|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Nadalka 22 sztuki wow, jakąś promocję znalazłaś daj link bo głównie robię sama zupki lub kupuję właśnie hippa* uważam, że mają najlepszy skład itp*
|
|
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zamówiłam 2 sukienki, jedna przyszła już dawno http://allegro.pl/elegancka-sukienka...788654252.html a ta: http://allegro.pl/sukienka-tunika-bl...819312422.html dziś .Licytuję też zestawy ubranek. Na all można znaleźć naprawdę piękne rzeczy |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://dodomku.pl/ ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- A i na tej stronce mleko Hipp jest po 32zł - chyba taniej nie? |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A sukienki boskie. Jakbym miała córę to pierwszą bym zaraz brała. |
||
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
no dla mamuś "hipp-owych" dobra strona, bo jak pisałam przy zamówieniu z produkatami hipp za 100zł przesyłka jest za darmo
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Mykam przygotować się na wielkie wyjście
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was zniżyła już poziom łóżeczka?
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Namiętnie obraca się z pleców na brzuch i "lata" po całym łóżeczku i tak się zastanawiam właśnie,czy to już TEN moment na zmiane poziomu czy jeszcze mam czas
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stwierdzilismy z epoczekamy jak sie to goi, bo do prywatnego pediatry nawet dzis bysmy sie nie dostali, a jesli w piątek to do piątku moze juz się zagoic |
|
|
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#226 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mąż myśli, że to tak łatwo obciąć paznokcie? Zaproponowałabym żeby sam spróbował ale mogłoby się to źle skończyć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie już po ale trzymałam kciuki Cytat:
szeroki w barkach jest ![]() No mój chudy jest. Takie ma nóżki chudziutkie i wąską dupcię Dlatego my używaliśmy 2 nawet jak młody ważył jakieś 6,4 kgCytat:
|
||||||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki ale u pediatry nie byliśmy
Okazało się, że to w przychodni i w dodatku bez podziału na dzieci zdrowe i chore, w dodatku była kolejka (a wizyta prywatna) to sobie odpuściliśmy, i mała nawet do przychodni nie weszła
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Nadalka, świetny sklep! Żałuję, że nie wiedziałam o nim wcześniej, bo w weekend kupiłam zapas mleka do ukończenia 6 miesiąca.
Wiecie, do łóżeczka turystycznego Baby Dream dołączony był pałąk z trzema małymi pluszakami. W ogóle o nim zapomniałam uznając za coś nieciekawego. Niedawno okazało się, że Mała go uwielbia! Właśnie pięknie się nim bawi. Dodatkowo wieszam jakąś zabawkę Lamaze i już w ogóle super! |
|
|
|
#229 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
byliśmy u lekarza młody dostał antybiotyk bo za długo już to trwa, osłuchowo dobrze, waham się czy mu go dawać, mam zaufanie do lekarza ale jakoś tak...
ogólnie to jestem zawiedziona, myślałam że kp uchroni nas przed antybiotykami a tu dupa, oczywiście nie żałuje że karmie i będę nadal Cytat:
![]() Cytat:
u mnie w domu rodzinnym tak nie było i to jak bardzo rodzice mnie kochają zrozumiałam dopiero jak sama zostałam matką, chciałam żeby moje dzieci umiały mówić że kochają i wiedziały że są kochane dlatego ja bardzo często to mówię i w zamian dostaje to samo![]() ja od początku mam w połowie i juz sie przyzwyczaiłam, za górę tez młody już sie podnosi Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi bardzo często to mówiono i sama tego nie robię często. Dla mnie wtedy jakby traci wartość. Mąż ma takie samo podejście. Na co dzień takie wyznanie jest dla mnie wyświechtane. |
|
|
|
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
acha i przyszła mata jest świetna !!!!
przyszedł też fotoalbum, hmmmm gdyby był lepszy fotograf to album byłby dużo ładniejszy ogólnie zdjęcia są za ciemne:/---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#232 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnei super to wyglądało Maciejka, śliczny avek |
|||||
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
ja za to siedziałam 45 min w przychodni w poczekalni pełnej chorych dzieci, przede mną było tylko 3 osoby a za mną zrobiło się 7, dobrze że byłam zapisana na wcześniejsza godzinę bo nawet nie miałabym jak młodego nakarmić
|
|
|
|
#234 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Wolałam swoją, ale ta też jest sympatyczna, a bardziej anonimowa. Cytat:
No i mają szpinak, a naszym Rossmannie nie. Dziecię dzisiaj gada, marudzi i piszczy, a nie wiadomo, czego chce. Kaszki Bobovita z malinami nie chce (zrobiłam na gęsto), więc - wbrew zapowiedziom - podałam banana. Najwyżej gluten dostanie kilka dni później. Jeszcze nie, bo z leżenia nie siada, ale ją obserwuję. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
wanilko szkoda ze trzeba antybiotyk
co do kp to wie potwierdzilop wiele razy ze nie chroni na 100%aa i zazdroszcze maty bo ja na swoją jeszcze czekam!!! słyszałyscie cos na temat słoiczków bobovity? bo gerber bee, a słyszałam ze bobvita robi na ekologicznych warzywach i owocach kupiłam troche dzis w tesco z bobovity a i dałam małemu kaszkę gęsta bananową i wcinał ostro tlyko ze kaszke mleczno-ryzowa, a on powinien ejdnak mleko HA
|
|
|
|
#236 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję baaaaardzooooo za wszystkie kciuki- zadziałały
Torbiele się wchłonęły Cytat:
Nasza nie chciała przepisać Debridatu bo zawiera wyciąg z pomarańczy i może potencjalnie uczulać, ale ten przepisany przez nią g...o pomógłCytat:
Cytat:
Cytat:
U nas gondola daje spokojnie radę, mam nadzieję, że całą zimę przejeździmy.Cytat:
Za Waszą wizytę też kciuki, choć pewnie już jesteście po ![]() Przy okazji jeszcze raz dzięki za poradę co do rozkładania Recaro, teraz ma wygodnie, nie jak sardynka w puszce Cytat:
![]() Czytam dalej
|
||||||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina to jest bardzo dobre info!!! Bardzo, bardzo się cieszę
![]() Wanilllko przykro mi z powodu tego antybiotyku... Ja też jestem przeciewniczką antybiotyków, ale czsem nie ma wyjścia.. Pytanie czy to taka sytuacja. Dałabym albo skonsultowałabym z innym pediatrą. W tym drugim wypadku tylko wizyta domowa by nie ciągnąć dziecka po lekarzach. Co do kp, to jest inwestycja długookresowa, mówi się o zmniejszonej zachorowalności na cukrzycę, choroby krążenia itd. w wieku dorosłym, także na pewno warto wiesz o tym zresztą. |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina super wieści
Wanillka może faktycznie lepiej ten antybiotyk jeszcze skonsultować?
|
#239 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
Brawa dla męża , mój się nie podejmuje, ale mnie opieprzył![]() Cytat:
![]() Mąż mi skwierczy, że powinniśmy to zrobić w drewnianym łóżeczku, mamy tam dość wysoki materac i odległość od niego do brzegu łóżeczka to niecałe 15cm, mały się nie podnosi ale wędruje po całym łóżeczku. W turystycznym jest ok, tzn. górny poziom jest stosunkowo nisko Cytat:
![]() Dzięki Ale masz postawnego syna ![]() Mój też się ledwo mieścił w fotelik i gdyby nie regulacja oparcia też byśmy musieli kupić nowy ![]() Cytat:
i też mu wieszam tam różne zabawki, super sprawa! ale jak zabawka leży w łóżeczku a nie wisi to nie wzbudza zainteresowaniaCytat:
![]() Trzymam kciuki żeby antybiotyk zwalczył w końcu to wstrętne choróbsko u N.
|
|||||||
|
|
|
#240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
tak to się czyta
taką no i oczywiście jest za duża chociaż wybrałam mniejszą opcjęCytat:
Cytat:
![]() decyzja narazie odwleczona niezależnie od nas, farmaceutka powiedziała żeby go podać po spaniu przed dłuższą przerwą na kolejny sen a odkąd mąż wrócił z apteki mały śpi i pewnie śpi juz na noc więc dylemat pozostanie do rana, to że tak śpi też nie jest normalne:/ przypomniało mi się że mam lekarza w rodzinie ( ) to się dowiem
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-12-05 o 19:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

.

krew się lała ale M nie płakał, ja się potwornie zdenerwowałam a mąż na mnie krzyczał, że zrobiłam mu krzywdę, jakbym zrobiła to specjalnie 
no i ja jestem spokojniejsza, że nic się nie stanie bo jest stabilnie przypięta pasami więc nie ma jak mi się wyginać i próbować przewracać

co do napletka ma dzis popękany, serce mi sie kraje, na szczescie siusia i nie placze, za to ja tak
za USG
nie poznaję mojego dziecka