Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-03, 15:13   #4321
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Piękne macie pierścionki dziewczyny
a ja swój oddałam w sobotę do jubilera, żeby mi zmniejszył o jeden rozmiar
jutro na szczęście mam do odbioru.

Tż znał rozmiar i chciał kupić 11, ale mu jubiler nagadał, że lepiej wziąć większy bo u niego nie mierzyłam i nie wiadomo... I wziął 12. Ale zmniejszenie bezpłatne, tylko trzeba czekać
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 16:00   #4322
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Hej dziewczyny! kurczę trzy dni mnie tu nie było sorki, już Was nadrabiam w sobotę i niedziele miałam uczelnie... jeszcze wczoraj mieliśmy taką akcję, że masakra...
Stary 2012-12-03, 16:24   #4323
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! kurczę trzy dni mnie tu nie było sorki, już Was nadrabiam w sobotę i niedziele miałam uczelnie... jeszcze wczoraj mieliśmy taką akcję, że masakra...
Co się stało??

Hehe tak mi się przypomniał kolejny kabaret apropos naszego wątku
http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/4..._u_tesciow.php

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2012-12-03 o 16:26
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 16:29   #4324
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
A zapomniałam dodać, po USG dowiedziałam się że z moim żołądkiem, trzustką, wątrobą i innymi organami wszystko w porządku
Teraz czekam na wizytę u gastrologa..
To super, cieszę się

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja milczałam przez kilka ostatnich dni, ale miałam istny zamęt . Dostałam nową pracę także naprawdę mi się udało, zwłaszcza, że z ostatnią pracą musiałam się pożegnać z przyczyn odgórnych. Teraz razem z resztą ekipy ogarniamy nowe miejsce pracy, bo to nowy sklep się otwiera, więc ostatnie moje dni były naprawdę mega intensywne. Dziś mam wolne, ale zaraz TŻ przyjeżdża i o niczym innym nie marzę, jak o leniwym popołudniu z nim
Jak już wszystko u mnie się ustabilizuje, to się odezwę
Oooo, super! gratuluję mam nadzieję, że mnie się też w końcu uda

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A tak się ostatnio zastanawiałam dziewczyny. Jak dostałyście już pierścionki zaręczynowe, to nie interesowało was ile one kosztowały? Bo mnie bardzo
Pewnie, że interesowało ja w ogóle powiedziałam mojemu TŻ, że jak kupi mi pierścionek za więcej niż 500zł to go oddam. Nie chciałam żeby wydawał dużo pieniędzy na niego... wolę żeby one poszły na coś innego sprawdziłam w Internecie i kosztował lekko powyżej 600zł, więc mu darowałam ''oddawanie''

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
kwiatuszku... nie ogarniam tego co się stało, jestem w szoku... jakiś czas temu zdecydowałam się na nich po obejrzeniu pewnego materiału w całości, który wrzucili na yt... bardzo fajnie nagrane, miałam tylko do jednej rzeczy zastrzeżenia, ale to było po prostu do obgadania, że nie chcę czegoś takiego w swoim filmie. mam ich na youtube w subskrypcjach i dzisiaj wchodząc (teraz wieczorem) zobaczyłam, że dodali dwa fimiki, zdziwiłam się, że to jest jeden materiał podzielony na dwie części (czyli film trwa pewnie z 3 godziny - nie skomentuję nr 1), ale mówię- nie zrazaj się, może młodzi tak chcieli... i tak jak tamten film z wtedy oglądałam z przyjemnością- to była jakaś porazka, trzęsąca się ręka ala pan Miecio, wciskanie się ludziom do kotletów, film nudny jak flaki z olejem -what the ☠☠☠☠a fuck!?, jakby ktoś złośliwie im swój smutny film wsadził na konto yt. Ja wiem, że ich tam czwórka pracuje... wiem, że to był film z jeden kamery... TŻ mówi, że może miał gorszy dzień ALE! co będzie jak 1) trafi mi się akurat taki kamerzysta?? 2) kamerun zdecyduje się miec akurat gorszy dzień jak ja będę miała swój nawazniejszy dzień?? 3)) okaże się, że mój film będzie wyglądał jak produkcja z 2005? nie czaję. mało tego, chcialam zobaczyć, czy może mi na mózg padło przez te drinki i zobaczyć jeszcze raz ten film, który mi się u nich podobał i co??? I NIE MA!!! skasowali! jacież☠☠☠☠a☠☠☠☠☠☠☠ę...
dzisiaj trzeba naprawdę uważać

ane3kaa, iLoNuS_ktl śliczny pierścionek

Pisałyście też o prezentach, ja jeszcze nie mam żadnych kupionych nawet pomysłów nie mam, o! ale pomyślę o tym na dniach

Dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy (ta na umowę zastępstwo co Wam pisałam w piątek). Najpierw dają umowę o pracę na zastępstwo, potem na czas określony, a potem już na czas nieokreślony czyli praca nie na jakiś czas, a na stałe wszystko ładnie, pięknie, tylko 40 kandydatek jest do wtorku mają się jak coś odezwać
Stary 2012-12-03, 17:07   #4325
little_zosh
Rozeznanie

Widzę, że była mowa o noszeniu pierścionka - ja noszę na prawej, po ślubie ustąpi miejsca obrączce, a sam powędruje na lewą rękę (chociaż nie lubię jakoś na niej pierścionków nosić..., albo do szkatułki z biżuterią )
Mój pierścionek w załączniku

misiadelko filmik bardzo fajny i wydaje mi się, że 2500, to nie jest jakoś dużo...?

Kishlaczkowa trzymam kciuki za zdrowie siostry

Waniliova powodzenia!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierścionek.jpg (9,2 KB, 12 załadowań)

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 17:15   #4326
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
A ja sie wczoraj dowiedzialam, ze tesciowa przylatuje do Nas na swieta i bedzie je nam wyprawiala ja rozumiem przyleciec jako gosc, ale w zyciu nie pozwole, zeby mi tu przyjechala i sie rzadzila ja rozumiem pomoc, ale to ja do uja pana jestem Pania tego domu

Jestem wsciekla - musze sie zrelaksowac, wiec dzisiaj robie pierniczki na swieta
I skończyła się sielanka... Nie pozwól matronie się panoszyć!

Cytat:
aszu, do nas cała rodzinka TŻ przyjeżdża, ja wyp******am stamtąd.

Dziewczyny co sądzicie o tych filmikach??

http://www.silvervideo.pl/wesela/nasze-prace.html

Klaudia, cały Twój misterny plan poszedł wpi**u
W porównaniu z tymi Małej wyglądają jakoś tak mdło? Może to wina mojego kompa ale u Małej są fajne ujęcia dobrej jakości takie nasycone kolory a tutaj nie wiem Ale pierwszy filmik mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
To super, cieszę się

Pewnie, że interesowało ja w ogóle powiedziałam mojemu TŻ, że jak kupi mi pierścionek za więcej niż 500zł to go oddam. Nie chciałam żeby wydawał dużo pieniędzy na niego... wolę żeby one poszły na coś innego sprawdziłam w Internecie i kosztował lekko powyżej 600zł, więc mu darowałam ''oddawanie''
Też tak się określiłam, w zeszłym roku wybieraliśmy prezenty świąteczne na stronce Apartu i powiedziałam że gdyby mu kiedyś przyszło przez myśl oświadczać to ma nie wydać więcej niż 300zł Bo nie przepadam totalnie za biżuterią i to naprawdę byłby zbędny wydatek na bóg wie co. Bo i tak w pudełeczku sobie siedzi i tak w większości czasu
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 17:42   #4327
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Też tak się określiłam, w zeszłym roku wybieraliśmy prezenty świąteczne na stronce Apartu i powiedziałam że gdyby mu kiedyś przyszło przez myśl oświadczać to ma nie wydać więcej niż 300zł Bo nie przepadam totalnie za biżuterią i to naprawdę byłby zbędny wydatek na bóg wie co. Bo i tak w pudełeczku sobie siedzi i tak w większości czasu
Ja niby też zawsze mu mówiłam, że nie lubię takich drogich, ze szkoda pieniędzy. Że za tysiąc złotych to mój tata mamie na rocznicę kupił ze złota cały zestaw, pierścionek, łańcuszek + przywieszka i kolczyki...
Ale on twierdzi że zaręczynowy jest jeden w życiu. Że musi być brylant, bo to najtwardszy kamień i symbolizuje niezniszczalną miłość

Nie wyobrażam sobie żeby mój mógł leżeć w pudełeczku

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2012-12-03 o 17:44
Stary 2012-12-03, 17:47   #4328
agunineczka
Zakorzenienie

Heeej dziewczyny

Witam Was poweekendowo Naimprezowałam sie na maxa w andrzejki, Tża wyściskałam przez cały weekend i teraz porót do szarej rzeczywistosci w gdańsku... ;/

Muszę Was troche przelecieć bo kompletnie nie wiem co teraz jest na tapecie na wątku
Widziałam tylko link misiadelka na stronkę kam.

misiadelko mam ten link zapisany na kompie, zwrócili moja uwagę, ale jednak jak dla mnie wygrywa z nimi groszek (mimo tego, co mi napisałaś )
Stary 2012-12-03, 18:08   #4329
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Hehe no to zaczynamy odliczanie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140627310214.html

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2012-12-03, 18:30   #4330
agunineczka
Zakorzenienie

Dziewczyny patrzcie http://www.youtube.com/watch?v=eZQepnSUfeE&feature=plcp

Jestem zachwycona tą parą. są tacy wyluzowani, a Pmka tka śliczna!
Stary 2012-12-03, 18:32   #4331
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
To tak jak ja Czasem nawet zapomnę do mycia, czy spania go zdjąć Jak nie mam go na palcu, to jakaś goła się czuję

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2012-12-03, 18:51   #4332
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny patrzcie http://www.youtube.com/watch?v=eZQepnSUfeE&feature=plcp

Jestem zachwycona tą parą. są tacy wyluzowani, a Pmka tka śliczna!

Super teledysk mam nadzieje że ja też bede miała takie podejście do wszystkiego
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 18:55   #4333
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
To tak jak ja Czasem nawet zapomnę do mycia, czy spania go zdjąć Jak nie mam go na palcu, to jakaś goła się czuję

Ja mojego to nawet do mycia czy spania nie ściągam
Stary 2012-12-03, 18:58   #4334
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Ja mojego to nawet do mycia czy spania nie ściągam
Ja też Tzn ściągam jak np coś przepieram w rękach itd, bo mój ma taki pusty koszyczek zrobiony i nie chcę żeby mi w niego powchodziły jakieś "śmiecie" Ale do spania czy kąpieli, nigdy

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2012-12-03, 19:14   #4335
little_zosh
Rozeznanie

Ja trochę się boję, że w nocy z palca mi się zsunie. Raz mi zleciał! i to nie u mnie w domu. Znaleźć go potem nie mogłam i od wtedy staram się go ściągać.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
Stary 2012-12-03, 19:15   #4336
mala_czarna_21
Zakorzenienie

dzięki za kciuki chyba mi dobrze poszło ale wyniki za dwa tygodnie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 19:20   #4337
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Ja trochę się boję, że w nocy z palca mi się zsunie. Raz mi zleciał! i to nie u mnie w domu. Znaleźć go potem nie mogłam i od wtedy staram się go ściągać.
No właśnie... na 18 urodziny dostałam od babci pierścionek rodowy i po kilku dniach cieszenia się takim cackiem podczas czesania włosów wleciał do kibla
I od tego momentu jestem straszną przyszłą żoną bo pierścionka nie noszę 3/4 czasu
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 19:47   #4338
alloffkowa
Zakorzenienie

cześć coś podziębiona jestem, gardło mnie pobolewa i w ogóle. zaraz uciekam do łóżka.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 19:52   #4339
misiadelko
BAN stały

Nieee, Groszka ja nie chcę nawet za darmo, cała miłość mi przeszła
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 19:52   #4340
malutka155
Zakorzenienie

Hej Tasiul fajny avek
Stary 2012-12-03, 19:55   #4341
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, Groszka ja nie chcę nawet za darmo, cała miłość mi przeszła

No ja wiem, wiem
Ja zresztą też nie wiem, czy go weźmiemy. Póki co oglądam sobie filmy w necie i szukam jeszcze kogoś sensownego, ale ciężko mi to idzie niestety...
Stary 2012-12-03, 19:56   #4342
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Hej
Co myślicie o tych kamerunach? http://www.sonicartstudio.pl/kontakt (3000zł za dwóch operatorów, wszystko nagrywane lustrzankami ) aż mi się nie chce w to wierzyć, bo zazwyczaj spotykałam ceny za jednego operatora lustrzanki powyżej 4000zł...

Cytat:
ja pierdziu
to wy na ręce uważajcie jak macie takie pierścienie drogie
No ja też bym się bała nosić takie drogie cudeńka Mój był w rozsądnej cenie, że tak powiem A wiem, bo przypadkiem kiedyś wyleciał TŻ-towi rachunek za niego z portfela. Ale tak sama z siebie to nie byłam ciekawa ile kosztuje.

Cytat:
aszu, do nas cała rodzinka TŻ przyjeżdża, ja wyp******am stamtąd.

Dziewczyny co sądzicie o tych filmikach??

http://www.silvervideo.pl/wesela/nasze-prace.html

Klaudia, cały Twój misterny plan poszedł wpi**u
Bardzo fajnie nakręcone, jakość super, ale coś mi się nie podoba w montażu, tylko kurde nie potrafię powiedzieć co... Trochę chyba przekombinowane są.
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Udało mi się Was nadrobić... Jestem już w pracy po L4 i same złe wiadomości już na poniedziałek... Nie z pracy, ale prywatne Masakra.

Widziałam, że tematem głównym teraz to pierścionki Mój jest skromny i delikatny, niektórzy mówią, że mały, ale dla mnie jest idealny. Poniżej zamieszczam link.

http://www.sklepjubilerski.com/d/p16...85-masa-1-300g

A co do kamerzysty misiadelko film jest bardzo fajny i właśnie kogoś takiego szukam, ale na terenie Warszawy i okolic. Znalazłam jednego i chce 2500 (zwykły film) - 3500 na lustrzanki x2. I nie wiem czy decydować się...? Uważacie, że to drogo, czy przystępnie?
Fotografa mamy ugadanego za 1700 full wypas i do tego kobieta, także super, bo to znajoma kolegi, z którym znam się od przedszkola i on nam ją polecił, a oni mają zdjęcia cudne...
3500zł za 2 lustrzanki to bardzo dobra cena. Tak jak pisałam ja zazwyczaj trafiałam na takich za 4500 zł do 8000zł za kręcenie lustrzankami...
Cytat:
No właśnie... na 18 urodziny dostałam od babci pierścionek rodowy i po kilku dniach cieszenia się takim cackiem podczas czesania włosów wleciał do kibla
I od tego momentu jestem straszną przyszłą żoną bo pierścionka nie noszę 3/4 czasu
Właśnie mi przypomniałaś że też dostałam od babci złoty pierścionek na urodziny, ale jest dla mnie za wielki i trochę nie w moim stylu więc tak myślę, czy nie dać go sobie przerobić u jubilera... Tylko ciekawe czy tak się da...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 20:15   #4343
Kate Noir
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Nie mam nawet kiedy napisać.
Cytat:
Co się stało??

Hehe tak mi się przypomniał kolejny kabaret apropos naszego wątku
http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/4..._u_tesciow.php
dobre

Cytat:
Ja niby też zawsze mu mówiłam, że nie lubię takich drogich, ze szkoda pieniędzy. Że za tysiąc złotych to mój tata mamie na rocznicę kupił ze złota cały zestaw, pierścionek, łańcuszek + przywieszka i kolczyki...
Ale on twierdzi że zaręczynowy jest jeden w życiu. Że musi być brylant, bo to najtwardszy kamień i symbolizuje niezniszczalną miłość

Też tak uważam. W sumie to spodziewałam się, że jak już coś kiedyś dostanę to raczej poniżej 500 zł, tym bardziej, że tż jest baaaaardzo oszczędny... a tu niespodzianka Oczywiście śpię w nim i w ogóle... tylko do pracy i sprzątania ściągam bo się boję, że go zniszczę Nie wiedziałam, że fakt posiadania diamentów może aż tak uszczęśliwić

Soul gratuluję dostania pracy!

aszuelka ja bym się wściekła ciekawe co wymyśli z weselem.... wydaje mi się, że już coś mówiła tż'owi ale on mi nie powie właśnie żebym się nie wściekała

idę zrobić pranie

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2012-12-03 o 20:22
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 20:37   #4344
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj w pracy niby mniej dzieci, ale jak już na jedną minę trafiłam to potem mi dzieciaki przynoszono i miałam chyba 7 albo 8 na raz do zmiany pieluchy i mycia Masakra Ale dałam radę

kroooliczek89, ja znam cenę mojego pierścionka, bo C. po zaręczynach dał mi torebeczkę z certyfikatem i tam była też ta metka od pierścionka. Kosztował dokładnie 1350 zł. Wiedziałam jaki dostanę, bo sama wybierałam model jak kiedyś oglądaliśmy u jubilera.

Oto mój pierścionek: http://www.verona.pl/zareczyny/wszys...00-014-1321WSH

Noszę go na palcu serdecznym prawej ręki, a po ślubie przełożę na lewą rękę, najprawdopodobniej też na palec serdeczny. Trochę będzie luźny, ale nie powinien spaść. Niestety na środkowy palec jest za mały... A nie podoba mi się noszenie pierścionka razem z obrączką na jednym palcu. Po drugie wtedy i pierścionek i obrączka się bardziej niszczą.

Wg tradycji w Polsce pierścionek zaręczynowy nosi się na prawej ręce, a po ślubie przekłada na lewą.

alloffkowa, zdrówka życzę Mnie też coś gardło od rana boli, teraz jakby mniej, ale leżę już w piżamce w wyrku

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2012-12-03 o 20:42
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:01   #4345
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dziewczyny pomóżcie
Uzgodniłyśmy z mamą, że w niedzielę odbędą się zmówiny
I wiecie co? Nie mamy zielonego pojęcia co przygotować na obiad
Po głowie chodzi mi na razie łosoś w sosie cytrynowym, mama myśli o pieczeniu karkówki.
Może podpowiecie coś fajnego
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:07   #4346
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
To mój pierścień zaręczynowy na żywo na paluszku wygląda pięknie, jest delikatny mimo swojej szerokości
piękny ja chciałam coś w podobnym stylu, albo w ogóle taki prawie jak obrączka, ale że TŻ wziął mnie z zaskoczenia i wybierał sam ( nie wiedząc, że mam na kompie cały folder z pierścionkami ) to jest troszkę inny, ale też w takim stylu

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:08   #4347
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
cześć coś podziębiona jestem, gardło mnie pobolewa i w ogóle. zaraz uciekam do łóżka.
Mnie też coś bierze
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:18   #4348
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
piękny ja chciałam coś w podobnym stylu, albo w ogóle taki prawie jak obrączka, ale że TŻ wziął mnie z zaskoczenia i wybierał sam ( nie wiedząc, że mam na kompie cały folder z pierścionkami ) to jest troszkę inny, ale też w takim stylu
a mnie w ogóle zaskoczył na 100% bo nie oglądaliśmy pierścionków razem, nie miałam żadnych folderów i w ogóle nie spieszno mi było no ale jak już wypalił z tym pytaniem to cóż było robić
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Mnie też coś bierze
to kanapka z papryką, czosnkiem, aspirynka i do łóżeczka
zdrówka!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:20   #4349
agunineczka
Zakorzenienie

kwiatuszek10031989 bardzo fajne filmy
W ogóle coś chyba kojarzę tę firmę, oni są z bydg. może? Albo gdzieś z tych okolic czy źle myślę?

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie
Uzgodniłyśmy z mamą, że w niedzielę odbędą się zmówiny
I wiecie co? Nie mamy zielonego pojęcia co przygotować na obiad
Po głowie chodzi mi na razie łosoś w sosie cytrynowym, mama myśli o pieczeniu karkówki.
Może podpowiecie coś fajnego
U mnie były dewolaje, jakaś pieczeń (wieprzowina) i kurczak pieczony na soli. Do tego winko i jakieś sałatki... A na deser galaretka z owocami i bitą śmietaną plus potem kawa i wiadomo ciacha a do tego dla ojców wódka i zakąski
Stary 2012-12-03, 21:27   #4350
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek10031989 bardzo fajne filmy
W ogóle coś chyba kojarzę tę firmę, oni są z bydg. może? Albo gdzieś z tych okolic czy źle myślę?

U mnie były dewolaje, jakaś pieczeń (wieprzowina) i kurczak pieczony na soli. Do tego winko i jakieś sałatki... A na deser galaretka z owocami i bitą śmietaną plus potem kawa i wiadomo ciacha a do tego dla ojców wódka i zakąski
Tak z Bydgoszczy są Z tego co wiem to jest to jakaś młoda firma i nie mogę znaleźć o nich opinii na necie, ale filmy mi się baaardzo podobają. Chyba namówię TŻ-ta na spotkanie z nimi bo jemu też podpasowały te filmiki

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości