|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
No ja też licze cykl od normalnego krwawienia Tylko wkurza mnie to co sie teraz dzieje.. bo nigdy tak nie miałam i dlatego troche mnie to zastanawia
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Ja juz po obiedzie, po kanapkach i po sałatce
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
AMANI< GUCIA, MALENSTFO, BLONDE, ONYKS
kurde - wielocytowanie mi coś nie działa tak jak powinno ![]() Wojtek zasnął :/ oj nie lubie - znowu będzie szalał do późna :/
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc i pewnie u ciebie też tak będzie
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam, nie chce mi się ![]() dzisiaj byłam u lekarza pracy, bo chcę dofinansowanie do okularów, a coś mi zdycha wzrok i muszę iść jeszcze raz za tydzień bo nie było okulisty
|
#2197 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzięki. Jeszcze tylko jutro do pracy, mam nadzieję wydobrzeć przez weekend.
Cytat:
![]() Nie kracz - po Clo jest większe ryzyko ciąży mnogiej Na szczęście w tym cyklu jest tylko 1 pęcherzyk, który może pęknąć. Cytat:
Zdradzisz, co pysznego piłaś? |
||
|
|
|
#2198 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dodaja, za te "guru" masz buziaka
![]() Bika, zdjęcia z imprezki super Emilka ma mega długie nogi ![]() Natalko, wiem że temat zakończony ze spaniem z dzieckiem ale odpowiem jeszcze na Twoje pytanie Cytat:
Stokrotko, gratuluje Ci z całego serca dzidziusia ![]() Kotek, Cytat:
Już ją widze jak rzuca tym "idę" ![]() Cytat:
Tomalinko, ciesze się że zobaczyłaś serduszko ![]() Stokrotka, Cytat:
tym zmierzłuchom przejdzie przecież a Ty musisz o Was zadbać ![]() Kotek, Cytat:
Blonde, Cytat:
i brawa za taką aktywność ![]() Żabcia, nie wiem czy już breloczek zamówiony ale mi się podoba 3 ![]() Aaby, Cytat:
ganiłam Cię do roboty, pamięcesz ?I lubię kiedy jasno wyrażasz swoje zdanie.Otwarcie i szczerze, że nie boisz się powiedzieć tego co masz na języku czy klawiaturze. To tak na marginesie. Cytat:
![]()
|
|
#2199 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Butter,
Cytat:
![]() ![]() i co do tego co napisałaś, rzeczywiście jest takie coś, że jak nie przeżyłaś to siedź cicho, a to bez szensu bo to że czegoś nie masz/nie przeżyłaś nie znaczy że nie możesz mieć na ten temat swojego zdania. Ja się spotkałam z tym że koleżanka co ma lekką robotę i fajną płacę przy każdym spotkaniu narzeka że jaka ona nieszczęśliwa że tam pracuje że mało kasy a serio pracuje kilka godzin (2-3) a ma na miesiąc dobry tysiąc (sprząta biura) jak dla mnie dla studentki to fajna kasa. Ale ona non stop marudzi i jak się kiedyś odezwałam że niech rzuci tę pracę skoro tak jej źle... albo niech skończy marudzić bo przynajmniej ma kasę na swoje wydatki i przyjemności (rodzice jej płacą za studia i życie) to mnie zbeształa że sama nie pracuję TYLKO SIEDZĘ NA DUPIE W DOMU NA UTRZYMANIU MĘŻA to nie mam co się wypowiadać. Albo ona jest głupia albo 1000 zł za 2-3 godziny dziennie pracy to mało... chociaż znam osoby pracujące po 8h i to PRACUJĄCE a mają 1500 i rodzinę na wykarmieniu i nie musze pracować żeby wiedzieć że POWINNA SIĘ Z TEJ PRACY CIESZYĆ. Gucia, Cytat:
też czasem muszę wstać więcej niż 5 razy bo karmienie no i przewracam go na boczki jak się przebudzi ale da się.Też bym tak chciała ale kamil narazie nie ma swojego pokoju, dopiero jak będzie mieć roczek dostanie swój pokoik i też zamierzam definitywnie go tam wprowadzić i go ze swoim pokojem zaprzyjaźnić ![]() Też tak myślę że chyba dobrze dla dziecka jak ma poczucie "porządku"- "moje łóżeczko", "mój kąt"... że ma coś swojego i myślę że to dobrze rokuje na przyszłość ![]() Cytat:
Dzień dobry.. Kocham Cię Już posmarowałem Tobą chleb ![]() Nikita, Ty jesteś człowiek biznesu normalnieeee mega Nikicior brawa za awans Today, moje brawa z okazji urodzin córeczki życzę Wam samych sszczęśliwych chwil w czwóreczkę ![]() Tasia, Cytat:
ale mądrze napisałaś ![]() ![]() Onyks, pranie Nataszowe bardzo fajne ![]() Gucia, Cytat:
![]() Kotek, Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Lecą nadrabiać kolejne 20 stron
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale sie wkurzylam... kurde
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37881531]
Mysiu, chciałabym Ci pomóc, ale naprawdę nie wiem Zdradzisz, co pysznego piłaś?[/QUOTE] Dzięki. Wiem, ze maruda ze mnie ![]() A co do wina to chetnie bym ci powiedziała, ale ja wypiłam 2 kieliszki , potem maż jak wrócił z pracy tez 2 i rano jak wychodzil do pracy to butle wyrzucił I nazwy nie pamietam. Napewno czerwone wytrawne
|
#2202 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak cos to pisz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie używam podkladow tylko puder i rzesy maluje na codzien a jak dzień wychodzimy to maluje bardziej oko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() butterku - ja dalej trzymam kciuki
|
|
|
#2203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje dziekuje dziekuje Cytat:
dziekuje Cytat:
tez go mialam ale to zdecydowanie nie dla mnie zupelnie nie podobalo mi sie to grzanie i oddalam mamie ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37880028]Zapomniałam wczoraj pogratulować Kotkowi zdanego egzaminu - ależ Ci zazdroszczę prawka [/QUOTE] dziekuje to jak nie masz to szybciutko na kursik Cytat:
niemniej jednak .......... nie ma gdzie ![]() zdalam zdalam ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#2204 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba tak jak większość ![]() Cytat:
E tam za bardzo. My się tu ekscytujemy z Tobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tego nie można używać przy "pajączkach" a ja je mam. Chłodzący w zimę daje czadu ![]() Cytat:
Mój też był świetny i rozmawiał ze mną trochę po egzaminie ![]() Wcale nie przesadziłam Udowadniasz, że jak się chce to można i to mi się podoba ![]() Cytat:
![]() W profilu zostawiłam 3 fotki naszego salonu. Oczywiście jest łysy, bez dodatków, ale wszystko po woli Kiedyś wstawię też przed- będzie lepszy efekt Dziewczyny jak nazywał się sklep w którym kupowałyście biżuterię? Chcę zrobić zakupy i ewentualnie porównać ceny. Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-11-29 o 17:45 |
|||||||
|
|
|
#2205 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Onyks, bardzo ładnie i chudziutko wyglądasz
atrakcyjnie ![]() Kotek, Cytat:
Cytat:
![]() Nikita,co do przejścia dla piesych pamiętam jak pisałaś że stojąc samochodem na przejściu celujesz znaczkiem mercedesa w ludzi Aaby, Cytat:
Co do przejścia do pieszych to nie mam żadnej zasady... raz mijam biedaka na stojącego przy przejściu a w inny dzień przepuszaczam wszystkich możliwych i zgadzam się z Maleństwo że klopoty z tym związane wynikają z niedbalstwa obu stron.Dodaja, do okularków się przyzwyczaisz ![]() Madzia, super z tymi bonami my nie mamy na święta wielkanocne, ani na BN ale mamy na..... BOŻE CIAŁO Amani, Cytat:
Mysia, super że wyniki masz dobre dobry początek ![]() Butter, Cytat:
ale mądrze gadasz ja nawet nie skromnie powiem że mimo wieku.... świetnie se radze w roli mamy przynajmniej względnie ale Butter, ja mam wiek racjonalny? ![]() ![]() Aaby, Cytat:
Madzia, Cytat:
ja była w pon trochę zakatarzona i ledwo poszłam na aqua, wróciłam do domu a tu łóżko rozścielone, herbatka z miodem gorąca i kocyk też mnie mój zaskoczył... coś wisi w powietrzu ![]() Aaby, Cytat:
ja wylądowałam w szpitalu pod który należę bo jest REJONIZACJA. Co jest dla mnie bezsensu. Ale mąż dobrze radzi co nie znaczy że moja rada wyżej nie jest aktualna bo jest
|
|
#2206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zabciu, dziękuję Kochana, ale już nie ma po co
Zrobiłam test, jedna krecha, więc czekam na @...Cytat:
Neofitko ![]() Cytat:
I nie wątpię w to, że świetnie sobie radzisz...
|
||
|
|
|
#2207 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Butter, pomogłabym z tą paczką ale... mam kryzys...
może po marcu się do mnie zgłoś, wtedy powinien być lepszy okres... to Ci już dam na przyszły rok.Nikita,Aaby,Onyks Cytat:
Cytat:
Cytat:
Blonde, Cytat:
Madzia, Cytat:
tylko że kamil ma 4 miesiące a Maja 6 no ale mój to chłopaczek to musi być postawniejszy żeby móc kobiety na rękach nosić ![]() Stokrotka, Cytat:
![]() Amani, Cytat:
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, w takim razie kciukuję już za kolejny cykl
Możesz przypomnieć mi nazwę tego sklepu, gdzie zaopatrujesz się w części do robienia biżu? Strong, okulary już są w porządku Po tym jak tż powiedział, że jestem Jego seksowną sekretarką i jak dziewczyny na uczelni mnie wychwalały, że cudnie wyglądam Odezwała się moja próżność
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
gochaa_p dobrze ze wszystko jest ok
![]() luu a mialam nadzieje,
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak zebraliśmy już bardzo dużo ![]() Dziękuję za chęci ![]() Cytat:
![]() www.beads.pl |
||
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
ojj zapomnialam
ale zaraz zaraz Ty chyba nalezysz do grona ktore nie ubolewaja nad brakiem tego dokumentu? wiec jesli tak to to sie nie liczy |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam ze będę musiala zrobić duże jedzenia na ta impreze .. a tu wszyscy znajomi pisza ze kazdy cos przyniesie do jedzenia
Uwielbiam ich
|
|
#2214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Onyks, teściowa wredota
![]() Stripi, no to musisz uważać na siebie a leki napewno pomogą też brałam i monural i furaginum.Stokrotka, Cytat:
![]() Cytat:
Żabcia, Cytat:
Kotek, ja pieprzę! ZADAŁAŚ! ale jaja ! SUPER moje gratulacje a o co chodzi z tą siarą bo nie wiem... ![]() Mrowinko, skoro wyniki nie są złe to nie usteję w trzymaniu kciuków ![]() Kotek, Cytat:
Jeszcze go zagada ![]() My z Kami tez idziemy na mikołaja zdjęcie napewno będzie miał ale nie wiem czy mu paczka przysługuje. tak czy siak bedzie miał frajdę ![]() Madzia, Żabcia, moja babcia chce Kamilowi kupić coś na święta i własnie jej metki zaproponowałam: http://allegro.pl/e-d-kocyk-metka-pr...800942161.html http://allegro.pl/kocyk-przytulanka-...810789847.html tylko jeszcze nie wybrałam który wzór. Gucia, Cytat:
i dobrze
|
|
#2215 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Cytat:
Co do kg nie, bo to tylko raz w tyg I mam zaplacone za 6 tyg, bylam dopiero 2 razy Ja tez ze wzgledu na kase,, ale po nowym roku chcialabym chodzić 2 razy w tyg u nas na silownie na zumbe, bo spodobalo mi sie toCytat:
Cytat:
A mi odpowiada to serum Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie lubie do kogos isc jak zcegos ze soba nie wezme![]() Seba mnie dzis lekko wpienia
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś się wbić nie mogę i trochę mi smutno...
chciałbym już być w ciąży gadałam z mężem i on woli działać jak wróci
|
#2217 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2218 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochana
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kasia87 musisz poczekać nie ma wyboru, wiem, że to trudne, sama to przeżywałam, przed długi czas musiałam czekać aż tz się zdecyduje na dziecko, a ja byłam już wcześniej gotowa. Ciężko było ale zleciało, musisz zając myśli czym innym to najlepiej pomaga ostatnio coś pisałyście o cieście na pierogi, któraś podawała przepis? bo ja chcę jutro zrobić
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37884586] Kotku, ale ja już po kursie. Tylko zdać mi się nie udało. A podchodziłam... dużo razy ![]() Dzięki ooo, to dokładnie tak samo, jak ja. Kurs zrobiłam, podeszłam 3 razy, zdołowałam się i olałam sprawę. Teraz pewnie musiałabym robić kurs od początku...bo już właściwie ponad 10 lat temu go robiłam
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, weź zrób testa
![]() Gocha, super że wszystko ok ![]() skończyłam, wykąpie Kamila i napisze co u nas.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Więc i pewnie u ciebie też tak będzie

:confuse d:

Emilka ma mega długie nogi 
Ale nie bierze przykładu ze mnie i nie zostawiaj na ostatnią chwilę
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

bialo-zielony to moj KWC
Zrobiłam test, jedna krecha, więc czekam na @...