Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 23:31   #4981
behemotkot
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
nie mam juz sily, na prawde. nie daje juz rady ;(

Trzymaj się kwiatuszku, będzie dobrze
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:32   #4982
Kwiatuszek133
Zadomowienie

powiedzcie skad wziac sily jesli wszystko sie wali
Kwiatuszek133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:39   #4983
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
A ja cofam to co pisałam Dostałam takiego kopa właśnie , że odechciało mi się EKSa i wszystkiego Tego mi było trzeba Jeszcze nie rozpłakałam się, ale pewnie kryzys przyjdzie w nocy!!

Uwaga, uwaga!! Wspólny wyjazd w "Nasze" miejsce z nową dziunią... Chyba bardziej podniecić się nie mogła jak jej "Kochanie" robi w plenerze jedzonko I że On się zgadza na takie publiczne oznaczenia, komentuje to, lajkuje Nie wierzę!! W czym ja gorsza od niej byłam, (z tego co wiem urodą nie grzeszę), więc wtf? Gorsze zachowanie ona ma niż nie jedne dziecko Co oni w ten sposób chcą mi dowalić, co chce pokazać, że to ona teraz Go ma (w końcu ktoś ją po X czasie zechciał ). Ciekawe czy jej każe brać tabsy ?
Ech, masakra. Nie wiem czemu ludzie afiszują się ze wszystkim. Jeśli ona była długo sama to może chce pokazać całemu światu, że wreszcie kogoś ma a on się na to zgadza, bo nie chce robić problemów na początku związku? Kiedy ja zaczynałam się spotykać z M. a on był zauroczony też wrzucał nasze wspólne foty na fb i oznaczał mnie... nie byłam z tego zadowolona, bo mamy dużo wspólnych znajomych, który znali mnie ze związku z poprzednim partnerem ale godziłam się, bo widziałam że jego to cieszy. Zabieranie w te same miejsca... pff. Pomyśl że on się nawet nie wysila tylko jeździ z nią w znane sobie miejscówki.
Głowa do góry! A najlepiej przestań bawić się w szpiega i odizoluj się od tego wszystkiego. Mnie pękłoby serce gdybym zobaczyłam M z inną dziunią, więc naprawdę bądź twarda i nie podglądaj ich!

Cytat:
nie mam juz sily, na prawde. nie daje juz rady ;(
Trzymaj się! Też mam chwilowy spadek nastroju

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Dostałam zaproszenie na jego urodziny... A do tego w najbliższym czasie chce mnie zabrać gdzieś na imprezę... Jak ja mu jutro w oczy spojrzę po takiej rozmowie?
Super, fajnie że wszystko się tak układa! Najważniejsze że nie myślisz o exie
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:44   #4984
mesarka
MUSEarka

Dziewczyny, a ja dzisiaj byłam na randce i było super! W tym czasie dostałam od eksa 2 smsy. Nim dotarłam do mieszkania, było ich 5. Zebrało mu się na uczucia dzisiaj Ale jestem twarda. JESTEM a nie jak on myśli - udaję. Na prawdę teraz mam w sobie dużo siły Gdybym mogła, to bym przekazała ją tym Dziewczynom na wątku, które jej potrzebują.
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:54   #4985
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja dzisiaj byłam na randce i było super! W tym czasie dostałam od eksa 2 smsy. Nim dotarłam do mieszkania, było ich 5. Zebrało mu się na uczucia dzisiaj Ale jestem twarda. JESTEM a nie jak on myśli - udaję. Na prawdę teraz mam w sobie dużo siły Gdybym mogła, to bym przekazała ją tym Dziewczynom na wątku, które jej potrzebują.
Czyżby konkurencje poczuł??
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 23:58   #4986
Kwiatuszek133
Zadomowienie

powaznie niech ktos mi powie co mam robic
Stary 2012-11-13, 23:59   #4987
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Czyżby konkurencje poczuł??
Nie mam pojęcia, bo mu o tym nie mówiłam. No, chyba że wszedł tu na wątek i przeczytał, bo chyba Wam pisałam, że się wybieram
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 00:14   #4988
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
powaznie niech ktos mi powie co mam robic

nie ma cudownego leku niestety

Wiesz co ja robilam w chwilach najgorszego dola - wlaczalam byle jaki serial, i potrafilam caly sezon w 2 dni obejrzec.
Odciagalo to na chwile moje mysli. No przynajmniej troche zamraczalo, dokladniej mowiac. Duzo plakalam, ale tego nie polecam bo
1 - oczy napuchniete na 2 dzien,
2 - glowa boli masakrycznie
3 - placz i tak samoczynnie zawsze byl a nie na sile czy cos
Dzwon do dobrej kolezanki, ale takiej od serca, ktora pozwoli Ci sie wygadac

A tak dlugofalowo, to nie wiem jak z czasem stoisz, finansami itd, bo bardzo polecam zapisac sie na jakies zajecia - kurs tanca, fitness. Choc kurs tanca jest lepszy bo wiecej ludzi nowych poznasz, odciagnie to Twoja uwage.
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 01:29   #4989
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj ścięłam włosy (chciałam krócej, ale fryzjerka mi odradziła i dziś żałuję), trochę też je rozjaśniłam (gdyż mam OMBRE na końcach - naturalne i teraz tylko z góry refleksy ) i ciągle się nimi zachwycam Ale pewnie tylko do dziś, bo jutro po umyciu nie będzie to samo
Witaj w klubie a czym rozjaśniła Ci ? też sie zastanawiam nad dodaniem refleksów moim włosom, ale nie wiem czym
A czy stosowałyście może te spraye typu john frida, czy joanna ?

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kornelciaczek:

dla niego nie pojete było, jak mogę się mu nie dać pocałowac na pierwszej randce, co dopiero mówiąc o czymś więcej generalnie to nie jakiś problem dla mnie, ale po prostu ... nie potrzebowałam tego Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, pocałowaliśmy się pierwszy raz po ok 3 tygodniach, a po miesiącu się kochaliśmy. Zwariował całkiem, ja też Po kolejnym miesiącu się oświadczył. A teraz jest cudownym mężem (dogadujemy się świetnie, nie było do tej pory żadnej poważniejszej kłótni) sprząta, czasem gotuje, robi zakupy) , niemogącym się już doczekać dzidziusia. Jak leżymy i oglądamy film, to głaszcze brzuszek, całuje, mówi do maleństwa, gilga jak się wypina w brzuchu (czuć wyraźnie, jak się wypnie pupką albo główką).

A w brzuszku siedzi sobie synek
Sweet Ale masz dobrze, sielanka

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dobrze, ze obiad się "robi" bo bym się zakrztusiła

"Piękność" tu ma niewiele do rzeczy, bo gdyby od niej wszystko zależało w sprawach damsko-męskich, to nie miałabym tyle razy złamanego serca
Poza tym ja nie jestem typem modnisi i paniusi, która się stroi i jest zawsze na bieżąco z modą (proste - generalnie to co "modne" mi się nie podoba ) a faceci pokroju mojego "starego" TŻ i tego jego kolegi raczej na takie nie zwracają uwagi na imprezach. Tu ewidentnie pojechałam mu po ambicji, więc bidulek aż się zakochał

To z bloga to stare Sprzed ponad 2 lat, jeszcze młoda byłam
Ale na blog wrzuciłam jedno ze sesji ślubnej, więc bardziej aktualne: http://3.bp.blogspot.com/-HYx1mdXpRY...IMG_1136-2.png
WOW To prawda piękna z Ciebie kobitka

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
A ja cofam to co pisałam Dostałam takiego kopa właśnie , że odechciało mi się EKSa i wszystkiego Tego mi było trzeba Jeszcze nie rozpłakałam się, ale pewnie kryzys przyjdzie w nocy!!

Uwaga, uwaga!! Wspólny wyjazd w "Nasze" miejsce z nową dziunią... Chyba bardziej podniecić się nie mogła jak jej "Kochanie" robi w plenerze jedzonko
I że On się zgadza na takie publiczne oznaczenia, komentuje to, lajkuje Nie wierzę!! W czym ja gorsza od niej byłam, (z tego co wiem urodą nie grzeszę), więc wtf? Gorsze zachowanie ona ma niż nie jedne dziecko Co oni w ten sposób chcą mi dowalić, co chce pokazać, że to ona teraz Go ma (w końcu ktoś ją po X czasie zechciał ). Ciekawe czy jej każe brać tabsy ?

http://sentencje.pl/1137/?code=AQDhM...BC7oBlyoW8bAP0#_=_
Może jeszcze niech film nakręcą i Ci wyślą nie wchodz na jego/jej profil, nie zagladaj bo tylko sie katujesz.
A jak tam z tym Twoim amantem ? (odpisałamCi na PW wczoraj)

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
I ja musze w koncu odnalezc zrodlo sily w sobie ehhh
Super ze sie nie dajesz i ukladasz wszystko po swojemu.
Stary 2012-11-14, 02:17   #4990
tyene
Zakorzenienie

Jestem trochę chora... A dzisiaj byłam na kawie z dawnym znajomym, super było, świetnie się gadało. Poprawiła mi humor ta kawa. I usłyszałam, że mam piękną twarz, regularne rysy i śliczny uśmiech i że to rzadkość. O rany, dziwnie się czuję, gdy ktoś mnie komplementuje teraz, jednak eks pozostawił po sobie rany. Mam też 2 nowe lakiery - tanizna z Wibo, ale muszę przyznać, że posiadanie ładnych rąk poprawia mi humor.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

Cytat:
Ulalalalala! Trzymam kciuki za dalszy rozwój randkowania

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy tez tak macie,że jak jesteście w związku to liczycie na to,że to już jest ten ostatni związek,że się skończy ślubem itd. czy tylko ja mam takie podjeście?[COLOR="Silver"]
Nie jesteś sama. Ja jestem staromodna i w ogóle nie bawię się w coś innego niż związki, które mogą zakończyć się ślubem.

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Ja tam nie czuję się strasznie wiekowo, mimo 30-stki na karku Jakoś tak.
Aaa, i mam koty, mam. Dwa.
Z urody to jakbym miotłę dokupiła, to na sabaty mogłabym latać

I co? Ano nic, trzeba wziąć się za siebie i żyć ;-) Dla siebie i kotów, a niewykluczone, że zaniedługo pojawi się jakiś pan

Podoba mi się to bojowe nastawienie
Stary 2012-11-14, 02:46   #4991
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Uwaga, uwaga!! Wspólny wyjazd w "Nasze" miejsce z nową dziunią... Chyba bardziej podniecić się nie mogła jak jej "Kochanie" robi w plenerze jedzonko I że On się zgadza na takie publiczne oznaczenia, komentuje to, lajkuje
Może mu na niej zależy, a może mu to po prostu nie przeszkadza. Ludzie się zmieniają, mógł polubić takie ostentacyjne zachowania. Zwłaszcza, jeśli dostaje za nie dobry seks.

Nie lubię najeżdżania na nowe dziewczyny eksów, w końcu każda z nas bywa dziewczyną czyjegoś eksa Jednak on nie bardzo się wysila, skoro nie jest w stanie wymyślić innej miejscówki
Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
Pytałam o poprzednie związki Stwierdził, że jakiś czas temu zakończył pewną znajomość i założył konto bo jego przyjaciel znalazł tam swoją obecną żonę. "Jakiś czas temu" - czytaj, tydzień
Tydzień temu zmienił status, nie musi to oznaczać, że do tego czasu był szaleńczo zakochany.

A jakieś buziaczkowe komentarze do kiedy miał?
Cytat:
Zawsze twierdziłam, że eksowie mają wbudowany radar i synchronizują się z naszym ich wdupiemaniem.

Jak byłam na randce z moim obecnym adoratorem, to musiała do niego po raz pierwszy od paru miesięcy napisać jego była i jeszcze jakieś romantyczne zdjęcia na fb zaczęła wstawiać...
Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Dostałam zaproszenie na jego urodziny... A do tego w najbliższym czasie chce mnie zabrać gdzieś na imprezę... Jak ja mu jutro w oczy spojrzę po takiej rozmowie?
Z podniesioną głową!

Jeśli jednak choć trochę myślisz o nim poważnie, to unikaj takich rozmów na początku znajomości. Fajnie sobie poflirtować, ale może to zostać odebrane jako zachęta do niezobowiązującej relacji

Jestem przekonana, że jak się spotkacie, to oczarujesz go nie tylko seksapilem
Stary 2012-11-14, 08:17   #4992
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam pojęcia, bo mu o tym nie mówiłam. No, chyba że wszedł tu na wątek i przeczytał, bo chyba Wam pisałam, że się wybieram
A myślisz, że czyta

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Witaj w klubie a czym rozjaśniła Ci ? też sie zastanawiam nad dodaniem refleksów moim włosom, ale nie wiem czym
A czy stosowałyście może te spraye typu john frida, czy joanna ?

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Sweet Ale masz dobrze, sielanka

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

WOW To prawda piękna z Ciebie kobitka

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Może jeszcze niech film nakręcą i Ci wyślą nie wchodz na jego/jej profil, nie zagladaj bo tylko sie katujesz.
A jak tam z tym Twoim amantem ? (odpisałamCi na PW wczoraj)

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

I ja musze w koncu odnalezc zrodlo sily w sobie ehhh
Super ze sie nie dajesz i ukladasz wszystko po swojemu.
Farbą fryzjerską, jakieś na M ma i wybrała taki blond co mi się nie podobał, ale na moich włosach super wyszedł Też nie jest to jakaś drastyczna zmiana, bo się zbytnio w oczy nie rzuca, a oto mi chodziło

Wiem, wiem, ale nie mam jakoś weny do odpisania Jednak już się za to biorę

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Jestem trochę chora... A dzisiaj byłam na kawie z dawnym znajomym, super było, świetnie się gadało. Poprawiła mi humor ta kawa. I usłyszałam, że mam piękną twarz, regularne rysy i śliczny uśmiech i że to rzadkość. O rany, dziwnie się czuję, gdy ktoś mnie komplementuje teraz, jednak eks pozostawił po sobie rany. Mam też 2 nowe lakiery - tanizna z Wibo, ale muszę przyznać, że posiadanie ładnych rąk poprawia mi humor.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

Ulalalalala! Trzymam kciuki za dalszy rozwój randkowania

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ----------

Nie jesteś sama. Ja jestem staromodna i w ogóle nie bawię się w coś innego niż związki, które mogą zakończyć się ślubem.

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Podoba mi się to bojowe nastawienie
Mój jak to HOPEFULL napisała "nowy amant" tak komplementy strzelał, że aż mnie głupio było i w pewnym momencie stwierdził, że skoro nie chcę ich przyjmować i słuchać to od dziś 0 i teraz codziennie mi mówi jaka to ja brzydka, gruba, że kto będzie mnie chciał (wiem, że to żarty, i że się nabija, ale to też jest na swój sposób słodkie)

Jak nie maluję pazurków - piękne paznokcie. Teraz przez dwa tygodnie malowałam i się rozdwajają, zadzierają i pękają i teraz każdy ma inną długość

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Może mu na niej zależy, a może mu to po prostu nie przeszkadza. Ludzie się zmieniają, mógł polubić takie ostentacyjne zachowania. Zwłaszcza, jeśli dostaje za nie dobry seks.

Nie lubię najeżdżania na nowe dziewczyny eksów, w końcu każda z nas bywa dziewczyną czyjegoś eksa
Jednak on nie bardzo się wysila, skoro nie jest w stanie wymyślić innej miejscówki

Tydzień temu zmienił status, nie musi to oznaczać, że do tego czasu był szaleńczo zakochany.

A jakieś buziaczkowe komentarze do kiedy miał?

Zawsze twierdziłam, że eksowie mają wbudowany radar i synchronizują się z naszym ich wdupiemaniem.

Jak byłam na randce z moim obecnym adoratorem, to musiała do niego po raz pierwszy od paru miesięcy napisać jego była i jeszcze jakieś romantyczne zdjęcia na fb zaczęła wstawiać...

Z podniesioną głową!

Jeśli jednak choć trochę myślisz o nim poważnie, to unikaj takich rozmów na początku znajomości. Fajnie sobie poflirtować, ale może to zostać odebrane jako zachęta do niezobowiązującej relacji

Jestem przekonana, że jak się spotkacie, to oczarujesz go nie tylko seksapilem
Od kiedy??

Wątpie, że polubił takie zachowanie, bo jeszcze do niedawna usuwał Jej wszystkie komentarze, jakieś oznaczenia, itp. Chyba musi mieć z nią super seks

Pewnie bym na nią "nie najeżdżała" gdyby rozstanie było w innych okolicznościach, innej sytuacji, i przede wszystkim On był inny, Jego zachowanie, a tak mam powody.

Co do wymyślania miejsc i po co się wysilać, skoro ona nigdy tam nie była, może ją tym zachwycić, zaimponować jej. Ciekawe czy koszta też dzielą 50-50 ?
Stary 2012-11-14, 08:42   #4993
Malla
Nie depcze krokusów

Według mnie powinnaś najeżdżać na niego, a nie na nią. Pewnie niezłe jej kłamstwa na Twój temat wygaduje.
I za kim tu płakać.
Stary 2012-11-14, 08:46   #4994
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Dziewczyny, dzisiaj o 16tej oddaję EX książkę, którą (będąc idiotką) pożyczyłam w zeszłym tygodniu. Mam mu ją podrzucić do pracy... boję się że nie podołam.
Wczoraj kiedy napisałam do niego, że chciałabym ją zwrócić napisał tylko kiedy, żadnego "cześć" na powitanie ani pożegnanie. Wkurza mnie, bo zachowuje się jakbym zrobiła mu jakąś wielką krzywdę, jakby był obrażony lub zraniony - jest zwyczajnie nieuprzejmy. Myślałam, że jak się kogoś rani i odchodzi to przynajmniej nie dokłada się mu takim wrednym zachowaniem.

Zamierzam mu ją oddać, bez uśmiechu, bez "zobacz jaka jestem sympatyczna" - nie zasługuje na to!

Edytowane przez paputek00
Czas edycji: 2012-11-14 o 08:47
Stary 2012-11-14, 09:04   #4995
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Według mnie powinnaś najeżdżać na niego, a nie na nią. Pewnie niezłe jej kłamstwa na Twój temat wygaduje.
I za kim tu płakać.
Tego nie wiem co jej o mnie mówi, poza tym to chyba On mi niezłe ściemy wciska Chyba ja jej bardziej nienawidzę niż Go
Stary 2012-11-14, 09:27   #4996
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Wiadomo, że jej nie lubisz... dla mnie to normalne
Stary 2012-11-14, 09:31   #4997
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tego nie wiem co jej o mnie mówi, poza tym to chyba On mi niezłe ściemy wciska Chyba ja jej bardziej nienawidzę niż Go
I głupio, bo to on Ci krzywdę robi. To on Cię zwodzi (ją też). To on jest radosnym sukinkotkiem któremu wszystko uchodzi na sucho :P
Stary 2012-11-14, 09:40   #4998
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Trudno, żebyś ją lubiła i zabierała na shopping ale to on zrobił i robi dalej krzywdę Tobie, a nawet jej, bo nie jest z nią szczery. Żal mi jej. Ty przynajmniej masz to już za sobą
Stary 2012-11-14, 09:46   #4999
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
I głupio, bo to on Ci krzywdę robi. To on Cię zwodzi (ją też). To on jest radosnym sukinkotkiem któremu wszystko uchodzi na sucho :P
Czy ją zwodzi - chyba NIE! To z nią się oficjalnie teraz "prowadza". Jak ja byłam to aż takie to publiczne nie było

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Trudno, żebyś ją lubiła i zabierała na shopping ale to on zrobił i robi dalej krzywdę Tobie, a nawet jej, bo nie jest z nią szczery. Żal mi jej. Ty przynajmniej masz to już za sobą
Tego nie wiemy, a to że od czasu do czasu do mnie napisze. Dziewczyny, nie ukrywam tego, że On ma z dziewczynami i swoimi byłymi kontakt, ba nawet się z nimi czasem widywał, ale jako znajomy Czego mi np obecny adorator STANOWCZO ZABRONIŁ ! W ogóle stwierdził, że jak będę z Nim to mam nie wychodzić na spotkania z płcią męską, nie pisać z nimi za dużo (tylko w ważnych sprawach), żadnych dobrych kolegów, itp. Jak dla mnie to to niezły hardcore będzie
Stary 2012-11-14, 09:49   #5000
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Czy ją zwodzi - chyba NIE!

Zwodzi. No, chyba że uważasz, że ona wie o tych smsach do Ciebie.

Cytat:
W ogóle stwierdził, że jak będę z Nim to mam nie wychodzić na spotkania z płcią męską, nie pisać z nimi za dużo (tylko w ważnych sprawach), żadnych dobrych kolegów, itp. Jak dla mnie to to niezły hardcore będzie
Ludzie mają różne zasady w związku, doświadczenie mi pokazało, że akurat ta zasada wcale to głupich nie należy
Stary 2012-11-14, 09:54   #5001
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Zwodzi. No, chyba że uważasz, że ona wie o tych smsach do Ciebie.

[/COLOR]

Ludzie mają różne zasady w związku, doświadczenie mi pokazało, że akurat ta zasada wcale to głupich nie należy
Wątpie Tylko, że ja już odpuściłam i nie odpisuję i teraz mam mętlik w głowie co ostatnio chciał, bo właśnie ma urlopik

Mówisz - ciekawe. Tylko mi może być ciężko, ale postaram się wtedy gdy będę z tym chłopakiem się w Nim zakocham, bo tak to jakoś niebardzo to widzę i mi się to widzi.
Stary 2012-11-14, 09:59   #5002
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wątpie Tylko, że ja już odpuściłam i nie odpisuję i teraz mam mętlik w głowie co ostatnio chciał, bo właśnie ma urlopik
Ta, nie odpisujesz, ale zaczepiasz. To "cześć" po tygodniu...no pliz.
Masz mętlik w głowie, bo sama go sobie fundujesz i doskonale o tym wiesz. Kontakt z nim, śledzenie go na fb...już Ci kiedyś pisałam, że to Ci wcale nie pomaga w życiu bez niego. Bo Ty niby sobie układasz, ale cały czas czekasz.

P.S. I co, uważasz że on jest cacy lali i w porządku chłopczyk? Nie ma o co się do niego czepiać? Tylko ona jest zła niedobra małpa, która śmiała się z nim związać i śmie chwalić się swoim zauroczeniem i szczęściem na fb?

Cytat:
Mówisz - ciekawe.
No niestety, życie pokazało że za duża swoboda prowokuje do zdrady.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2012-11-14 o 10:01
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 10:00   #5003
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Czy ją zwodzi - chyba NIE! To z nią się oficjalnie teraz "prowadza". Jak ja byłam to aż takie to publiczne nie było
A w jakim tonie i w jakich porach pisze do Ciebie, bo nie czytałam całego wątku?
Cytat:
Czego mi np obecny adorator STANOWCZO ZABRONIŁ ! W ogóle stwierdził, że jak będę z Nim to mam nie wychodzić na spotkania z płcią męską, nie pisać z nimi za dużo (tylko w ważnych sprawach), żadnych dobrych kolegów, itp. Jak dla mnie to to niezły hardcore będzie
Ja mam kontakt ze swoimi dawnymi byłymi, ale póki są jakieś emocje między ludźmi, nie pochwalam tego. To rozbudzane w kimś nadziei i podbudowywanie własnego poczucia niskiej wartości, a nie przyjaźń.

Wychowałam się z prawie samymi facetami, mam wielu kumpli. Żaden gości nie zabroni mi widywania się z kolegami, ale zamiast robić o to awantury skupiłabym się na utworzeniu w partnerze poczucia, że jest jedyny i wyjątkowy. A na miejscu strony zazdrosnej zamiast stawiać zakazy wywołałabym poczucie winy i niedopieszczenia, aby wiedział, że będzie mi smutno i przykro i ogólnie nie warto pisać do byłej
Stary 2012-11-14, 10:16   #5004
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
A w jakim tonie i w jakich porach pisze do Ciebie, bo nie czytałam całego wątku?

Ja mam kontakt ze swoimi dawnymi byłymi, ale póki są jakieś emocje między ludźmi, nie pochwalam tego. To rozbudzane w kimś nadziei i podbudowywanie własnego poczucia niskiej wartości, a nie przyjaźń.

Wychowałam się z prawie samymi facetami, mam wielu kumpli. Żaden gości nie zabroni mi widywania się z kolegami, ale zamiast robić o to awantury skupiłabym się na utworzeniu w partnerze poczucia, że jest jedyny i wyjątkowy. A na miejscu strony zazdrosnej zamiast stawiać zakazy wywołałabym poczucie winy i niedopieszczenia, aby wiedział, że będzie mi smutno i przykro i ogólnie nie warto pisać do byłej
Na początku pisał ze zwrotami typu: "Skarbie, Kotek, Słonko", "myślę, tęsknie, brakuję". Jak już ją poznał jeszcze przez jakiś czas było podobnie, jak się spytałam czemu się nie pochwalił nową miłością, to zaczął się tłumaczyć, że to nie tak jak myślę, że to by o Nas szybciej zapomnieć, że Mu brakuje mnie, ale sam nie wie, że to nie łatwa sprawa, że nie chciał bym mocniej cierpiała, itp. Po X czasie zagadywał to normalnie po imieniu do mnie, ale czasem nawiązał do przeszłości, jednak bez typowych zwrotów

Akurat ja nie miałam nic przeciwko Jego byłej, bo ona jest już mężatką i dziecko chyba nawet ma

Tylko, że On ma swoje ZASADY i KONIEC nie ma dyskusji z Nim na ten temat. Po prostu ciężki charakter mi się może trafić

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Ta, nie odpisujesz, ale zaczepiasz. To "cześć" po tygodniu...no pliz.
Masz mętlik w głowie, bo sama go sobie fundujesz i doskonale o tym wiesz. Kontakt z nim, śledzenie go na fb...już Ci kiedyś pisałam, że to Ci wcale nie pomaga w życiu bez niego. Bo Ty niby sobie układasz, ale cały czas czekasz.

P.S. I co, uważasz że on jest cacy lali i w porządku chłopczyk? Nie ma o co się do niego czepiać? Tylko ona jest zła niedobra małpa, która śmiała się z nim związać i śmie chwalić się swoim zauroczeniem i szczęściem na fb?

No niestety, życie pokazało że za duża swoboda prowokuje do zdrady.
Dokładnie do mnie chyba jak grochem o ścianę Jaka tępa ze mnie laska

Coś w tym jest i masz rację
Stary 2012-11-14, 10:35   #5005
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Na początku pisał ze zwrotami typu: "Skarbie, Kotek, Słonko", "myślę, tęsknie, brakuję". Jak już ją poznał jeszcze przez jakiś czas było podobnie, jak się spytałam czemu się nie pochwalił nową miłością, to zaczął się tłumaczyć, że to nie tak jak myślę, że to by o Nas szybciej zapomnieć, że Mu brakuje mnie, ale sam nie wie, że to nie łatwa sprawa, że nie chciał bym mocniej cierpiała, itp.
Co za tępy burak
Tacy faceci nie są warci łez ani powrotów...
Cytat:
Po X czasie zagadywał to normalnie po imieniu do mnie, ale czasem nawiązał do przeszłości, jednak bez typowych zwrotów
A po co mu odpisujesz/piszesz?
Jesteście przyjaciółmi, prowadzicie razem biznes, wychowujecie wspólnie rybki?

Jeśli z czystej kultury, to szkoda czasu. Zranił Cię i jeszcze robi kuku swojej obecnej ofierze.
Cytat:
Tylko, że On ma swoje ZASADY i KONIEC nie ma dyskusji z Nim na ten temat. Po prostu ciężki charakter mi się może trafić
Ja bym nie chciała być z facetem, który mi czegoś zabrania. Uświadomiłabym mu to, a gdyby trwał przy swoim, to... jest wielu innych na tym świecie.
Cytat:
Dokładnie do mnie chyba jak grochem o ścianę Jaka tępa ze mnie laska
Ani mi się waż tak o sobie myśleć!

Nie daj się jego prowokacjom. Mnie bardzo budował każdy sms eksa, na którego nie odpisałam, choćbym miała zakopywać telefon w szafie i zmieniać pin. Myślę, że to mi bardzo pomogło, aby szybciej uzyskać słodki stan zobojętnienia...
Stary 2012-11-14, 10:41   #5006
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
nie ma cudownego leku niestety

Wiesz co ja robilam w chwilach najgorszego dola - wlaczalam byle jaki serial, i potrafilam caly sezon w 2 dni obejrzec.
Odciagalo to na chwile moje mysli. No przynajmniej troche zamraczalo, dokladniej mowiac. Duzo plakalam, ale tego nie polecam bo
1 - oczy napuchniete na 2 dzien,
2 - glowa boli masakrycznie
3 - placz i tak samoczynnie zawsze byl a nie na sile czy cos
Dzwon do dobrej kolezanki, ale takiej od serca, ktora pozwoli Ci sie wygadac

A tak dlugofalowo, to nie wiem jak z czasem stoisz, finansami itd, bo bardzo polecam zapisac sie na jakies zajecia - kurs tanca, fitness. Choc kurs tanca jest lepszy bo wiecej ludzi nowych poznasz, odciagnie to Twoja uwage.
chcialabym tak lezec plakac ale nie moge ;( tzn placze jak siedze sama ale nie moge bo musze pracowac. siedze u siosty, tzn mieszkam ktorej narzyczony juz mnie nie chce, my to tacy koledzy ze pijemy razem wychodzimy, ale juz za dlugo u nich mieszkam. w☠☠☠☠ia mnie to niesamowicie bo chcialabym sie wyprowadzic a nie mam pieniedzy bo wydalam kase na lapka a prace mialam zaczac w pon i tam mieszkac a okazalo sie, ze maszyny popsute. moj rafal telefon wylaczony, zero kontaktu, ciagle jak cos sie dzieje ja nie mam z nim kontaktu - chcialabym jedynie wiedziec czy by w ogole mi pomogl. bo czekac, czekam wciaz i nie przestane niewazne co mowia inni, ale jesli by nie pomogl to wiele by wyjasnilo, rozumiesz chyba o co chodzi? strasznie mi ciezko bo dzis zasnelam na kanapie i boje sie ze wkoncu ktors przyjdzie i powie kiedy sie wyprowadze ze mam sprzedac lapka ze nie wiem i dzis jestem mega zla na rafala ze nie mam z nim kontaktu
Stary 2012-11-14, 10:41   #5007
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Malla, ale ona go ciągle wybiela i ciągle na niego czeka, chce z nim być. Nie czuje się zraniona, bo ma satysfakcję że on wcale z tamtą nie jest tak idealnie szczęśliwy żeby zapomnieć i przestać pisać.
I tak już się ciągnie...i ciągnie...i ciągnie...bo Kornelciaczek twierdzi, że u niej jest tak, że nie zapomina o eksie, tęskni i czeka dopóki się nie zakocha w innym.
Stary 2012-11-14, 10:57   #5008
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
moj rafal telefon wylaczony, zero kontaktu, ciagle jak cos sie dzieje ja nie mam z nim kontaktu - chcialabym jedynie wiedziec czy by w ogole mi pomogl. bo czekac, czekam wciaz i nie przestane niewazne co mowia inni, ale jesli by nie pomogl to wiele by wyjasnilo, rozumiesz chyba o co chodzi?
Daje Ci wszelkie znaki, by podkreślić, że nie życzy sobie kontaktu z Tobą.
To nie wystarczy na potwierdzenie, że Ci NIE POMOŻE?
Cytat:
Malla, ale ona go ciągle wybiela i ciągle na niego czeka, chce z nim być. Nie czuje się zraniona, bo ma satysfakcję że on wcale z tamtą nie jest tak idealnie szczęśliwy żeby zapomnieć i przestać pisać.
Przecież jak był z nią, to też pisał do innych, więc z nią też nie było mu idealnie i tak szczęśliwie, by zapomnieć
Cytat:
I tak już się ciągnie...i ciągnie...i ciągnie...bo Kornelciaczek twierdzi, że u niej jest tak, że nie zapomina o eksie, tęskni i czeka dopóki się nie zakocha w innym.
Nie będę się wymądrzać, bo sama wpadam w jeden związek po drugim.
Stary 2012-11-14, 11:02   #5009
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Cytat:
Daje Ci wszelkie znaki, by podkreślić, że nie życzy sobie kontaktu z Tobą.
To nie wystarczy na potwierdzenie, że Ci NIE POMOŻE?

Przecież jak był z nią, to też pisał do innych, więc z nią też nie było mu idealnie i tak szczęśliwie, by zapomnieć

Nie będę się wymądrzać, bo sama wpadam w jeden związek po drugim.
Nie ja do niego dzwonilam i nawet nie na jego nr, wiec nie, nie masz racji. Poza tym ciagle wymianiaja dwie karty z roznych powodow. Akurat mam troche rozumu w tych sprawach i potrafie rozroznic kiedy chlopak nie chce ze mna rozmawiac, bo bylam juz zraniona i czulam gdy mnie splawiano. Sytuacja jest troche inna niz z normalnym chlopakiem. On nie moze zawsze rozmawiac, zreszta nie wiem, nie wiem czemu teraz ma wylaczony, ale na pewno nie z mojego powodu. Bo ostatnio ja do niego dzwonilam ponad 2 tygodnie temu
Stary 2012-11-14, 11:10   #5010
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Nie ja do niego dzwonilam i nawet nie na jego nr, wiec nie, nie masz racji. Poza tym ciagle wymianiaja dwie karty z roznych powodow. Akurat mam troche rozumu w tych sprawach i potrafie rozroznic kiedy chlopak nie chce ze mna rozmawiac, bo bylam juz zraniona i czulam gdy mnie splawiano. Sytuacja jest troche inna niz z normalnym chlopakiem. On nie moze zawsze rozmawiac, zreszta nie wiem, nie wiem czemu teraz ma wylaczony, ale na pewno nie z mojego powodu. Bo ostatnio ja do niego dzwonilam ponad 2 tygodnie temu
Pomyśl...załóżmy, że faktycznie nie może się z Tobą skontaktować. Ok.
Więc teraz się zastanów w jaki sposób miałby Tobie pomóc, skoro sam ma jakąś dziwną sytuację?
Lepiej nie licz na niego teraz, tylko uświadom sobie, że sama musisz sobie poradzić. Niestety.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości