Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 264 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-13, 00:23   #7891
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Ja znowu spać nie mogę Drugą noc z rzędu ząb mnie boli:/ Zaczynał nim się położyłam, więc wzięłam przeciwbólowe, ale nic nie pomagają Ehhh....Dziewczyny czy jeden papieros by mi zaszkodził? Ja wiem, że w taki sposób bym się pozbyła bólu zęba, tym bardziej, że od jakiegoś czasu w ogóle nie palę:/

Aaaa ostatnio pisałyście o tych gwarancjach czy informatorach portfelowych o implantach. Ja mam Mentory i mam taką kartę wielkości dowodu osobistego. Na niej mam informacje o zamontowanych implantach i ich numerach seryjnych. Poza tym żadnych innych papierów nie mam, to co dostałam jest jedyną podstawą do gwarancji.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-13 o 00:26
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 00:25   #7892
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ja znowu spać nie mogę Drugą noc z rzędu ząb mnie boli:/ Zaczynał nim się położyłam, więc wzięłam przeciwbólowe, ale nic nie pomagają Ehhh....Dziewczyny czy jeden papieros by mi zaszkodził? Ja wiem, że w taki sposób bym się pozbyła bólu zęba, tym bardziej, że od jakiegoś czasu w ogóle nie palę:/
Tylko czy jak zapalisz jednego to nie poplyniesz dalej..?
Jak ma ten jeden pomoc to bym zapalila ale TYLKO JEDEN!

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-13 o 00:26
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 00:35   #7893
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Tylko czy jak zapalisz jednego to nie poplyniesz dalej..?
Jak ma ten jeden pomoc to bym zapalila ale TYLKO JEDEN!
Celinko więcej napewno bym nie zapaliła dopóki mi nie wolno. Wiem jakie to może nieść za sobą skutki, zwłaszcza teraz po operacji. Widziałam co się stało mojemu tż po wypadku jak on lekceważył zakaz palenia i nie sądzę, żebym powtórzyła jego błąd. Jeszcze poczekam trochę, jak nie przejdzie to najwyżej z pół wypalę

Mój tż chce mnie w sobotę zabrać na zakupy bieliźnianie Tłumacze mu, że ja przecież jeszcze nie mogę, no ale ciężko mu coś wbić do łepetynki. No cóż, najwyżej pojedziemy, oglądniemy i zorientujemy się w cenach i miejscach gdzie szukać na przyszłość a pewnie z jakimś sportowcem wrócę do domku

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-13 o 00:39
Stary 2012-12-13, 00:39   #7894
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celinko więcej napewno bym nie zapaliła dopóki mi nie wolno. Wiem jakie to może nieść za sobą skutki, zwłaszcza teraz po operacji. Widziałam co się stało mojemu tż po wypadku jak on lekceważył zakaz palenia i nie sądzę, żebym powtórzyła jego błąd. Jeszcze poczekam trochę, jak nie przejdzie to najwyżej z pół wypalę
Powiedz zebowi,ze cycki sie obraza jak nie przestanie bolec i wogole z takimi eleganckimi cyckami to by sie wstydzil bolec moze pomoze
Stary 2012-12-13, 00:45   #7895
gwendolinka
Zadomowienie

tak na szybko wrzucilam fote

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 00:57   #7896
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Powiedz zebowi,ze cycki sie obraza jak nie przestanie bolec i wogole z takimi eleganckimi cyckami to by sie wstydzil bolec moze pomoze
Hehe no nie słucha Ale jak jako tako cycusie się wygoją pójdę na operację je usunąć. Też są do rwania pod narkozą, ale to dobrze, bo nic czuć nie będę

Będę robić podejście do spania numer dwa:-P Może tym razem się uda, miłej nocki

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-13 o 01:01
Stary 2012-12-13, 06:50   #7897
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ilonko ja z pieczeniem ciast itp cudów nie mam nic wspólnego Nie potrafię, nie robię tego i nie mam w planach. U nas od tego jest tż Jemu to wychodzi wyśmienicie

Ja to chyba zmuszona powoli do spania. Tż rano do pracy, więc wyboru nie mam a cholera śpi w tym salonie ze mną na drugiej sofie Powoli plecy mu się przyzwyczajają, bo nie narzeka już, że ledwo się rusza
Dobranoc
Ale Cię pilnuje Myślę, że nie możesz palić... więc zostają przeciwbólowe a potem do dentysty...
fajnie, że dostałaś taką małą wkładkę, bo ja mam taką broszurkę, ale wiadomo, że tego ze sobą nosić nie będę.

Miłego dnia!
Stary 2012-12-13, 08:56   #7898
dziunia777
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny! Mam takie pytanie bo juz zaraz zwariuje od patrzenia na te piersi, czy mozecie mi powiedziec jak to jest ze z prawie takich samych piersi powstaja dwa zupelne nowe biusty, przeszukalam galerie chyba wszystkich znanych lekarzy zeby znalezc podobne piersi do moich i zoabczyc co z nich wyszlo, ale tylko w galerii dr Szczyta sa najbardziej zblizone do moich, problem tylko w tym ze jedne sa takie o jakich marze a drugie sa dla mnie po prostu okropne!
Nie operuje sie u dr Szczyta tylko w Poznaniu u S.I. ale chodzi mi tylko o te zdjecia wlasnie ze strony Szczyta, jesli mozecie spojrzec i powiedziec skad taka ogrmna roznica w efekcie bo ja juz zwariowalam chyba i na prawde nie wiem (
http://www.drszczyt.pl/zabiegi/piersi/powiekszenie
chodzi mi o zdjecie pierwsze i czwarte, gdzie piersi sa troche obwisle, pierwsze moim zdaniem wyszly ladne stojace ale te na czwartym zdjeciu sa dla mnie okropne
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 09:33   #7899
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
A Ty gdzie zniknęłaś na wyliczance?

Zniknęłam i nie wiem, kiedy znowu się w niej pojawię

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 09:56   #7900
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
dlaczego matii,ja właśnie o tobie myślałam
Stary 2012-12-13, 10:12   #7901
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 11:05   #7902
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

ja tylko na chwile nawet nie mam kiedy w spokoju sibie tylek posadzic i posiedziec jutro znowu na uczelnie..

Bylam w albumikach pozwiedzalam troszke

Wiecie tak mowilyscie o tych kartach i ja zajrzalam do moich papierkow i tez mam taka wielkosci dowodu osobistego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 11:51   #7903
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dziewczyny a mam pytanie.. kiedy moge isc na solarium (zakrywajac blizny oczywiscie).. bo wygladam jak trup a zaraz sylwester.. tak tylko ze 2-3 razy bym poszla..
Ja też jak trup, już daawno taka blada nie byłam Ale ja jestem dopiero 2 tyg po więc pewnie przed świętami to jeszcze nie zabardzo, co??

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

A propos tych kart i dokumentów o implantach, trzeba to gdzieś wysyłać czy zgłaszać??
Ja ten certyfikat dostane dopiero przy następnej kontroli
Stary 2012-12-13, 13:53   #7904
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość

Matti, no co Ty...?

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Pozazdrościłam Wam i też wstawiłam aktualne fotki

Lauren wrzuciłam też fotkę w triactionie
Wszystkie foty nawrzucały, mnie aż skręca, żeby zajrzeć, a nie mogę na służbowym komp, bo jeszcze coś wyczają...

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 14:51   #7905
Agatau88
Zakorzenienie

Oliwko ja tez mam mase roboty. ale jestem juz po egzaminie, poszłam na zerowke i jeden zdany, takze teraz do Swiat mam troszke luzu

Jutro jade do lekarza, pociagiem, a na kolei takie rzeczy sie dzieja...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 15:13   #7906
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka dziewczynki..a co tu tak pustawo pewnie sprzątacie już na święta albo co gorsza...choreb o ja trochę chora,przeziębiona i ogólnie do tyłu!!!ale już coraz lepiejno i możżżeee ..w knajpie się wyjaśni

KICIA no pewnie że możesz na płasko..jak się da!!bo to o to chodzi że się nie da bo boli..ale jak dajesz radę to MOŻESZ
a twój tż...ma już radochę???..to co będzie potem

a ja chciałam się pochwalić że kupiłam 3 NOWE STANIORY:jupi :ZAPRASZAM DO ALBUMU..jak macie chęć

Zdjęcia wyszły super. Staniczki oba mi się podobają. A tak szczerze to wolisz chodzić w czy bez? Mi sie już marzy bez... Powiedz mi czy też miałaś na początku tak, że jedna wkładka była trochę wyżej? Na zdjęciach w moim albumie to widać, że lewa pierś już ładnie się układa, a prawa taka jakaś trochę dziwna, szczególnie z profilu. To dopiero 1,5 miesiąca (prawie) więc mam nadzieję, że to się poprawi.
Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

Aaaa ostatnio pisałyście o tych gwarancjach czy informatorach portfelowych o implantach. Ja mam Mentory i mam taką kartę wielkości dowodu osobistego. Na niej mam informacje o zamontowanych implantach i ich numerach seryjnych. Poza tym żadnych innych papierów nie mam, to co dostałam jest jedyną podstawą do gwarancji.

Nie lepiej byłoby iść do dentysty z tym bolącym zębęm? Zostaw papierosy w spokoju.
Stary 2012-12-13, 15:21   #7907
tonia87
Rozeznanie

dziuniu edytuj proszę post i usuń nazwisko i adres strony internetowej Pana Doktora.
Piersi wychodzą różnie ponieważ każda ma inną wyjściówkę. Mimo że wizualnie są podobne to i tak wychodzą bardzo różnie ... masło maślane
poza tym te zdjęcia z galerii widziałam też na stronach innych klinik. jedno zdjęcie pamiętam bo piersi mi się bardzo podobały... niestety nie pamiętam już u jakiego lekarza ale na pewno nie u tego, nawet Go nie brałam pod uwagę bo za daleko bym miała

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-12-13 o 15:22
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 15:23   #7908
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczka
staniki super skad są?

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dziuniu edytuj proszę post i usuń nazwisko i adres strony internetowej Pana Doktora.
Piersi wychodzą różnie ponieważ każda ma inną wyjściówkę. Mimo że wizualnie są podobne to i tak wychodzą bardzo różnie ... masło maślane
poza tym te zdjęcia z galerii widziałam też na stronach innych klinik. jedno zdjęcie pamiętam bo piersi mi się bardzo podobały... niestety nie pamiętam już u jakiego lekarza ale na pewno nie u tego, nawet Go nie brałam pod uwagę bo za daleko bym miała
prawda to zalezy wszystko od wyjsciowki, mozliwosci naszych tkanek itd. i nawet pewnie od lepszego lub gorszego dnia lekarza.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 15:42   #7909
celina777
Rozeznanie

Troche dzis porobilam ,tak powoli i spokojnie i teraz czuje ,ze troszke cycki ciezkie sie zrobily hm...jednak trzeba sie oszczedzac jeszcze. A wiecie co ciekawostke Wam napisze. Myslalam,ze tylko z implantami trzeba potem chodzic na basen zeby sie ulozyly a tu niespodzianka ,dowiedzialam sie ze ja po 6 tyg na basen musze zapylac...moze i dobrze bo te pierniczki mnie wykoncza i basen jak znalazl po swietach
Stary 2012-12-13, 16:14   #7910
LittleButterfly
Raczkowanie

iloona79,
właśnie strasznie mi przeszkadza ten kompleks małych piersi, wiecznie jestem nie zadowolona z tego, nie mogę w pełni cieszyć się sobą, mój tż powtarza mi ciągle że on jest zadowolony i mu się podobają a ja i tak nigdy w to nie uwierzę, bo wiem że lubi duże piersi jak większość facetów ..... także on ma już dość tego mojego gadania że mam małe cycki. a ja chciałabym zrobić coś dla siebie, żeby moja pewność siebie wreszcie wzrosła, żebym pokochała swoje ciało i była wreszcie zadowolona, marze żeby wreszcie mieć większe piersi
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 16:45   #7911
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
A propos tych kart i dokumentów o implantach, trzeba to gdzieś wysyłać czy zgłaszać??
Ja ten certyfikat dostane dopiero przy następnej kontroli
Nie, to lekarz wysyła
Stary 2012-12-13, 17:12   #7912
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie, to lekarz wysyła
Aha, to dobrze
Stary 2012-12-13, 17:30   #7913
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
iloona79,
właśnie strasznie mi przeszkadza ten kompleks małych piersi, wiecznie jestem nie zadowolona z tego, nie mogę w pełni cieszyć się sobą, mój tż powtarza mi ciągle że on jest zadowolony i mu się podobają a ja i tak nigdy w to nie uwierzę, bo wiem że lubi duże piersi jak większość facetów ..... także on ma już dość tego mojego gadania że mam małe cycki. a ja chciałabym zrobić coś dla siebie, żeby moja pewność siebie wreszcie wzrosła, żebym pokochała swoje ciało i była wreszcie zadowolona, marze żeby wreszcie mieć większe piersi

Ja pamiętam, jak płakałam, że jestem za gruba. Wszyscy mówili, że najpierw trzeba zmienić myślenie, pokochać siebie, myśleć pozytywnie, a wtedy operacje nie będą potrzebne. Nie wierz w to. Dopiero jak usunęłam nadmiar wiszącej skóry i zrobiłam piersi, a w międzyczasie schudłam, bo dostałam solidnego kopniaka do działania, wówczas moja samoocena wzrosła i teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem zdecydowanie bardziej pewna siebie i myślę pozytywnie i kocham siebie i teraz wiem, że narazie operacje nie są mi potrzebne. Wiem natomiast, że jeżeli w przyszłości coś mi będzie ewidentnie przeszkadzać i nie da mi normalnie funkcjonować, a jedynym sposobem będzie operacja bądź zabieg to z pewnością go wykonam (pod warunkiem, że fundusze pozwolą).
Stary 2012-12-13, 18:54   #7914
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jeju jak sie ucieszylam jak zobaczylam u Ciebie HH w opisie
Pozdrow ode mnie "nasz" HH tesknie za nim...
Mieszkałas w Hamburgu ?) i jak Ci sie podobało ?

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 19:14   #7915
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć laski Za mną bardzo ciężki dzień z powodu tej jednej kontroli:/ Jechałam tam z mamą autem i w połowie drogi jej auto nawaliło. Tata przyjechał i odcholowaliśmy do domu rodziców, bo tam było najbliżej no i jazda autobusami. Jeżdżą co godzinę lub rzadziej i żadnego bezpośredniego tam:/ Tak więc wyszło, że dzisiaj miałam 6km spaceru, bo nam jeden zwiał, drugi miał być 1,5h później i od kliniki do stacji, skąd mogłam ruszyć w kierunku domu szłyśmy na nogach:/:/ Ale mnie cycki od tego bolą i do tego strasznie zmarzłam. Nie ubierałam się bardzo ciepło bo miałyśmy autem tam jechać Jak wyszłam po 9 rano z domu tak wróciłam o 16.30 dopiero
Szwy ma mieć ściągane 20.12 a dzisiaj pościągali mi wreszcie te taśmy, pod nimi mam poparzoną miejscami skórę a samo zrywanie ich bolało tak, że ryczeć się chciało Ehhh co za pechowy dzień:/

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-13 o 19:16
Stary 2012-12-13, 19:18   #7916
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, jak płakałam, że jestem za gruba. Wszyscy mówili, że najpierw trzeba zmienić myślenie, pokochać siebie, myśleć pozytywnie, a wtedy operacje nie będą potrzebne. Nie wierz w to. Dopiero jak usunęłam nadmiar wiszącej skóry i zrobiłam piersi, a w międzyczasie schudłam, bo dostałam solidnego kopniaka do działania, wówczas moja samoocena wzrosła i teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem zdecydowanie bardziej pewna siebie i myślę pozytywnie i kocham siebie i teraz wiem, że narazie operacje nie są mi potrzebne. Wiem natomiast, że jeżeli w przyszłości coś mi będzie ewidentnie przeszkadzać i nie da mi normalnie funkcjonować, a jedynym sposobem będzie operacja bądź zabieg to z pewnością go wykonam (pod warunkiem, że fundusze pozwolą).
Też uważam, że jeśli operacja może pomóc i jest się w stanie ją zrobić, to warto! Uczucie, kiedy patrzysz w dekolt i nareszcie coś tam widzisz jest nie do opisania

Kicia współczucia A tak sobie myślałam o Twoich planach zakupowych, ja bym odpuściła na Twoim miejscu. Tż będzie chciał, żebyś coś przymierzyła "normalnego" a to nie jest dobry pomysł. Teraz masz piersi, które dopiero się układają, obawiałabym się, żeby coś się nie stało. Lepiej poczekać miesiac czy dwa, niż potem żałować, że coś się "zepsuło"

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-13 o 19:21
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 19:24   #7917
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam jeden taki i on powiększał sporo piersi. Przypuszczam, że z tym odstawaniem chodzi o to, że on jest tak gruby, że nawet jak wewnętrzna strona przylega to wierzch sporo od skóry odstaje. Ja tak miałam. I w tym moim niewiele mniejsze miałam piersi jak teraz po operacji, ale bardzo rzadko go nosiłam. One są niesamowicie niewygodne. Swój pół roku temu pocięłam, żeby więcej go nie ubrać. Odradzam osobiście takie, bo po całym dniu noszenia piersiątka bolały
acha,no to pewnie mi by odstawał

domyślam że mogły cię gnieść te gąbki,bo twoja wyjściówka nie była zerowa.
Cytat:
katarzynkaoo,

http://www.zeberka.pl/art.php?id=15501

Proszę oto link , mam właśnie ten model co modelka tylko w innych kolorach. Na początku byłam zadowolona, dopasowałam sobie dobrze stanik i nawet coś tam było widać tych moich piersi, ale teraz jak mi piersi trochę zmalały to zaczęły mi tę gąbki odstawać strasznie. już mam dość tego wypychania ......
a czym wypychasz? jak masz jakiś super polecony model,marke to poproszę.Podreperuję się
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
oj znam te odstawanie)kiedys kolezanki sie mnie spytaly a co ty masz takie cycki dziwne a to stanik mi odstawal
luuudzie, a mi się przykro zrobiło jak to przeczytałam , bo ja sama u siebie widzę że odstaje,zwłaszcza latem...nie chce nawet myśleć co pomyśleli ci co to widzieli

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Katarzynko,
ja moze jutro postaram sie zrobic fotke i wrzuce to zobaczysz ten stanik-normalnie cyc taki jak po operacji,a wówczas będzie najlepsze porównanie,co z taką wyjściówką jak moja robi ten staniczek
nooo to fajnie, chętnie rzucę okiem

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

kicia no niefart no...

mati, szkoda że operacja nie może dojść do skutku :/
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 19:31   #7918
LittleButterfly
Raczkowanie

Niezadowolencja,
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Choćbym nie wiem jak próbowała się przekonać że nie jest tak źle to i tak to nic nie pomaga, bo co tylko widzę kobietę z większymi piersiami to zazdroszczę. Ja sobie nie mogę ubrać dekoltu, nie mogę kupić bielizny takiej jakbym chciała bo wyglądam po prostu płasko. Wiecie co ? Niedawno były w HM fajne sportowe rzeczy na trening, chciałam sobie kupić top ale jak przymierzyłam i jak zobaczyłam jak mnie spłaszczył to stwierdziłam że tak się nie pokaże i co ? i ćwiczę na siłowni w push-upie żebym cokolwiek miała ..... ja to już mam chyba jakąś obsesję, a przez to moja samoocena się obniżyła, tak bym chciała to zmienić bo mój związek też cierpi przez mój kompleks
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-13, 19:42   #7919
kicia_nh
Zadomowienie

Saba to samo mówiłam mojemu tż, ale pomyślałam, że to będzie dobry sposób, żeby kupić sportowca jeszcze jednego Mam dwa czarne a białyt się jeden przyda A przymierać nic "normalnego" bym nawet nie próbowała, bo szwów nawet nie mam jeszcze pościąganych Ja sobie ziazi nie dam zrobić

A wczoraj obyło się bez palenia Dla mnie to miała być taka ostateczność, gdybym miała się zaryczeć z bólu.

Niezadowoloencja te ząbki, które mnie na przemian bolą mam do usunięcia, ale muszę mieć je usuwane operacyjnie. Już kilka miesięcy temu chciałam zaklepać sobie termin, ale były tylko na grudzień. Dlatego nic z tego nie wyszło i muszę się męczyć. Jak wrócę do formy dopiero będę mogła o tym myśleć, bo ja nie mam do usunięcia tylko jednego zęba a kilka i po tym też będę w kiepskim stanie:/ No cóż...muszę jeszcze trochę wytrzymać

Stary 2012-12-13, 19:53   #7920
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Niezadowolencja,
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Choćbym nie wiem jak próbowała się przekonać że nie jest tak źle to i tak to nic nie pomaga, bo co tylko widzę kobietę z większymi piersiami to zazdroszczę. Ja sobie nie mogę ubrać dekoltu, nie mogę kupić bielizny takiej jakbym chciała bo wyglądam po prostu płasko. Wiecie co ? Niedawno były w HM fajne sportowe rzeczy na trening, chciałam sobie kupić top ale jak przymierzyłam i jak zobaczyłam jak mnie spłaszczył to stwierdziłam że tak się nie pokaże i co ? i ćwiczę na siłowni w push-upie żebym cokolwiek miała ..... ja to już mam chyba jakąś obsesję, a przez to moja samoocena się obniżyła, tak bym chciała to zmienić bo mój związek też cierpi przez mój kompleks
Oj znam ten ból, kiedy nie można sobie kupić tego co by sie chciało... Rozumiem Cię doskonale

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości