|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ja znowu spać nie mogę
Drugą noc z rzędu ząb mnie boli:/ Zaczynał nim się położyłam, więc wzięłam przeciwbólowe, ale nic nie pomagają Ehhh....Dziewczyny czy jeden papieros by mi zaszkodził? Ja wiem, że w taki sposób bym się pozbyła bólu zęba, tym bardziej, że od jakiegoś czasu w ogóle nie palę:/Aaaa ostatnio pisałyście o tych gwarancjach czy informatorach portfelowych o implantach. Ja mam Mentory i mam taką kartę wielkości dowodu osobistego. Na niej mam informacje o zamontowanych implantach i ich numerach seryjnych. Poza tym żadnych innych papierów nie mam, to co dostałam jest jedyną podstawą do gwarancji.
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-13 o 00:26 |
|
|
|
#7892 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Jak ma ten jeden pomoc to bym zapalila ale TYLKO JEDEN!
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-13 o 00:26 |
|
|
|
|
#7893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój tż chce mnie w sobotę zabrać na zakupy bieliźnianie
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-13 o 00:39 |
|
|
|
|
#7894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze pomoze
|
|
#7895 |
|
Zadomowienie
|
tak na szybko wrzucilam fote
|
#7896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będę robić podejście do spania numer dwa:-P Może tym razem się uda, miłej nocki
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-13 o 01:01 |
|
|
|
|
#7897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że nie możesz palić... więc zostają przeciwbólowe a potem do dentysty...fajnie, że dostałaś taką małą wkładkę, bo ja mam taką broszurkę, ale wiadomo, że tego ze sobą nosić nie będę. Miłego dnia!
|
|
#7898 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny! Mam takie pytanie bo juz zaraz zwariuje od patrzenia na te piersi, czy mozecie mi powiedziec jak to jest ze z prawie takich samych piersi powstaja dwa zupelne nowe biusty, przeszukalam galerie chyba wszystkich znanych lekarzy zeby znalezc podobne piersi do moich i zoabczyc co z nich wyszlo, ale tylko w galerii dr Szczyta sa najbardziej zblizone do moich, problem tylko w tym ze jedne sa takie o jakich marze a drugie sa dla mnie po prostu okropne!
Nie operuje sie u dr Szczyta tylko w Poznaniu u S.I. ale chodzi mi tylko o te zdjecia wlasnie ze strony Szczyta, jesli mozecie spojrzec i powiedziec skad taka ogrmna roznica w efekcie bo ja juz zwariowalam chyba i na prawde nie wiem (http://www.drszczyt.pl/zabiegi/piersi/powiekszenie chodzi mi o zdjecie pierwsze i czwarte, gdzie piersi sa troche obwisle, pierwsze moim zdaniem wyszly ladne stojace ale te na czwartym zdjeciu sa dla mnie okropne
|
|
|
|
#7899 |
|
Zadomowienie
|
Zniknęłam i nie wiem, kiedy znowu się w niej pojawię
|
#7900 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego matii,ja właśnie o tobie myślałam
|
#7901 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
|
|
#7902 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ja tylko na chwile nawet nie mam kiedy w spokoju sibie tylek posadzic i posiedziec jutro znowu na uczelnie..Bylam w albumikach pozwiedzalam troszke ![]() Wiecie tak mowilyscie o tych kartach i ja zajrzalam do moich papierkow i tez mam taka wielkosci dowodu osobistego
|
#7903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja jestem dopiero 2 tyg po więc pewnie przed świętami to jeszcze nie zabardzo, co??---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- A propos tych kart i dokumentów o implantach, trzeba to gdzieś wysyłać czy zgłaszać?? Ja ten certyfikat dostane dopiero przy następnej kontroli
|
|
#7904 | |
|
Raczkowanie
|
Matti, no co Ty...? ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#7905 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko ja tez mam mase roboty. ale jestem juz po egzaminie, poszłam na zerowke i jeden zdany, takze teraz do Swiat mam troszke luzu
![]() Jutro jade do lekarza, pociagiem, a na kolei takie rzeczy sie dzieja... |
|
|
|
#7906 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcia wyszły super. Staniczki oba mi się podobają. A tak szczerze to wolisz chodzić w czy bez? Mi sie już marzy bez... Powiedz mi czy też miałaś na początku tak, że jedna wkładka była trochę wyżej? Na zdjęciach w moim albumie to widać, że lewa pierś już ładnie się układa, a prawa taka jakaś trochę dziwna, szczególnie z profilu. To dopiero 1,5 miesiąca (prawie) więc mam nadzieję, że to się poprawi. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Nie lepiej byłoby iść do dentysty z tym bolącym zębęm? Zostaw papierosy w spokoju.
|
|
|
#7907 |
|
Rozeznanie
|
dziuniu edytuj proszę post i usuń nazwisko i adres strony internetowej Pana Doktora.
Piersi wychodzą różnie ponieważ każda ma inną wyjściówkę. Mimo że wizualnie są podobne to i tak wychodzą bardzo różnie ... masło maślane ![]() poza tym te zdjęcia z galerii widziałam też na stronach innych klinik. jedno zdjęcie pamiętam bo piersi mi się bardzo podobały... niestety nie pamiętam już u jakiego lekarza ale na pewno nie u tego, nawet Go nie brałam pod uwagę bo za daleko bym miała
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-12-13 o 15:22 |
|
|
|
#7908 | |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka
staniki super skad są? ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#7909 |
|
Rozeznanie
|
Troche dzis porobilam ,tak powoli i spokojnie i teraz czuje ,ze troszke cycki ciezkie sie zrobily hm...jednak trzeba sie oszczedzac jeszcze. A wiecie co ciekawostke Wam napisze. Myslalam,ze tylko z implantami trzeba potem chodzic na basen zeby sie ulozyly a tu niespodzianka ,dowiedzialam sie ze ja po 6 tyg na basen musze zapylac...moze i dobrze bo te pierniczki mnie wykoncza
i basen jak znalazl po swietach
|
#7910 |
|
Raczkowanie
|
iloona79,
właśnie strasznie mi przeszkadza ten kompleks małych piersi, wiecznie jestem nie zadowolona z tego, nie mogę w pełni cieszyć się sobą, mój tż powtarza mi ciągle że on jest zadowolony i mu się podobają a ja i tak nigdy w to nie uwierzę, bo wiem że lubi duże piersi jak większość facetów ..... także on ma już dość tego mojego gadania że mam małe cycki. a ja chciałabym zrobić coś dla siebie, żeby moja pewność siebie wreszcie wzrosła, żebym pokochała swoje ciało i była wreszcie zadowolona, marze żeby wreszcie mieć większe piersi
|
|
|
|
#7911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7912 |
|
Raczkowanie
|
|
#7913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pamiętam, jak płakałam, że jestem za gruba. Wszyscy mówili, że najpierw trzeba zmienić myślenie, pokochać siebie, myśleć pozytywnie, a wtedy operacje nie będą potrzebne. Nie wierz w to. Dopiero jak usunęłam nadmiar wiszącej skóry i zrobiłam piersi, a w międzyczasie schudłam, bo dostałam solidnego kopniaka do działania, wówczas moja samoocena wzrosła i teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem zdecydowanie bardziej pewna siebie i myślę pozytywnie i kocham siebie i teraz wiem, że narazie operacje nie są mi potrzebne. Wiem natomiast, że jeżeli w przyszłości coś mi będzie ewidentnie przeszkadzać i nie da mi normalnie funkcjonować, a jedynym sposobem będzie operacja bądź zabieg to z pewnością go wykonam (pod warunkiem, że fundusze pozwolą).
|
|
|
#7914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i jak Ci sie podobało ?
|
|
#7915 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
Jak wyszłam po 9 rano z domu tak wróciłam o 16.30 dopiero![]() Szwy ma mieć ściągane 20.12 a dzisiaj pościągali mi wreszcie te taśmy, pod nimi mam poparzoną miejscami skórę a samo zrywanie ich bolało tak, że ryczeć się chciało Ehhh co za pechowy dzień:/
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-13 o 19:16 |
|
|
|
#7916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kicia współczucia A tak sobie myślałam o Twoich planach zakupowych, ja bym odpuściła na Twoim miejscu. Tż będzie chciał, żebyś coś przymierzyła "normalnego" a to nie jest dobry pomysł. Teraz masz piersi, które dopiero się układają, obawiałabym się, żeby coś się nie stało. Lepiej poczekać miesiac czy dwa, niż potem żałować, że coś się "zepsuło"
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-13 o 19:21 |
|
|
|
|
#7917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domyślam że mogły cię gnieść te gąbki,bo twoja wyjściówka nie była zerowa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- kicia mati, szkoda że operacja nie może dojść do skutku :/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#7918 |
|
Raczkowanie
|
Niezadowolencja,
Zgadzam się z tym co napisałaś. Choćbym nie wiem jak próbowała się przekonać że nie jest tak źle to i tak to nic nie pomaga, bo co tylko widzę kobietę z większymi piersiami to zazdroszczę. Ja sobie nie mogę ubrać dekoltu, nie mogę kupić bielizny takiej jakbym chciała bo wyglądam po prostu płasko. Wiecie co ? Niedawno były w HM fajne sportowe rzeczy na trening, chciałam sobie kupić top ale jak przymierzyłam i jak zobaczyłam jak mnie spłaszczył to stwierdziłam że tak się nie pokaże i co ? i ćwiczę na siłowni w push-upie żebym cokolwiek miała ..... ja to już mam chyba jakąś obsesję, a przez to moja samoocena się obniżyła, tak bym chciała to zmienić bo mój związek też cierpi przez mój kompleks
|
|
|
|
#7919 |
|
Zadomowienie
|
Saba to samo mówiłam mojemu tż, ale pomyślałam, że to będzie dobry sposób, żeby kupić sportowca jeszcze jednego
Mam dwa czarne a białyt się jeden przyda A przymierać nic "normalnego" bym nawet nie próbowała, bo szwów nawet nie mam jeszcze pościąganych Ja sobie ziazi nie dam zrobićA wczoraj obyło się bez palenia Dla mnie to miała być taka ostateczność, gdybym miała się zaryczeć z bólu.Niezadowoloencja te ząbki, które mnie na przemian bolą mam do usunięcia, ale muszę mieć je usuwane operacyjnie. Już kilka miesięcy temu chciałam zaklepać sobie termin, ale były tylko na grudzień. Dlatego nic z tego nie wyszło i muszę się męczyć. Jak wrócę do formy dopiero będę mogła o tym myśleć, bo ja nie mam do usunięcia tylko jednego zęba a kilka i po tym też będę w kiepskim stanie:/ No cóż...muszę jeszcze trochę wytrzymać
|
#7920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Drugą noc z rzędu ząb mnie boli:/ Zaczynał nim się położyłam, więc wzięłam przeciwbólowe, ale nic nie pomagają

moze pomoze

pewnie sprzątacie już na święta albo co gorsza...chore

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)