Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 207 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 22:27   #6181
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

jeju ja zejdę na zawał..ja meczy nie mogę oglądać chyba

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny,
czytałam i czytałam.. Dzisiaj pierwszy raz z Wami
Za tydzień, 21.11 będę miała zabieg. Im bliżej tym straszniej... :/
Ale czytanie waszych wpisów podnosi na duchu. Dzięki
cześć KRISY ..powodzenia życzępowiedz nam chociaż jaki będziesz miała implant ??okrągły.anatomiczny i jaka pojemność???i skąd jesteś i u kogo robisz??inicjały!!Sto pytań do....
Stary 2012-11-14, 22:32   #6182
lauren25
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aaa tam nie zaglądaj, jak jest rowek to znaczy, że cycochy są i mają się dobrze

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

no i zobacz 87-73=14 a ja mam 92-78=14 czyli mamy dokładnie to samo
A ja się jeszcze raz zmierzyłam dla pewności i na wydechu mam 75cm ? Czyli 87-75=12 więc mam prawie tyle co Wy heh
Stary 2012-11-14, 22:34   #6183
klaudeczka2010
Zadomowienie

matko chyba muszę zrobic off line...bo mi oczy wypłyną zaraz...
Stary 2012-11-14, 22:35   #6184
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Witam Dziewczyny,
o ja tez mam 21 listpada napisz inicjaly u kogo i gdzie i co wybralas za rozmiar?

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:45   #6185
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
A ja się jeszcze raz zmierzyłam dla pewności i na wydechu mam 75cm ? Czyli 87-75=12 więc mam prawie tyle co Wy heh
LAUREN: ale ja mam tyle PO OPERACJI ;P
Stary 2012-11-14, 22:45   #6186
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
czesc Rodzyneczko, miło Cie widzieć

Ilonka no właśnie tej grawitacji strach się bać zwłaszcza wtedy gdy jest sporo własnego gruczołu dociążonego implantem, który swoje waży, jak brałaś w rękę to czułaś. powięź go nie przytrzyma a sama skóra bo jakimś czasie nie da sobie rady, śmiganie bez stanika wogóle odpada.
Joaasi,
no własnie ja się tego panicznie boję,ale co ma być to będzie...ponoć jak jest standardowa robota-pod jeden mięsień,to ponoc tez jest ryzyko tego doubble bubble czy jakoś tak,że mięsień trzyma implant,a sama pierś "zgrawituje" się A Ty jak masz robione??

Lauren,
no mi dokładnie dr to samo powiedział,że da sie i 400ml,ale mnie to przeraziło U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 22:46   #6187
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Witam Dziewczyny,
POWODZENIA!! wszystko bedzie dobrze! napisz jakie implanciki bedziesz miala
Stary 2012-11-14, 23:05   #6188
Krisy
Przyczajenie

Jestem z Poznania
Wybrałam doktora T.D. z kliniki S
Zdecydowałam sie na okrągłe implanty i z moich wymiarów wyszło, ze 475 będzie ok. Mam 180 cm wzrostu i dosyć szeroką klatkę piersiową i tak jakoś wyszło Chociaż przyznam, że ten rozmiar mnie trochę przeraża bo nie chce wyglądać jsk Pamela Doktor i moja siostra, która widziała mnie podczas przymiarki mowia, ze będzie ,,Ok".
Mam nadzieje...
Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:12   #6189
lauren25
Raczkowanie

Lauren,
no mi dokładnie dr to samo powiedział,że da sie i 400ml,ale mnie to przeraziło U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam....[/QUOTE]

u J.S. Warszawa
Stary 2012-11-14, 23:16   #6190
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Jestem z Poznania
Wybrałam doktora T.D. z kliniki S
Zdecydowałam sie na okrągłe implanty i z moich wymiarów wyszło, ze 475 będzie ok. Mam 180 cm wzrostu i dosyć szeroką klatkę piersiową i tak jakoś wyszło Chociaż przyznam, że ten rozmiar mnie trochę przeraża bo nie chce wyglądać jsk Pamela Doktor i moja siostra, która widziała mnie podczas przymiarki mowia, ze będzie ,,Ok".
Mam nadzieje...

moja droga, ja mam 169cm i ważę 50kg wąską klatkę piersiową a mam 450 więc u Ciebie będzie to napewno dobrze wyglądać, i nie będziesz wyglądała jak pamela Jeśli chcesz zobaczyć jak u mnie to wygląda to zapraszam do mojej galerii
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 23:16   #6191
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
LAUREN: ale ja mam tyle PO OPERACJI ;P
Wiesz, to tylko centymetry... jak patrze na zdjęcia u Ciebie to idealnie pasują do Twojej sylwetki. Z moją projekcją raczej dużo do przodu nie wyskoczą ;P
Stary 2012-11-15, 00:00   #6192
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

NIEZADOWOLENCJA a moje zaproszenie dostałaś

Dostałam, przyjęłam i cieszę się z tego

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Joasi ma anatomki???niee okraglaski chyba co ???ale boskie sa normalnie az slinka leci

Okrągłe jak najbardziej, a wyglądają jak anatomiczne. Są super!

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Słuchajcie ja wiem, że większość z Was nie ma czasu na czytanie (ja też mam go niewiele), ale może któraś z Was mogłaby mi polecić jakieś miłe pozycje do poczytanie. Bardzo lubię książki K. Grocholi i wszystkie w takim klimacie. No oczywiście jest jeszcze jeden klimat odpowiadający mojej naturze, ale nie wiem czy tak wypada o tym pisać
Czasem jak dzieciaki śpią, a Tż zajęty swoimi sprawami, lubię z lampeczką winka zasiąć nawet na pół godzinki i poczytać przed snem. Z niecierpliwością czekam na propozycje
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 00:42   #6193
krokus26
Raczkowanie

[QUOTE=Amorcio;37623578]
Cytat:
hejosOGLĄDACIE MECZ????ja owszem

Mój teść ze szwagrem oglądają na żywo na stadionie a mój mąż jedynie może pozazdrościć bo jest na wyjeździe i u niego środek nocy
Ja z rodzinką również byłam na stadionie. Trochę zimno ale atmosfera była gorąca. Szkoda tylko że wynik nie odwrotny.
Stary 2012-11-15, 00:43   #6194
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Ale miałam zabiegane ostatnie dwa dni. A dzisiaj byłam na konsultacji i jednak zdecydowałam, że operację robię w Belgii. Wszystko będę miała na miejscu chociażby w razie konsultacji. A i teraz mam mętlik w głowie, bo mam dwa implanty do wyboru:
*Mentor CPG 323, 440cc: wys. 11,8cm, szer. 12,5cm, proj. 6,2cm
*Sebbin LSA SF, 415cc: wys. 11,5cm, szer, 12,5cm, proj. 5,9cm
Teraz nie wiem, które wybrać. Zarówno Mentory jak i Sebbiny mają dożywotnią gwarancję, lekarz uważa, że Sebbiny są lepsze i mają bardziej chropowatą powierzchnię, co zmniejszy ryzyko przekręcenia się. Hmm mają jeszcze dodatkową 15 letnią gwarancję na darmową wymianę, gdyby coś było nie tak. Pomóżcie dziewczyny, bo ja już sama nie wiem co robić. Ehh i jeszcze mnie pokreślił no i wyszło, że o 2mm Mentory byłyby wyższe niż ja mogę mieć najwyższy implant.
Data operacji 7 grudzień więc jak możesz Aniu zmień datę w wyliczance A Ty i Lauren plus 1 dzień, bo tam błąd w wyliczance Celinka pewnie nie zauważyła już.
A żebyście widziały tą moją konsultacje, to lekarz ręce załamywał, bo takiej upartej pacjentki jeszcze nie miał i żadna jeszcze nie chciała "takich dużych" cycków, a mi mimo wszystko na przymiarce małe się wydawały, zwłaszcza jak dał mi koszulkę do ubrania dla oceny efektów. Haha no miałam tam przeboje

Celinko gratuluję serdecznie i cieszę się, że tak dobrze to znosisz

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-11-15 o 00:55
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 01:41   #6195
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

tonia,
to z papierosami to super było-odrazu poczułam się lepiej,
a ten mercedes z autobusem to mnie rozbawił ale to wszystko święta racja!!!
ja wiem, że czasem głupie przykłady daję ale na takich najlepiej tłumaczyć

co do tych papierosów to jak zwykle nie przeczytałam co napisałam i użyłam skrótu myślowego i chyba tylko ja wiem o co chodzi
chodziło mi o to, że jak się komuś powie, że idzie się na operację plastyczną to powiedzą: taaak... za dużo pieniędzy ma i pierdoły kupuje. ale jak człowiek wydaje kupę kasy np. na papierosy (dziennie paczka, cena średnio ok. 11zł) to to już jest w porządku i nie wydaje się pieniędzy na głupoty

dalej nie wiem czy mnie ktoś rozumie... bo ja nie umiem tłumaczyć

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1352916229

tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 02:17   #6196
Katarsis87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Jestem już w USA.
Nie uwierzycie co się stało, jestem po wizycie u chirurga plastyka tutaj w Orlando.
Miałam operację w styczniu, komplikacja po 3 miesiącach - prawa pierś zrobiła się twarda i lekarz stwierdził płyn.
Operacja II we wrześniu 12.09.2012 na prawej piersi, usunięcie płynu, torebki i na nowo implant na miejscu.
Tydzień temu czy 1,5 miesiąca po operacji jadąc samochodem koszulka mi się zrobiła mokra. U znajomych spojrzałam co się stało okazało się, że na szwie zrobiła mi się dziurka. Lekarz kazał ją dezynfekować, smarować maścią z antybiotykiem. W ciągu 1,5 tyg nic się nie zmieniło więc dzisiaj pojechałam na wizytę tutaj w Orlando w USA do lekarza. Stwierdził, że implant nie trzyma się na miejscu, że wychodzi i przez to zrobiła się dziurka i cały czas płyn z niej leci (jest czysty - nie ma infekcji). Jego diagnoza: wyjęcie implantu, zaszycie. Zostawienie piersi bez implantu na 2-3 miesięcy aby się wygoiło wszystko i dopiero wtedy włożenie go z powrotem.
Płakałam prawie cały czas w gabinecie
Mam już dosyć...
Stary 2012-11-15, 08:12   #6197
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja wiem, że czasem głupie przykłady daję ale na takich najlepiej tłumaczyć

co do tych papierosów to jak zwykle nie przeczytałam co napisałam i użyłam skrótu myślowego i chyba tylko ja wiem o co chodzi
chodziło mi o to, że jak się komuś powie, że idzie się na operację plastyczną to powiedzą: taaak... za dużo pieniędzy ma i pierdoły kupuje. ale jak człowiek wydaje kupę kasy np. na papierosy (dziennie paczka, cena średnio ok. 11zł) to to już jest w porządku i nie wydaje się pieniędzy na głupoty

dalej nie wiem czy mnie ktoś rozumie... bo ja nie umiem tłumaczyć

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1352916229

Witajcie z ranka

Toniu wiem o czym mówisz. Moja mama kopci jak parowóz prawie 50lat!! Mój tata też kopcił, teściowie też ale na zakup przeze mnie dobrych kosmetyków to dziwnie patrzyli a teraz po latach kobitki patrzą na mnie z zazdrością bo cera inna jak się nigdy nie paliło i o nią dbało. To samo z figurą, teraz po drugiej ciąży usłyszałam "a co ty myślisz, ze zawsze szczupła będziesz". No właśnie tak myślę bo tego pilnuję
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:30   #6198
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Cytat:
belsenko ja płace 150zł za jeden ale to ponoć jakaś super promocja, normalnie koło 300zł , dla zainteresowanych link
http://www.la-beaute.pl/medycyna-est...oterapia-igowa
Joas,
rzeczywiście mega tanio
u mnie mezoterapia kosztuje 400 zł/1 zabieg... Dr poleca 3-4 w odstępach 2-tygodniowych i to tylko samym kwasem... jeśli dodatkowo jakiś koktail, to dodatkowo płatne
a na Skrzydlatej byłam kiedyś na liposukcji ultradźwiękowej w ramach gruponu ,... fajniutki salonik

Cytat:
Niezadowolencja to ja o tych brodawkach pisałam ale nie w sensie dlaczego tego nie zrobiłaś tylko, że jest taka możliwość podczas operacji z podwieszaniem, np. belseno miała tak robione. ale jak je oboje lubicie to zapomnij o tym
a mnie sie podobaja takie duże
może dlatego,. że swoje zawsze miałąm i mam małe, mimo karmienia

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witaj KLAUDEK właśnie byłam u ciebie jako do perwszej wlazłam pooglądać no i bez zmian -CUDA TAM MASZ ty chudzielcu jeden
hej Rodzyneczko
oj, rzadziutko nas odwiedzasz

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jestem już w USA.
Nie uwierzycie co się stało, jestem po wizycie u chirurga plastyka tutaj w Orlando.
Miałam operację w styczniu, komplikacja po 3 miesiącach - prawa pierś zrobiła się twarda i lekarz stwierdził płyn.
Operacja II we wrześniu 12.09.2012 na prawej piersi, usunięcie płynu, torebki i na nowo implant na miejscu.
Tydzień temu czy 1,5 miesiąca po operacji jadąc samochodem koszulka mi się zrobiła mokra. U znajomych spojrzałam co się stało okazało się, że na szwie zrobiła mi się dziurka. Lekarz kazał ją dezynfekować, smarować maścią z antybiotykiem. W ciągu 1,5 tyg nic się nie zmieniło więc dzisiaj pojechałam na wizytę tutaj w Orlando w USA do lekarza. Stwierdził, że implant nie trzyma się na miejscu, że wychodzi i przez to zrobiła się dziurka i cały czas płyn z niej leci (jest czysty - nie ma infekcji). Jego diagnoza: wyjęcie implantu, zaszycie. Zostawienie piersi bez implantu na 2-3 miesięcy aby się wygoiło wszystko i dopiero wtedy włożenie go z powrotem.
Mam już dosyć...
kochana,
strasznie współczuję
może to jakaś reakcja organizmu na implanty
miejmy nadzieję, że po wygojeniu i włożeniu implantu ponownie będzie wszystko dobrze... trzymam kciuki

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:43   #6199
ania 31
Raczkowanie

ania31 21.11-5
lauren25 28.11- 12
kicia_nh 12.12- ii27
Matti 14.12- 29
Paularetka 03.01- 49
PRZEDPO 28.03- 133

dziendoberek dziewczynki ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitac i do pracy mykam milego i spokojnego dnia zycze wszystkim

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 08:47   #6200
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witajcie z ranka

Toniu wiem o czym mówisz. Moja mama kopci jak parowóz prawie 50lat!! Mój tata też kopcił, teściowie też ale na zakup przeze mnie dobrych kosmetyków to dziwnie patrzyli a teraz po latach kobitki patrzą na mnie z zazdrością bo cera inna jak się nigdy nie paliło i o nią dbało. To samo z figurą, teraz po drugiej ciąży usłyszałam "a co ty myślisz, ze zawsze szczupła będziesz". No właśnie tak myślę bo tego pilnuję
JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA...klask i:Pilnuję i mam!!!

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny
Jestem już w USA.
Mam już dosyć...
oo matko,niewiarygodne..znow u Cię to spotyka?????jeju strasznie współczuję...faktycznie to moze organizm tak reaguje czy co???czy operacja była źle zrobiona..no bo jakie wytłumaczenie inne???miejmy tylko nadzieję że już teraz jak Ci tam zrobią to będzie już wszystko dobrze..strasznie mocno kciuki trzymam
Stary 2012-11-15, 08:50   #6201
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA...klask i:Pilnuję i mam!!![COLOR="Silver"]
ja też
i pochwale się, ze jestem na dobrej drodze, zeby nie ociekać tłuszczem
najważniejsze to zadbać o jędrność skóry

dziewczynki,
dziękuję za przemiłe komentarzyki w albumie

Niepytajozdanie,
mam, tak jak widać w podpisie, okrągłe 615g

Stary 2012-11-15, 08:53   #6202
klaudeczka2010
Zadomowienie

KICIA noooo to świetniejuz niedługoa z tego wynika że te drugie,SEBIN Ci bardziej pasują tak??montorki za wysoko by wyszły,dobrze rozumiem???a ty za którymi się jesteś???

TONIU dobrze tłumaczysz....świetne porównanie!!cała prawda
hejka HORO z rańcai ANIU ...noo i przypomnę wam że dziś SABA ma operację u mojego drSABA TRZYMAMY KCIUKI,NIC SIĘ NIE BÓJ

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja też
i pochwale się, ze jestem na dobrej drodze, zeby nie ociekać tłuszczem
najważniejsze to zadbać o jędrność skóry

dziewczynki,
dziękuję za przemiłe komentarzyki w albumie

Niepytajozdanie,
mam, tak jak widać w podpisie, okrągłe 615g
HORO ja to wiedziałam od początku,ty masz taką skórę że nigdy Ci nie obwiśniea chuda to ty już teraz jesteś i nie zaprzeczaj
Stary 2012-11-15, 08:58   #6203
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

HORO ja to wiedziałam od początku,ty masz taką skórę że nigdy Ci nie obwiśniea chuda to ty już teraz jesteś i nie zaprzeczaj
nie noooo, tak dobrze to nie jest...skóra na razie wisi... straciła na jędrności i jest taka za wiotka ... ale do wiosny mam czas na jej poprawę

a o odchudzaniu zapominam, to już złazi samo... aktualna waga to już 56,2 kg, więc tragedii nie ma ... więcej - jest ok

Stary 2012-11-15, 09:09   #6204
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
nie noooo, tak dobrze to nie jest...skóra na razie wisi... straciła na jędrności i jest taka za wiotka ... ale do wiosny mam czas na jej poprawę

a o odchudzaniu zapominam, to już złazi samo... aktualna waga to już 56,2 kg, więc tragedii nie ma ... więcej - jest ok
matko i córko!!matka 4dzieci z taką figurą i taaaaakimi piersiami i jej coś delikatnie wisi,po czym do wiosny ślad zaginie!!!a masz...

A KROKUSIKU..ale fajnie miałaśśśśśśśś,mi się marzy na meczyk skoczyć jakiś z moim synciem i chłopem...ale nasi mimo wyniku źle nie grali..wiadomo ze wynik najważniejszy..ale ja jestem tego zdania ..i już

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

aaa tak na marginesie..znacie to uczucie,co poniektóre...jak dzieci..w szkole,przedszkolu a wy same w domuja teraz może nie sama ale z chłopem a my mamy chwilę by nie pędzić do pracy...fajjjnie!!!
Stary 2012-11-15, 09:26   #6205
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Jestem już w USA.
Mam już dosyć...
KATARSIS bardzo Ci wspołczuję. Kurcze nawet nie wiem jak pocieszyc i co doradzić ale nie zawsze idzie wszystko jak po maśle w życiu. Jednak mam nadzieję ,że wszystko skoñczy się dobrze może masz możliwość udać się jeszcze do innego lekarza żeby utwierdzic sie w diagnozie pierwszego . Tak czy inaczej w najgorszym wypadku pobędziesz chwilę bez implantu ale za chwilę włożą i wtedy bedzie po sprawie. Nie wiem czy pocieszyłam trochę ..czy mi się udało w każdym razie trzymam mocno kciuki i pamiętaj nastaw się pozytywnie to naprawdę działa.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-15 o 09:31
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:00   #6206
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien dobry kobitki

jestem i zyje :P opuchnieta i jeszcze troszke obolała ale z dnia na dzien znaczna poprawa jestem zadowolona choc w nocy szlag mnie trafia bo nie moge sie ulozyc no ale trzeba sie przemeczyc. moj TŻ bardzo mi pomaga bo troche ruchy skrepowane ale cwicze łapki ogolnie to prawa strona bardziej mnie boli i mam prawa łapke lekko opuchnieta cycuszki widzialam i zadowolona jestem z rozmiaru a wybralam jednak 350 cc na pobraniu krwi padłam bo odwodniona i zmeczona wiec od samego poczatku bylo wesolo. opieka i Dr. cud miod pielegniarki mega babeczki
pomalu dochodze do siebie i dzis ide na krociotki spacerek

ahaaaa no i oczywiscie warto nawet jesli boli czasem jak diabli to nie zaluje

buziam was
Stary 2012-11-15, 10:03   #6207
Matti
Zadomowienie

Alex

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:11   #6208
celina777
Rozeznanie

ALEX GRATULUJE!!!! Super jestes dzielna dziewcznkaklas ki:
Mnie az tak nie bolało bo bez implantu ale widze dziweczyne z pokoju ,cierpiała ale z uśmiechem na twarzy i szczesliwa mowi ze warto!

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-11-15 o 10:13
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 10:27   #6209
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Joaasi,
no własnie ja się tego panicznie boję,ale co ma być to będzie...ponoć jak jest standardowa robota-pod jeden mięsień,to ponoc tez jest ryzyko tego doubble bubble czy jakoś tak,że mięsień trzyma implant,a sama pierś "zgrawituje" się A Ty jak masz robione??

Lauren,
no mi dokładnie dr to samo powiedział,że da sie i 400ml,ale mnie to przeraziło U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam....
ja mam normalnie pod miesień piersiowy większy, dr mi inczej nie proponował. jak sama piers objedzie po implancie to ją zawsze można na otoczce podciągnąc. a jak poleci z implantem to już wszystko do wymiany razem z plastyką piersi. Ilonka zastanów sie dobrze. po samej operacji efekt bedzie super, nie odróżnisz metody ale mieliśmy tu dziewczyne po roku tylko z metody pod gruczoł szykowała sie na kolejną operacje bo cycki spadły.

Klaudeczka ależ ten nasz doktorek Cie przyćpał lekami, że Ty mi 25+ dajesz na 37 może nie wyglądam ale bez przesady, to Ty jak podlotek w tej kitce i bez makijażu wygladałaś

horo a co Ty tu robiłaś na Skrzydlatej?? to już bliżej kosmetyczki nie ma nawet w delegacji okazje do bycia pieknięjszą wykorzystujesz, no prawdziwa kobieta
Stary 2012-11-15, 10:27   #6210
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
dzien dobry kobitki

jestem i zyje :P opuchnieta i jeszcze troszke obolała ale z dnia na dzien znaczna poprawa jestem zadowolona choc w nocy szlag mnie trafia bo nie moge sie ulozyc no ale trzeba sie przemeczyc. moj TŻ bardzo mi pomaga bo troche ruchy skrepowane ale cwicze łapki ogolnie to prawa strona bardziej mnie boli i mam prawa łapke lekko opuchnieta cycuszki widzialam i zadowolona jestem z rozmiaru a wybralam jednak 350 cc na pobraniu krwi padłam bo odwodniona i zmeczona wiec od samego poczatku bylo wesolo. opieka i Dr. cud miod pielegniarki mega babeczki
pomalu dochodze do siebie i dzis ide na krociotki spacerek

ahaaaa no i oczywiscie warto nawet jesli boli czasem jak diabli to nie zaluje

buziam was
Brawo i cieszę się, że wszystko dobrze witam wszystkie też dziewczyny.
KATARSIS - aż łzy same do ocząt się pchają nie wiem czy nie powinnaś zmienić jednak firmy wkładek bo może organizm na te źle reaguje
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości