|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() Gratuluję potwierdzonego synka i wyników oczywiście! skoro chcesz oddać ciuszki, to znaczy, że nie bierzecie pod uwagę , 3ciego dzieciaczka heheh? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- przyłączam się do życzeń! Wszystkiego naj, zdrówka dla Ciebie i dzidzi przede wszystkim!! ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
to faktycznie nieciekawie. Ale może ktoś z rodziny lub znajomych by Wam pożyczył, jakby wiedział, w jakiej jesteście sytuacji..... no nie wiem, przyznam, że nigdy nie miałam takiej sytuacji więc ciężko mi się wypowiadać. Zawsze miałam w razie czego od kogo pożyczyć. Mam nadzieję, że mężowi uda się coś zarobić szybko, 3mam kciuki za Was
|
|
#3872 | |
|
siedzę i myślę
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Na szybko po wizycie:
USG nie było, bo przecież niedawno było prenatalne więc nie ma potrzeby ![]() Bylo badanie fotelowe odnosnie czy nic nie jest za nisko i "wszystko zamknięte, ok". Dostałam skierowanie na badanie krwi, ale glukozę zapomniałam zapytać Zdjęcia na szybko zrobione galotek ciążowych na klubie. Będę wieczorkiem.
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy następna wizyta ?
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja dopiero zasiadłam , byłam w firmie dac zwolnienie i zwiezc rzeczy dla rodziny ze szlachetnej paczki i potem po malego do szkoły , obiad, teraz siąde i Was nadrobie ... a poźniej do Auchan bo od 18 20% na zabawki
|
#3877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
super
Cytat:
Cytat:
qrcze, mnie gin nigdy nie bada na fotelu ... kiedyś mi powiedziała, że po tych krwawieniach i ciągłych plamieniach to ona się już boi tam cokolwiek ruszać .... no ale przecież szyjkę trzeba sprawdzać i wszystko annoxe, wszystkieego, co najpiękniejsze !!! nasze dziecko miało trzy dni aktywności, czułam je kilka razy dziennie, a tu dziś cisza ... nawet czekoladą potraktowałam na rozbudzenie, mama się śmieje że mam dać temu biednemu dziecku spokój, ale mi się zaś włącza myślenie, że dlaczego się nie rusza jak się ruszało
Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-11-30 o 15:07 |
||
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje udanych wizyt
i kolejnego siuśka:P kurde a my ani mebli ani garażu;/ a obiecali, że będzie
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie widzę, że nie działa:/ w kazdym razie na fastdeal są 2 płyty za 20 zł
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że teraz ciąża będzie przebiegać prawidłowo ![]() Życzę Ci radosnego oczekiwania i gratuluję synka ![]() |
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam czegoś co mogłabym robić z domu..mam komuter,tempa nie jestem, szkołe jakąś mam.. Ale póki co to trafiam na same : długopisy do składania, ale najpierw wpłać 70zł:/ Zwykłe naciągactwo..
|
|
|
#3884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- U nas wczoraj była na kolację ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak z innej bajki trochę temat wywalę
![]() Opowiem Wam o moim pomyśle-marzeniu, który dziś mi się śnił.. Ale czy kiedykolwiek wyjdzie? moooże, kieeeeedyś.. ![]() Zawsze chciałam mieć swoją.. ŚNIADANIARNIĘ.. jedni chcą być prawnikami, lekarzami, piosenkarzami a ja chcę robić ludziom śniadania ![]() Ale nie obrzydliwe hurtowo robione tosty, małe jajecznice bez niczego i gotowe foliowane kanapki.. z lipną kawą w mini szklaneczkach.. Chcę wielkich domowych kubków z kotkami/pieskami/buziami, zalewanych kawą do pełna.. Żadnych wyciupcianych super latte itd, tylko wielki kubek porannej pachnącej,aromatycznej,go rącej kawy ![]() Doniczki ze świeżymi ziołąmi,szczypiorkiem,ceb ulą-do jajecznicy z prawdziwych,dużych jaj, pysznych kiełbasek na ciepło, tosterów i koszyczków chleba na każdym stole i żadnych kolejek... Przyjdź,usiądź, czuj się jak u siebie, może gazetkę? Chcę Kanapek z ciemnego pieczywa,dobrych serów,twarożków,warzyw, wędlin.. Pysznych świeżo wyciskanych soków.. Na zdrowo, na świeżo i 100% domowo ![]() Ach... te moje marzenia ![]() i tak za rogiem postawią Maka i mój biznes padnie.. no to się wygadałam |
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja póki co nie robiłam, nawet nie wiem co to jest
|
|||
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
call center w domu-siedzisz dzwonisz i sprzedajesz.. może nie jest to szczyt marzeń ale pracowałam tak dłuższy czas i nawet lubiłąm te pracę, płaca za godziny+premia za sprzedaż. jak się spieło to i kilka dziennie szło, a za gażde było dodatkowo kilka pln.. a w długopisy nie wierz, po skręceniu tysiąca musisz dopłacić bo nie ma normy.. ![]() umiesz piec ciasta/ciasteczka? znajdz osiedlowy sklepik ktory by sprzedawal domowe ciasta-kumpelka tak nieźle dorabia. moze nie kokosy ale ma i zajecie i kaskę dla siebie |
|
|
|
|
#3889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za udaną wizytę a na glukozę widocznie masz jeszcze czas ![]() Cytat:
a co do ruchów, maluch ma jeszcze duużo miejsca i nie zawsze będziesz go czuła a poza tym może śpi Cytat:
masz piękne plany
|
|||
|
|
|
#3890 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
axella w kazimierzu jest taka sniadaniarnia. akurat trafiliśmy w wakacje jak się otworzyła i byliśmy drugimi klientami
mają wielkie okna, białe meble, pyszne twarożki, świeżo wyciskane soki. a jak isę zapytałam o latte to powiedzieli że tylko zwykła mają także pomysł mi się baaaaaaardzo podoba
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Masz pomysła?
:PCytat:
Z pieczeniem to może nie hehe Ale call center to nie głupi pomysł. A można to wykonywać jedynie z domu? Bo szczerze przy 2 dzieci i w ciąży to innej możliwości nie mam ![]() Że też musiało się zacząć sypać akurat teraz... Masz jakiś pewny namiar na jakąś uczciwą firmę? Bo i często w call robią w uja
|
|
|
#3893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Anoxee wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!
Cytat:
![]() Oj tak ![]() Mamy styczniowo-lutowe mają wysyp dziewczynek, a marcowo-kwietniowe chłopaczków. Ciekawe jak to będzie ostatecznie u nas ? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam oliwkę i emulsję Babydream ![]() Cytat:
Koniecznie nam się potem pochwal efektem
|
||||
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często są ogłoszenia o zdalnym cc.. poszukaj na tablicy czy gumtree trochę w pracach domowych jestem obeznana bo zawsze bylam baaaardzo leniwym czlowiekiem i najzwyczajniej w swiecie nie chcialo mi sie nigdzie jezdzic.. ludzie potrafia zlecić prasowanie nawet ![]() albo sprzątanie kawalerki-a na miejscu okazuje się ,że 50letni pan życzy sobie takiego sprzątania w stroju pokojówki, nie do końca kompletnym
|
|
|
|
|
#3895 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
... właśnie doczytałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam z objazdu.. i załamałam się ![]() tak jak częśc z Was ma doła ze w3zględu na kasę, to i mnie on dopadł.. tak jak na pcozątku było super to teraz zaczęło sie pieprzyć.. zamiast zarabiać coraz więcej to zaczynam dokładać do interesu po raz kolejny brakuje na jednym z salonów sporo fajek odechciewa mi się normalnie
|
|||||||||
|
|
|
#3896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
- z naszymi maluchami będzie wszystko ok!
|
|||||
|
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3898 |
|
Wtajemniczenie
|
axella, świetny pomysł z taką śniadaniarnią - ja bym na pewno korzystała. a jeszcze jakby był szwedzki stół i możliwość wyboru samodzielnie - to już w ogóle pełnia szczęścia.
bardzo lubię jedzenie podawane w taki sposób, że można sobie nałożyć co się chce i ile się chce - próbowałam tak w domu robić choćby ze śniadaniami, żeby jakieś serki wykładać, wędlinę ... ale nie da rady, nawet w weekendy mój mąż wstaje duuuużo wcześniej ode mnie. |
|
|
|
#3899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
xal za wizytę Cytat:
brzmi tak pysznie, że zachciało mi się takiej pysznie chrupiącej bułeczki ![]() Cytat:
|
|
#3900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :przytu l: to rzezcywiscie macie klopot zamiast cieszyc sie ciaza, dzidziusiem to takie problemy, a moze z wlascicielamipogadac przedstawic im sytuacje , moze poczekaja ..Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizyte najwazniejsze ze jest wszystko ok a tu fotke tez mozesz dac my tez chcemy zobaczyc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

jestem przeszczęśliwa, że teraz będę mieć synusia i już oczami wyoobraźni widzęte wszystkie piękne ciuszki, które mu kupię.... Muszę tylko się zorientować, co zrobić z Blanki ciuchami. Ma ich z 7 pudeł, Myślałam, żeby znaleźć jakiś dom dziecka i oddać je dzieciom.

i wyników oczywiście! 

to faktycznie nieciekawie. Ale może ktoś z rodziny lub znajomych by Wam pożyczył, jakby wiedział, w jakiej jesteście sytuacji..... no nie wiem, przyznam, że nigdy nie miałam takiej sytuacji więc ciężko mi się wypowiadać. Zawsze miałam w razie czego od kogo pożyczyć. Mam nadzieję, że mężowi uda się coś zarobić szybko, 3mam kciuki za Was 

trzeba tylko na męża liczyć ze jednak coś tam mu się ruszy...

brzmi tak pysznie, że zachciało mi się takiej pysznie chrupiącej bułeczki