Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-28, 13:04   #3121
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ja niestety też go obejrzałam... I jakoś mnie brzuch zaczął boleć...
Mnie boli od poniedzialku,tzn pobolewa,i mam 3 opcje,albo w poniedzialek nadwyrezylam cos jak znow nosilam od kumpeli malego,albo jeszcze boli jak na okres,albo maly sobie rosnie i sie rozciagam...zadnych zlych opcji nie biore pod uwage,i Ty tez nie próbuj !!!
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:06   #3122
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no żartujesz chyba. tak ci napisał?
matko. co za kmiot. zryty.
sorry ale naprawdę przesadził
ty nie obrażaj drużyny biegaczy ze swoim mężem!zryty to za mało, jakiś mocno przeorany

szprotka jaka zupka? ja wczoraj dojadałam serowo-porową i dodałam takie małe kosteczki sera żółtego. one się delikatnie roztopiły i było jeszcze pyszniej niż przedwczoraj
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:09   #3123
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

jak mozna byc tak podlym,jak kuwa jak?!
obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
a zarcie,chata, wszystko!??!
O kur.wa no wiesz co,to juz jest szczyt bezczelnosci !!!
Niech spier.dala do roboty,a nie siedzi i patrzy na Ciebie !!!
Rany az mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze cos takiego
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 13:09   #3124
colorblue
Zakorzenienie

Nooo lasencje bierem się do roboty......Jeszcze tylko 62 strony i IV część

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:13   #3125
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
axella co mu odbiło normalnie walnij go mocno, bo się mu coś w głowie poprzewracało przecież nie można wymagać choćby od najbliższej osoby pożyczki! zwłaszcza że ktoś może mieć inne wydatki
Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
O niee teraz to ja bym mu pojechała!!!!!!!!
Napisałabym coś w stylu: że teraz to ty się przekonałaś jak ON jest, bo do tej pory to ty tylko pracowalas i to ty jedynie oplacalas rachunki i WASZE jedenie i cala reszte a on nie kwapił się do pracy, a ma jeszcze czelność wymagać od ciebie zebys jego dlugi splacala!!! Niech sie cieszy ze wogole wyraziłaś chęc pomocy w splacie!

O aż zagotowałam się!!!! Ja bym mu tak napisała bo na mnie takie teksty działają w☠☠☠☠iająco!!!:pala :
Przecież przełożyli Wam spłate do 3go do Twojej wypłaty więc po jaki uj on teraz pożycza kase!
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
serio? on ma 5 lat? a Ty jesteś jego mama i masz mu pomagać? Ty jesteś jego żoną i nosisz jego dziecko, a on facetem więc niech dorośnie. On ma zapewnić rodzinie byt i być odpowiedzialny.
Cytat:
no żartujesz chyba. tak ci napisał?
matko. co za kmiot. zryty.
sorry ale naprawdę przesadził

vil super wiadomość z tą praca!

do 3ciego się nie zobaczymy.
po tekscie "nawet była by mi tego nie zrobiła" poprosiłam niezbyt grzecznie by do tej byłej wrócił. albo do matki.albo pod most. bo w mieszkaniu ma go nie być.
skoro tam mu było lepiej to ja go nie trzymam.

jak dobrze,że to przez sms bo bym fizycznie mu krzywdę zrobiła..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:14   #3126
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
po tekscie "nawet była by mi tego nie zrobiła" poprosiłam niezbyt grzecznie by do tej byłej wrócił. albo do matki.albo pod most. bo w mieszkaniu ma go nie być.

bardzo dobrze zrobiłaś, niech sie ogarnie, a czemu do 3go?
Stary 2012-11-28, 13:14   #3127
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
ty nie obrażaj drużyny biegaczy ze swoim mężem!zryty to za mało, jakiś mocno przeorany

szprotka jaka zupka? ja wczoraj dojadałam serowo-porową i dodałam takie małe kosteczki sera żółtego. one się delikatnie roztopiły i było jeszcze pyszniej niż przedwczoraj
hump o sorry. faktycznie. zryty to jest tylko mój mąż

dj asia na ratunek
http://www.youtube.com/watch?v=XPd_eFNgzMA

Cytat:
a że niby dzisiaj zakładamy IV część? spoko
tylko trzeba Jenny przywołać telepatycznie

