|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
nadalka dzięki za odpowiedź
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Jupi! Net naprawiony ! No i to jest to... 30 mb, a nie marnych kilka.
|
|
|
|
#3723 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Młody zaraził mnie katarem
mam nadzieje że dzięki temu mój organizm produkuje przeciwciała które wędrują do mleczka![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() amelcia słodka, jak zawsze
|
|||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka rozwalasz mnie
ale dobrze kombinujesz
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam co u was i widzę, że Wanilko łamiesz się w związku z matą
Powiem Ci, że nie jest to żaden must have, uważam, że jest bardzo droga i można się bez niej obejść lub kupić kilka tańszych, pozłączać ze sobą i też gra gitara. Nie mniej jednak polecam ją, jeśli masz luźne pieniądze albo masz możliwość przyoszczędzenia na czymś innym Bo wydaje mi się, że będzie w użytku dużo dłużej niż maty z pałąkami, a też tanie nie są, niż karuzelki, duperelki. U nas np. maty z pałąkami już się prawie nie używa. I nie dlatego, że mamy skip hop, ale dlatego, że mała chciałaby na brzuszku poleżeć, a na tej macie łapie się tego materiały, mata idzie w górę razem z nią i męczy się bidula. No a poza wszystkim, ja się pod tymi pałąkami nie mieszczę, więc mała szybko się nudzi ![]() Depoison, strasznie mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki. Wyobrażam sobie, jak fatalnie się czuje. Ja mimo wszystko zrobiłabym te dodatkowe badania, by mieć pewność, o ile one taką pewność dają. Lepiej za wczasu się nastawić, niż żyć w strachu, nie daj boże jeszcze bardziej komplikując sobie ciążę. Ciąża powinna być okresem odpoczynku, a nie stresu Nie zazdroszczę, naprawdę.Nela, z tymi zdjęciami to jakieś przegięcie, wpadłabym w niezły szał. Nie wiem, co da się zrobić. Chyba tylko zadzwonić i *&^%$# !!!!!! Wszystkiego najlepszego dla Jubilata!! Dziewczyny z Polski, które robiły foto książki - czy możecie polecić jakąś konkretną firmę? Planuję kilka takich prezentów, ale zabranie się do tego... to nie lada wyczyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas spokojnie, tż przechodzi wewnętrzną przemianę i wstaje do małej w nocy - zrywa się biedny nawet, jak jej smoczek wypadnie W sobotę wyjeżdżamy do dziadków i będę miała okazję wypróbować nową drogę - już widzę te korki hihi mimo wszystko ![]() Poza tym mam gości wieczorem, a nie mam jak iść na zakupy i nie wiem, co przygotuję do jedzenia
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Noc po szczepieniu spokojna. Od rana też jak zwykle - je, trochę marudzi, ćwiczy i się bawi. Dzisiaj najlepszą zabawką jest smoczek. Jest trochę cieplejsza, ale skoro głośno się śmieje, to chyba czuje się nieźle. . I całe szczęśce, bo głowa mi pęka nawet po niebieskiej tabletce. . Agunia - koniecznie zostaw tą abstrakcję! Pokażesz wnukom. |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Bierzesz viagrę?
![]() Tak Fabisiowi podobała się sesja |
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
6-7
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
moj też
![]() wszystkiego najlepszego dla naszych małych solenizantów dziś mąż wszedł na wagę z małym i wyszło nam że Emil waży 7kg ![]()
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja ciagle czekam na list z przychodni z wezwaniem na szczepienie.... niby w przyszłym tygodniu powinniśmy mieć ale znając ich pewnie nie zmienili nam jeszcze adresu na nowy... na wszystko mają czas tam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- wszystkiego najlepszego dla Filipka
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie nierealne, jak mam to wydaje u nas mata z pałakami jeszcze w użyciu ale fakt niedługo można ją będzie sprzedać to nowa droga już hula? zaskoczyłaś mnie |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja tak na moment w biegu
![]() Byliśmy z Dorotką na kontroli w szpitalu. Wszystko na szczęście ok Było trochę płaczu bo pobierali jej krew, jak nic złego nie wyjdzie to nawet nie będą nas powiadamiać. Następna kontrola w sierpniu![]() Teraz mąż odsypia, ja piekę ciasto bananowe a poytem idziemy do znajomych. Pogoda piękna Oby cała zima była taka
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam możliwość odkupić takie krzesełko za 50zł (używane, jeszcze musimy zobaczyć w jakim stanie jest). Ten model chyba jest ok?
|
#3735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też niedawno dostałam
![]() Jaka zadowolona! Słodziak Cytat:
![]() A tż na pierwszej jeździe jechać 30 km za miasto. Wsiada do samochodu, a koleś mówi, że szybko ma jechać do R..., bo jemu się spieszy ![]() Tylko po jednym? ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja miałam dziś mega ból głowy + mdłości z tego bólu, ale już mi przeszło. Chciałam ogłosić sukces: mała wypiła z butelki Podam dla pewności jeszcze parę razy i wreszcie zostawię TZta na trochę samego z małą Oczywiscie rewolucji nie wprowadzam, nadal cycek będzie rządził, ale raz dziennie podam butlę codziennie. Oczywiscie butelka może zaburzać ssanie piersi bleble, ale nie obawiam się Nal_a wszystkiego naj dla Emila!!! ![]() kathrinaaaaa najlepsze życzenia dla Filipka super! |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzis mam zabiegany dzien. najpierw wizyta u okulisty ktora tyrwala 1 minute ![]() wg lekarki ma jakies zapalenie. Dostala antybiotyk... przed chwila wrocilam od gina. BYlam na usg. Wizyta ok, w srodku tez ok. nawet za bardzo ok bo chyba znowu jestem w ciązy....
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mów coś więcej!!!Coś mi zeżarło Na pewno chciałam napisać Mamuśce, że Mała to słodziak!!!
|
||
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia, ja bym brała, 50 zł jest i nie ma, a krzesełko jak się okaże niewypałem, to je opchniesz dalej
![]() Wanilka, hula od jutra !!!! Normalnie szok Zdam Ci relację w sobotę, jak poszło.A co do pieniędzy - masz racje, co ja gadam, luźne pieniądze, sztojeto, nie znam ![]() Linka, ogromne gratulacje, tak się cieszę !!!! Cierpliwość popłaca! W końcu będziesz mogła się na trochę wyrwać i odetchnąć Jak to się stało ?? Maluch się złamał ?? Wie, kto tu rządzi... ![]() Podmienili mi tż, keeee??? Zadzwoniłam do niego z informacją (pytającą rzecz jasna, ale wciąż informacją), że nie mam jak iść do sklepu, że pogoda do bani, że brakuje mi 2 rzeczy. No i tż domyślny nie kazał mi się produkować i go prosić, tylko wsiadł do auta i przyjechał na 10 min pobawić małą, a ja w tym czasie skok do sklepu i dzięki temu mam już gotowe danie na kolację z koleżanką - makaron ze szpinakiem, kurczakiem i suszonymi pomidorami. Mniam! |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Pumcia no brawo dla TŻ-ta!
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
no. BO jest pecherzyk. WIdziałam kropeczke na usg
gin wprost sie zpaytal czy wspolzyje mowie z etak. I pwoedzial ze nie jest pewien czy w cizy nie jestem. BO moze to wczesna ciąza. A okresu niemam 2 dni (całkiem zapomnialam o okresie i nieczuje ze mam go dostac/... )
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam filmik Malej na macie i oczywiście, jak odłożyłam aparat, to obróciła się na brzuszek
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za tydzień lub 2 robię test bo coś ten mój mąż napsocił znów
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek ale jaja!
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
zabezpieczalismy sie gumką. Ale gin mowil ze z gumki ma kilka ciezarnych....
mam nadz ze jednak okres dostane
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
wchodzę i czytam, że ciastek w ciąży, jeszcze nie pozbierałam szczęki z podłogi i teraz nie wiem za co mam trzymać kciuki za pęcherzyk czy jego brak
pumcia dla tż, może podsłuchał Twoje narzekania czy jak, taka odmiana, albo zakończył depresje poporodową linka ogromnie się cieszę!! trzeba przyznać że córcia uparciuszek
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

mam nadzieje że dzięki temu mój organizm produkuje przeciwciała które wędrują do mleczka

plasterek bandaz dziekuje do widzenia
Nie zazdroszczę, naprawdę.
W sobotę wyjeżdżamy do dziadków i będę miała okazję wypróbować nową drogę - już widzę te korki hihi mimo wszystko
Pokażesz wnukom.