|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Przeczytałam Was na szybko
A tak naprawdę przyszłam Wam się wypłakać... Od wczoraj wieczór nie patrze na siebie w lustrze. A od rana rycze. Poszłam głupia idiotka do fryzjera i namówiono mnie na blond pasemka, ogrom takich cieniutkich, a więc stałam się bardzo jasną blondynką.Dziewczyny da się jakoś przyciemnić włosy,bez farbowania na inny kolor? Może znacie/słyszałyście o jakiś sposobach? Najchętniej bym z domu nie wychodziła..
|
#1892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siemano
![]() Cytat:
najważniejsze, że ten drugi dzień świąt spędzicie razem ![]() Przecudowna! Cytat:
![]() Cytat:
zdecydowanie lepiej niż przed remontem, kolorki super ![]() Cytat:
teraz rodzina TŻ się na nas wypięła tzn. my po niego pojedziemy i go przywieziemy. Poza moich rodziców ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Ja lecę na zakupy z TŻ, a potem kroimy na sałatki i pieczemy dzisiaj w nocy mieliśmy przeboje bo TŻ wymiotował, zimno mu było strasznie ale na szczęście jest już ok ![]() Będę później
|
|
#1893 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Pisałyście o kompocie z suszu, ja lubię!
|
|
#1894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja od jakiegoś czasu stoję przed lustrem i powtarzam sobie że wyglądam pięknie, mam nadzieję, że za niedługo to do mnie dotrze![]() To dobrze, że z TŻ wszystko już dobrze udanych przygotowań świątecznych![]() Velika no to też miałaś ciekawą sytuację.. Mnie napoczątku się spodobało ale jak tak dłużej na siebie popatrzyłam już w domu to stwierdziłam, że wolę siebie w ciemniejszych włosach..
Termin porodu: 6 maj 2016 17 maj 2014Edytowane przez klaudia1534 Czas edycji: 2012-12-23 o 10:32 |
|
|
|
|
#1895 |
|
Winter is coming
|
No mi brakowało tylko jaskrawej mini i plastikowych butów na obcasach i mogłam iść stać pod las
Jak ty miałas blond, to może faktycznie jest fajnie, tylko trzeba się przyzwyczaić.
|
#1896 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim
![]() ja też nie lubiłam i kojarzył mi sie z jakąś makabrą z dzieciństwa, ALE: rok temu to ja robiłam całą wigilie i poszperałam w necie i wyczytałam, że jeśli dodamy do tego kompotu oprócz suszonych śliwek dużo innych suszonych owoców: jabłka i gruszki a ponadto rodzynki to robi się on słodziutki i traci taki mocny dymny zapach. I wiecie co? Mega był dobry. Polecam na pozbycie sie traumy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jest mega![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam oczywiście nadzieje, że doznasz olśnienia i Ci sie spodoba![]() matko zachciało mi się artystycznego pakowania prezentów... kosmos. od wczoraj zapakowalam chyba ze 4, ale w sumie niech będzie raz w życiu ładniej niż zwykle. idziemy sprzątać si ju
|
|||||
|
|
|
#1897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- aa co do kompotu z suszu to u nas suszone s a w nim zawsze tylko śliwki, wszystko inne to świeże owoce - jabłka, gruszki, banany
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro... aż mnie przeszły ciary po plecach....
|
|
#1899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja umyłam je przed chwilą, wysuszyłam i ułożyłam po swojemu i powolutku dochodzę do wniosku, że nie jest jednej tak źle Zuzioko6 miałam już pomysł z szamponetką,ale narazie go sobie odpuściłam
|
|
#1900 | |||
|
BAN stały
|
Dziękuję
W ogóle się nie stresuję, TŻ wczoraj zadzwonił, że się denerwuje, powiedziałam mu tylko, że ja nie bo nie mam się czego wstydzić. (jego ojciec myśli, że jest chyba jakimś paniczem z miasta a moi rodzice przywitają go w gnojobiegach... się zdziwi )Cytat:
Mój ziom jesteś, u nas tak samo![]() Jest git! Podoba mi się i to bardzo! Nie znam, u nas nie ma czegoś takiego. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-23 o 11:29 |
|||
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa fajna sala. Oświetlenie rzeczywiście dużo robi
Widzisz, trzeba było dać mu czas. My też się od razu po zaręczynach nie rzuciliśmy na załatwianie spraw bo nie wiedzieliśmy jak stoimy finansowo. Oczywiście ja miałam taką ochotę ![]() Wczoraj gadałam z tż i może uda nam się załatwić salę za darmo ![]() Jak się uda to rozpoczynam poszukiwania cateringu. klaudia1534 ale z tego co piszesz to wszystkim się podoba tylko nie Tobie Może faktycznie nie jest tak źle? W razie co możesz użyć szamponetki ale nie nie gwarantuję, że uzyskasz pożądany efekt.Cytat:
Farbujesz je czy masz naturalnie taki odcień?Zuzioko6 pochwal się i pokaż jak zapakowałaś prezenty Jestem ciekawa co wymyśliłaś! Byłam na twojej stronie i muszę przyznać, że robisz śliczne aniołki Widziałam też zwycięski tekst w konkursie ![]() a tamten wątek jest nieziemski Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-23 o 11:39 |
|
|
|
|
#1902 |
|
Winter is coming
|
Naturalny
![]() A ja ciągle nie mam prezentów dla rodziców jutro rano chyba skoczę na miasto i coś kupię, jak co roku
|
#1903 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agunieczka, pokój wygląda świetnie, osiągnęłaś zamierzony efekt Cytat:
Czytałam dalej, że tżtowi się podoba i zakochał się na nowo, więc na pewno nie jest źle, tylko musisz się przyzwyczaić do zmiany wizerunku ![]() Cytat:
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2012-12-23 o 12:02 |
|||
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa to jest ta sala w ośrodku kultury?
Bardzo elegancka Widziałabm tam okrągłe stoły klaudia1534 a mnie się wydaje, że Ty po prostu nie jesteś przyzwyczajona do siebie w takim kolorze ![]() Pewnie parę dni i spodoba Ci sie, tym bardziej, że Twojemu Tżowi się podoba Ja miałam podobnie z okularami - ma kocie oprawki, w sklepie bardzo mi sie podobały, a w domu już nie. Ale wszystkim sie spodobałam w nowych oksach wiec i ja sama sobie sie już w nich podobam Siła perswazji zadziałała
|
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszna tragedia nie wyobrażam sobie takich świąt a tu trzeba żyć dalje ![]() współczuje z całego serca Cytat:
![]() Cytat:
2015 Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2012-12-23 o 13:11 |
|||
|
|
|
#1906 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jutro dojdziesz do wniosku, ze to najlepsiejsza fryzurka w Twoim życiu
|
|||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa współczucia dla sis.
misiadelko to dobrze, że nie musisz się martwić ![]() Moje siostrzenice oglądają bajki na disney channel.... Myślałam, że skoro kanał ma w nazwie disney to będą na poziomie, a tym czasem.... To co puszczają jest po prostu niesmaczne.
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dobrze, że ostatnio czytam Was od końca, bo od razu zobaczyłam tę perełkę---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ale kurcze nie wiem, czy Was poczytam... Robi któraś z Was kompot z dyni? Bo przypomniało mi się, że mam banię od Tż w piwnicy (wiem wiem, prędko ). Nigdy nic z dyni nie robiłam
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
mala_czarna_21 nie wrzucę zdjęcia, bo nie mam go czym zrobić.. a aparat w telefonie jest tak okropny że nie było by nic widać
Podniosłyście mnie na duchu swoimi historiami z obcinaniem i farbowanie i dochodzę do wniosku, że nie jest źle a zawsze może być gorzej I tak jak pisze Zuziko6 jutro dojdę do wniosku że to najwspanialsza fryzurka A najważniejsze że P. się strasznie podoba
|
#1910 |
|
Winter is coming
|
siedzę od 11 i czytam forum biochemiczne, bo w końcu nie jestem już taka najmłodsza, warto by się rozejrzeć za porządnymi kosmetykami, ale im więcej czytam tym mniej wiem
we włosach się szybciej połapałam, a na tym biochemicznym to nic nie czaję wszamałam karpika na obiad mniam mniam
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jakoś tych świąt nie czuję. Pytałam teściowej czy mogę ubrać choinkę, a ona na to, że nie będziemy ubierać, bo nie ma sensu... Nie wiem jak będzie wyglądać Wigilia przez te sytuacje między nami a teściami...Cytat:
pysia1987, chomik prosił, bardzo ładnie Jak poczuł słonecznik to wiadomo, że prosił Albo wspinał się po moim C. , cwaniak jeden A raz to mu nawet do tej miseczki ze słonecznikiem wszedł klaudia, na pewno przesadzasz z tymi włosami. Ja byłam u fryzjera i dzień wcześniej sobie sama pofarbowała odrosty (tzn. C. mi robił) na ciemny blond, bo taką mam farbę na włosach. A na drugi dzień poszła m do fryzjera na refleksy i zrobiła mi tak do połowy, bo na dole miałam jeszcze ładne te poprzednie. I co? Nie przyjęły się Kate Noir, wyrazy współczucia dla siostry. Straszna tragedia alloffkowa, ładna sala Fajna ta scena, podoba mi się ![]() Co do kinder bueno to myślałam, że na sylwka wypróbuję, ale mamy już wódkę czystą (otwartą - mam nadzieję, że się nie popsuła) i wczoraj kupiliśmy colę, więc będziemy pić zwykłe drinki. A najwyżej ten kinder bueno spróbuję po Nowym Roku.
|
|
#1912 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakra jak niektórzy ludzie potrafią się zaciąć, przecież świeta powinny być czasem godzenia się i jednoczenia a nie trwania w zacietrzewieniu i uporze Cytat:
![]() Cytat:
polecam
|
|||
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
To ich choinka, co ja będę się kłóciła... A po drugie jest gdzieś schowana, sama nie wiem gdzie... Ja bym chętnie ubrała, uwielbiam ubierać choinkę
![]() A nie wiem czy mam gdzieś taką malutką, którą miałam u siebie w pokoju jak jeszcze z mamą mieszkałam. Jak ją znajdę to postawię u nas w pokoju. Chociaż taka malutka by była.
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mój tz kupił mi 200ml soplicy orzech laskowy i próbowałam kinder bueno
mmm pycha
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1917 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale wiesz, co my tam biedaki cebulaki wiemy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
ane3kaa, a ile płacił za 200ml? Bo tyle to by, w sumie mogła kupić, a połówki mi się dla mnie samej nie opłaca kupić skoro mamy już czystą
![]() Co do choinki to po pierwsze musiałabym ją znaleźć,a nawet jeśli by mi się udało to nie wiem gdzie bym taką wielką ustawiła. Zawsze była w pokoju teścia, a rządzić się przecież nie mogę. W naszym pokoju się nie zmieści. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Po południu poszukam tej mojej małej, mam nadzieję, że uda mi się ją znaleźć
|
#1919 |
|
Winter is coming
|
to kupcie sobie jakąś malutką i tyle
Małpa z tej twojej teściowej.Orzechówka to kosztuje tyle co zwykłe flaszki, więc za dwusetkę pewnie zapłacisz 10/11 zł.
|
#1920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To dobrze szukaj i ubieraj, zawsze bardziej świątecznie i nastrojowo będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Od wczoraj wieczór nie patrze na siebie w lustrze. A od rana rycze. Poszłam głupia idiotka do fryzjera i namówiono mnie na blond pasemka, ogrom takich cieniutkich, a więc stałam się bardzo jasną blondynką.
17 maj 2014

Każdy u siebie. Pierwsze święto ja jadę 100km do mojej babci z rodzicami. A on do swojej. I dopiero zobaczymy się w drugie święto. Przyjedzie do mnie. Już się nie mogę doczekać naszych wspólnych Świąt 

teraz rodzina TŻ się na nas wypięła 

(jego ojciec myśli, że jest chyba jakimś paniczem z miasta a moi rodzice przywitają go w gnojobiegach... się zdziwi 
jutro rano chyba skoczę na miasto i coś kupię, jak co roku
straszna tragedia
To co puszczają jest po prostu niesmaczne.
Ale wiesz, co my tam biedaki cebulaki wiemy