|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Przedpo dzięki przemyślę to ale staram się być dobrej mysli,że uda mi się załatwić to w swoim terminie
Kicia gratuluję, cieszę się, że już jesteś po i wyszło super ![]()
|
#7712 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Hej Dziewczynki
Właśnie wróciłam z zakupów - kupiłam bluzkę, która już mi się nie podoba . Też tak macie?Kiciu, pogoń chłopa z sypialni, koniecznie. Ja co prawda ze swoim cały czas spałam, ale on jak się ułoży tak wstaje, więc nie było takich dramatycznych sytuacji, a ból sobie wyobrażam, ałaaaaa!!!!! Ja też po operacji mocno kaszlałam i pielęgniarka poleciła mi kupić jakiś syropek z kodeiną. Mąż od razu poleciał do apteki i rzeczywiście pomogło ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ilona, ja też miałam przed operacją problemy z oddychaniem - tak jak piszesz - ciężko wziąć głęboki oddech. Zresztą nadal to mam i bardzo się bałam tego "słonia na klacie" po operacji. Mi naprawdę pomogło oddychanie przeponą, dlatego z czystym sumieniem polecam ten sposób oddychania po operacji
|
#7713 |
|
Zadomowienie
|
Aniko z tym kaszlem to niemiłe uczucie. A mam w domu, ale tabletki przeciwbólowe z kodeiną. Hmm nie biorę ich, bo nie chce się tak faszerować prochami. Hmm myślisz, że tabletki też cosik pomogą na mój kaszel? Jeśli tak to zacznę brać. Nie boli mnie na tyle, żebym łykała przeciwbólowe ale jak mają pozbyć się kaszlu to bardzo chętnie
![]() A ze spaniem do wieczora jeszcze wymyślę coś, bo z moim tż faktycznie spać się nie da:/ A póki co to ja tylko na chwilę siadam a tak to chodzę w kółko, bo mnie plecy od siedzenia czy leżenia bolą. Jakoś mi lepiej jak sobie pochodzę trochę
|
#7714 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, nie mam pojęcia czy tabletki pomogą, bo syrop był przeciwkaszlowy, nie przeciwbólowy
. Wyślij chłopa do apteki, niech Ci lepiej syropek kupi
|
#7715 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;38030196]Przedpo,
wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda ![]() Iloonko, pierniczki upieczone Pierwsza partia - odrzuty bo coś źle wyrobiłam ciasto, ale potem już ok. AAA słodkieeee... Jutro polukruję i ozdobię. A w nast. weekend zrobię kolejną partię, bo tak sobie pomyślałam, że popakuję ładnie i będę miała takie symboliczne prezenciki w razie co.
|
#7716 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez poprosze przepis na pierniczki-nigdy nie pieklam i to chyba wstyd ale tak piszecie o tym ,ze nabralam ochoty
ale bedzie...na forum cyckowym pierwszy raz upiekla pierniczki )) i nie tyylko )
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-08 o 17:55 |
|
|
|
#7717 |
|
Zadomowienie
|
ja mam inaczej bo meza mam i walek ale on go uzywa
oczywiscie nie na mnie heheheh![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- [QUOTE=kicia_nh;38029601]Cześć dziewczynki kicia ja zdecydowanie polecam eksmisje z lozka ja tak spalam przez pierwsze dni az do sciagniecia szwow ciagle sie budzilam spac nie moglam i balam sie ze mnie przypadkiem uderzy a ze w pensjonacie byly 2 osobne lozka to fajnie![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- [QUOTE=iloona79;38030196]Przedpo, wysłałam Ci przepis na pierniczki-mam nadzieję,że się przyda ![]() Ja to się boję o to oddychanie,bo normalnie to mam z tym czasem problemu,ze nie mogę wziąc głebokiego oddechu i wtedy się potwornie meczę...a tu widzę,że to jest normą...hm...mam nadzieję ż enie umrę we własnym łóżku z braku tchu?! ![]() ilonka ja tez sie strasznie balam o to oddychanie ale akurat problemu nie bylo wiec moze i u Ciebie nie bedzie ![]() kurcze a tu zima snieg ,lod buuu a ja na rowerze musze bardzo uwazac no bo piersiaki ![]() nie mam na nic czasu tyle pracy!byle do swiat ooo i minie mi wtedy 5 msc superr |
|
|
|
#7718 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wpadłam na chwilkę
Super tu u Was jak zawsze...Ja jeszcze przed i chyba jakiś czas tak zostanie Szykuje mi się wyjazd za granicę no i dzidziuś musi jeszcze przyjść...Także ja jeszcze muszę poczekać....Wszystkie wyglądacie super. Az miło patrzeć jak "dojrzewacie" buziaki dla Was wszystkich :Mayusi. Klaudeczki, Zabulki, Haro, Joasi, Gwen, i Rodzynek, kassikkk, i wszystkich, których nie wymieniłam.... Mam nadzieję, że niedługo będę miała więcej czasu by do Was zaglądać, a jak mnie nie będzie to Wesołych Świąt życzę ![]() ![]()
|
#7719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pychhha
|
|
#7720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I jak anika napisała zrób coś z tym kaszlem- po co się dodatkowo męczyćCytat:
![]() Cytat:
![]() ale na wypiek się nie skuszę bo dziś mam dzień leniucha Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#7721 |
|
Rozeznanie
|
Hej,hej..nie dostałam przepisu na priv
MYA jak upieke to Ci przysle paczuszke z pierniczkami w podziece za opieke...pocieszanie i podtrzymywanie na duchu w trudnych i radosnych chwilach
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-08 o 19:46 |
|
|
|
#7722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę zrobić drugi rzut, bo do świąt nie dotrwa ten na pewno
|
|
#7723 |
|
Zakorzenienie
|
Mya jestes w koncu
Celinko i mi wyslij a ja odeslę Ci cos innego i tak bedziemy sobie slac
|
|
|
|
#7724 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Dziękuje Wam bardzo za to forum i wypowiedzi w temacie bo poniekąd dzieki niemu zdecydowałam sie na operacje. Jestem 3 dni po operacji i jest super. Zdecydowałam sie na Dr.M.S..Jak widomo są plusy i minusa ale rasumując jestem zadowolona. Mentor 375 i 400. Edytowane przez a000rossi Czas edycji: 2012-12-08 o 21:37 |
|
|
|
#7725 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agatau nie ma sprawy,mowisz i masz Pisz adres na priv i masz pierniczki bo slyszalam,ze duuuzo wychodzi to sie podziele![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() Nie piszemy tu nazwisk lekarzy ,wiec edytuj swoj post prosze
|
|
#7726 |
|
Raczkowanie
|
Ilonko podaj ten magiczny przepis na forum, ja też chętnie zrobię coś nowego
Myślę, że nie tylko ja. Mogę zrewanżować się jakimś przepisem na serniczek, albo makowiec, albo na jeszcze cośinnego-smacznego.Słuchajcie stała się rzecz niesłychana... w biodrach i w biuście mam identyczną ilość cm! Dziś na zakupach z "mikołajem" było świetnie. Nie było sukienki, która nie wyglądałaby super. Jeżeli jakaś była za mała to tylko przez piersi Ogółem garderoba powiększyła się o 11 nowych kreacji, teraz tylko czekać na zdjęcie tego pasa uciskającego 4 z nich wymagają pozbycia się stanika zupełnie, zatem muszą poczekać jeszcze parę miesięcy, ale są niesamowite. Gdyby mi ktoś 8 miesięcy temu powiedział, że będę wchodziła w kiecki rozmiar 36-38 to bym go wyśmiała i popadła w czarną dziurę niezadowolenia(wchodziłam w 44). Dziś, no cóż, laska jestem, a cycki są GENIALNE! Na dzień dzisiejszy już śmiało mogę powiedzieć, że gdybym miała zrobić to jeszcze raz to na pewno bym się zdecydowała i powiększyła.A tak zupełnie z innej beczki, coś mi się tu na forum dziwne rzeczy dzieją, nie widzę niczego poza tekstem (dobrze, że on jest).
|
|
#7727 |
|
Zakorzenienie
|
yyyy,ale że ja...
![]() Mąż fotografem jest, więc rozumisz korzystnie się czasem wyjdzie![]() rzucisz i mi przepisem? zdobyłam dziś foremki Kiciu takie syropki hamują kaszel baaardzo skutecznie zażyj i zapomnij o kaszlu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a chodzenie wspomagało wydalanie jak mi powiedzieli, że jak wszystko nie zejdzie to mi dreny zostawią na tydzień to sobie pomyślałam "o nieeee..... Tata zauważy" i krążyłam po pokoju
|
|
|
|
|
#7729 | |
|
Zakorzenienie
|
Celinko ale naprawde?jak tak to zaraz piszę
![]() i nawysylamy sobie roznych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
u mnie wie Mama tata i tyle
|
|
|
|
|
#7730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no raczej,ze nie żartuję
|
|
#7731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7732 |
|
Zadomowienie
|
przedpo,
ja Cie podziwiam,że Ty jeszcze masz siłę na dekorację ![]() Ja za kazdym razem padam na jak już skończę,no ale ja mam małe foremki,więc trochę tego wychodzi.... Kasikkk, dzięki za słowa pocieszenia z tym oddychaniem,bo naprawdę się przejęłam, może za wczasu zacznę uczyć się oddychać przeponą ![]() A dla pozozsałych Dziewczyn wysyłam przepis na forum-prościutki i szybki,ale polecam duuuże foremki!!! 1/2 kg mąki; 20dag miodu; 12 dag "kasi"; 1 szklanka cukru pudru; 1 jako; 1 i 1/2 łyżeczki sody; 1 paczka przyprawy do piernika Miód zagotować z cukrem i przyprawą,potem ostudzić i dodać tłuszcz. Potem mąka,soda i jajko-wszystko wymieszać i zagniatać,aż ciasto będzie lśniące-jak na pierogi. Rozwałkowac na grubośc ok pół cm i wykrawać różne kształty Piec max 10minut w temp.180stopnie,ale bez obiegu-tylko góra+dół!!Smacznego wszystkim, a jak ktoś ma wypróbowany przepis na makowiec, to ja z chęcią poprosze-nie musi być tradycyjny ![]() W tym roku postanowiłam coś zrobić z makiem po raz pierwszy-kupiłam gotową masę,ale nie wiem co dalej ![]() Pozdrawiam i życze dobrej nocki
|
|
|
|
#7733 |
|
Zadomowienie
|
Aniko z tym, że tutaj w soboty do 12 są apteki i dopiero w poniedziałki następnie. Wzięłam jedną tabletkę, może coś pomoże
![]() Jak tam czytam te zalecenia to jedno mnie zastanawia. Pisze, że mogę próbować spać na boku, ale prawdopodobnie będę miała z tym trudności. Hmm....do tej pory byłam przekonana, że nie wolno Chyba lepiej nie ryzykować, co?? Mi to strasznie te taśmy, którymi jestem poklejona przeszkadzają i doszłam, że to przez nie czuje taki dyskomfort, bo mi ciągną skórę:/ W czwartek mam iść na kontrolę i mi to ponoć pościągają![]() Już czuję jak będzie bolało:/ Póki co to w klinice bardziej bolało mnie odlepianie taśmy i wyciąganie wenflonu niż piersi, ehh ja to jakiś dziwoląg jestem![]() Mąż nie chce się zgodzić na spanie osobno, no bo przecież jak to, ja jego żona spać osobno?? On beze mnie spać nie będzie mógł. A ja się wkurzyłam i do niego, żeby nie był samolubem, bo mu nic nie będzie jak się obudzi pare razy w nocy a to jak mnie uderzy kilka razy może mi bardzo zaszkodzić:/ Mimo tego wszystkiego to choćby dzisiaj bym poszła jeszcze raz się ciąć dla takiego efektu
|
#7734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mniam, mniam - poproszę o pierniczkowe cycolinki Cytat:
![]() Cytat:
będziemy teraz pomagać jak potrafimy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#7735 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam dzisiaj (wczoraj ) w Silesii w Katowicach na zakupach... ja nie wiem ale chyba nienormalna jestem bo nic mi się w sklepach nie podoba... poza tym jakieś takie dziwne te rzeczy szyją- wchodzę do reserved, biorę sweterek rozmiar M, długość do pępka a na szerokość razem z siostrą byśmy się zmieściły w większości sklepów tak to wygląda.... kupiłam sobie tylko czapkę (pierwszą od 10lat chyba ) i spodnie... ze spodniami też było ciężko.. rurek nie kupię bo po 1 nie mam figury do czegoś takiego a 2... w łydkach nie wchodzę albo rozmiarówka- różni się obwodem w pasie i długością nogawek.. a gdzie ja w takie pieroństwo moje udziska wcisnę... no gdzie? a jak już jakieś ok to wewnętrzny szew ucieka przodem i wygląda jakbym miała wykręcone nogi (czyt. źle zszyte )i jak tak chodziłam po tych sklepach i patrzyłam na te niewymiarowe, źle uszyte ubrania to sobie myślę, że skoro w sklepach pracują jacyś mgr, w McDonald's prawnicy, to może ubrania szyją jacyś mechanicy albo ktoś i dlatego to tak wygląda.... ![]() ale się pożaliłam dobra spadam spać bo rano... na rano i się nie wyśpię ![]() a jeszcze co do drenów: co tam masz? aaaa strasznie się pocę i zamontowałam sobie rureczki, żeby ubrań nie poniszczyć
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-12-09 o 01:32 |
|
|
|
|
#7738 |
|
Zadomowienie
|
witam sie z rana
![]() dziewczyny czy bardotka to stanik odpowiedni dla zelek ??zawsze mi sie podobaly ![]() kurcze musze sie zebrac i isc na basen dobrze ze snieg stopnial
|
|
|
|
#7739 |
|
Zadomowienie
|
leżę dzisiaj w wyrze cały dzień, muszę w końcu odpocząć... dawno nie spędzałam weekendu w domu, cały czas w rozjazdach. Nalezy mi się w końcu ![]() już nie mogę się doczekać, chce już tam być Matti 14.12- 5 ![]() przedpo 28.12- 19 ![]() Paularetka 03.01- 25 ![]() lubuss 22.01- 44![]() malina986 05.02- 58
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-12-09 o 09:50 |
|
|
|
#7740 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, mnie to już brzuch boli od tych pierników
![]() Iloko, ja już chyba nie mam czego ozdabiać Ale pokupowałam różnego koloru lukry itp. Zrobię na dniach nast partię, ozdobię i WYNIOSĘ Z DOMU, bo moja silna wola jest bardzo SŁABA .Tymczasem wybieram się na jakieś świąteczne zakupy (wyobrażam sobie co się dzieje w sklepach...). Miłego Wam dzionka życzę. Wpadnę wieczorkiem.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

. Też tak macie?

. Wyślij chłopa do apteki, niech Ci lepiej syropek kupi
ale bedzie...na forum cyckowym pierwszy raz upiekla pierniczki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
Matti 14.12- 5