|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,28% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
3 | 6,98% |
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
2 | 4,65% |
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
13 | 30,23% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
4 | 9,30% |
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
6 | 13,95% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
2 | 4,65% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
0 | 0% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() Współczuję leżenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- No to zaległości nadrobione ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Oj to może być ciężko, bo sprzedawca nijak Ci nie udowodni że wysłał list, chyba że prowadzi księgę wysyłek (czy jakoś tak się to nazywa) ale nie wiem czy tam nie wpisuje się tylko nr poleconych; na pocztę też nie możesz zgłosić reklamacji bo nie masz numeru nadania, pozostaje jedynie czekać i wierzyć, że przesyłka jest naprawdę wysłana i nie zaginie/nikt nic nie ukradnie
![]() Dlatego ja zawsze wybieram polecony przynajmniej ekonomiczny, żeby mieć numer nadania dla kupującego/od sprzedającego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się nie znam na dziecięcych sprawach, więc dla mnie każda wskazówka jest cenna ![]() A to moja lista, co już mamy kupione: Rozmiar 56 Kaftanik - 1 Śpioszki - 1 Body bez rękawów - 1 Body z krótkim rękawem - 1 Body z długim rękawem - 2 Czapeczka - 1 Rękawiczki niedrapki - 2 Półśpioszki - 1 Bluza długi rękaw - 1 Rozmiar 62 Kaftanik - 4 Śpioszki - 5 Body z krótkim rękawem - 1 Body z długim rękawem - 2 Pajacyk długi rękaw - 1 Bluzeczka długi rękaw - 1 Półśpiochy - 1 Spodenki - 2 Bluza długi rękaw z kapturem - 2 Na 56 chcę jeszcze na pewno dokupić z 1-2 pary śpioszków (same albo z kaftanikiem, zależy co mi się spodoba i od ceny), może jeszcze 1-2 body z krótkim rękawem i 1-2 półśpioszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xal ja już robiłam 3 razy toxo vvgh śpioszki cudo ![]() MoTyleKsw ciastko mega ![]() xal ja wózek z tako podnoszę ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- święta wielkanocne to Ty już możesz z Ksawciem spędzić jak jest z tym usg połówkowym ? bo jak ma być między 18 a 22 tc to kiedy ja mam iść jak mam wizytę w 17tc i 6 dni a następna będzie w 22 tc i 6 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Wtajemniczenie
|
to wszystkiego się dowiesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||||
Zakorzenienie
|
Tak, dokładnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaaa ale w szpitalu chyba ze 30zł za stronę życzą jeśli chodzi o dokumentację ![]() No ale u Sharp przesadzili ![]() Cytat:
![]() Ale jak on mógł Was pozwać, nie było umowy przecież ![]() ![]() Nadrabiam Was dalej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciastko się podobało TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
o której reszta dziewczyn miała wizytę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja siedzę nad dekupażowymi bombkami i upierdzieliłam się farbą,nie schodzi ![]() tż zamula nad moją stroną i ogólnie nudny dzień.. ale 3ciego spędzimy wieczór/noc jak za starych czasów ![]() kino/żarcie i mnóstwo drinów(ja bezalkoholowe oczywiscie ![]() poznań nocą, szkoda, że jeszcze bez sniegu ale super ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- no właśnie też wchodzę i sprawdzam kto wrócił.. i nic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uuu nie bierz nigdy ekonomicznego, zwykłego ![]() ![]() Możesz iść na pocztę, może tam jest ![]() Cytat:
![]() ------ Nadrobione ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
![]() i duuupa ![]() Tż dzisiaj rozpierdzielił samochód firmowy... a na poniedziałek jest mu niezbędny w firmie i musi koniecznie dopilnować żeby go naprawić ![]() Musi pozamawiać części i wszystkiego dopilnować.. Także nie jedziemy jutro ![]() zadzwoniłam już do mamy, strasznie się zesmuciła.. mówiła że już sernik upiekła i pierogi lepi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z wizyty
![]() Mamy prawie 10 cm. maluch dość ruchliwy nie chciał za bardzo pokazać co ma między nogami.. ale wygląda na to, ze faktycznie chłopiec, chociaż "coś" może jeszcze spłatać figla i się wchłonąć ![]() Wiek ciąży z OM wyprzedza już o tydzień ![]() kolejna wizyta 28 grudnia i na wtedy mam zrobić tą glukoze ![]() musze kogoś wziąć chyba ze sobą bo nie wiem jak będzie z powrotem autem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
ajjj Melcia nawet nie masz pojęcia jaka jestem wkur.. rozżalona i smutna.. ale robię dobrą minę do złej gry i pocieszam Tż, udając że się nic nie stało.. Bo wiem, że jego też sporo nerwów to kosztuje.. Zapierdziela jak dziki osioł.. w firmie coraz gorsza sytuacja. Wszystko na jego głowie.. A teraz z jego kieszeni na naprawę pójdzie ok 2 tysięcy, mechanik za malowanie, szpachlowanie i prostowanie słupka krzykną 1200zł + części trzeba kupić, drzwi,szyby,lampę..
![]() No i szkoda mi rodziców i babci.. tak się cieszyli że przyjedziemy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
loney przykro mi z powodu wyjazdu. Straszny pech. Mam nadzieję że jak najszybciej pojedziesz do domku.
potterka glukozę masz już za miesiąc? to w którym Ty jesteś tc? dobrze że wizyta udana |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
sharp wg USg dziś 15t2d
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
loney dlaczego naprawa z TŻta kieszeni? samochód nie jest ubezpieczony?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- to ja mam ponad 2 tyg więcej i jeszcze nie miałam skierowania na glukozę, może teraz dostanę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie rozmawialam z T, tak jak myslalam po swietach bedzie dopiero na moj porod. Wiec bede musiala teraz wszystko wybrac. A pewnie nie bedzie sie rwal do tego bo to sporo kasy bedzie trzeba zeby wszystko kupic.. ![]() Niech wszystko mi kupi co trzeba dla malego i niech spada na drzewo. o! ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę w 20tc lonely.. tak mi przykro... ![]() ale na bank jeszcze nadrobicie z nawiązką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mi się tak wydaje ale co tam.. syzbciej będe miała za sobą ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Meli tylko tam nie szalej z tymi zakupami bo się chłopak jeszcze przestraszy. Napisz na kartce wszystko czego potrzebujecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
O boziu
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahahahhahha, nie normalni ludzie-weź Ty od nich uciekaj i nie miej nic wspólnego-a listę wyprawkową, łącznie z tym co do porodu spisz i prześlij. podlicz ceny i podzielcie to między siebie. jak nie to załatw to prawnie. jacy ludzie potrafią być żałośni.. dorośli... sms'em.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | ||
Zakorzenienie
|
już się połapać nie mogę i nie wiem dokładnie @ miałam 02.08 więc według OM termin powinnam mieć gdzieś na 15.05 --->tak strzelam, nie chce mi się teraz tego liczyć
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oby tak było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
Meli
![]() weź sobie odpuść tego gościa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.