
nie ma cudownego leku niestetyWiesz co ja robilam w chwilach najgorszego dola - wlaczalam byle jaki serial, i potrafilam caly sezon w 2 dni obejrzec. Odciagalo to na chwile moje mysli. No przynajmniej troche zamraczalo, dokladniej mowiac. Duzo plakalam, ale tego nie polecam bo 1 - oczy napuchniete na 2 dzien, 2 - glowa boli masakrycznie 3 - placz i tak samoczynnie zawsze byl a nie na sile czy cos Dzwon do dobrej kolezanki, ale takiej od serca, ktora pozwoli Ci sie wygadac A tak dlugofalowo, to nie wiem jak z czasem stoisz, finansami itd, bo bardzo polecam zapisac sie na jakies zajecia - kurs tanca, fitness. Choc kurs tanca jest lepszy bo wiecej ludzi nowych poznasz, odciagnie to Twoja uwage. |
|
|
|
#4989 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czym rozjaśniła Ci ? też sie zastanawiam nad dodaniem refleksów moim włosom, ale nie wiem czym ![]() A czy stosowałyście może te spraye typu john frida, czy joanna ? ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
Ale masz dobrze, sielanka ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
To prawda piękna z Ciebie kobitka ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
nie wchodz na jego/jej profil, nie zagladaj bo tylko sie katujesz. A jak tam z tym Twoim amantem ? (odpisałamCi na PW wczoraj) ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
![]() Super ze sie nie dajesz i ukladasz wszystko po swojemu.
|
|
|
#4990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem trochę chora... A dzisiaj byłam na kawie z dawnym znajomym, super było, świetnie się gadało. Poprawiła mi humor ta kawa.
I usłyszałam, że mam piękną twarz, regularne rysy i śliczny uśmiech i że to rzadkość. O rany, dziwnie się czuję, gdy ktoś mnie komplementuje teraz, jednak eks pozostawił po sobie rany. Mam też 2 nowe lakiery - tanizna z Wibo, ale muszę przyznać, że posiadanie ładnych rąk poprawia mi humor. ![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
Podoba mi się to bojowe nastawienie
|
|
#4991 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie lubię najeżdżania na nowe dziewczyny eksów, w końcu każda z nas bywa dziewczyną czyjegoś eksa Jednak on nie bardzo się wysila, skoro nie jest w stanie wymyślić innej miejscówki ![]() Cytat:
A jakieś buziaczkowe komentarze do kiedy miał? Cytat:
Jak byłam na randce z moim obecnym adoratorem, to musiała do niego po raz pierwszy od paru miesięcy napisać jego była i jeszcze jakieś romantyczne zdjęcia na fb zaczęła wstawiać... Cytat:
Jeśli jednak choć trochę myślisz o nim poważnie, to unikaj takich rozmów na początku znajomości. Fajnie sobie poflirtować, ale może to zostać odebrane jako zachęta do niezobowiązującej relacji ![]() Jestem przekonana, że jak się spotkacie, to oczarujesz go nie tylko seksapilem
|
|
|
#4992 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Też nie jest to jakaś drastyczna zmiana, bo się zbytnio w oczy nie rzuca, a oto mi chodziło Wiem, wiem, ale nie mam jakoś weny do odpisania ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() Jak nie maluję pazurków - piękne paznokcie. Teraz przez dwa tygodnie malowałam i się rozdwajają, zadzierają i pękają i teraz każdy ma inną długość ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
Wątpie, że polubił takie zachowanie, bo jeszcze do niedawna usuwał Jej wszystkie komentarze, jakieś oznaczenia, itp. Chyba musi mieć z nią super seks Pewnie bym na nią "nie najeżdżała" gdyby rozstanie było w innych okolicznościach, innej sytuacji, i przede wszystkim On był inny, Jego zachowanie, a tak mam powody. Co do wymyślania miejsc i po co się wysilać, skoro ona nigdy tam nie była, może ją tym zachwycić, zaimponować jej. Ciekawe czy koszta też dzielą 50-50 ? |
||||
|
|
|
#4993 |
|
Nie depcze krokusów
|
Według mnie powinnaś najeżdżać na niego, a nie na nią. Pewnie niezłe jej kłamstwa na Twój temat wygaduje.
I za kim tu płakać.
|
|
#4994 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzisiaj o 16tej oddaję EX książkę, którą (będąc idiotką) pożyczyłam w zeszłym tygodniu. Mam mu ją podrzucić do pracy... boję się że nie podołam.
Wczoraj kiedy napisałam do niego, że chciałabym ją zwrócić napisał tylko kiedy, żadnego "cześć" na powitanie ani pożegnanie. Wkurza mnie, bo zachowuje się jakbym zrobiła mu jakąś wielką krzywdę, jakby był obrażony lub zraniony - jest zwyczajnie nieuprzejmy. Myślałam, że jak się kogoś rani i odchodzi to przynajmniej nie dokłada się mu takim wrednym zachowaniem. Zamierzam mu ją oddać, bez uśmiechu, bez "zobacz jaka jestem sympatyczna" - nie zasługuje na to! Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-11-14 o 08:47 |
|
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo, że jej nie lubisz... dla mnie to normalne
|
|
|
|
#4997 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I głupio, bo to on Ci krzywdę robi. To on Cię zwodzi (ją też). To on jest radosnym sukinkotkiem któremu wszystko uchodzi na sucho :P
|
|
#4998 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
ale to on zrobił i robi dalej krzywdę Tobie, a nawet jej, bo nie jest z nią szczery. Żal mi jej. Ty przynajmniej masz to już za sobą
|
|
|
#4999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
niezły hardcore będzie
|
||
|
|
|
#5000 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zwodzi. No, chyba że uważasz, że ona wie o tych smsach do Ciebie. Cytat:
|
|
|
#5001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że ja już odpuściłam i nie odpisuję i teraz mam mętlik w głowie co ostatnio chciał, bo właśnie ma urlopik Mówisz - ciekawe. Tylko mi może być ciężko, ale postaram się wtedy gdy będę z tym chłopakiem się w Nim zakocham, bo tak to jakoś niebardzo to widzę i mi się to widzi. |
|
|
|
|
#5002 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Masz mętlik w głowie, bo sama go sobie fundujesz i doskonale o tym wiesz. Kontakt z nim, śledzenie go na fb...już Ci kiedyś pisałam, że to Ci wcale nie pomaga w życiu bez niego. Bo Ty niby sobie układasz, ale cały czas czekasz. P.S. I co, uważasz że on jest cacy lali i w porządku chłopczyk? Nie ma o co się do niego czepiać? Tylko ona jest zła niedobra małpa, która śmiała się z nim związać i śmie chwalić się swoim zauroczeniem i szczęściem na fb? No niestety, życie pokazało że za duża swoboda prowokuje do zdrady.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-11-14 o 10:01 |
|
|
|
|
#5003 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Wychowałam się z prawie samymi facetami, mam wielu kumpli. Żaden gości nie zabroni mi widywania się z kolegami, ale zamiast robić o to awantury skupiłabym się na utworzeniu w partnerze poczucia, że jest jedyny i wyjątkowy. A na miejscu strony zazdrosnej zamiast stawiać zakazy wywołałabym poczucie winy i niedopieszczenia, aby wiedział, że będzie mi smutno i przykro i ogólnie nie warto pisać do byłej
|
|
|
#5004 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Akurat ja nie miałam nic przeciwko Jego byłej, bo ona jest już mężatką i dziecko chyba nawet ma ![]() Tylko, że On ma swoje ZASADY i KONIEC nie ma dyskusji z Nim na ten temat. Po prostu ciężki charakter mi się może trafić ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Coś w tym jest i masz rację
|
||
|
|
|
#5005 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tacy faceci nie są warci łez ani powrotów... Cytat:
Jesteście przyjaciółmi, prowadzicie razem biznes, wychowujecie wspólnie rybki? ![]() Jeśli z czystej kultury, to szkoda czasu. Zranił Cię i jeszcze robi kuku swojej obecnej ofierze. Cytat:
Cytat:
![]() Nie daj się jego prowokacjom. Mnie bardzo budował każdy sms eksa, na którego nie odpisałam, choćbym miała zakopywać telefon w szafie i zmieniać pin. Myślę, że to mi bardzo pomogło, aby szybciej uzyskać słodki stan zobojętnienia...
|
|
|
#5006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5007 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Malla, ale ona go ciągle wybiela i ciągle na niego czeka, chce z nim być. Nie czuje się zraniona, bo ma satysfakcję że on wcale z tamtą nie jest tak idealnie szczęśliwy żeby zapomnieć i przestać pisać.
I tak już się ciągnie...i ciągnie...i ciągnie...bo Kornelciaczek twierdzi, że u niej jest tak, że nie zapomina o eksie, tęskni i czeka dopóki się nie zakocha w innym.
|
|
#5008 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
To nie wystarczy na potwierdzenie, że Ci NIE POMOŻE? Cytat:
![]() Nie będę się wymądrzać, bo sama wpadam w jeden związek po drugim.
|
|
|
#5009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5010 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc teraz się zastanów w jaki sposób miałby Tobie pomóc, skoro sam ma jakąś dziwną sytuację? Lepiej nie licz na niego teraz, tylko uświadom sobie, że sama musisz sobie poradzić. Niestety. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Dostałam takiego kopa właśnie
, że odechciało mi się EKSa i wszystkiego
Nie wierzę!!
W czym ja gorsza od niej byłam, (z tego co wiem urodą nie grzeszę), więc wtf?
). Ciekawe czy jej każe brać tabsy 

nie ma cudownego leku niestety

generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego
To prawda piękna z Ciebie kobitka