|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Maggie pewnie po wyjęciu z wody zimno Zuzance. ja też nie lubie wychodzić z wanny bo jest mi nieprzyjemnie
![]() A spotkać z Tobą baaaaaardzo chętnie. Tylko dlaczego tak daleko???
|
|
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
dobra kobitki
moje dziecko zasnęło więc ide w poduchy, zreszta i tak zaraz mi lapek siądzie a po kabel nie chce mi sie iść ![]() dobranoc, do jutra |
|
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Katee ten pierwszy cytat bardzo prawdziwy ![]() I słicznych masz synków. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Agaton jak po wizycie? |
|
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
Ratunku mój mały ropuch po kąpieli nie chce spać
![]() buuu.. trzeba siedzieć i robić cuda niewidy ja już padam.
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisał, że miał do czynienia z dziećmi, których nietolerancja białka przejawiała się albo katarem albo świszczącym oddechem albo wysypką oczywiście. A ile masz stopni w łazience? Bo my mamy saunę i Henio lubi leżeć na golaska przed i po ![]() W ogóle on uwieeelbia zabiegi przy sobie - zmienianie pieluchy, czyszczenie buźki, noska, uszu i oczu. Kąpiel i masaż. Jak tylko coś się przy nim robi, to automatycznie się uspokaja. ![]() A czy Wasi chłopcy też tak często miewają wzwód??? ![]() ![]() Cytat:
Mały leń będzie, ale mocno kochający! ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Dziś mieliśmy pół dnia poza domem. Jeździłam dziś dużo z nim sama samochodem. Trochę popłakał, ale potem zasnął. A Wy jak sobie radzicie z jazdą z maluchami? Gdzie siedzą? Bo mój z tyłu, za kierowcą... |
|||
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wozisz Henia z tyłu pewnie z powodu poduszki powietrznej, dobrze myślę? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze mu idze ![]() Młodemu staje trąbka jak ma zamiar siknąć i wtedy wiadomo że pielucha musi być podstawiona , ale to pewnie się zmieni jak mój będzie w Henia wieku
|
|
|
|
|
#3849 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj od razu zasypia ja z nim jeżdżę wszędzie
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wywody oooo tak często
|
|
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój siedzi z przodu. i na razie bez problemu - głównie śpi. Co do wzwodu to Kuba nie tak często jak Paweł. |
|
|
|
|
#3853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
), to zasypia. A czemu przestałaś go wozić z przodu?U mnie wzwody prawie przy każdej zmianie pieluszki ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3854 |
|
potworkowa
|
nadrobiłam wszystko
![]() anesh karmię mała prawie w pozycji siedzącej i przestała ulewać, aczkolwiek dzisiaj załatwiła i siebie i mnie raz ![]() widziałam piękne sukienki, zdjęcia ślicznych dzieciaczków ja upolowałam to http://allegro.pl/show_item.php?item=2788645461 i się z tego cieszę jak głupia ![]() idę spać, mała nie spała od 5:50 i już na oczy nie patrzę. |
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz od dawna jeżdżę "męża" autem i tego drugie nie chce wogole :p ale on i tak sie juz przyzwyczaił bo teraz szuka dla siebie samochodu a ja uwielbiam moje auto
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń ![]() Dziś cały dzień miałam gości... ja padam... mogłam spać w dzień razem z Majeczką, no ale miałam gości... teraz czekam na karmienie... ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój wprost przeciwnie. lubi stare auta
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jeszcze ważne konie ;p ja miałam okazje przejechać sie Ferrari tak wciska w fotel ze myślałam ze padne :p do 200 to szybko poszło Katiem moj tez jak widzi te zabytkowe auta to sie zachwyca chyba każdy facet doceni taka klasyki
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pięknie . U nas jest ciężko z regularnościa a to przez to że maly raz je co 2 a raz co 3h . Myślę że już niebawem uda nam się wprowadzić taki plan
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę spać dziewczyny. jak to w poniedzialki sama z dziecmi jestem. Ciekawe czy Kuba bedzie miał co jesc jak się obudzi...
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zazdroszczę! Zielona 100 lat!!! Tamlin jak rozprawa? |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też polecam. Cudne zdarzenie .Chociaż na początku broniłam się rękami i nogami przed nim :P
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko Porsche o mocy 550 koni jechałam. Mocne przeżycie ![]() Ja to uwielbiam szybką jazdę. Tym naszym gti nieraz się ścigałam nocami po ulicach warszawy Najfajniej jak na inne laski na drodze się trafia, jak one świetnie jeżdżą! Faceci za to zdziwieni jak widzą, że baba ich czasem przegoni
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też ostatnio miał pretensje jak powiedziałam, że Majka to sens mojego życia. |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porsche to znowu moje marzenie które sie pewnie nie spełni dobrze ze za marzenia sie nie płaci a ty mieszkasz w centrum wawy? Bo mam kumple ktora mieszka w jakiś nowych mieszkania h zaraz koło złotych tarasów
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ? Ja ostatnio będąc w rossmanie na nie właśnie spoglądalam . 600g około 15 zł kosztuje więc dużo taniej wypada od innych tylko teraz pytanie jak maludy na nie reagują ?
Idę spać . Mały ostatnio jadl po kapieli czyli koło 20 teraz pewnie powoli będzie sie budził ale to karmienie akurat należy do tzta Dobranoc i spokojnej nocy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

moje dziecko zasnęło więc ide w poduchy, zreszta i tak zaraz mi lapek siądzie a po kabel nie chce mi sie iść