|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
jeju ja zejdę na zawał..ja meczy nie mogę oglądać chyba
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
powiedz nam chociaż jaki będziesz miała implant ??okrągły.anatomiczny i jaka pojemność???i skąd jesteś i u kogo robisz??inicjały!!Sto pytań do....![]()
|
|
#6182 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#6183 |
|
Zadomowienie
|
matko chyba muszę zrobic off line...bo mi oczy wypłyną zaraz...
|
#6184 |
|
Raczkowanie
|
o ja tez mam 21 listpada napisz inicjaly u kogo i gdzie i co wybralas za rozmiar?
|
#6185 |
|
Raczkowanie
|
LAUREN: ale ja mam tyle PO OPERACJI ;P
|
#6186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no własnie ja się tego panicznie boję,ale co ma być to będzie...ponoć jak jest standardowa robota-pod jeden mięsień,to ponoc tez jest ryzyko tego doubble bubble czy jakoś tak,że mięsień trzyma implant,a sama pierś "zgrawituje" się A Ty jak masz robione??Lauren, no mi dokładnie dr to samo powiedział,że da sie i 400ml,ale mnie to przeraziło U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam....
|
|
|
|
|
#6187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko bedzie dobrze! napisz jakie implanciki bedziesz miala
|
|
#6188 |
|
Przyczajenie
|
Jestem z Poznania
![]() Wybrałam doktora T.D. z kliniki S ![]() Zdecydowałam sie na okrągłe implanty i z moich wymiarów wyszło, ze 475 będzie ok. Mam 180 cm wzrostu i dosyć szeroką klatkę piersiową i tak jakoś wyszło Chociaż przyznam, że ten rozmiar mnie trochę przeraża bo nie chce wyglądać jsk Pamela Doktor i moja siostra, która widziała mnie podczas przymiarki mowia, ze będzie ,,Ok".Mam nadzieje... |
|
|
|
#6189 |
|
Raczkowanie
|
Lauren,
no mi dokładnie dr to samo powiedział,że da sie i 400ml,ale mnie to przeraziło U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam.... [/QUOTE]u J.S. Warszawa
|
#6190 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z Poznania
![]() Wybrałam doktora T.D. z kliniki S ![]() Zdecydowałam sie na okrągłe implanty i z moich wymiarów wyszło, ze 475 będzie ok. Mam 180 cm wzrostu i dosyć szeroką klatkę piersiową i tak jakoś wyszło Chociaż przyznam, że ten rozmiar mnie trochę przeraża bo nie chce wyglądać jsk Pamela Doktor i moja siostra, która widziała mnie podczas przymiarki mowia, ze będzie ,,Ok".Mam nadzieje... moja droga, ja mam 169cm i ważę 50kg wąską klatkę piersiową a mam 450 więc u Ciebie będzie to napewno dobrze wyglądać, i nie będziesz wyglądała jak pamela Jeśli chcesz zobaczyć jak u mnie to wygląda to zapraszam do mojej galerii
|
|
|
|
#6191 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, to tylko centymetry... jak patrze na zdjęcia u Ciebie to idealnie pasują do Twojej sylwetki. Z moją projekcją raczej dużo do przodu nie wyskoczą ;P
|
#6192 | |
|
Raczkowanie
|
Dostałam, przyjęłam i cieszę się z tego ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
Okrągłe jak najbardziej, a wyglądają jak anatomiczne. Są super! ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- Słuchajcie ja wiem, że większość z Was nie ma czasu na czytanie (ja też mam go niewiele), ale może któraś z Was mogłaby mi polecić jakieś miłe pozycje do poczytanie. Bardzo lubię książki K. Grocholi i wszystkie w takim klimacie. No oczywiście jest jeszcze jeden klimat odpowiadający mojej naturze, ale nie wiem czy tak wypada o tym pisać ![]() Czasem jak dzieciaki śpią, a Tż zajęty swoimi sprawami, lubię z lampeczką winka zasiąć nawet na pół godzinki i poczytać przed snem. Z niecierpliwością czekam na propozycje
|
|
|
|
|
#6193 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Amorcio;37623578]
Cytat:
|
|
|
#6194 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Ale miałam zabiegane ostatnie dwa dni. A dzisiaj byłam na konsultacji i jednak zdecydowałam, że operację robię w Belgii. Wszystko będę miała na miejscu chociażby w razie konsultacji. A i teraz mam mętlik w głowie, bo mam dwa implanty do wyboru: *Mentor CPG 323, 440cc: wys. 11,8cm, szer. 12,5cm, proj. 6,2cm *Sebbin LSA SF, 415cc: wys. 11,5cm, szer, 12,5cm, proj. 5,9cm Teraz nie wiem, które wybrać. Zarówno Mentory jak i Sebbiny mają dożywotnią gwarancję, lekarz uważa, że Sebbiny są lepsze i mają bardziej chropowatą powierzchnię, co zmniejszy ryzyko przekręcenia się. Hmm mają jeszcze dodatkową 15 letnią gwarancję na darmową wymianę, gdyby coś było nie tak. Pomóżcie dziewczyny, bo ja już sama nie wiem co robić. Ehh i jeszcze mnie pokreślił no i wyszło, że o 2mm Mentory byłyby wyższe niż ja mogę mieć najwyższy implant. Data operacji 7 grudzień więc jak możesz Aniu zmień datę w wyliczance Celinka pewnie nie zauważyła już.A żebyście widziały tą moją konsultacje, to lekarz ręce załamywał, bo takiej upartej pacjentki jeszcze nie miał i żadna jeszcze nie chciała "takich dużych" cycków, a mi mimo wszystko na przymiarce małe się wydawały, zwłaszcza jak dał mi koszulkę do ubrania dla oceny efektów. Haha no miałam tam przeboje Celinko gratuluję serdecznie i cieszę się, że tak dobrze to znosisz
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-15 o 00:55 |
|
|
|
#6195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do tych papierosów to jak zwykle nie przeczytałam co napisałam i użyłam skrótu myślowego i chyba tylko ja wiem o co chodzi ![]() chodziło mi o to, że jak się komuś powie, że idzie się na operację plastyczną to powiedzą: taaak... za dużo pieniędzy ma i pierdoły kupuje. ale jak człowiek wydaje kupę kasy np. na papierosy (dziennie paczka, cena średnio ok. 11zł) to to już jest w porządku i nie wydaje się pieniędzy na głupoty ![]() dalej nie wiem czy mnie ktoś rozumie... bo ja nie umiem tłumaczyć ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1352916229
|
|
|
|
|
#6196 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem już w USA. Nie uwierzycie co się stało, jestem po wizycie u chirurga plastyka tutaj w Orlando. Miałam operację w styczniu, komplikacja po 3 miesiącach - prawa pierś zrobiła się twarda i lekarz stwierdził płyn. Operacja II we wrześniu 12.09.2012 na prawej piersi, usunięcie płynu, torebki i na nowo implant na miejscu. Tydzień temu czy 1,5 miesiąca po operacji jadąc samochodem koszulka mi się zrobiła mokra. U znajomych spojrzałam co się stało okazało się, że na szwie zrobiła mi się dziurka. Lekarz kazał ją dezynfekować, smarować maścią z antybiotykiem. W ciągu 1,5 tyg nic się nie zmieniło więc dzisiaj pojechałam na wizytę tutaj w Orlando w USA do lekarza. Stwierdził, że implant nie trzyma się na miejscu, że wychodzi i przez to zrobiła się dziurka i cały czas płyn z niej leci (jest czysty - nie ma infekcji). Jego diagnoza: wyjęcie implantu, zaszycie. Zostawienie piersi bez implantu na 2-3 miesięcy aby się wygoiło wszystko i dopiero wtedy włożenie go z powrotem. Płakałam prawie cały czas w gabinecie ![]() Mam już dosyć...
|
#6197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toniu wiem o czym mówisz. Moja mama kopci jak parowóz prawie 50lat!! Mój tata też kopcił, teściowie też ale na zakup przeze mnie dobrych kosmetyków to dziwnie patrzyli a teraz po latach kobitki patrzą na mnie z zazdrością bo cera inna jak się nigdy nie paliło i o nią dbało. To samo z figurą, teraz po drugiej ciąży usłyszałam "a co ty myślisz, ze zawsze szczupła będziesz". No właśnie tak myślę |
|
|
|
|
#6198 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
rzeczywiście mega tanio u mnie mezoterapia kosztuje 400 zł/1 zabieg... Dr poleca 3-4 w odstępach 2-tygodniowych i to tylko samym kwasem... jeśli dodatkowo jakiś koktail, to dodatkowo płatne a na Skrzydlatej byłam kiedyś na liposukcji ultradźwiękowej w ramach gruponu ,... fajniutki salonik ![]() Cytat:
może dlatego,. że swoje zawsze miałąm i mam małe, mimo karmienia ![]() ![]() Cytat:
oj, rzadziutko nas odwiedzasz ![]() Cytat:
strasznie współczuję może to jakaś reakcja organizmu na implanty ![]() miejmy nadzieję, że po wygojeniu i włożeniu implantu ponownie będzie wszystko dobrze... trzymam kciuki
|
|
|
#6199 |
|
Raczkowanie
|
ania31 21.11-5![]() lauren25 28.11- 12 ![]() kicia_nh 12.12- ii27![]() Matti 14.12- 29 ![]() Paularetka 03.01- 49 ![]() PRZEDPO 28.03- 133 ![]() dziendoberek dziewczynki ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitac i do pracy mykam milego i spokojnego dnia zycze wszystkim
|
#6200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() klask i:![]() Pilnuję i mam!!!![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
jeju strasznie współczuję...faktycznie to moze organizm tak reaguje czy co???czy operacja była źle zrobiona..no bo jakie wytłumaczenie inne???miejmy tylko nadzieję że już teraz jak Ci tam zrobią to będzie już wszystko dobrze..strasznie mocno kciuki trzymam
|
|
#6201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i pochwale się, ze jestem na dobrej drodze, zeby nie ociekać tłuszczem najważniejsze to zadbać o jędrność skóry ![]() dziewczynki, dziękuję za przemiłe komentarzyki w albumie Niepytajozdanie, mam, tak jak widać w podpisie, okrągłe 615g
|
|
|
#6202 | |
|
Zadomowienie
|
KICIA noooo to świetnie
juz niedługoTONIU dobrze tłumaczysz....świetne porównanie!!cała prawda hejka HORO z rańca SABA TRZYMAMY KCIUKI,NIC SIĘ NIE BÓJ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
a chuda to ty już teraz jesteś i nie zaprzeczaj
|
|
#6203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... ale do wiosny mam czas na jej poprawę ![]() a o odchudzaniu zapominam, to już złazi samo... aktualna waga to już 56,2 kg, więc tragedii nie ma ... więcej - jest ok
|
|
|
#6204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A KROKUSIKU..ale fajnie miałaśśśśśśśś,mi się marzy na meczyk skoczyć jakiś z moim synciem i chłopem...ale nasi mimo wyniku źle nie grali..wiadomo ze wynik najważniejszy..ale ja jestem tego zdania ..i już ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- aaa tak na marginesie..znacie to uczucie,co poniektóre... jak dzieci..w szkole,przedszkolu a wy same w domu ja teraz może nie sama ale z chłopem a my mamy chwilę by nie pędzić do pracy...fajjjnie!!!
|
|
#6205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-15 o 09:31 |
|
|
|
|
#6206 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry kobitki
jestem i zyje :P opuchnieta i jeszcze troszke obolała ale z dnia na dzien znaczna poprawa jestem zadowolona choc w nocy szlag mnie trafia bo nie moge sie ulozyc no ale trzeba sie przemeczyc. moj TŻ bardzo mi pomaga bo troche ruchy skrepowane ale cwicze łapki ogolnie to prawa strona bardziej mnie boli i mam prawa łapke lekko opuchnieta na pobraniu krwi padłam bo odwodniona i zmeczona wiec od samego poczatku bylo wesolo. opieka i Dr. cud miod pomalu dochodze do siebie i dzis ide na krociotki spacerek ![]() ahaaaa no i oczywiscie warto nawet jesli boli czasem jak diabli to nie zaluje buziam was
|
#6207 |
|
Zadomowienie
|
Alex
|
#6208 |
|
Rozeznanie
|
ALEX GRATULUJE!!!
![]() klas ki:![]() Mnie az tak nie bolało bo bez implantu ale widze dziweczyne z pokoju ,cierpiała ale z uśmiechem na twarzy i szczesliwa mowi ze warto!
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-15 o 10:13 |
|
|
|
#6209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klaudeczka ależ ten nasz doktorek Cie przyćpał lekami, że Ty mi 25+ dajesz ![]() na 37 może nie wyglądam ale bez przesady, to Ty jak podlotek w tej kitce i bez makijażu wygladałaś![]() horo a co Ty tu robiłaś na Skrzydlatej?? to już bliżej kosmetyczki nie ma nawet w delegacji okazje do bycia pieknięjszą wykorzystujesz, no prawdziwa kobieta
|
|
|
#6210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
KATARSIS - aż łzy same do ocząt się pchają nie wiem czy nie powinnaś zmienić jednak firmy wkładek bo może organizm na te źle reaguje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

U kogo Ty robisz op?? Ja chyba nie doczytałam....

Doktor i moja siostra, która widziała mnie podczas przymiarki mowia, ze będzie ,,Ok".

ania31 21.11-5
klask i: