|
|
#3391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Moja lista się zmieniła. Kilka zapachów już mam, kilka udało mi się przetestować .. Nadal chciałabym poznać: ++ Dior: Dune pour Homme ++ Chloe: Chloe Eau de Toilette, L'Eau de Chloe, Love Chloe Eau Florale, Love Chloe ++ Calvin Klein: CK One We Magnets, Euphoria EDT, Euphoria Luminous Lustre, Euphoria Blossom, Euphoria Crystal Edition, Euphoria Spring Temptation, Euphoria Men, Euphoria Men Intense, Obsession Night for Men ++ Cacharel: Noa Gold, Amor pour Homme, Amor pour Homme Tentation ++ Dsquared2: Potion woman ++ Jean Paul Gaultier: Kokorico ++ Kenzo: Vintage, Indigo ++ Prada: Candy ++ Tom Ford: Santal Blush, Tom Ford for Men, Tom Ford for Men Extreme ++Valentino: Valentina ++ Viktor & Rolf: Eau Mega, Spicebomb |
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista krótka:
Aedes de Venustas Signature - cała flacha, bo tego typu zapachów mam mało LM Parfums Black Oud - starczy mi 60ml Armani Prive Royal Oud - też starczy 60ml |
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. M. Micallef Vanille Orient 4. M. Micallef Vanille Marine 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. M. Micallef Vanille Fleur 8. M.Micallef Vanille Cuir 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10.Lancome La Vie Est Belle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme 12. Givenchy Eau Demoissele un Bois Aod 13. Givenchy Eau Demoissele de Florale 14. Hermes L’Ambre des Merveilles Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Jaipur Bracelet.
A drugie marzenie- żeby coś nowego, niespodziewanego porwało, zachwyciło, uwiodło.
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Classique EdP - Voleur de Roses, bo się kończy po dlewce na razie starczy
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2012-12-08 o 17:57 |
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Wtajemniczenie
|
Obecnie najbardziej zalezy mi na:
Musc Ravageur Coco Chanel edp Portrait of a Lady Tam Dao Alien Essence Absolue Zeby choc jedno z nich dostac na Gwiazke
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenia ściętej głowy, ale co tam, napisać sobie mogę...
![]() - Un Jardin En Mediterranee - Sur Le Toit - nie pogardziłabym - L'ambre des Merveilles - Terre - Le Baiser du Dragon - troszkę - Declaration Cartiera - Dolce Vita - mała odlewka |
|
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
Chciejstwa jak chciejstwa, ciekawa jestem na czym z tych zapachów uda mi się za jakiś czas położyć łapki
![]() -Narciso Rodriguez for her EdT -La prairie Silver rain -Dior Pure poison - solidne uzupełnienie zapasu Midnight poison -Van Cleef & Arpels Feerie (chętnie gold) -Tom Ford Black orchid - Bvlgari Jasmin noir - Chanel coco noir |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dorobiłam się Miss Dior Cherie EDT ![]() na liście zostaje: Kenzo Amour a dalej póki co brak pomysłów
|
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Nocna Straż
|
Flakonowo marzy mi się:
Allure EDT (nigdy nie sądziłam, że zapragnę...) Terre EDT a odlewkowo: Encre Noir ph
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na liscie zostaje do zdobycia: Juliette Has A Gun Midnight Oud Curious In Control Serge Lutens Rousse Neotantric Manic Love, Ladies watku dzialaj dalej
|
|
|
#3402 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Shalimar Ode a la Vanille wersja 2012 zdobyty 2. Shalimar legre 3. Shalimar edt 4. Eternity (wypsikałam w moim flakoniku już wszystko co się dało )5. Ogrodek srodziemnomorski 6. Euphoria forbidden 7. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 8. Flowerbomb La vie en rose 2012 - upolowane ![]() 9. Dahlia noir edp i edt 10. Zapas Winter Delice 11. DKNY Women Summer 2012 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Angel Aqua Chic 14. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) 15. Chyba chcę tez Shalimar Parfum Inital (mam odlewkę, ale najprawdopodobniej będę musiała zapolowac na flakon i chyba Jimmy Choo edp... Ostatnio mainstreemowe zapaszki coraz bardziej mi się podobają... Co mnie zaczyna niepokoić... 16. Chloe Love intense
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2012-11-29 o 14:27 Powód: Flowerbomb upolowane :D |
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie skromnie:
L'eau par Kenzo Parisienne YSL Champs Elysees Guerlain |
|
|
|
|
#3404 |
|
Panaroja
|
Aktualna lista chciejstw podstawowych :
Aniołek edp edt plus ew.jakies smakowite limitowanki Chloe Chloe edp Wazamba Zagorsk Shalimar ode a la vanille Womanity Bandit La danza delle Libellule Diorama Dioressence Diorissimo i jakieś nieoczekiwane cudowności Wąteczku działaj ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-11-29 o 14:46 |
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie moje hity:
Havana Vanille Samsara Amirage Organza Dolce Vita Un Bois Vanille Costume National 21 Hot Couture Chloe Love i pewnie masa innych, które wkrótce przewącham |
|
|
|
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Annick Goutal Eau du Fier - Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Annick Goutal Mandragore - Annick Goutal Mandragore Pourpre - Annick Goutal Myrrhe Ardente - Annick Goutal Neroli - Annick Goutal Nuit Etoilee - Atelier Cologne Oolang Infini - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Cooper Square - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Comme des Garcons Comme des Garcons 2 - Comme des Garcons Series 2 Red: Palisander - Creed Green Irish Tweed - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Parfum d'Empire Wazamba - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens De Profundis - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau de Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj ziściło się moje kolejne marzenie
do rodzinki Kilian dołączył flakon Good Girl Gone Bad i testowo dwie kolejne nowości: In the City of Sin i Forbidden Games A niebawem dotrze kolejny flakon i to nie będzie Kilian
|
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
To "niebawem" miało nastąpić w przyszłym tygodniu
a tymczasem flakon Amouage Honour Man
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Panaroja
|
Do mojej chciejlisty dołączył Elie Saab
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3410 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pożądam duuuużej ilości starego Poisona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi sie Chocolate Greedy ...
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Dzis zapragnelam zapachow
-Nico Uytterhaegen .... Nononsense -Terry de Gunzburg -Illamasqua- Freak Extrait De Perfum prosze watku dzialaj ....
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
YSL Yvresse Thierry Mugler Miroir (cala seria oprocz Miroir des Voluptes) Leonard Balahe |
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Daim Blond - niekoniecznie flakon, odlewka 10ml by się przydała
Idole d'Armani flacha Alien Sunessence - flacha Pure Poison - flacha Lacoste Pour Femme - odlewka Code - flacha Flowerbomb edp - flacha Amor Amor - jakoś zatęskniłam - odlewka Violet Blonde - odlewka Alien raczej edt - flacha Euphoria edp ( kończy się flaszka - trzeba nową kupić ) czekam na spełnienia
Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2012-12-02 o 23:34 |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
VCA Automne - nigdzie nie ma!
![]() White Patchouli toma Forda - cały flakon jest dla mnie za drogi ![]() Boise Plume Estebana Patchouli Estebana działaj, wątku!
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
1. Acqua di Gioia - na następne lato
![]() 2. D&G L'eau the one - flakon 3. Addict- kilka ml 4. Ange ou Demon Le Secret - na wiosnę 5. Angel edt - flakon 6. Vanille Noire 7. Moschino I love love - musi być setka - Mikołaj upolował 8. IN2U
|
|
|
#3417 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też spełniłem swoje chciejstwo ogromne. Właśnie przyszła do mnie flacha Amouage Honour Man I oficjalnie stwierdzam, że Mikołaje nie pochodzą z Finlandii, a z Kuwejtu, przynajmniej ten mój Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Annick Goutal Eau du Fier - Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Annick Goutal Mandragore - Annick Goutal Mandragore Pourpre - Annick Goutal Myrrhe Ardente - Annick Goutal Neroli - Annick Goutal Nuit Etoilee - Atelier Cologne Oolang Infini - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Cooper Square - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Comme des Garcons Comme des Garcons 2 - Comme des Garcons Series 2 Red: Palisander - Creed Green Irish Tweed - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Parfum d'Empire Wazamba - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens De Profundis - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau de Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38032887]Gratuluję ogromnie
![]() Ja też spełniłem swoje chciejstwo ogromne. Właśnie przyszła do mnie flacha Amouage Honour Man I oficjalnie stwierdzam, że Mikołaje nie pochodzą z Finlandii, a z Kuwejtu, przynajmniej ten mój [/QUOTE] ooo, no super - szybko chyba przyszło ![]() Napisz, jak zabezpieczona
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Konto usunięte
|
No szybko, 2 tygodnie chyba
![]() Zabezpieczona tak jak pisałyście, w te nieszczęsne foliowe ichnie reklamówki i gazety Najważniejsze, że flachon calusi Dzięki Ci wielkie za pomoc PS. Teraz trzeba by mu napisać, że przesył doszedł, czy nie zaśmiecać mu skrzynki? |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38033299]No szybko, 2 tygodnie chyba
![]() Zabezpieczona tak jak pisałyście, w te nieszczęsne foliowe ichnie reklamówki i gazety Najważniejsze, że flachon calusi Dzięki Ci wielkie za pomoc PS. Teraz trzeba by mu napisać, że przesył doszedł, czy nie zaśmiecać mu skrzynki?[/QUOTE] możesz go na facebooku pochwalić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

bo jest na liście kilka zapachów męskich):

)
do rodzinki Kilian dołączył flakon Good Girl Gone Bad i testowo dwie kolejne nowości: In the City of Sin i Forbidden Games