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2012-11-28 o 13:17
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:16   #3128
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Mnie boli od poniedzialku,tzn pobolewa,i mam 3 opcje,albo w poniedzialek nadwyrezylam cos jak znow nosilam od kumpeli malego,albo jeszcze boli jak na okres,albo maly sobie rosnie i sie rozciagam...zadnych zlych opcji nie biore pod uwage,i Ty tez nie próbuj !!!
Przyznam, że po tej akcji ze szpitalem, to coraz częściej mam złe myśli w głowie. W końcu ciąża jest w jakiś sposób zagrożona... Staram się je odpędzać, bo wiem że to nie służy maluchowi. Na razie nie panikuję, czekam cierpliwie do wizyty- zostało 5 dni

Cytat:

Spróbuję z tym żółtym serem następnym razem
Ja dzisiaj robiłam pomidorówkę. Pierwszy raz nie z koncentratu ze słoiczka, ale z własnej (a w zasadzie mamy) roboty przecieru pomidorowego.
Zjadłam 3 talerze, i Boże... zaraz chyba pęknę...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:17   #3129
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś, niech sie ogarnie, a czemu do 3go?
bo 3ciego chciał kasę..
i wiem,że wtedy się sierotka przybłąka.. i do wtedy ochłonę i porozmawiamy sobie na ten temat

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-28, 13:19   #3130
maarchewka
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie chwilkę wolnego to nadrabiam
Cytat:

nie wolno jeśc tyle czipsów
ja bardzo je ograniczyłam (jakoś przestały mi smakować).
ale za to na maca to bym zaraz poszła

byłam wczoraj na gimnastyce dla ciężarnych! i teraz mnie łydki bolą! niby nic, niby takie coś a'la pilates a mięśnie bolą! czyli polecam każdej zapisałam się na 2xtyg. zobaczymy czy coś to da
Co do Chipsów, po ostatnich żyganiu już nie będę jadła.
Co do gimnastyki, opowiadaj gdzie bylaś? Potrzebne było zaświadczenie od lekarza?

Cytat:
mój ulubiony tekst: "no wiesz, ja się bałam że wy po ślubie jako dobrzy chrześcijanie zaczniecie się rozmażać jak króliki, a tu nic"
"bo wiesz, jako chrześcijanka powinnaś mieć dzieci, no a seks to najlepsza modlitwa. mam nadzieję że wy się modlicie"
i jeszcze kilka takich, że myślałam że pęknę ze śmiechu
a na odchodne jeszcze powiedziałam mamuni, że przecież nie jestem gotowa na dziecko i chyba najpierw adoptujemy jakiegoś kota, i jak z kotem będzie OK, to zaczniemy starania. mina była bezcenna

i zapomniałam odebrać wczoraj wina od sąsiada, mam nadzieję że dzisiaj będę o tym pamiętać
Niezła mamuśka, prawie jak moja teściowa

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:19   #3131
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue
do kiedy dajesz sobie i nam czas na wykończenie 3 części?

Cytat:
Napisane przez axella
po tekscie "nawet była by mi tego nie zrobiła" poprosiłam niezbyt grzecznie by do tej byłej wrócił. albo do matki.albo pod most
po takim tekście nie dziwię się że nie ma powrotu póki co. przegiął

Cytat:
Napisane przez Aaś
faktycznie. zryty to jest tylko mój mąż

dj asia ale ucho mam mniej zatkane a w radio michael jackson

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:21   #3132
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz ja mimo wszystko bym mu wyrzygała to,że wstydziłby się wymagać od CIebie tego,że z pod ziemi wytrzaśniesz na jego długi skoro przez dłuższy okres to Ty sama musiałaś porobić opłaty za Was dwoje i wyżywić Was oboje bo on nie pracował, a to ty jesteś w ciąży i on powinien dbać o Ciebie a nie jeszcze Ci dopierdalać!
No i skoro jego była by mu tego nie zrobiła to niech spada do niej i niech ona teraz go utrzymuje do stycznia do pierwszej wypłaty!!!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:

Hihihi podejrzewam,że najdalej do soboty będzie pozamiatane:coj est:

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:21   #3133
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiesz ja mimo wszystko bym mu wyrzygała to,że wstydziłby się wymagać od CIebie tego,że z pod ziemi wytrzaśniesz na jego długi skoro przez dłuższy okres to Ty sama musiałaś porobić opłaty za Was dwoje i wyżywić Was oboje bo on nie pracował, a to ty jesteś w ciąży i on powinien dbać o Ciebie a nie jeszcze Ci dopierdalać!
No i skoro jego była by mu tego nie zrobiła to niech spada do niej i niech ona teraz go utrzymuje do stycznia do pierwszej wypłaty!!!

Dokładnie!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:23   #3134
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
"gdybyś mi pożyczyła kasę w zeszłym miesiącu to bym nie musiał kombinowac, a tak się na tobie zawiodłem. ale WYBACZAM.przynajmniej wiem jaka jestes "

jak mozna byc tak podlym,jak kuwa jak?!
obiecal ze od pazdziernika bedzie pracowal chocby na ulotkach. jest koniec listopada, on zacznie 10 grudnia. i ona ma czelnosc wywalic mi ze nie dalam mu kasy?!?!?!
a zarcie,chata, wszystko!??!
Axella dla mnie Twój TŻ przegiął dzisiaj pałę niemiłosiernie!!! Należą mu się ciężkie baty!

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

aaaa dziewczyny mam ochotę skakać z radości dzwonili do mnie z pracy z plotami, i dowiedziałam się, że nasz były kierownik i kolega, z którym pracowałam ponad 3 lata, którego przenieśli potem do innego punktu zostaje od 1.12 naszym regionalnym a teraz mieliśmy naprawdę przeboje z regionalna, zresztą nie znała nas, więc nie obchodziliśmy jej tak naprawdę. a teraz o tyle będzie super, że jak będę chciała wrócić do pracy, i nadal on będzie regionalnym, to wiem, że zrobi wszystko, żebym wypowiedzenia po wychowawczym nie dostała, tylko pomoże mi z powrotem, i postara się mi ułatwić wszystko
Super, że tak się ułożyło z tym kierownikiem Bardzo się cieszę

Cytat:
hump my w tym roku z mężem na święta zamiast prezentów dla siebie robimy prezent dla dziewczyny ze świetlicy dla biednych dzieciaków. te dzieciaki piszą listy do św. mikołaja, przekazują je fundacji a potem oni przekazują te listy do firm. no i firma męża bierze w tym udział
Bardzo fajny pomysł Naprawdę super
Cytat:

Kurde laski byłam dzisiaj u mojej cioci w lumpku, wynalazłam fajne spodnie na młodszego, ale co lepsze wyczaiłam sukienusie śliczną z wszywanymi od spodu jakby bodami,bez rękawków z orginalną metką CUBUSA...za jedyne 10zł.Jenyyy jak mnie kusiło,żeby ją wziąść Ale jak to faktycznie pisiorek we mnie siedzi to kiecka będzie zbędna rozmiar był 62, więc akurat na lato
Jej piękna było brać. Wiesz ile ja mam ubranek na siusiaka? Choć mój TŻ nazywa naszego Kacperka, Kacprianą, więc nie wiem czy nie zmieni się w dziewczynę. Zawsze byłoby się z kim wymienić
Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!

Może w końcu się wyluzuję i będę mogła się poudzielać w rozmowach o ciuszkach czy planach na przyszłość
Super! Bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mój mąż wchodzi na usg

Zapytaj lekarza co on na to Ale nie powinien mieć nic przeciwko

Co za krowa

---
Dziewczyny ja niespodziewanie dopisuję się do dziś wizytujących Rano miałam dziwne plamienie i strasznie się wystraszyłam
Dzwoniłam do gina i nie odbierał i już się szykowałam do szpitala kiedy oddzwonił. Był akurat na sali operacyjnej i powiedział, że zaraz po zabiegu jedzie do siebie i mam przyjechać, przyjmie mnie przed umówionymi pacjentkami.
Bardzo proszę o kciuki, boję się o mojego Malucha
Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny dzwoniłam do lekarza zapisać się na wizytę (na wizycie kiedy mam przyjść a później dzwonię dzień przed żeby umówić się na konkretną godz) i nie idę do niego jutro tylko DZISIAJ na 17:30
strasznie się boję! sama nie wiem czemu. Błagam trzymajcie za nas kciuki
Trzymam kciuki!

Byliśmy z TŻ w CH chciałam sobie coś kupić, ale przez kuźwa moją wielką dupę wyglądam jak wieloryb! Zawsze miałam szerokie biodra a wąską talię;/ Różnica zawsze wynosiłą 30 cm ;/ Ale teraz to już w ogóle załamka, bede poginać w rajstopach chyba
Albo muszę iść do sklepu dla puszystych pań ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:24   #3135
storyl
Raczkowanie

a ja o 15 zabieram się za robienie gofrów bo mój TŻ sobie zażyczył i kto tu ma zachcianki na ale jak już siedzę w domu to niech mu będzie, za bardzo go kocham, żeby mu odmawiać
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:24   #3136
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
Przepraszam, że ja znów o sobie, ale ten ostatni okres w moim życiu nie pozwala się skupić na niczym innym. Wynik Pappy prawidłowy!!! Ryzyko zmalało, nawet mimo uwzględnienia niedomykalności zastawki i wady genetycznej w poprzedniej ciąży... Jestem taka szczęśliwa!
no i pięknie

Cytat:
Nie wiem,jakos tak obco sie czuje W sumie 4 dni mnie nie bylo,nie wiem co sie dzieje,nie mam czasu nadrobic,i czuje sie jakas wyeliminowana
A jeszcze ogladam "Ostry Dyzur" i akurat trafilam na odcinek ktorego lepiej zeby zadna z nas nie widziala wrrr
też oglądałam ... ale wiedziałam co będzie ... co nie zmienia faktu, że i tak sobie powtarzałam cały czas, że u nas będzie wszystko w porządku ...

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Vil, a długo czekałaś na zamówienie? Oni mają regulamin do 30 dni, niby standard 4-8.
szybciutko było ... po 3 dniach chyba. ale nie pamiętam, czy to aby kurierem wtedy nie było. skusiłaś mnie tym dniem darmowej dostawy akurat nam się pokończyły kapsułki, a do silesii do sklepu jakoś nam się nie chce ruszać - w sensie że tylko po to, bo i tak nie bardzo mogę po sklepach łazić. ale pouśmiecham się ładnie do męża, żeby zapłacił, bo ja już mam debet jak stąd do Gdańska a piątek wypłata, ale prawie połowa pójdzie na spłacenie debetu. prezenty na święta kupowałam

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:24   #3137
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie chwilkę wolnego to nadrabiam

Co do Chipsów, po ostatnich żyganiu już nie będę jadła.
Co do gimnastyki, opowiadaj gdzie bylaś? Potrzebne było zaświadczenie od lekarza?

Niezła mamuśka, prawie jak moja teściowa
zaświadczenie nie było potrzebne. to był takie pierwsze zajęcia za free o tutaj: http://www.mamoiselle.pl/
no ogólnie to był taki pilates bardziej. rozciąganie itp. powolutku wszystko mi się podobało

Cytat:

tudzież "senior music provider" zostałam tak ochrzczona przez znajomych bo na każdą imprezę to ja przynoszę muzykę
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 13:24   #3138
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
bo 3ciego chciał kasę..
i wiem,że wtedy się sierotka przybłąka.. i do wtedy ochłonę i porozmawiamy sobie na ten temat
no nie żartuj, że cokolwiek mu dasz 3-go, ja pier... nie wiem jak Ty z gościem wytrzymujesz, po co komu afcet który nie daje wsparcia tlyko rpoblemy
Stary 2012-11-28, 13:25   #3139
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Axella a jeśli on serio wróci do byłej

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:25   #3140
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
ale przez kuźwa moją wielką dupę wyglądam jak wieloryb
mój ideał lubię wieloryby
Stary 2012-11-28, 13:29   #3141
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
pawie oczko mi się wydaje że to zależy od osoby. Ktoś kto nie lubi słodkiego to faktycznie możę go zamulić i może mu się chcieć wymiotować. A jak ktoś lub słodkie to niekoniecznie.
to może nie będzie tak źle poćwiczę jeszcze trochę z tym słodkim a raczej nie powinnam mieć problemu i spytam panią o dokładkę
Stary 2012-11-28, 13:29   #3142
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
mój ideał lubię wieloryby
Dlatego jesteś humbakiem? Ale dzięki pocieszyłaś mnie

Bez kitu dla mnie to zmora mieć takie dupsko, a wszyscy byli i obecny nie mogą odkleić rąk. A mi kuźwa w każdych jednych rów wyjeżdża poza spodnie :sciana:

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-28, 13:30   #3143
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:

Kur.wa tym tekstem to juz totalnie przegiął!!!
Moze bedzie mial nauczke i sie opamieta ...
Wspolczuje,naprawde,nie dosc ze w pracy taki numer,to jeszcze ten musial doje.bac mur:
Trzymam zeby wszystko sie ulozylo!!!
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-28, 13:32   #3144
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Kur.wa tym tekstem to juz totalnie przegiął!!!
Moze bedzie mial nauczke i sie opamieta ...
Wspolczuje,naprawde,nie dosc ze w pracy taki numer,to jeszcze ten musial doje.bac mur
Trzymam zeby wszystko sie ulozylo!!!

Inna swoją drogą zastanawiałam się jak u Ciebie wyszło z praca i z pracą TŻ bo mi umknęło chyba, a no i z tym chorobowym z tej agencji ?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-11-28, 13:33   #3145
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Dlatego jesteś humbakiem? Ale dzięki pocieszyłaś mnie
dlatego one są piękne i mają takie pryszczate mordki, prawie jak ja

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Bez kitu dla mnie to zmora mieć takie dupsko, a wszyscy byli i obecny nie mogą odkleić rąk. A mi kuźwa w każdych jednych rów wyjeżdża poza spodnie :sciana:
noż mówię że ideał i nie tylko ja się poznałam na tym jak widać
Stary 2012-11-28, 13:33   #3146
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
a czym będziecie grzać? bo jak gazem to nie wiem jak to wyliczył no niby taniej, że nie ma czynszu, ale w zimie czasem płacimy 1000 miesięcznie za sam gaz :/ a nie liczysz remontów itp.
U nas nie będzie gazu. My mamy dom tak trochę na odludziu tzn. z 5 działek dalej jest najbliższy dom... ogrzewać będziemy głównie węglem a że znajomi mają kopalnie to myślę, że się jakoś dogadamy
Stary 2012-11-28, 13:33   #3147
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Axella a jeśli on serio wróci do byłej
to szcześcia im życzę i powodzenia.

przeżyłam w swoim krótkim życiu rok piekła, więc to,że zostawił by mnie facet nie zabiłoby mnie..
dziecka tylko byłoby szkoda..

ale lepiej by żyło szczęsliwe z mamą tylko, niż nieszczęśliwe z obojgiem rodziców..

ale nie odejdzie.. wiem to. znam go na tyle dobrze,że wiem,że nie raz sprawi mi przykrość..ale będzie..

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 13:34   #3148
nuna2
Zakorzenienie

kochane za pół h wyjeżdzam do doktora. Prosze o magiczne kciuki o 15:45... licze na was
Stary 2012-11-28, 13:36   #3149
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
kochane za pół h wyjeżdzam do doktora. Prosze o magiczne kciuki o 15:45... licze na was

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2012-11-28, 13:36   #3150
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego one są piękne i mają takie pryszczate mordki, prawie jak ja

noż mówię że ideał i nie tylko ja się poznałam na tym jak widać
Och jak dobrze, że jesteś Dzięki Tobie moje życie jest łatwiejsze i takie kolorowsze Dzięki Tobie mam uśmiech na wielorybiej mordzie

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości