|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Po prostu zrób test jutro a jak @ dalej nie będzie a test nie wyjdzie to na BOH. Warszawy na krew za 24 zika i o 13 będziesz wiedzieć! ![]() p.s. obiecałam zarazic Cie.... |
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Testu nie robię, czekam do soboty. Nie dałabym rady wysiedzieć w pracy jeśli okazałoby się, że coś jest na rzeczy.
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nakręcam Cie, ale te piersi Twoje mnie tak zastanawiają... To pierwszy objaw no i @ się spóźnia....hehe |
|
|
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Wprawdzie nie zawsze, ale tak połowa moich cykli jest z bólem piersi, także nie biorę tego za objaw. Tym razem jednak piersi zaczęły boleć w dniu spodziewanej @, a zwykle już tydzień wcześniej pobolewały.
|
|
|
|
#4056 | |||||
|
Zadomowienie
|
DEDRA rób test.
To cieszę się, że wieczór byłudany ![]() Cytat:
Cytat:
Mpja koleżanka przykleja sobie te plastry apap i ponoć są super. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam się z rana (tak dla mnie dziś to rano). Jestem taka wymęczona, że szok. Osłabiło mnie to wszystko... Chciałam tylko Was nadrobić i poczytać co tam u Was, bo się stęskniłam
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pospałam dziś sobie dłużej, ale już zabieram się do pracy. Wpadnę w przerwie na II śniadanie ![]()
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Mówią w TV, że wysokie dziś cisnienie...a ja zasypiam na siedząco
|
|
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
owu juz była? tym razem sutków nie czuje..a zawsze z kurzym były sutki,ja już nie kleje brzuch przestał mnie rano boleć Cytat:
" spac mi sie chce , jutro" ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- [QUOTE=Sophia_1;37716089 No to rzeczywiście zachował się...hmm...nieładnie. A rozmawiałaś z nim o tym? [/QUOTE] Nie chce mi sie nawet zaczynać tematu..kiedyś mowił na poczatku ze mogłabym coś zainicjować bo ciągle on i on zaczyna..teraz gdy ja sie rozkręcilam,gdy pokazuje mu ze mnie pociaga i zaczynam go teges szmeges wieczorami on gasi siebie ( dosłownie gasi ,jest gotowy ale idzie spać) i dobranoc. Ja tam jak jestem 'mokra' to wykorzystuje nawet gdy mnie coś boli albo mam mega śpiocha :P On ma za to chęc z rana..a ja rano eeeeeeeeee marze by sie odwalił :P |
|||
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jestem złośliwa ale mam ochote mu dziś wieczorem powiedziec ' za poźno,wczoraj miałeś swoją szanse"
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4064 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale wierzę, że torbiel się wchłonie i nie będzie zagrażąła maleństwu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu stres go paraliżuje i pewnie gdzieś tam wewnętrznie sie obawia, że nie stanie na wysokości zadania Wiem co mówię, bo z moim Tżtem tez miałam takie różne przeprawy... tyle, że my z moim o tym w końcu szczerze pogadaliśmy - bardzo mnie zdziwiło to co usłyszałam - że (choć nigdy nie miał ku temu powodów), to wtedy gdy wiedział że musi stanąć na wysokości zadania, bo to TEN moment, paraliżował go strach, że nie da rady![]() linka, a nie daloby sie jakos tak zrobić żeby Tż nie wiedział kiedy masz dni płodne? Na pewno poszłoby zdecydowanie łatwiej Dziewczyny, niestety coraz częściej słyszy sie o tym, że w dzisiejszych czasach (stres, nawal pracy) nawet mlodzi mężczyźni mają zdecydowanie obnizone libido a nieraz nawet problemy w młodym wieku... Cytat:
Cytat:
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w stosunki do mojego męża też jestem czasem taką złośnicą i też miałabym ochotę właśnie tak odpowiedzieć, że już za późno. Wczoraj był ten dzień, a dziś nie ma sensu, ale może warto się jednak, dla wyższego bądź co bądź celu, przełamać co?
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha... Linka - co do Twojego odczucia, że owu była wczoraj, to ja jednak proponuję zaufać swojemu ginowi. Ja chodziłam na monitoring bardzo długo zanim się udało i naprawdę niejednokrotnie byłam zaskoczona, gdy słyszałam od gina że owu dopiero przede mną - bo ja np. już dzień wcześniej miałam wodnisty (wydawaloby się płodny) śluz
Aha, no i jeszcze jedno - faceci faktycznie rano mają większą chętkę (gdy my - kobiety zazwyczaj nie), ale może dla dobra sprawy dasz radę się poświecić?
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Miło że o mnie nie zapominacie
Wiem że to planowanie dziecka po raz kolejny jeszcze daleko prze de mną no ale psychika robi swoje i po prostu czasami są gorsze dni. Dziwne tylko że tak szybko zaczynam odczuwać objawy nadchodzącego okresu. Wczoraj już czułam a przecież jeszcze wczoraj brałam tabletki. Okres pewnie dziś albo jutro się już pojawi.Co do porannego seksu to u nas jest odwrotnie Ja tam lubię z rana się poprzytulać a mój za to nie bardzo. No ale ja to nimfomanka jestem mogłabym zawsze i wszędzie a mój to faktycznie dużo mniejsze libido ma no chyba że ma urlop co najmniej tygodniowy to ma i siłę i ochotę
|
#4069 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale uwierz przejdzie Ci Może faktycznie był zmęczonyCytat:
Czekamy dalej...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spadam brać się za robotę w domku
|
|
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da sie aby nie wiedział o dniach płodnych,mowilam Wam wiele razy ze on jest od poniedziałku do piątku wlącznie w delegacji,w domu jest tylko sobota i niedziela co daje w miesiącu aż 8 dni razem..pech chce ze w sumie od poczatku roku owulację mam miedzy wtorekiem a czwartkiem ciagle wiec jest problem bo przy takiej czestotliwości mam szanse 1 do 100 dwa razy już był w domu w owu ale nic z tego nie wyszło mimo leków. Cholera wie jak liczyć poł roku ( lekarz kazali przyjsc po 6 miesiącach nieudanych prob) jesli ciagle go nie ma..Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4071 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajnie, że kciuki pomogły. Daj potem znać co lekarz na kostkę, czy długo jeszcze będziesz ją leczyć? Cytat:
![]() Cytat:
Oglądałyście może film MÓJ ROWER? Warto obejrzeć?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#4072 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
teeeeeesciooch![]() Cytat:
i opisuj co tam u Ciebie ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie wali to wszystko
Najchętniej zapadłabym w sen zimowy
|
|
|
#4074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale gdyby to się częściej powtarzalo, no to już kiepsko - tym bardziej u Was, gdy Tż w delegacji ciągle i ciężko się wstrzelićNo i weź pod uwagę (jak chyba wspominała Dedra), że jesli powiedziałaś Tżtowi, że owu ma być w środę, to on na środę siły zbiera Więc jesli wczoraj w ciągu dnia stwierdziłas z obserwacji, że może to jednak było wczoraj, to chociaż delikatnie mu było trzeba zasugerować że staranka może trezba będzie przyspieszyć... żeby się do wieczora nastawił
|
|
#4075 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tymczasem wciągnęłam gorący kubek borowikowy ![]() Filmu nie widziałam, ale bardzo mnie ciekawi ![]() Cytat:
![]() Co się stało Iza? |
||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny raz dostaje po dupie i nauczyłam sie że w pracy nie ma koleżanek/kolegów Jak mam tam iść dziś to aż mi nie dobrze z nerwów.Ogólnie to nie wiem czy nie mam już poczatków depresji,bo coraz częściej mam różne myśli że lepiej już nie bedzie...
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Linka, ja tez mysle, zeTwoj TZ to moze sie bardziej zestresowal niz nie chcial. albo myslal, rzeczywiscie ze jak nie dzis to jutro... ja tez nie jestem do konca przekonana, czy Ci nasi TZeci do konca kumaja te sprawy owulek, glutkow itp.
wiem, ze to trudne ale moze dla dobra sprawy przelam focha i podzialajcie z TZ.... choc wiem, ze to nieraz ciezko tak :P Isia mojego rowera nie ogladalam,, przyznaje, ze srednio mnie do niego ciagnie... ale jesli ktoras poleci, ze fajny to moze sie skusze. Normalnie jak mi wczoraj gin powiedziala, o tym pecherzyku to siedze jak na szpilkach zeby podzialac ;P a to dopiero wieczorem:P tyyyle czasu jeszcze :P
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mozesz myslec, ze lepiej nie bedzie, bo to wiadome, ze bedzie lepiej. najwazniejsze jest pozytywne nastawienie. i na pewno kazdy problem da sie rozwiazac. my tu jestesmy, nam mozesz sie wygadac i na pewno ktora podpowie, pomoze... glowa do gory,,, Luna miala miec o 12 usg... zaciskam kciuki!!! Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-11-20 o 12:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Jakoś tak nie mogę się po tych wizytach w ogóle cieszyć i być spokojną. Dzidziuś się rozwija, rośnie, ale mimo to Pani doktor uznała moją ciążę za ciążę zagrożoną poronieniem 

owu juz była? tym razem sutków nie czuje..a zawsze z kurzym były sutki,ja już nie kleje 
Walnij go, może się obudzi. 
Ale wierzę, że torbiel się wchłonie i nie będzie zagrażąła maleństwu
Po prostu stres go paraliżuje i pewnie gdzieś tam wewnętrznie sie obawia, że nie stanie na wysokości zadania
Wiem co mówię, bo z moim Tżtem tez miałam takie różne przeprawy... tyle, że my z moim o tym w końcu szczerze pogadaliśmy - bardzo mnie zdziwiło to co usłyszałam - że (choć nigdy nie miał ku temu powodów), to wtedy gdy wiedział że musi stanąć na wysokości zadania, bo to TEN moment, paraliżował go strach, że nie da rady

I czekamy na wspaniałe wiadomości, bo inne być nie mogą