|
|
#1321 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]() ![]() Ja słyszałam, że od kurczaków zdrowsze indory, króliki. Cytat:
![]() O ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Ves mi się nie cytnęła - wyglądasz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1322 | ||
|
Konto usunięte
|
Pff... też mi coś. Ja mam prawie 75 ![]() Cytat:
![]() Ja czekam na mojego netbooka ![]() Cytat:
To gdzie? Kiedy? O której? ![]() Moje sny mnie kiedyś wykończą. Dzisiaj mi się śniło że odkurzałem dywan brudny. Jak odkurzyłem miał chyba ze 5 cm beżowego włosia A drugi to że jechałem se autem (co nigdy nie jechałem ) pod górkę i mi zdechł. Wsiadłem na rower i jechałem dalej. Jak już dojechałem na samą górę to ukazał mi się szkielet człeka. Żywy. Z oczami. Jak go zobaczyłem to tak spieprzałem że znalazłem się na zgliszczach czegoś. Boszszsz... ![]() I Skarbka jeszcze chciałem ugłaskać |
||
|
|
|
#1323 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chcę obczaić Autumn Leaves ![]() Cytat:
Wysłałam Wąchałam stacjonarnie, jak dla mnie jest okropny ![]() Cytat:
![]() ![]() Królików się nie je! Natomiast z moich rzeźnianych doświadczeń gęsi mają fantastyczne mięsko, niestety znakomita większość leci na rynek niemiecki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1324 |
|
To ja :)
|
W życiu Was nie nadrobię, jakiś strumień świadomości chyba poleciał
Łeb mnie ćwiczy od nocy... Chyba pójdę pierniki piec w końcu... Także macham przedpierniczanie
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
A chyba że tak
|
#1327 |
|
Piers do przodu
|
Gęsi mają fajne, zdrowe mięsko
|
#1328 |
|
Wpisz tu zomzing
|
najlepiej wychodzi to cudzymi rączkami
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
wiem - mój dziadek hodował kaczki
indyka też lubię tylko skąd to oew przekonanie że indyk zdrowszy od kutaka? ja wenszeu marketing li i jedynie skąt zły piar kutaków? ![]() dzięki Parabell za odp - nie mam sił cytowac wyszłam z łóżka tyle co bo mnei tam położyło bez ruchu z bezsiłu |
|
|
|
#1330 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
wiesz co, to co trafia do sklepów to się jakością zdrowotną jakoś przesadnie od siebie chyba nie różni, natomiast jak sobie kilka miesięcy badałam mięsko różne pod kątem dopuszczalności do spożycia to od kuraków najwięcej leciało do śmieci, zdarza się niesamowity syf
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1331 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- emm
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mów bo się rozmarzyłam, uwielbiam morze
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To poczemu karzą stosować dietę cholesterolową?Kto z kogo gupka robi ![]() Znaczy,że fitosterole,omega 3,błonnik to ściema? Ja to w takim razie rozumuję tak,że te substancje działają w obiegu zamkniętym,czyli "wychwytują"zły cholesterol z pożywienia i pomagają wydalić na zewnątrz (jelita wchłaniają tylko ten dobry) . Dobry zostaje + ten własny HDL i LDL ,wyprodukowany przez mnię? To znaczy,że prawidłowa dieta generuje poziom dobrego cholesterolu,czyli de facto zmniejsza ryzyko miażdżycy ![]() Czyli,że co, dietować czy nie ![]() Truskawko,Parabelko,strasznie boję się miażdżycy,wylewu i statyn.Próbowałam brać przez miesiąc.Było super,ale potem...szkoda gadać ![]() Już nie będę mendzić,obiecuję forumowiczkom. Koniec. ![]() Moją gąskę faszeruję ósemkami jabłek obtoczonych w roztopionym maśle z miodem i majerankiem.Przed pieczeniem nakłuwam gęsinę,solę,nacieram majerankiem.W trakcie pieczenia polewam gąskę sosem maślano-miodnym.Piekę piersią do góry 2 godz. i po odwróceniu jeszcze godzinę Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-15 o 21:15 |
|
|
|
|
#1337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ledwo ex-marynarz pojechał, to się ze ścian zaczynało kopcić i iskry leciały ![]() a coś byś chciała? ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38152288] Pff... też mi coś. Ja mam prawie 75 [/QUOTE]a zwrost? ![]() Cytat:
![]() ![]() --- siedzę z chną eldu na głowie, w folii, czapce i kapturze.. wyjątkowo nie płynie mi po skórze... ![]() zagadałam się i chyba w za zimnej wodzie rozpuściłam, za to rozpuściłam 2 op... nie pamiętam też o której nałożyłam... ![]() Drogi Wizażu, co robić??
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
![]() no nie fiem ![]() Cytat:
jesu jak mnie plecy bolą, tzn. lędźwie już chyba 3 dzień, co to może być?????
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Aś, pytała przecie wpierw czy tylko z karata czy gun fu też może być ![]() I żem jeszcze oglądała jakiś koreański, taki trochę Leon Zawodowiec, ale już nawet tytułu nie pamiętam, jedyne co mi zapadło w pamięć to przystojny gówny bohater, co to był jakimś super komandosem z grzywką Wymiatał, dosłownie Ja wczoraj oglądałam Niezniszczalnych 2
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1343 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Edytapa68 - polecam przeczytać książkę "The China study" - może pomóc rozjaśnić ten temat. Jest chyba również w wersji polskiej.
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() W sumie mięso mogłoby dla mnie nie istnieć, ewent jakieś kbnsy i salami bym jadła od czasu do czasu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam: "Nowoczesne zasady odżywiania", Thomas Campbell. Książka fajna, bo bez żywieniowego bełkotu - tylko konkretne analizy wyników badań. W razie czego mam pdf, ale angielski.
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-15 o 21:54 |
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to akurat odpada
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jako i moja mama czyni - choć ona ma etap eksperymentalny i daje czadu ziołami - np sałatkowymi - i jakie tam mamw doniczce - szałwie mięta - to Micielańska podpowiedź ale okazałosie że Mam stosuje od dawna no ale
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

, jednorożec jak malowany, znaczy muszę zrobić zapas marchwi i buraków

Łeb mnie ćwiczy od nocy... Chyba pójdę pierniki piec w końcu... Także macham przedpierniczanie 

jako i moja mama czyni - choć ona ma etap eksperymentalny i daje czadu ziołami - np sałatkowymi - i jakie tam mamw doniczce - szałwie mięta - to Micielańska podpowiedź ale okazałosie że Mam stosuje od dawna