Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 17:31   #4261
anehu
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

dziewczyny macie może jakiś sprawdzonych sprzedawców kosmetyków na all??
jakby dorzucali gratisowe próbki to byłoby fajnie
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 17:37   #4262
Wampierz
Zakorzenienie

Można dołączyć?

Mój blog nie jest kosmetyczny, tylko dotyczy analizy kolorystycznej z punktu widzenia umysłu ścisłego
http://barwyurody.blogspot.com/
http://www.facebook.com/BarwyUrody
Stary 2012-11-29, 17:56   #4263
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
dziewczyny macie może jakiś sprawdzonych sprzedawców kosmetyków na all??
jakby dorzucali gratisowe próbki to byłoby fajnie
a co chcesz kupić? ja na blogu mam zakładkę sprawdzonych sprzedawców z all i ebay- z dopiską co u kogo można kupić
Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Można dołączyć?

Mój blog nie jest kosmetyczny, tylko dotyczy analizy kolorystycznej z punktu widzenia umysłu ścisłego
pewnie, że można witamy
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 18:06   #4264
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Można dołączyć?

witaj
Stary 2012-11-29, 18:24   #4265
Aniusia1408
Zadomowienie

hej

dzisiejszy dzień jest beznadziejny, zmokłam strasznie a teraz muszę jeszcze się na jutro pouczyć.
Jednak humor się w miarę poprawił po zalogowaniu na konto bankowe,gdzie zobaczyłam miłą niespodziankę od cioci

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:06   #4266
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dostałam info że wysłali mi już TT Mam nadzieję, że to nie będzie jakaś podróba...

Użyłam już wspominanej przez was pomadki Wibo i pasuje mi chyba bardziej niż Kate z Rimmela. No i zielony tusz z Wibo jest świetny

PS. Wiecie że Aliss usunęła bloga?

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2012-11-29 o 19:08
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:15   #4267
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Dostałam info że wysłali mi już TT Mam nadzieję, że to nie będzie jakaś podróba...

Użyłam już wspominanej przez was pomadki Wibo i pasuje mi chyba bardziej niż Kate z Rimmela. No i zielony tusz z Wibo jest świetny

szkoda, miałam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci, a jak nie to przecież blog zawierał dużo ciekawych rzeczy i szkoda, że wszystko skasowała
Stary 2012-11-29, 19:17   #4268
_Kajka_
Wtajemniczenie

Witam sie z Wami ponownie

Mówię Wam co za okrutny dzień! W pracy miałam taki zapierdziel, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, jak się jedno zaczyna sypać to i cała reszta

I nawet nie wiecie jaki szok przeżyłam, jak pod koniec pracy zorientowałam się, że dziś jest czwartek, a nie piątek!

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:25   #4269
maffash
Zakorzenienie

Witajcie Powoli przekonuję się do nowych pomadek Wibo całkiem ładnie wygląda jak na usta najpierw dam podkład, a poza tym to ma lichy napis, bo już mi się starł.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:33   #4270
spititout
Raczkowanie

Dobry wieczór Czy też mogłabym dołączyć? Prowadzę początkującego bloga razem z kuzynką, kosmetyki i szeroko pojęta uroda ;D na razie idzie średnio, ale mamy nadzieję że będzie lepiej
http://kuzynki-pisza-o-urodzie.blogspot.com/
Don't be plasticine

spititout jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:38   #4271
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
szkoda, miałam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci, a jak nie to przecież blog zawierał dużo ciekawych rzeczy i szkoda, że wszystko skasowała
Też tak myślę... W takim wypadku są nikłe szanse że wróci..

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:38   #4272
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dzisiaj w nocy są Andrzejki ... a ja od samego rana mam spam od Wróżbity Macieja na telefonie.

Regularnie co godzine mi coś przychodzi w stylu : Coś ważnego wydarzy się w Twoim życiu - co będzie cudowna wiadomość dla Ciebie...
Ktoś Cie kocha - to dwóch mężczyzn podam Ci ich imiona i wiek ...
Łzy,łzy i rozpacz - widzę Twoje łzy już dzis powiem Ci z jakiego powodu...
To będą cudowne dni, już niedługo będziesz bardzo szczęśliwa...

Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:41   #4273
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

A to nie jutro są Andrzejki?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:42   #4274
Selfish Girl
Life is a drink ...

w nocy z 29 na 30 ... niby
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:44   #4275
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spititout Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Czy też mogłabym dołączyć? Prowadzę początkującego bloga razem z kuzynką, kosmetyki i szeroko pojęta uroda ;D na razie idzie średnio, ale mamy nadzieję że będzie lepiej
no cześć

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:51   #4276
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Sondrina[/B] wkręciłam się konkretnie, przeżywam jak głupia i znienawidziłam Monikę
Ja też strasznie przeżywam ten serial. I cały czas ściskałam dzisiaj kciuki, żeby Julia jednak spotkała się z Jankiem albo on powiedział Maćkowi o rzekomym mailu od Julki. Miałam nadzieję, że coś się zacznie wyjaśniać. Wydaje mi się, że tym razem Sławek dowie się pierwszy o mailu i będzie chciał jakoś odkupić winy i powie o wszystkim Jankowi. I to on ich pogodzi... Jutro zapowiada się ciekawa prapremiera na tvnplayerze;P

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875485]Heeeelp...
Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie...

Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike.[/QUOTE]
Może to nie wina kosmetyku, a czegoś co ciągle jesz, znajduje się w powietrzu itp.?

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
Opakowania są tandeciarskie, ale same pomadki są cudowne. Kupiłam 05 i 06 i musze powiedzieć, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnych mazideł do ust.
To prawda, opakowania są paskudne. Nie wymagam od nich cudów, ale mogłyby być mniej przekombinowane.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Kasiaj ChM na fanpejdżu raz pytała o najmniej udaną czy najbardziej żenującą kampanię reklamową na blogach - odpowiedziałam, że jej o domestosie i dałam linka do kopii goole z wpisem o światowym dniu toalet. Oczywiście mam teraz bana
Tak samo dostała paczkę z Bourjois, pokazywała na FB zanim ją odsubskrybowałam. Po co jej 12 róży skoro i tak robi te placki bronzerem? Dlaczego tych kosemtyków nie dostał ktoś, kto by je pokazał, obfotografował i - tak jak piszesz - krótko opowiedział o swoich odczuciach na temat wygody ich użytkowania, jakości itp?
Też nie rozumiem, czemu niektóre firmy wysyłają produkty osobom, które nie potrafią ich dobrze wyeksponować.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:54   #4277
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Może to nie wina kosmetyku, a czegoś co ciągle jesz, znajduje się w powietrzu itp.?
I pojawiło się tylko na rękach i nogach, które smarowałam tym kremem, krótko po jego użyciu? Zbyt duży zbieg okoliczności.

TŻ przyniósł mi wapno z kwercetyną, będę je teraz pić i zobaczymy...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:57   #4278
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę... W takim wypadku są nikłe szanse że wróci..
niestety, ale pewnie tak. WIdocznie dużo się dzieje w jej życiu teraz
Cytat:
witamy
Stary 2012-11-29, 19:57   #4279
kasiaj85
Moderator

Cytat:

na pewno będzie ok!

kurczę a co się stało????

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 19:58   #4280
Sondrina
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37885647]I pojawiło się tylko na rękach i nogach, które smarowałam tym kremem, krótko po jego użyciu? Zbyt duży zbieg okoliczności.

TŻ przyniósł mi wapno z kwercetyną, będę je teraz pić i zobaczymy...[/QUOTE]

A czym myjesz twarzą? Też wodą z kranu czy czymś innym? Ja też miałam kiedyś wysypkę po zbyt mocno chlorowanej wodzie...
Stary 2012-11-29, 19:58   #4281
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
witaj!

co to się stało, że mamy tyle nowych osóbek?

Sondrina ale dobrze, że Janek dowiedział się o romansie Tadeusza z Moniką, znienawidzi w końcu tą szuje
ta Julka też mnie czasem...wkurza kocha go, a też zabiera się jak pies do jeża
Stary 2012-11-29, 19:59   #4282
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
A czym myjesz twarzą? Też wodą z kranu czy czymś innym? Ja też miałam kiedyś wysypkę po zbyt mocno chlorowanej wodzie...
Woda jest u mnie w porządku, twarz myję żelem micelarnym i jest OK, ale nic nie mam też na plecach czy brzuchu, a tam się kremem nie smarowałam. Ewidentnie krem jest winowajcą.
I to nie jest wysypka - to są swędzące małe bąble, jeden na drugim wręcz, już szału dostaję :<

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2012-11-29 o 20:01
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:00   #4283
Sondrina
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37885735]Ale na twarzy nic nie mam...[/QUOTE]

Jeśli też myjesz ją kranówą, to rzeczywiście raczej jest to sprawa kremu.
Stary 2012-11-29, 20:04   #4284
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

A mi się cytat podoba, jest bardzo prawdziwy. Stety, czy niestety
Może fajne, ale nie na dedykację w prezencie:P

Ja nie mam za wielu ulubionych cytatów, pamiętam najbardziej ten, który jest dla mnie jedną z najbardziej smutnych myśli świata w moim odczuciu i interpretacji "życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
Dla niektórych może dawać nadzieję, dla mnie dobre zakończenie listu samobójcy

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
to może wyłącz wizaz, czasem to pomaga w skupieniu się
A ja lubię mieć włączony i co tam np dwie godzinki zajrzeć.
Na pewno nie lubię zerkania raz to na wizaz, raz na to co mam zrobić.

Ale lubię sobie w przerwie parę postów przeczytać, zajrzeć na blogi, zobaczyć co tam w sklepach internetowych itd.

Cytat:
no to sporo!
ja z 68kg i 160cm(nie wiem dokładnie już ile, ale coś koło tego) no to wyglądałam jak pulpecik

Z twarzy tego nie widać u Ciebie, ja to muszę być mocno szczupła, żeby nie miec twarzy jak od cyrkla A obecnie nie jestem.

Ja noszę 40 z literowych L, czasami M. Wzrostu mam 175- dla jednych będzie to do przyjęcia, dla innych pewnie nie powinnam z domu wychodzić:P
Ale i tak jak spodnie mają krótki zasuwak to i xl chyba by mi nie przeszły Bo zacinają się na pośladkach, chociaż gdyby dały się bardziej rozsunąć byłyby dobre. Dlatego biorę te spodnie, które przechodzą, nie które najbardziej mi się podobają.
I chwała niebiosom za elastyczne spódniczki.

Z bluzkami różnie- koszul zwykle nie dopnę w biuście za chiny. Nadruki się czasem rozchodzą.
Ale i tak bym chciała mimo wszystko jeszcze więcej biustu.

Mój tata mi mówi, że ja to chyba kalorię z powietrza czerpię, owszem jem mało, ale wersje niekoniecznie light, a większość kcal to czerpię z napojów Teraz to nic, kiedyś takie 2 litry pepsi dziennie, to prawie jak nic nie jadłam to i tak z samego picia 1000 kcal
Zdrowo szatańsko, wiem

Cytat:
Też chciałam obejrzeć tuż po 18 i mnie złość ogarniała, gdy latały kółeczka, a Julka się nie wczytywała. Ale w końcu ją obejrzałam i sobie trochę poprawiłam humor. Nie wiedziałam, ze też oglądasz Julkę

Faceci wcale nie są lepsi, ale kończy się na propozycjach, a nie ocieraniu, siadaniu na kolanach itp. No chyba że trafimy na jakiegoś mającego skłonność do molestowania. Mnie przeraża to, że niektóre panny potrafią tak bezczelnie zarywać wyłącznie do zajętych facetów. Ci wolni ich nie interesują. Chyba naprawdę ich kręci to, że mogą się poczuć lepsze od ich partnerki...
Niektóre lubią sobie i światu udowadniać, że każdy facet jest taki sam, kwestia sposobu podrywu i każdego można omotać; że dobrych nie ma itd.

Ja jak już pisałam kiedyś, że jestem takim typem, że najbardziej żonatych przyciągam :P
Najbardziej w pracy, stwierdziłam, że niektórzy są przyzwyczajeni, że są kasiaści i przystojni to panny same ich wyrywają i jak trafi kosa na tak kamień jak ja (nie, że ze mnie kryształowy anioł, po prostu wali mnie to i tyle) to niektórych przekręca, mają jakiś instynkt łowiecki czy coś i jak się z nimi rozmawia chłodno i rzeczowo zamiast słodko-flirciarsko lekko to coś to rozbudza.

No dobra popatrzeć sobie lubię, ale no wiecie jak niektórzy wyglądają w ładnych garniakach. Ale w sumie bardziej się za kobietami oglądam, szczególnie jak mają ładny makijaż, błyszczące włosy czy śliczne ubranie

A ktoś pisał o dziewczynie obmacującej krocza nieznanych facetów- ło matko boska, się ktoś za dużo cosmo naczytał i źle zinterpretował.

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Kobietasukcesu mnie internet za bardzo nie kręcił, wolałam porysować w paincie. Epuls pamiętam, tam był jakiś 'formularz' do wypełnienia ale jedyne pytanie, które mi wchodzi do głowy to 'jestem cool bo?' i chyba odpowiedzi w stylu ' bo jeżdżę papamobilem' czy 'nie moszę bielizny' mój profil pewnie jeszcze jest gdzieś w tej otchłani sieciowej, pewnie byłby wstyd na maksa jakby ktoś go odkopał potem lubowałam się w różnych statusach gg, chciałam uchodzić za cool girl no i grono na specjalne zaproszenie, byłaś kimś jak takowe dostałaś
Można kobieto mówić w skrócie

Ja na epulsie sporo życia zmarnowałam, z tym że ja skupiałam się na klubach i dyskusji, nawet zwykle swoich zdjęć tam nie miałam.

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

To ja Wam tu pisze online, nie muszę płacić przynajmniej czasem pomaga podzielenie się z innymi wątpliwościami.
Pisz, tylko może tam gdzie mniej osób patrzy
W sumie czasem dobrze spojrzeć na sprawę z perspektywy innych osób.

Cytat:
Kasiaj ChM na fanpejdżu raz pytała o najmniej udaną czy najbardziej żenującą kampanię reklamową na blogach - odpowiedziałam, że jej o domestosie i dałam linka do kopii goole z wpisem o światowym dniu toalet. Oczywiście mam teraz bana
Tak samo dostała paczkę z Bourjois, pokazywała na FB zanim ją odsubskrybowałam. Po co jej 12 róży skoro i tak robi te placki bronzerem? Dlaczego tych kosemtyków nie dostał ktoś, kto by je pokazał, obfotografował i - tak jak piszesz - krótko opowiedział o swoich odczuciach na temat wygody ich użytkowania, jakości itp?
Pewnie nie tylko Ty wspomniałaś o tym domestosie :P
A tak w ogóle kiedy dzien czystych toalet? Mam nadzieję, że sobie zrobimy mała imprezę

A tak się zastanawiałam czemu właśnie modowe dostają kosmetyki a nie urodowe:
a)takie szarlizy mają jednak pełno wejść, chociaż pewnie i urodowe się znajdą z podobną ilością - szkoda, że połowa ludzi wchodzi niekoniecznie podziwiać, ale ok
b)u urodowych jest dużo rózności i takie kosmetyki się mniej rzucają w oko, na blogu z ubraniami jakikolwiek kosmetyk się wyróżnia, a niektóre z tych blogerek nie znają się na tym co testują, więc za bardzo nie znajdą minusów

Cytat:
kobietasukcesu nie napisałam, że czuję się pasztetem
Przepraszam
Jakiegoś innego słowa użyłaś, a ja..

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Starsza Kobiecinka po 60 zawsze przedstawia się z imienia i nazwiska i po prostu liczy, że ktoś przedstawi się tak samo i tak sobie koduje imiona i nazwiska. Czasami też słyszałam, że jest w stanie nawet zapytać bezpośrednio : A jak się Pan nazywa ?

'Przepraszam, ile Pani dokładnie ma lat? 80?'

Cytat:
Można dołączyć?

spojrzę, ale nie wiem czy to na mój umysł :P

Cytat:

Parę dni temu jeszcze wisiał, szkoda bo mimo, że nie pisała liczyłam że jeszcze nadrobię braki- bo byłam do tyłu trochę.

Rozumiem, że nie miała czasu pisać, ale szkoda, że usunęła. Nawet mogła zablokować komentarze, żeby się śmietnik nie robił.
Ale wiem- jej własność, jej decyzja.

--
Idę obfocić zakupy, te świeczkowe, z rossmana to nie wiem kiedy, bo w dzień ciemno dzisiaj było, a jak były ładne dni to nie do końca wychodziło.
Włączyłam jakąś funkcję wiernego oddawania kolorów, ale i tak wszystko za ciemne jest. Z lampą też to inaczej wychodzi, od oświetlenia sztucznego są cienie.
Aparat to narzędzie nie dla mnie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:05   #4285
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dzisiaj w nocy są Andrzejki ... a ja od samego rana mam spam od Wróżbity Macieja na telefonie.

Regularnie co godzine mi coś przychodzi w stylu : Coś ważnego wydarzy się w Twoim życiu - co będzie cudowna wiadomość dla Ciebie...
Ktoś Cie kocha - to dwóch mężczyzn podam Ci ich imiona i wiek ...
Łzy,łzy i rozpacz - widzę Twoje łzy już dzis powiem Ci z jakiego powodu...
To będą cudowne dni, już niedługo będziesz bardzo szczęśliwa...

Hahaha ale masz wzięcie, aż dwóch!!!

A do mnie któryś raz z kolei ktoś dzwonił i pytał, czy rozmawia z panią Salomeą... nie dociera jak mówię, ze mam numer od niedawna, więc może ta osoba kiedyś go miała... co za..

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:07   #4286
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
na pewno będzie ok!

kurczę a co się stało????
Aliss już z dobry miesiąc nie pisała, w ostatnim poście mówiła, że nie ma czasu, bo jest zajęta życiem osobistym i nie wie kiedy wróci, o ile wróci.

Może po prostu się jej znudziło, w końcu taki rzetelnie prowadzony blog trochę czasu zabiera- dobre zdjęcia, odpisywanie na komentarze.
Może kiedyś jej to sprawiało przyjemność, a teraz już przestało.

Ciekawe kto się połasi na ten adres:P Bo to chyba po jakimś czasie wraca do puli wolnych adresów, tak?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:07   #4287
kasiaj85
Moderator

http://www.asos.com/Too-Faced-Cosmet...81194&cid=5020

mąż mi kazał na mikołajka kliknać jak widział moje napalone spojrzenie... i ślinę cieknącą po klawiaturze...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 20:14   #4288
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Aliss już z dobry miesiąc nie pisała, w ostatnim poście mówiła, że nie ma czasu, bo jest zajęta życiem osobistym i nie wie kiedy wróci, o ile wróci.

Może po prostu się jej znudziło, w końcu taki rzetelnie prowadzony blog trochę czasu zabiera- dobre zdjęcia, odpisywanie na komentarze.
Może kiedyś jej to sprawiało przyjemność, a teraz już przestało.

Ciekawe kto się połasi na ten adres:P Bo to chyba po jakimś czasie wraca do puli wolnych adresów, tak?
wraca chyba

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2012-11-29 o 20:15
Stary 2012-11-29, 20:14   #4289
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dziewczyny, jest wśród was jakaś anglistka? Chyba potrzebuję porady
Stary 2012-11-29, 20:15   #4290
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jest wśród was jakaś anglistka? Chyba potrzebuję porady
są nawet dwie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości