Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 208 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 10:33   #6211
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Niezadowolencja jak kobiece ksiązki lubisz polecam "pięćdziesiąt twarzy
Greya"

Alex gratuluje cycuniów i szybkiego powrotu do formy życze
Stary 2012-11-15, 11:18   #6212
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

ALEX - gratulacje ogromne! Teraz o siebie dbaj i lekko krolewnuj skoro TZ skory do pomocy jeszcze bedziesz miala czas wrocic do obowiazkow domowych. No i czekmy na zdjecia nowych nabytkow!

KATARSIS: strasznie przykra sytuacja, ale moze tak jak dziewczyny pisaly mozna wsadzic implant innej firmy, albo chociaz ten solny. Popros lekarza zeby zdiagnozowal Ci powod dla ktorego ta piers sie tak zachowuje, moze to tylko wina lekarza byla a nie Twojego organizmu. Trzymamy kciuki!!!

KICIA: nie znam sie na tyle zeby kategorycznie stwierdzac, ale mi pierwszy lekarz dosc madrze powiedzial, ze to i to sa MAX wymiary implantu jakie mozna mi wsadzic i wiecej nawet jakbym mu smiercia grozila mi nie wsadzi, bo zwieksza sie ryzyko komplikacji. Ńie wiem czy 2 mm to duzo czy nie, ale dopytaj
Stary 2012-11-15, 11:23   #6213
lauren25
Raczkowanie

Alex fajnie, że już jesteś i ciesze sie, że zadowolona ) Jak dzisiaj na spacerek to całkiem szybko dochodzisz do siebie

Katarsis87 przykro mi strasznie, pamiętam jak pisałaś o tej torebce zanim dołączyłam do forum Szkoda że czegoś takiego nie da się w żaden sposób przewidzieć Dobrze ze przynajmniej nie zrobiła się infekcja do tego ... Może rzeczywiście trzeba zmienić implanty?
Mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie i nie będziesz już miała więcej takich problemów. 3maj się!!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja wiem, że czasem głupie przykłady daję ale na takich najlepiej tłumaczyć

co do tych papierosów to jak zwykle nie przeczytałam co napisałam i użyłam skrótu myślowego i chyba tylko ja wiem o co chodzi
chodziło mi o to, że jak się komuś powie, że idzie się na operację plastyczną to powiedzą: taaak... za dużo pieniędzy ma i pierdoły kupuje. ale jak człowiek wydaje kupę kasy np. na papierosy (dziennie paczka, cena średnio ok. 11zł) to to już jest w porządku i nie wydaje się pieniędzy na głupoty

dalej nie wiem czy mnie ktoś rozumie... bo ja nie umiem tłumaczyć

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...peg?1352916229

Tonia ja od razu zrozumiałam o co chodzi bo mam takie samo odczucie I uważam, że ludzie tak czy tak będą komentować bo przecież syty głodnego nie zrozumie... To Nasza sprawa w co inwestujemy Naszą kasiorę
Najbezpieczniej jest informować jak najmniejsze grono

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-11-15 o 11:25
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:33   #6214
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
matko i córko!!matka 4dzieci z taką figurą i taaaaakimi piersiami i jej coś delikatnie wisi,po czym do wiosny ślad zaginie!!!a masz...

A KROKUSIKU..ale fajnie miałaśśśśśśśś,mi się marzy na meczyk skoczyć jakiś z moim synciem i chłopem...ale nasi mimo wyniku źle nie grali..wiadomo ze wynik najważniejszy..ale ja jestem tego zdania ..i już

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

aaa tak na marginesie..znacie to uczucie,co poniektóre...jak dzieci..w szkole,przedszkolu a wy same w domuja teraz może nie sama ale z chłopem a my mamy chwilę by nie pędzić do pracy...fajjjnie!!!
oj... macie fajnie
ja teraz z całą trójka najmłodszych.... w przedszkolu wirus, więc i moje załapały i kurujemy się od poprzedniego piątku

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
dzien dobry kobitki

jestem i zyje :P opuchnieta i jeszcze troszke obolała ale z dnia na dzien znaczna poprawa jestem zadowolona choc w nocy szlag mnie trafia bo nie moge sie ulozyc no ale trzeba sie przemeczyc. moj TŻ bardzo mi pomaga bo troche ruchy skrepowane ale cwicze łapki ogolnie to prawa strona bardziej mnie boli i mam prawa łapke lekko opuchnieta cycuszki widzialam i zadowolona jestem z rozmiaru a wybralam jednak 350 cc na pobraniu krwi padłam bo odwodniona i zmeczona wiec od samego poczatku bylo wesolo. opieka i Dr. cud miod pielegniarki mega babeczki
pomalu dochodze do siebie i dzis ide na krociotki spacerek

ahaaaa no i oczywiscie warto nawet jesli boli czasem jak diabli to nie zaluje

buziam was
Alex,
gratulacje
teraz już będzie coraz lepiej...
tradycyjnie czekamy na focie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja mam normalnie pod miesień piersiowy większy, dr mi inczej nie proponował. jak sama piers objedzie po implancie to ją zawsze można na otoczce podciągnąc. a jak poleci z implantem to już wszystko do wymiany razem z plastyką piersi. Ilonka zastanów sie dobrze. po samej operacji efekt bedzie super, nie odróżnisz metody ale mieliśmy tu dziewczyne po roku tylko z metody pod gruczoł szykowała sie na kolejną operacje bo cycki spadły.

Klaudeczka ależ ten nasz doktorek Cie przyćpał lekami, że Ty mi 25+ dajesz na 37 może nie wyglądam ale bez przesady, to Ty jak podlotek w tej kitce i bez makijażu wygladałaś

horo a co Ty tu robiłaś na Skrzydlatej?? to już bliżej kosmetyczki nie ma nawet w delegacji okazje do bycia pieknięjszą wykorzystujesz, no prawdziwa kobieta
kochana,
nawet w delegacjach jestem zwykle wolna po 14-tej dlatego musiałam jakoś zagospodarować ten czas zamiast leżeć w hotelu przed tv
a że taka oferta była akurat na Skrzydlatej...
oj, gdzie ja nie bylam w tym Wrocławiu...

pamiętam jeszcze jak goniłam na Bielany, bo koleżanka była świeżo po op u Dr M.W. ... zaskoczyłam ich tam z samego rana

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-11-15 o 11:35
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:34   #6215
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość

Słuchajcie ja wiem, że większość z Was nie ma czasu na czytanie (ja też mam go niewiele), ale może któraś z Was mogłaby mi polecić jakieś miłe pozycje do poczytanie. Bardzo lubię książki K. Grocholi i wszystkie w takim klimacie. No oczywiście jest jeszcze jeden klimat odpowiadający mojej naturze, ale nie wiem czy tak wypada o tym pisać
Czasem jak dzieciaki śpią, a Tż zajęty swoimi sprawami, lubię z lampeczką winka zasiąć nawet na pół godzinki i poczytać przed snem. Z niecierpliwością czekam na propozycje
Kalicińska też kobieco pisze, Dom nad rozlewiskiem, Lilka itd. Dobrze się czyta

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 11:48   #6216
Amanina
Raczkowanie

Rany dziewczynki... Wiem ze nie temacie cycuchowym, ale sprzedaje dzis motocykl i mi sie serce kroi... Mam juz drugi, mocniejszy, wiekszy i w ogole ryczy tak ze mnie slychac bedzie zanim ktos mnie zobaczy, ale mam taki sentyment do tego ze sie zaraz rozplacze.. :'(
Stary 2012-11-15, 12:00   #6217
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam, przyjęłam i cieszę się z tego

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Okrągłe jak najbardziej, a wyglądają jak anatomiczne. Są super!

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Słuchajcie ja wiem, że większość z Was nie ma czasu na czytanie (ja też mam go niewiele), ale może któraś z Was mogłaby mi polecić jakieś miłe pozycje do poczytanie. Bardzo lubię książki K. Grocholi i wszystkie w takim klimacie. No oczywiście jest jeszcze jeden klimat odpowiadający mojej naturze, ale nie wiem czy tak wypada o tym pisać
Czasem jak dzieciaki śpią, a Tż zajęty swoimi sprawami, lubię z lampeczką winka zasiąć nawet na pół godzinki i poczytać przed snem. Z niecierpliwością czekam na propozycje
To ja zapodam kilka tytułów które czytałam z wielką przyjemnością, 14 pozycji w 1,5mca w ciąży jak mi mąż wyjechał , sama z córcią i piesem w obcym kraju. Zacznę od "Tango z motylem" Reginy Dachówny- literatura faktu. Przez cała książkę opisany jest rozwój chirurgii plastycznej w Polanicy Zdzroju od lat 50tych chyba, genialnie napisane."Poczwarka" oraz "Ono"Doroty Terakowskiej. "Kobieta w podróży" Romy Ligockiej. "Harpie" Chmielewskiej. "Teren prywatny" Barbary Kosmowskiej
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:01   #6218
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc kobietki

alex gratulacjewitaj w świecie cycolinekto teraz tylko czekamy na zdjecia

katarsis nawet nie wiem co powiedziec az mnie zatkalo..dzwonilas do swojego chirurga? no moim zdaniem to jego wina powinien widziec ze cos jest nie tak jak wkladal implant stan zapalny nie robi sie z dnia na dzien-no tak mi sie wydaje. Wiem ze ciezko Ci na pewno ale jak trzeba wyjac implant to trzeba, 2-3 miesiace szybko zleca glowa do gory, choc latwo mi gadac

Kicia no super ze masz juz termin, ja bym braa mentory maja wieksza projekcje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:04   #6219
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Rany dziewczynki... Wiem ze nie temacie cycuchowym, ale sprzedaje dzis motocykl i mi sie serce kroi... Mam juz drugi, mocniejszy, wiekszy i w ogole ryczy tak ze mnie slychac bedzie zanim ktos mnie zobaczy, ale mam taki sentyment do tego ze sie zaraz rozplacze.. :'(
Kiedyś ktoś mi powiedział przy sprzedaży auta, jeżeli nie jesteś pewna czy chcesz się z nim rozstać bo nie musisz to nie rób tego... Sprzedaj ten mocniejszy skoro tamten kochasz. Ja tak teraz porównuje każde auto do "tamtego" choć kolejne fajniejsze są to tamto prowadziło się genialnie...
Stary 2012-11-15, 12:09   #6220
horo_2
Zadomowienie

hej Oliwuś

Joaś,
a ja będę niedługo we Wrocku a art estetice ... wygrałam zabieg restylane
jak tylko wyzdrowieję, to jadę... Pan Dr już na mnie czeka

Stary 2012-11-15, 12:12   #6221
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Ojjj ja Ciebie rozumiem, bo jak sprzedawałam swój, mimo, że nie zdązyłam się długo nim nacieszyć, to też mi się plakać chciao tule

ja swój samochód też kocham, w ogóle jestem sentymentalna i jakby mi przyszło go sprzedać to byłby płacz oj byłby ;(

a co masz nowego

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-11-15 o 12:13
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:25   #6222
jooasi
Wtajemniczenie

horo dawaj coś wiecej. co to za zabieg i jak go wygrałaś?? a dla kolezanki nie masz?

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Amorcio przejżałam pare fotek bo nie mam dziś czasu posiedzieć przy kompie, zwłaszcza że mi internet muli niesamowicie i się wszystko wolno otwiera. psiunio jest genialny, i model urodzony mąż przystojniacha w typie łobuziaka i dzieciątko przesłodkie piękna rodzinka
Stary 2012-11-15, 12:26   #6223
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
horo dawaj coś wiecej. co to za zabieg i jak go wygrałaś?? a dla kolezanki nie masz?
tutaj na wizażu
trzeba było tylko się zgłosić, odpowiedzieć na parę pytań i... udało się
miałam jechać jutro, ale że jestem chora, to umówiłam się z Panem Dr , ąe jak wyzdrowieję to dam znać i przyjadę.
A tutaj coś więcej:
http://wroclaw.artestetica.pl/hydrob...lage-hydromax/
ja będę u P. Dr Piotra Wielgosza

Stary 2012-11-15, 12:36   #6224
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej Oliwuś
hej horo

Poszcześciło Ci się z ta wygranaale slyszlam ze wlasnie na wizazu mozna rozne cuda wygrywac kosmetyki itp. Tylko zupelnie nie wiem gdzie to trzeba szukac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 12:55   #6225
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej horo

Poszcześciło Ci się z ta wygranaale slyszlam ze wlasnie na wizazu mozna rozne cuda wygrywac kosmetyki itp. Tylko zupelnie nie wiem gdzie to trzeba szukac
tego sie nie szuka
wyświetla się zawsze na górze ... jak się loguję, to coś tam czasem jest ciekawego

a włosy mi w ciąży rosły jak na drożdżach ... ale wybieram się je trochę ściąć, tylko jakoś nie mogę dotzrć do fryzjera... zawsze coś przy takiej gromadce dzieci

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Celinko,
jak znajdziesz chwilkę.... w albumie fotka włosków, których kolorek chcę ocieplić. widać jakie są suche
zdjęcie robione w świetle dziennym

Stary 2012-11-15, 13:32   #6226
Amanina
Raczkowanie

Matti, nowy to CBR 600 RR a ty na czym teraz jezdzisz?

Amorcio: Juz mnie denerwowalo ze max to 160km/h w tamtym maluchu.. Wiec wiedzialam ze ja sprzedam ale tak mi sie sentymentalnie zrobilo..

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2012-11-15 o 13:40
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:45   #6227
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Amorcio przejżałam pare fotek bo nie mam dziś czasu posiedzieć przy kompie, zwłaszcza że mi internet muli niesamowicie i się wszystko wolno otwiera. psiunio jest genialny, i model urodzony mąż przystojniacha w typie łobuziaka i dzieciątko przesłodkie piękna rodzinka
Dziękuję. Wiesz Jooasi, mi się wydaje, ze mój psio nie jest jakiś wyjątkowy, tylko te bolończyki tak mają. Fakt trzeba wiedzieć jak z nimi postępować, znać cechy charakterku. Ale my już mieliśmy jednego rozwydrzonego pieska (miał być bolończyk bez rodowowdu a był bolończykofoksterier). Totalnie zgłupieliśmy na jego punkcie ale i dzieci jeszcze nie mieliśmy, w każdym razie masę błędów przy nim popełniliśmy, z Pufciem jest inaczej. A mąż na szczęście ino z wyglądu łobuziak

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Matti, nowy to CBR 600 RR a ty na czym teraz jezdzisz?

Amorcio: Juz mnie denerwowalo ze max to 160km/h w tamtym maluchu.. Wiec wiedzialam ze ja sprzedam ale tak mi sie sentymentalnie zrobilo..
Kochana moja siostra już na ulicy pomagała reanimować takiego co gnał na motorze. Ja wiem adrenalina, wiatr itp ale życie , zdrowie jedno.No chyba, że komuś śpieszy się do kolejnego wcielenia

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-11-15 o 13:46
Stary 2012-11-15, 13:48   #6228
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Kochana moja siostra już na ulicy pomagała reanimować takiego co gnał na motorze
ja nie dalej jak 2 mce temu ratowalam goscia z wypadku na skuterze, bo sie rozbil tuz przede mna.. peknieta podstawa czaszki i krwotok wewnetrzny.. ale jak sie jezdzi po pijaku i bez kasku, to jakby sam sie prosil.

ja tych predkosci i mocy na tor potrzebuje, na ulicy nie jezdze wiecej niz 150
Stary 2012-11-15, 13:53   #6229
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no właśnie o to chciałam się dopytać, jak to jest z tym trzymaniem? Ja mimo, że mam pod mięsień to widzę jakie te implanty ciężkie i jak różnie zjeżdzają w dół. Pewnie gdybym miała 2 jednakowe to nie zauważyłabym czegoś takiego bo równo by sie obsuwały a tak mam teraz cycki na różnej wysokości mimo, że to "tylko" 50 ml różnicy to ten większy jest tak z 1-2cm niżej
belseno,
jejku-Ty mnie przeraziłaś-Ty czujesz ciężar tych implantów??Ja mam mieć większe od Ciebie,bo 375cc i to pod te powięź,więc juz znowu nie wiem co myśleć Wysyłam Ci prośbę o przyjaźń,bo jestem ciekawa co Ty tam masz skoro tak przezywasz-ja myślę,że dr chyba dobrze że zrobił różne rozmiary żeby tą asymetrię zminimalizować,także może to się jeszcze ułoży...cholender,ja się boję tez że będe musiała jakieś poprawki wprowadzać

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
czesc Rodzyneczko, miło Cie widzieć

Ilonka no właśnie tej grawitacji strach się bać zwłaszcza wtedy gdy jest sporo własnego gruczołu dociążonego implantem, który swoje waży, jak brałaś w rękę to czułaś. powięź go nie przytrzyma a sama skóra bo jakimś czasie nie da sobie rady, śmiganie bez stanika wogóle odpada.
joaasi,
ja tylko trzymałam w ręku impalnt o rozm.250ml i on mi się juz wielki wydawał!! Nie moge więc sobie wyobrazić,że jeszcze większe się wkłada-chyba lepiej o tym nie myśleć a bez stanika to ponoć mozna chodzić do końca życia po operacji u dr E.S.,bo ona pod dwa mięśnie robi,tlyko że aż tak bardzo mi na tym nie zależy-od czasu do czasu,to wiadomo,ale żeby no stop sutkami świecić po oczach to chyba nie
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 13:54   #6230
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie dalej jak 2 mce temu ratowalam goscia z wypadku na skuterze, bo sie rozbil tuz przede mna.. peknieta podstawa czaszki i krwotok wewnetrzny.. ale jak sie jezdzi po pijaku i bez kasku, to jakby sam sie prosil.

ja tych predkosci i mocy na tor potrzebuje, na ulicy nie jezdze wiecej niz 150
Chyba dzieci jeszcze nie masz. Ja chciałam skakać na spadochronie i inne pomysły miałam, na motorze też jeździłam ale jako nastolatka (wujek mi dawał) zanim miałam dzieci ale mój TŻ ubłagał żebym tego nie robiła. Teraz , szczególnie jak mi życie w ciąży ratowali, myślę aby mnie moim dzieciaczkom przede wszystkim nie zabrakło
Stary 2012-11-15, 13:58   #6231
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Chyba dzieci jeszcze nie masz. Ja chciałam skakać na spadochronie i inne pomysły miałam, na motorze też jeździłam ale jako nastolatka (wujek mi dawał) zanim miałam dzieci ale mój TŻ ubłagał żebym tego nie robiła. Teraz , szczególnie jak mi życie w ciąży ratowali, myślę aby mnie moim dzieciaczkom przede wszystkim nie zabrakło

nie, jeszcze nie mam dzieci, ale ja od zawsze mialam tego typu pomysly, ktore ku znikomej uciesze mojej mamy wcielalam w zycie
Stary 2012-11-15, 13:58   #6232
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
belseno,
jejku-Ty mnie przeraziłaś-Ty czujesz ciężar tych implantów??Ja mam mieć większe od Ciebie,bo 375cc i to pod te powięź,więc juz znowu nie wiem co myśleć Wysyłam Ci prośbę o przyjaźń,bo jestem ciekawa co Ty tam masz skoro tak przezywasz-ja myślę,że dr chyba dobrze że zrobił różne rozmiary żeby tą asymetrię zminimalizować,także może to się jeszcze ułoży...cholender,ja się boję tez że będe musiała jakieś poprawki wprowadzać

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

joaasi,
ja tylko trzymałam w ręku impalnt o rozm.250ml i on mi się juz wielki wydawał!! Nie moge więc sobie wyobrazić,że jeszcze większe się wkłada-chyba lepiej o tym nie myśleć a bez stanika to ponoć mozna chodzić do końca życia po operacji u dr E.S.,bo ona pod dwa mięśnie robi,tlyko że aż tak bardzo mi na tym nie zależy-od czasu do czasu,to wiadomo,ale żeby no stop sutkami świecić po oczach to chyba nie
Wysyłam ci na priva linka bo tu nie wolno , poczytaj dokładnie o tej powięzi (to taka cienka błonka na mięśniu ). Znawcą nie jestem ale z tego co tam wyczytałam nie dała bym sobie tego zrobić
Stary 2012-11-15, 14:13   #6233
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witam kochane dziewczynki bardzo ale to bardzo dawno mnie tutaj nie było,przeczytałam ostatnia stronę i widzę ze z moich czasów-że tak się wyrażę oper. miała Celinka bardzo ślicznie gratuluje no i innym dziewczynkom również.
Muszę trochę poczytac aby byc w temacie co u was

rodzynki,
witam Cię i odrazu "zapytuję" o Twoje cycuchy-bo z podpisu widzę,że masz takie jak mi tez dr E.S. zaproponowała-model i rozmiar identyko...niestety na ta chwilę zrezygnowałam,bo...po pierwsze przeraziła mnie dr tym rozmiarem(boję,że że będę odczuwac ich ciężar, no i że jednak duuuże wyjdą),a nie chcę się rzucać tak w oczy no i dodatkowo mnie wystraszyła tym,że z anatomami dłużej dochodzi się do siebie,żeby nie przekręciły się itp. Możesz mi napisać jak to było u Ciebie?? Może jeszcze się pozastanawiam i jednak do niej wrócę....

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Ilona
hehe mi właśnie nic nie mówił, zmierzył mnie, powiedział koszta zapytal czy wszystko wiem i tyle hehe ale to męża auto się popsuło;p tak się wkurzył że jeszcze szybę wybił xd

lubuss,
no to się doktorek wysilił hehe...ale widzę że Ty konkretna babka jesteś,to dostałaś co chciałaś,więc po co pytac,jak wszystko ok Zazdroszczę sytuacji...nie to co ja skomplikowałam sobie zycie dwiema konsultacjamisama zła na siebie jestem...

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:

niezadowolencja,
ja też uwielbiam książki-trochę gorzej z wolnym czasem,ale ja ostatnio czytałam książkę "Droga do Różan" Bogny Ziembickiej-to chyba jakiś debiut,bo nie słyszałam wcześniej o tej autorce,ale ksiązka naprawdę wprawiająca w sympatyczny nastrój i ku memu szczęściu pojawiła się druga część-Powrót do Różan czy jakoś tak,no i już kupiłam
A z jeszcze innych to jest też taka "trylogia" Katarzyny Michalak-zaczyna się od "lato w Poziomce",a reszty nie pamiętam,bo nie czytałam już...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Katarsis,
ja Cię nie mogę-toż to jakiś horror...i to w Ameryce!!No ale wszędzie i kazdemu mogło się zdarzyć-trzymaj się kochana...tylko nie rozumiem-on chciałby Ci wyjąć jeden implant,a drugi zostawić??To trochę dziwne...Dawaj znać co i jak?

Kiciu,
czytałam gdzieś że istotna jest ta projekcja,zeby pierś szła do przodu-ja pamiętam jak E.S. tak to podkreślała mi na konsultacjach,wiec może bierz tam gdzie ta projekcja większa...

Tonia,
ja odrazu zajarzyłam z tymi papierosami a ten link do strony to zajefajny-się uśmiałam...
Stary 2012-11-15, 14:14   #6234
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Kalicińska też kobieco pisze, Dom nad rozlewiskiem, Lilka itd. Dobrze się czyta

Nad rozlewiskiem czytałam 3 części, Lilkę dostałam na prezent. Choć po Lilce miałam mieszane uczucia. Czyta się tę książkę świetnie jednak śmierć jest w niej mimo wszystko bardzo przytłaczająca. Spodziewałam się, że główna bohaterka zwiąże się z kolegą od korespondencji, ale niestety Mimo wszystko Kalicińska pisze tak jak lubię
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 14:17   #6235
Amanina
Raczkowanie

NIEZADOWOLENCJA: jak cycuszki sie maja?
Stary 2012-11-15, 14:23   #6236
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
NIEZADOWOLENCJA: jak cycuszki sie maja?

Dziś jeszcze lepiej niż wczoraj. Cała jestem zadowolona. Wiadomo implant jeszcze nie zaszedł, ale biustonosz ładnie je modeluje Tak jak obiecałam jak mi zdejmą szwy to wrzucę nowe fotki
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 14:26   #6237
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Oj święte słowa, jak pojawiają się dzieci,to inaczej już człowiek patrzy na wiele rzeczy...u mnie też wystarczy,że TŻ szaleje na motorze i kitesurfingu, a apetyt oczywiście wzrasta
Stary 2012-11-15, 14:39   #6238
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Dziś jeszcze lepiej niż wczoraj. Cała jestem zadowolona. Wiadomo implant jeszcze nie zaszedł, ale biustonosz ładnie je modeluje Tak jak obiecałam jak mi zdejmą szwy to wrzucę nowe fotki
super! czekamy!
Stary 2012-11-15, 14:44   #6239
belseno
Zadomowienie

Alex0912 GRATULACJE : roza:

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
belseno,
żebyśmy dobrze się zrozumiały, to nie jest tak, że ja odczuwam ciężar piersi. Nie czuję go wogóle. Ja widzę różnicę. Pierś z większym implantem niżej się osadziła, nie wiem z czego to wynika, ja założyłam sama, że z ciężaru implantu ale czy tak naprawdę jest? Gdybym miała ten sam implant w obu zapewne byłyby na tej samej wysokości i nic bym nie zauważyła. No tak czy siak to jeśli miałabym możlwość wyboru to pakowałabym je jak najgłębiej, rekonwalescencja szybko zleci i człowiek potem zadowolony, a tak co z tego, że szybko się zagoi jak potem problem z opadniętymi cyckami i znowu poprawka i ból? A co do chodzenia bez stanika to uwierz mi gdybym mogła to najchętniej żadnego bym nie zakładała hihihiii

Zaproszonko przyjęte, nie wrzucałam ostatnio nowych fotek ale na jakiejś tam się użalam, że są różne Za tydzień stuknie mi 5 miesięcy to zrobię z tej okazji zdjęcia i postaram się nie tylko takie "ładne" wrzucić ale i takie pokazujące tą różnicę w wysokościach, bo ona jest już widoczna nawet w obcicłych ciuchach - nie tylko nago

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja wiem, że czasem głupie przykłady daję ale na takich najlepiej tłumaczyć

dalej nie wiem czy mnie ktoś rozumie... bo ja nie umiem tłumaczyć
toniu wszystko jasne Ja też często tego przykładu z papierosami używam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-11-15 o 14:51
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 14:48   #6240
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Wysyłam ci na priva linka bo tu nie wolno , poczytaj dokładnie o tej powięzi (to taka cienka błonka na mięśniu ). Znawcą nie jestem ale z tego co tam wyczytałam nie dała bym sobie tego zrobić
Amorcio,
przeczytałam raz jeszcze tego linka,ale tam nic nie ma o powięzi,
więc nie wiem skąd Twój wniosek,że nie dałabys sobie tego zrobić??
Tam też są opisane przypadki gdy coś tam dzieje się niedobrego z mięśniem, czyli w sumie każda metoda jest na swój sposób ryzykowna.
trochę sie zmartwiłam tym co napisałaś,więc raz jeszcze przestudiowałam ten artykuł,ale dalej wiem tyle samo

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
żebyśmy dobrze się zrozumiały, to nie jest tak, że ja odczuwam ciężar piersi. Nie czuję go wogóle. Ja widzę różnicę. Pierś z większym implantem niżej się osadziła, nie wiem z czego to wynika, ja założyłam sama, że z ciężaru implantu ale czy tak naprawdę jest? Gdybym miała ten sam implant w obu zapewne byłyby na tej samej wysokości i nic bym nie zauważyła. No tak czy siak to jeśli miałabym możlwość wyboru to pakowałabym je jak najgłębiej, rekonwalescencja szybko zleci i człowiek potem zadowolony, a tak co z tego, że szybko się zagoi jak potem problem z opadniętymi cyckami i znowu poprawka i ból? A co do chodzenia bez stanika to uwierz mi gdybym mogła to najchętniej żadnego bym nie zakładała hihihiii
Mądrze piszesz,dlatego się ciągle waham,niby mając wsadzony implant pod powięź mam mozliwośc żeby go później włożyć pod mięsień gdyby coś,ale robić op. zakładając że będzie się miało poprawkę to też bez sensu...Z tego co piszesz to powinna Ci wtedy odpowiadać metoda dr E.S. czyli pod dwa mięśnie...ja ciągle o tym myślę,ale to tęz nie jest tak że ta metoda jest dla każdego-sama Pani dr to przyznała,więc bądź tu mądry człowieku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości