|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeglądałam ulotkę z Tesco i będą mieć Zestaw Rimmela Tusz extra super lash plus płyn do demakijażu za 15,99 ---> KLIK (strona 9)
Miałyście do czynienia z tym tuszem? Jak wrażenia? Edytowane przez _Kajka_ Czas edycji: 2012-11-28 o 13:20 |
|
|
|
#4053 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Któregoś razu przez pomyłkę wzięłam z prostą i żałowałam
|
|
|
|
|
#4054 | |||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
wiem, że nie chcesz być niemiła - nie widzę w tym osobiście nic niemiłego, czasy kiedy psycholog był obciachem chyba bezpowrotnie minęły.. Myślałam o tym, bardzo często nawet... bo takie sytuacje dla mnie też są męczące... tylko zastanawiam się co by mi to pomogło...? Wiem, gdzie leży źródło moich problemów, wiem, że nie powinno się tą samą miarą wszystkich mierzyć, że każdy jest inny, wiem że swoje trzy grosze dokłada też niska samoocena (teraz już mniej, ale kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia, że fajny facet może się zainteresować mną, i że pewnie to kwestia czasu aż sobie znajdzie ładniejszą/mądrzejszą/zgrabniejszą itp...) a taki nastrój jaki miałam wczoraj tylko wzmaga takie myśli no i się biorą takie problemy potem. Ja to wszystko wiem, i po prostu zastanawia mnie co psycholog może zrobić, żeby mi jakoś pomóc...myślisz, że może coś poradzić? Cytat:
Cytat:
nie no, takie sytuacje są okropnie stresujące... my jeszcze mieszkamy na uboczu, wieczorem i w nocy jest tu dość, hmm spooky. To kolejny powód, dla którego nie lubię jak męża na noc nie ma w domu... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37851241]Ja kiedyś jako 12-13 latka otworzyłam głupio drzwi jakiemuś obcemu facetowi. Nie było rodziców w domu, a on wypytywał kiedy wrócą itd. Poszedł sobie, a do mnie dotarło, jak głupio się zachowałam, po czym zamknęłam drzwi na dwa zamki i łańcuch (zwykle zamykamy na jeden zamek), usiadłam pod drzwiami i przez dwie godziny do powrotu rodziców nasłuchiwałam, czy ktoś nie idzie nas porwać/zabić/okraść - a siostrom kazałam pozasłaniać okna i siedzieć cicho. Oczywiście czułam się za nie odpowiedzialna i musiałam ich bronić przed "złym panem", który jak się później okazało... chciał sprzedać rodzicom ziemniaki z pola [/QUOTE]Cytat:
dlatego o ile wiem, że mój mąż dialogu raczej nie zacznie o tyle boję się że on taki grzeczny i uprzejmy nie będzie umiał wyczuć w odpowiednim momencie podrywu... :/ Cytat:
Cytat:
dzięki! masz rację. Jego argumenty są mądre i w ogóle, jednak kilkoma pierdołami które kiedyś zrobił sprawił, że tak w 100% nie jestem w stanie mu zaufać. I ja to mu usiłuję za każdym razem wytłumaczyć. Że kłamstwa z przeszłości i jego drobne uniki sprawiają że na gładkiej powierzchni się pojawiają rysy, i tego nie idzie tak łatwo usunąć i naprawić.. i ziarenko niepewności jest zasiane... tym bardziej, że od początku mówiłam mu do znudzenia że stawiamy na szczerość, nawet jakby miała zaboleć. Tak tak, a potem tu kłamstewko na temat ilości wypitego alkoholu, tu na temat pobytu na kawalerskim kolegi w klubie ze stripteasem. itp itd. tak się raczej nie buduje zaufania u drugiej osoby... Cytat:
ale w sumie masz rację, zaufać trzeba choć trochę... Cytat:
trzymam kciuki za zdrówko, oby było dobrze! ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-11-28 o 14:55 |
|||||||||
|
|
|
#4055 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Moja ostatnia zdobycz to Winter Wonderland.
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja chodziłam do psychologa, nie radziłam sobie z pewną sytuacją i moja psycholog bardzo mi pomogła
|
|
|
|
#4058 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jeśli chodzi o samoocenę, nie ukrywam, odkąd zaczęłam prowadzić bloga, najpierw dla siebie i najbliższych znajomych, z czasem dla coraz szerszych kręgów, zaczęłam być "dobra" w czymś, zaczęto mnie słuchać i radzić się mnie - dużo zyskałam. Odkąd schudłam jeszcze lepiej mi ze sobą. Ale nie ukrywam, gdzieś tam się czai jakiś zarazek i czasem jeszcze ukłuje choć nie powinien... |
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
a nie powtarzają Ci sie paletki?
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia, gratuluję
![]() A u mnie na blogu post z przymrużeniem oka, taki do poczytania
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(looknij w innym miejscu, gdzie wypowiadamy)
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję i zazdroszczę
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orchi nie powtarzję mi się tu akurat sam sobie wybieram jaką chcę (Brihgts) Normalnie jestem w takim szoku że szok
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja tutaj nikogo nie atakuję (no może poza samą sobą)
|
#4068 |
|
Life is a drink ...
|
A ja wróciłam do domu i Was nadrabiam
![]() TZ obronił magistra ... a dzisiaj jeszcze rano siedziałam z jego mamą i tak sobie gadałyśmy i ... przeraża mnie jak ludzie czasami mają głupie 'zajęcia' w pracy O_o.Dowiedziałam się, że jej znajoma pracuje na dość wysokim stanowisku w Zusie i jak kogoś nowego poznaje to zapisuje nazwisko i sprawdza historyjke w swoim komputerze i potem opowiada na prawo i lewo KTO ILE ZARABIA. O_o
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Osz... właśnie odkryłam że do jutra albo do piątku (zależy kiedy będzie przelew) zostało mi.... 3,94 zł
|
|
|
|
#4071 | |
|
Moderator
|
Cytat:
w tym temacie...
|
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawości wysłałam mejla do MACa z ciekawości, czy wysyłają produkty do recenzji blogerkom, dostałam odpowiedź, że nie
![]() Kasiu jeżeli kiedyś chciałabyś wypróbować te ćwiczenia pisz |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłają, ale naprawdę tej "elicie" i są to głównie blogerki modowe - nie spotkałam się jeszcze z blogerką urodową, która dostałaby od nich kosmetyki.
|
#4074 |
|
Life is a drink ...
|
Karolina Baszak chyba dobrała o ile dobrze kojarze....
ostatnio był filmik ... gdzie prezentowała tylko MAC.
|
#4075 |
|
Konto usunięte
|
To chyba przez to, że wczoraj już ją niechcący opublikowałam na chwilkę...
Jestem po dentyście i jestem nieco załamana, bo zrobiła co mogła, a okazuje się, że te dwa zęby, co dziś ruszyła, trzeba dokończyć prywatnie, z odpowiednim sprzętem itd, bo mam ubytki od strony policzka i nie ma jak tam dotrzeć... I pewnie trzeba będzie kanałowo leczyć :< Buuu, myślałam, że dziś będzie już z głowy... |
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście dziś też coś nie pasowało. Cytat:
|
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37859462]To chyba przez to, że wczoraj już ją niechcący opublikowałam na chwilkę... Jestem po dentyście i jestem nieco załamana, bo zrobiła co mogła, a okazuje się, że te dwa zęby, co dziś ruszyła, trzeba dokończyć prywatnie, z odpowiednim sprzętem itd, bo mam ubytki od strony policzka i nie ma jak tam dotrzeć... I pewnie trzeba będzie kanałowo leczyć :< Buuu, myślałam, że dziś będzie już z głowy...[/QUOTE] Współczuję jak myślę o dentyście to mi słabo a wiem że też muszę już iść![]() Wstawiłam recenzję kosmetyków L'Occitane kremu do rąk i balsamu do ust
|
||
|
|
|
#4078 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Twój mąż ma takie same powody, by czuć się niepewnie jak Ty Poza tym skoro inni faceci się Tobą interesują, to znaczy, że coś jest na rzeczy i jesteś bardzo atrakcyjną babką Kolekcjonuj takie wspomnienia, bo w chwili zwątpienia pomagają poczuć się lepiej![]() Cytat:
W końcu gdybyśmy się naszym facetom nie podobały, to już dawno by nas zostawili, skoro jest tyle chętnych![]() Cytat:
Dziewczyny, czy jeśli od 3 h pod moim domem dzwoni alarm od czyjegoś samochodu, to mam prawo zadzwonić na policję albo straż miejską? Tak się nie da normalnie funkcjonować... ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale akurat za nią to i tak nie przepadam, wszystkie ciuchy wyglądają na niej jak na (nie oszukując się) wieszaku, no a ja jestem dość normalnych rozmiarów, więc nawet nie mam ochoty za często na to patrzeć gratuluję! to Ci się trafiło Cytat:
|
|
#4080 |
|
Life is a drink ...
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Te placki na policzkach to już jej znak rozpoznawczy :P

Myślałam o tym, bardzo często nawet... bo takie sytuacje dla mnie też są męczące... tylko zastanawiam się co by mi to pomogło...? Wiem, gdzie leży źródło moich problemów, wiem, że nie powinno się tą samą miarą wszystkich mierzyć, że każdy jest inny, wiem że swoje trzy grosze dokłada też niska samoocena (teraz już mniej, ale kiedyś było dla mnie nie do pomyślenia, że fajny facet może się zainteresować mną, i że pewnie to kwestia czasu aż sobie znajdzie ładniejszą/mądrzejszą/zgrabniejszą itp...) a taki nastrój jaki miałam wczoraj tylko wzmaga takie myśli no i się biorą takie problemy potem. Ja to wszystko wiem, i po prostu zastanawia mnie co psycholog może zrobić, żeby mi jakoś pomóc...myślisz, że może coś poradzić?

Ale ufam mu, znam go na tyle, żeby wierzyć, że zdrada go brzydzi. No i ogolnie oboje pozwalamy sobie na wyjścia na przysłowiową kawę z płcią przeciwną.

jak myślę o dentyście to mi słabo a wiem że też muszę już iść