|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Niezadowolencja jak kobiece ksiązki lubisz polecam "pięćdziesiąt twarzy
Greya" ![]() Alex gratuluje cycuniów i szybkiego powrotu do formy życze
|
|
#6212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
ALEX - gratulacje ogromne! Teraz o siebie dbaj i lekko krolewnuj skoro TZ skory do pomocy
jeszcze bedziesz miala czas wrocic do obowiazkow domowych. No i czekmy na zdjecia nowych nabytkow! KATARSIS: strasznie przykra sytuacja, ale moze tak jak dziewczyny pisaly mozna wsadzic implant innej firmy, albo chociaz ten solny. Popros lekarza zeby zdiagnozowal Ci powod dla ktorego ta piers sie tak zachowuje, moze to tylko wina lekarza byla a nie Twojego organizmu. Trzymamy kciuki!!! KICIA: nie znam sie na tyle zeby kategorycznie stwierdzac, ale mi pierwszy lekarz dosc madrze powiedzial, ze to i to sa MAX wymiary implantu jakie mozna mi wsadzic i wiecej nawet jakbym mu smiercia grozila mi nie wsadzi, bo zwieksza sie ryzyko komplikacji. Ńie wiem czy 2 mm to duzo czy nie, ale dopytaj
|
#6213 | |
|
Raczkowanie
|
Alex fajnie, że już jesteś i ciesze sie, że zadowolona
) Jak dzisiaj na spacerek to całkiem szybko dochodzisz do siebieKatarsis87 przykro mi strasznie, pamiętam jak pisałaś o tej torebce zanim dołączyłam do forum Szkoda że czegoś takiego nie da się w żaden sposób przewidzieć Dobrze ze przynajmniej nie zrobiła się infekcja do tego ... Może rzeczywiście trzeba zmienić implanty? Mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie i nie będziesz już miała więcej takich problemów. 3maj się!! ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
I uważam, że ludzie tak czy tak będą komentować bo przecież syty głodnego nie zrozumie... To Nasza sprawa w co inwestujemy Naszą kasioręNajbezpieczniej jest informować jak najmniejsze grono
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-11-15 o 11:25 |
|
|
|
|
#6214 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja teraz z całą trójka najmłodszych.... w przedszkolu wirus, więc i moje załapały i kurujemy się od poprzedniego piątku Cytat:
gratulacje teraz już będzie coraz lepiej... tradycyjnie czekamy na focie ![]() Cytat:
nawet w delegacjach jestem zwykle wolna po 14-tej ![]() ![]() a że taka oferta była akurat na Skrzydlatej... oj, gdzie ja nie bylam w tym Wrocławiu... pamiętam jeszcze jak goniłam na Bielany, bo koleżanka była świeżo po op u Dr M.W. ... zaskoczyłam ich tam z samego rana
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-11-15 o 11:35 |
|||
|
|
|
#6215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#6216 |
|
Raczkowanie
|
Rany dziewczynki... Wiem ze nie temacie cycuchowym, ale sprzedaje dzis motocykl i mi sie serce kroi... Mam juz drugi, mocniejszy, wiekszy i w ogole ryczy tak ze mnie slychac bedzie zanim ktos mnie zobaczy, ale mam taki sentyment do tego ze sie zaraz rozplacze..
![]() ![]() ![]() ![]() :'(
|
#6217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, sama z córcią i piesem w obcym kraju. Zacznę od "Tango z motylem" Reginy Dachówny- literatura faktu. Przez cała książkę opisany jest rozwój chirurgii plastycznej w Polanicy Zdzroju od lat 50tych chyba, genialnie napisane."Poczwarka" oraz "Ono"Doroty Terakowskiej. "Kobieta w podróży" Romy Ligockiej. "Harpie" Chmielewskiej. "Teren prywatny" Barbary Kosmowskiej
|
|
|
|
|
#6218 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() alex gratulacje witaj w świecie cycolinek to teraz tylko czekamy na zdjecia![]() katarsis nawet nie wiem co powiedziec az mnie zatkalo..dzwonilas do swojego chirurga? no moim zdaniem to jego wina powinien widziec ze cos jest nie tak jak wkladal implant stan zapalny nie robi sie z dnia na dzien-no tak mi sie wydaje. Wiem ze ciezko Ci na pewno ale jak trzeba wyjac implant to trzeba, 2-3 miesiace szybko zleca glowa do gory, choc latwo mi gadacKicia no super ze masz juz termin, ja bym braa mentory maja wieksza projekcje
|
#6219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro tamten kochasz |
|
|
|
|
#6220 |
|
Zadomowienie
|
hej Oliwuś
Joaś, a ja będę niedługo we Wrocku a art estetice jak tylko wyzdrowieję, to jadę... Pan Dr już na mnie czeka
|
|
#6221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja swój samochód też kocham, w ogóle jestem sentymentalna i jakby mi przyszło go sprzedać to byłby płacz oj byłby ;( a co masz nowego
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-11-15 o 12:13 |
|
|
|
|
#6222 |
|
Wtajemniczenie
|
horo dawaj coś wiecej. co to za zabieg i jak go wygrałaś?? a dla kolezanki nie masz?
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Amorcio przejżałam pare fotek bo nie mam dziś czasu posiedzieć przy kompie, zwłaszcza że mi internet muli niesamowicie i się wszystko wolno otwiera. psiunio jest genialny, i model urodzony mąż przystojniacha w typie łobuziaka i dzieciątko przesłodkie piękna rodzinka
|
|
#6223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba było tylko się zgłosić, odpowiedzieć na parę pytań i... udało się miałam jechać jutro, ale że jestem chora, to umówiłam się z Panem Dr , ąe jak wyzdrowieję to dam znać i przyjadę. A tutaj coś więcej: http://wroclaw.artestetica.pl/hydrob...lage-hydromax/ ja będę u P. Dr Piotra Wielgosza
|
|
|
#6224 |
|
Zakorzenienie
|
hej horo![]() Poszcześciło Ci się z ta wygrana ale slyszlam ze wlasnie na wizazu mozna rozne cuda wygrywac kosmetyki itp. Tylko zupelnie nie wiem gdzie to trzeba szukac
|
#6225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyświetla się zawsze na górze ... jak się loguję, to coś tam czasem jest ciekawego ![]() a włosy mi w ciąży rosły jak na drożdżach ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Celinko, jak znajdziesz chwilkę.... w albumie fotka włosków, których kolorek chcę ocieplić. widać jakie są suche ![]() zdjęcie robione w świetle dziennym
|
|
|
#6226 |
|
Raczkowanie
|
Matti, nowy to CBR 600 RR
a ty na czym teraz jezdzisz?Amorcio: Juz mnie denerwowalo ze max to 160km/h w tamtym maluchu.. Wiec wiedzialam ze ja sprzedam ale tak mi sie sentymentalnie zrobilo..
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2012-11-15 o 13:40 |
|
|
|
#6227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-11-15 o 13:46 |
||
|
|
|
#6228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tych predkosci i mocy na tor potrzebuje, na ulicy nie jezdze wiecej niz 150
|
|
#6229 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku-Ty mnie przeraziłaś-Ty czujesz ciężar tych implantów??Ja mam mieć większe od Ciebie,bo 375cc i to pod te powięź,więc juz znowu nie wiem co myśleć Wysyłam Ci prośbę o przyjaźń,bo jestem ciekawa co Ty tam masz skoro tak przezywasz-ja myślę,że dr chyba dobrze że zrobił różne rozmiary żeby tą asymetrię zminimalizować,także może to się jeszcze ułoży...cholender,ja się boję tez że będe musiała jakieś poprawki wprowadzać![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
ja tylko trzymałam w ręku impalnt o rozm.250ml i on mi się juz wielki wydawał!! Nie moge więc sobie wyobrazić,że jeszcze większe się wkłada-chyba lepiej o tym nie myśleć a bez stanika to ponoć mozna chodzić do końca życia po operacji u dr E.S.,bo ona pod dwa mięśnie robi,tlyko że aż tak bardzo mi na tym nie zależy-od czasu do czasu,to wiadomo,ale żeby no stop sutkami świecić po oczach to chyba nie
|
||
|
|
|
#6230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ubłagał żebym tego nie robiła. Teraz , szczególnie jak mi życie w ciąży ratowali, myślę aby mnie moim dzieciaczkom |
|
|
|
|
#6231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie, jeszcze nie mam dzieci, ale ja od zawsze mialam tego typu pomysly, ktore ku znikomej uciesze mojej mamy wcielalam w zycie
|
|
#6232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rodzynki, witam Cię i odrazu "zapytuję" o Twoje cycuchy-bo z podpisu widzę,że masz takie jak mi tez dr E.S. zaproponowała-model i rozmiar identyko...niestety na ta chwilę zrezygnowałam,bo...po pierwsze przeraziła mnie dr tym rozmiarem(boję,że że będę odczuwac ich ciężar, no i że jednak duuuże wyjdą),a nie chcę się rzucać tak w oczy no i dodatkowo mnie wystraszyła tym,że z anatomami dłużej dochodzi się do siebie,żeby nie przekręciły się itp. Możesz mi napisać jak to było u Ciebie?? Może jeszcze się pozastanawiam i jednak do niej wrócę....---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
lubuss, no to się doktorek wysilił hehe...ale widzę że Ty konkretna babka jesteś,to dostałaś co chciałaś,więc po co pytac,jak wszystko ok Zazdroszczę sytuacji...nie to co ja skomplikowałam sobie zycie dwiema konsultacjami sama zła na siebie jestem...---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
niezadowolencja, ja też uwielbiam książki-trochę gorzej z wolnym czasem,ale ja ostatnio czytałam książkę "Droga do Różan" Bogny Ziembickiej-to chyba jakiś debiut,bo nie słyszałam wcześniej o tej autorce,ale ksiązka naprawdę wprawiająca w sympatyczny nastrój i ku memu szczęściu pojawiła się druga część-Powrót do Różan czy jakoś tak,no i już kupiłam A z jeszcze innych to jest też taka "trylogia" Katarzyny Michalak-zaczyna się od "lato w Poziomce",a reszty nie pamiętam,bo nie czytałam już... ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Katarsis, ja Cię nie mogę-toż to jakiś horror...i to w Ameryce!!No ale wszędzie i kazdemu mogło się zdarzyć-trzymaj się kochana...tylko nie rozumiem-on chciałby Ci wyjąć jeden implant,a drugi zostawić??To trochę dziwne...Dawaj znać co i jak? Kiciu, czytałam gdzieś że istotna jest ta projekcja,zeby pierś szła do przodu-ja pamiętam jak E.S. tak to podkreślała mi na konsultacjach,wiec może bierz tam gdzie ta projekcja większa... Tonia, ja odrazu zajarzyłam z tymi papierosami a ten link do strony to zajefajny-się uśmiałam... |
|||
|
|
|
#6234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nad rozlewiskiem czytałam 3 części, Lilkę dostałam na prezent. Choć po Lilce miałam mieszane uczucia. Czyta się tę książkę świetnie jednak śmierć jest w niej mimo wszystko bardzo przytłaczająca. Spodziewałam się, że główna bohaterka zwiąże się z kolegą od korespondencji, ale niestety Mimo wszystko Kalicińska pisze tak jak lubię
|
|
|
|
|
#6235 |
|
Raczkowanie
|
NIEZADOWOLENCJA: jak cycuszki sie maja?
|
#6236 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6239 | ||
|
Zadomowienie
|
Alex0912 GRATULACJE
Cytat:
Zaproszonko przyjęte, nie wrzucałam ostatnio nowych fotek ale na jakiejś tam się użalam, że są różne Za tydzień stuknie mi 5 miesięcy to zrobię z tej okazji zdjęcia i postaram się nie tylko takie "ładne" wrzucić ale i takie pokazujące tą różnicę w wysokościach, bo ona jest już widoczna nawet w obcicłych ciuchach - nie tylko nago ![]() Cytat:
Ja też często tego przykładu z papierosami używam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-15 o 14:51 |
||
|
|
|
#6240 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeczytałam raz jeszcze tego linka,ale tam nic nie ma o powięzi, więc nie wiem skąd Twój wniosek,że nie dałabys sobie tego zrobić?? Tam też są opisane przypadki gdy coś tam dzieje się niedobrego z mięśniem, czyli w sumie każda metoda jest na swój sposób ryzykowna. trochę sie zmartwiłam tym co napisałaś,więc raz jeszcze przestudiowałam ten artykuł,ale dalej wiem tyle samo ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Szkoda że czegoś takiego nie da się w żaden sposób przewidzieć 

witaj w świecie cycolinek

sama zła na siebie jestem...