|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ależ jestem w☠☠☠☠$$$$$$$$$@@$@ion a! jak mnie ta moja matula czaseem denerwuje to sobie nawet sprawy nie zdajecie!!!
|
|
#4772 |
|
Raczkowanie
|
i ja też takie gofry chce ![]() ![]() :sli na:![]() a to, rozmowa z wami jest wciągająca zaczynam się powoli przekonywać ![]() tyko denerwuje mnie klawiatura na tym kompi e
|
#4773 | |
|
Rozeznanie
|
Ja na wierzch leje zawsze roztopioną gorzką czekoladę uwielbiam
Cytat:
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Pstryczku juz dzwonie
![]() Bokeh my nawet nie zaczelismy jeszcze grzac wszyscy mowia, ze u nas zimno, a my na dodatek jeszcze okna pootwierane.Suzi, oby nie...... a dokladnie tak jak Twoja kokezanka mam, fenoterol nospa forte magnez, jeszcze tabletki na obnizenie cisnienia.... 3 grudnia mam wizyte to sie zapytam.....
|
#4775 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=pstryczek84;3777634 8]O, byłam kiedys w Łańcucie , w tym zamku/pałacu. ale to bylo dawno - jeszcze w szkole podstawowej, osmioklasowej
![]() ależ ja stara d..pa jestem ![]() ale wieku się nie liczy ciałem tylko na ile się człowiek duchem czuje ale chyba dużo starsza ode mnie nie jesteś
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
sajgony mi robi od rana o byle co... chyba menopauza jej sie daje we znaki! nosz ku$$%$#%$# rwicy mozna dostać....
|
|
#4777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za komplementy- przekazałam TZ a on się zawstydzil
ja długo sobie wmawiałam,że nienawiść do teściowej to stan umysłu bo jak razem nie mieszkałyśmy to miałysmy cudowne relacje- nawet ludzie z boku jak patrzyli to często mówili: synowa i teściowa? niemożliwe ![]() niemożliwe fakt ![]() Cytat:
miałam dziś straszną ochotę ale w piekarni nie mieli już chlebków do żurku mam za to ogórkową- też kwaśna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() koooocham tak, mi też gorąco mimo iż jestem mega zmarzluchem w domu wszyscy poubierani a ja moglabym w krótkim rękawku chodzić z rana jak jeszcze nie jest dobrze rozgrzane w piecu TZ włącza elektryczny grzejnik a ja mu wyłączam i jeszcze chodzę w cieniutkiej koszuli do spania ![]() Cytat:
idę sobię, nie lubię Was ![]() jesteście okropne z tym żarciem a ja za to będę dziś w ikeii i zjem sobie hot doga a co |
||||
|
|
|
#4778 |
|
Raczkowanie
|
Gofry
![]() Oj dziewczyny, ale kusicie. Dziś na razie zjadłam: serek biały + 2 wafle ryżowe, jabłko + banan, 3 paluszki rybne + ćwierć kalafiora. Do tego woda i naturalna maślanka. Jak byłam z córką na spacerze to myślałam, że ![]() Ale jakoś wytrzymam. We wtorek jak waga wyjdzie dobrze to zeżrę kawał sernika
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co zawsze było naszą słabą stroną, co prawda teraz widze że dużo z mojej winy, ale cóż....
|
|
#4780 | ||
|
Zakorzenienie
|
fuuuj ;p
ja moze pojade do tesciowej, chyba ma pierogi z grzybami...... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
u mnie relacje są ok, ale czasem.. to naprawdę... no ale jakby matula miała prace na miejscu, to nie zastanawiałabym sie, szybciutko bym czmychnęła stąd. ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
później zjadłam drożdzówke, następnie dwie kanapki z kabanosem mniam pomarańcza i chyba tyle hmm chyba o czymś zapomnialam bo czuje się pełna hmmm
|
|
|
#4781 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobry humor to podstawa![]() Cytat:
|
|
#4782 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie
czy Wam też się teraz tak strasznie chce spać, że nawet na stojąco zasypiacie?? ![]() bo ja mam już dość najgorzej to w pracy nie raz to mogłabym się na biurku położyć i zasnąć mimo że śpię nieraz i 10 godz
|
#4783 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zmykam dokończyć obiad, zaraz TŻ będzie. Nie piszcie za duzo bo znów będę nadrabiać 2 godz
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kanapka na wypasie kupiona na mieście (jak wracałamz pobierania krwi) bo bym nie wytrzymała do domu... a w domu jabłko i zaraz obiadek czyli pierożki a potem pomelo na mnie czeka a na kolacje bułka z pastą rybną w międzyczasie pewnie jeszcze coś wsunę
|
#4785 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak wymacał i uznał, że usg niepotrzebne to pewnie nie wyczuł nic niepokojącego ![]() Cytat:
no nic, zobaczę jaka kwota będzie następnym razem i może się to jakoś poukłada. Chyba, że mnie już całkiem zdegradowali i uznali, że skoro jestem na zwolnieniu to mam żyć za stawkę szpitalną ![]() Jot witaj |
||
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierogi z grzybami marza mi sie od kilku tygodni!! Byle do swiat, byle do swiat... ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jak wszystkie, to i ja ![]() Dzis wrabalam: - jogurt malinowy, - 2 kanapki z jajkiem, - jogurt zurawinowy, - jablko, - mandarynki - bulka z Almette, - nalesniki z twarozkiem ![]() A na kolacje chyba sobie zrobimy tortille
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-11-23 o 15:01 |
||
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mleko z platkami ktore zreszta
i tyle.... ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Ja wyplate mam normalnie, wczesniej do 5go, od jakiegos czasu do 10go, bez zadnych rozbic na okresy zwolnienia
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka, ja mam ostatnio faze na mandarynki
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
|
#4789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojjej mandarynki..... ze swiętami mi sie strasznie kojarzą ))ja bym zjadła to pomelo, narobiłaś ochoty;p a babcia piecze ciasto drożdzowe, jak cudownie pachnie .. mmmm.... Lady, współczuje Ci słońce.. ;* tyle co Ty się nacierpisz... ale już zaraz, za momencik skończą się Twoje cierpienia i będziesz trzymała swoje małe Słoneczko w ramionach
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-11-23 o 15:15 |
||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, bo w koncu smakuja normalnie, nie sa suche i wiorowate jak przez reszte roku
![]() Uwielbiam czas, kiedy mandarynki i pomarancze pojawiaja sie masowo w sklepach - to znak, ze do swiat zostalo juz tak niewiele czasu
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jabłko do tego zetrzyj, to bardziej treściwy będziew biedronie są super mandarynki teraz, dzisiaj kupiłam kilka, ale jutro wygonię tż po więcej
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki.
Ja dzisiaj mam chcicę na naleśniki ![]() Ale nie dla psa kiełbasa. Za to nadrobiłam śledziami, wsunełam całe pudełko ale teraz mi się odbija ![]() Z dnia na dzień czuje się coraz bardziej ociężale. Ciężko mi z wanny wyjść a nocne przekręcanie to...za każdym razem się budzę. Spałam dzisiaj do 11.30 i pewnie dalej bym spała gdyby nie moja suczka. Tak zaszczekała że niemało spadłam z łóżka. Nie wiem jak to będzie jak córcia juz przyjdzie na świat Są dwa wyjścia albo będzie dostawała histerii albo będzie spała jak suseł i nawet nie drgnie. Zobaczymy. |
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczyłam zdjęcie na fb i mi się przypomniało, że nie pochwaliłam się wam jaką cudną sukienusię kupiłąm ostatnio; byłam u kuzyna i ona ma córeczkę prawie półroczną i jak weszłam na dział dziewczęcy w sklepie, to przepadłam, jakie cuda
|
#4796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi tu wlasnie przed sekundka wszamalam jedna do obiadku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- śledzę paczke od Mychy narazie jest w Skawinie to se jeszcze poczekam ![]() orientuje sie ktoras czy GLS rozwozi paczki przy sobocie? bo nie moge znalezc nic na ten temat na ich stronie.... aha, i paczka waży aż 1kg, a przesyłka 40zł jak bede sie widziec z kurierem to sie zapytam czy rzeczywiscie tyle ta paczka kosztowała
|
||||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide sie połóżyć na chwilke coś mnie tak zmogło....
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie mówimy do niego Zenuś, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni, bo mąż doszedł do wniosku, że chyba najwyższy czas nad imieniem pomyśleć ![]() Cytat:
a co do kurierów, to chyba żaden w soboty nie rozwozi, przynajmniej ja się z takim nie spotkałam
|
|
#4800 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehe,ej Wy się nie śmiejcie bo to mojego męża idol, nie tylko w sprawach ciążowych Ale mi się chce już do domu...senna coś jestem, a tu jeszcze godzina pracy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

aaa ja też chcę, i do tego posmarowane jakimś pysznym dżemem 
e
wszyscy mowia, ze u nas zimno, a my na dodatek jeszcze okna pootwierane.

ale chyba dużo starsza ode mnie nie jesteś 

za wizyty.
mam na imię Justyna i podobnie jak wszystkie tu obecne jestem w ciąży (28 tc)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)