|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
dziewczyny macie może jakiś sprawdzonych sprzedawców kosmetyków na all??
jakby dorzucali gratisowe próbki to byłoby fajnie
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Można dołączyć?
Mój blog nie jest kosmetyczny, tylko dotyczy analizy kolorystycznej z punktu widzenia umysłu ścisłego ![]() http://barwyurody.blogspot.com/ http://www.facebook.com/BarwyUrody
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ja na blogu mam zakładkę sprawdzonych sprzedawców z all i ebay- z dopiską co u kogo można kupić![]() Cytat:
witamy
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() dzisiejszy dzień jest beznadziejny, zmokłam strasznie a teraz muszę jeszcze się na jutro pouczyć. Jednak humor się w miarę poprawił po zalogowaniu na konto bankowe,gdzie zobaczyłam miłą niespodziankę od cioci
|
#4266 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam info że wysłali mi już TT
Użyłam już wspominanej przez was pomadki Wibo i pasuje mi chyba bardziej niż Kate z Rimmela. No i zielony tusz z Wibo jest świetny ![]() PS. Wiecie że Aliss usunęła bloga?
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-11-29 o 19:08 |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie z Wami ponownie
Mówię Wam co za okrutny dzień! W pracy miałam taki zapierdziel, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, jak się jedno zaczyna sypać to i cała reszta I nawet nie wiecie jaki szok przeżyłam, jak pod koniec pracy zorientowałam się, że dziś jest czwartek, a nie piątek!
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Powoli przekonuję się do nowych pomadek Wibo całkiem ładnie wygląda jak na usta najpierw dam podkład, a poza tym to ma lichy napis, bo już mi się starł.
|
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Czy też mogłabym dołączyć? Prowadzę początkującego bloga razem z kuzynką, kosmetyki i szeroko pojęta uroda ;D na razie idzie średnio, ale mamy nadzieję że będzie lepiej ![]() http://kuzynki-pisza-o-urodzie.blogspot.com/
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę... W takim wypadku są nikłe szanse że wróci..
|
#4272 |
|
Life is a drink ...
|
Dzisiaj w nocy są Andrzejki ... a ja od samego rana mam spam od Wróżbity Macieja na telefonie.
Regularnie co godzine mi coś przychodzi w stylu : Coś ważnego wydarzy się w Twoim życiu - co będzie cudowna wiadomość dla Ciebie... Ktoś Cie kocha - to dwóch mężczyzn podam Ci ich imiona i wiek ... Łzy,łzy i rozpacz - widzę Twoje łzy już dzis powiem Ci z jakiego powodu... To będą cudowne dni, już niedługo będziesz bardzo szczęśliwa...
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jutro są Andrzejki?
|
|
|
|
#4274 |
|
Life is a drink ...
|
w nocy z 29 na 30 ... niby
|
#4275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37875485]Heeeelp... Ile może trwać uczulenie po kosmetyku? Już czwarty dzień męczy mnie to swędzenie rąk i nóg po kremie... Na blogu trzy lakiery od Barbra Colour Alike.[/QUOTE] Może to nie wina kosmetyku, a czegoś co ciągle jesz, znajduje się w powietrzu itp.? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TŻ przyniósł mi wapno z kwercetyną, będę je teraz pić i zobaczymy... |
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety, ale pewnie tak. WIdocznie dużo się dzieje w jej życiu teraz
![]() Cytat:
|
|
|
#4279 | |
|
Moderator
|
Cytat:
kurczę a co się stało???? |
|
|
|
|
#4280 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37885647]I pojawiło się tylko na rękach i nogach, które smarowałam tym kremem, krótko po jego użyciu? Zbyt duży zbieg okoliczności.
TŻ przyniósł mi wapno z kwercetyną, będę je teraz pić i zobaczymy...[/QUOTE] A czym myjesz twarzą? Też wodą z kranu czy czymś innym? Ja też miałam kiedyś wysypkę po zbyt mocno chlorowanej wodzie... |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to się stało, że mamy tyle nowych osóbek? ![]() Sondrina ale dobrze, że Janek dowiedział się o romansie Tadeusza z Moniką, znienawidzi w końcu tą szuje ta Julka też mnie czasem...wkurza kocha go, a też zabiera się jak pies do jeża
|
|
#4282 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to nie jest wysypka - to są swędzące małe bąble, jeden na drugim wręcz, już szału dostaję :< Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-11-29 o 20:01 |
|
|
|
|
#4283 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37885735]Ale na twarzy nic nie mam...[/QUOTE]
Jeśli też myjesz ją kranówą, to rzeczywiście raczej jest to sprawa kremu. |
|
|
|
#4284 | |||||||
|
zawsze mam racje
|
Może fajne, ale nie na dedykację w prezencie:P
Ja nie mam za wielu ulubionych cytatów, pamiętam najbardziej ten, który jest dla mnie jedną z najbardziej smutnych myśli świata w moim odczuciu i interpretacji "życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne" Dla niektórych może dawać nadzieję, dla mnie dobre zakończenie listu samobójcy ![]() A ja lubię mieć włączony i co tam np dwie godzinki zajrzeć. Na pewno nie lubię zerkania raz to na wizaz, raz na to co mam zrobić. Ale lubię sobie w przerwie parę postów przeczytać, zajrzeć na blogi, zobaczyć co tam w sklepach internetowych itd. Cytat:
Ja noszę 40 z literowych L, czasami M. Wzrostu mam 175- dla jednych będzie to do przyjęcia, dla innych pewnie nie powinnam z domu wychodzić:P Ale i tak jak spodnie mają krótki zasuwak to i xl chyba by mi nie przeszły Bo zacinają się na pośladkach, chociaż gdyby dały się bardziej rozsunąć byłyby dobre. Dlatego biorę te spodnie, które przechodzą, nie które najbardziej mi się podobają.I chwała niebiosom za elastyczne spódniczki. Z bluzkami różnie- koszul zwykle nie dopnę w biuście za chiny. Nadruki się czasem rozchodzą. Ale i tak bym chciała mimo wszystko jeszcze więcej biustu. Mój tata mi mówi, że ja to chyba kalorię z powietrza czerpię, owszem jem mało, ale wersje niekoniecznie light, a większość kcal to czerpię z napojów Teraz to nic, kiedyś takie 2 litry pepsi dziennie, to prawie jak nic nie jadłam to i tak z samego picia 1000 kcal ![]() Zdrowo szatańsko, wiem ![]() Cytat:
Ja jak już pisałam kiedyś, że jestem takim typem, że najbardziej żonatych przyciągam :P Najbardziej w pracy, stwierdziłam, że niektórzy są przyzwyczajeni, że są kasiaści i przystojni to panny same ich wyrywają i jak trafi kosa na tak kamień jak ja (nie, że ze mnie kryształowy anioł, po prostu wali mnie to i tyle) to niektórych przekręca, mają jakiś instynkt łowiecki czy coś i jak się z nimi rozmawia chłodno i rzeczowo zamiast słodko-flirciarsko lekko to coś to rozbudza. No dobra popatrzeć sobie lubię, ale no wiecie jak niektórzy wyglądają w ładnych garniakach. Ale w sumie bardziej się za kobietami oglądam, szczególnie jak mają ładny makijaż, błyszczące włosy czy śliczne ubranie A ktoś pisał o dziewczynie obmacującej krocza nieznanych facetów- ło matko boska, się ktoś za dużo cosmo naczytał i źle zinterpretował. Cytat:
![]() Ja na epulsie sporo życia zmarnowałam, z tym że ja skupiałam się na klubach i dyskusji, nawet zwykle swoich zdjęć tam nie miałam. Cytat:
![]() W sumie czasem dobrze spojrzeć na sprawę z perspektywy innych osób. Cytat:
A tak w ogóle kiedy dzien czystych toalet? Mam nadzieję, że sobie zrobimy mała imprezę ![]() A tak się zastanawiałam czemu właśnie modowe dostają kosmetyki a nie urodowe: a)takie szarlizy mają jednak pełno wejść, chociaż pewnie i urodowe się znajdą z podobną ilością - szkoda, że połowa ludzi wchodzi niekoniecznie podziwiać, ale ok b)u urodowych jest dużo rózności i takie kosmetyki się mniej rzucają w oko, na blogu z ubraniami jakikolwiek kosmetyk się wyróżnia, a niektóre z tych blogerek nie znają się na tym co testują, więc za bardzo nie znajdą minusów ![]() Przepraszam Jakiegoś innego słowa użyłaś, a ja.. Cytat:
'Przepraszam, ile Pani dokładnie ma lat? 80?' ![]() Cytat:
![]() Parę dni temu jeszcze wisiał, szkoda bo mimo, że nie pisała liczyłam że jeszcze nadrobię braki- bo byłam do tyłu trochę. Rozumiem, że nie miała czasu pisać, ale szkoda, że usunęła. Nawet mogła zablokować komentarze, żeby się śmietnik nie robił. Ale wiem- jej własność, jej decyzja. -- Idę obfocić zakupy, te świeczkowe, z rossmana to nie wiem kiedy, bo w dzień ciemno dzisiaj było, a jak były ładne dni to nie do końca wychodziło. Włączyłam jakąś funkcję wiernego oddawania kolorów, ale i tak wszystko za ciemne jest. Z lampą też to inaczej wychodzi, od oświetlenia sztucznego są cienie. Aparat to narzędzie nie dla mnie
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz wzięcie, aż dwóch!!!A do mnie któryś raz z kolei ktoś dzwonił i pytał, czy rozmawia z panią Salomeą... nie dociera jak mówię, ze mam numer od niedawna, więc może ta osoba kiedyś go miała... co za..
|
|
|
|
|
#4286 |
|
zawsze mam racje
|
Aliss już z dobry miesiąc nie pisała, w ostatnim poście mówiła, że nie ma czasu, bo jest zajęta życiem osobistym i nie wie kiedy wróci, o ile wróci.
Może po prostu się jej znudziło, w końcu taki rzetelnie prowadzony blog trochę czasu zabiera- dobre zdjęcia, odpisywanie na komentarze. Może kiedyś jej to sprawiało przyjemność, a teraz już przestało. Ciekawe kto się połasi na ten adres:P Bo to chyba po jakimś czasie wraca do puli wolnych adresów, tak?
|
#4287 |
|
Moderator
|
http://www.asos.com/Too-Faced-Cosmet...81194&cid=5020
mąż mi kazał na mikołajka kliknać jak widział moje napalone spojrzenie... i ślinę cieknącą po klawiaturze...
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2012-11-29 o 20:15 |
|
|
|
|
#4289 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny, jest wśród was jakaś anglistka? Chyba potrzebuję porady
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

? ja na blogu mam zakładkę sprawdzonych sprzedawców z all i ebay- z dopiską co u kogo można kupić

Wibo całkiem ładnie wygląda jak na usta najpierw dam podkład, a poza tym to ma lichy napis, bo już mi się starł.

Lush & China Glaze lover! 

11.10.2014