|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Witajcie Dziewczynki!!
Mnie tez długo nie było tu,mąż wrociła na święta do domu i po prostu mniej teraz czasu przy kompie spędzam... No a dziś piekę co mogę,a nic mi nie wychodzi Piernik cos nie chciał sie upiec,sernik mi wypłynął z blachy, a jeszcze makowiec przede mną ![]() Ale zaległości nadrobiłam i wszystko przeczytałam Kiciu,Lauren, cud cycuszki-tylko patrzeć jakie to cuda się wykluwają ![]() Klaudeczko, trzymaj się cieplutko-jestem z Tobą!! Amorcio, no tego męża to Ci tylko pozazdrościć ![]() Miałam do ciebie zdzwonić bo spotkałam się z Twoją Panią architekt, ale jakoś tak czasu zbrakło,więc na pewno cos skrobnę przez święta na priv ![]() Królowa, mam te same obawy,bo jestem osobą dość aktywną fizycznie, ale tak jak napisała Mya-dla kobiet, które mocno ćwiczą poleca się metode nie pod mięsień.Jest ta tradycyjna metoda-pod gruczoł, ale mój dr mi też zaproponował metodę pod powięź-mało w PL znaną-on akurat tak robi i to jest metoda jakby pomiędzy tą pod mięsięń a tą pod gruczoł-popytaj na konsultacji!!! Kochane Dziewczynki Wszystkie, życzę Wam Zdrowych i Spokojnych,ale tez i Wesołych Świąt!!! Bardzo fajnie,że mogłam tu trafić i dzielić się z Wami moimi wątpliwościami a Wy mogłyscie mi tu dużo powyjasniać dlatego Tym które mają cycuchy życze aby były z nich zadowolone i nic złego się im nie działo,a tym co są przed op. aby szybko się odbyła i również bez komplikacji!!! To chyba najlepszy preznet od Mikołaja Wizażowego ))Buziaczki Kochane, tym razem ja ide pić grzane winko z moim TŻ, bo własnie coś tam przy garach kombinuje ![]() Dobrej Nocki, Ilona |
|
|
|
#8282 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
ILOONKO dziękuję
a ja też piję dziś jakieś gold martini z pomarańczą świeżą i lodem,pycha ,mój tż dostał kiedyś..a ja dziś miałam ochotę po ciężkim dniu i kazałam sobie zrobić..i piję...on też,ale to lekki babski drink ,chociaż ja po jednym już czuję!!!i powiem że gadam z nim i gadam...i w cuda nie wierzę...ale święta idą,może się jakiś zdarzy!!! ![]() a ja coś wam miałam napisać ....wiecie że chodzę na te bańki..no wiecie...ale koleżanka mi opowiadała o ostrzyknięciach pewnych..powiem szczerze że nawet dokłądnie nie pamiętam jak to się nazywa,bo jest lipolisa podobna,ale to coś innego trochę...no i ja chciałam sobie spróbować no i spróbowałam...i efekt taki...że jestem w szoku!!!mniej w udzie o cm,w obwodzie ,tam gdzie bryczesy o 2cm..zwariowałam bo jakbym nawet ze 2kg schudła to w życiu by mi tam nie zeszło...no i skóra wygładzona!!szok normalnie....
|
#8283 |
|
Zadomowienie
|
Laski a kiedy będę mogła się napić jakiegoś browarka? Byliśmy w czwartek w polskim sklepie i kupiłam sobie Redsy
Leżą w lodówce, bo nie wiem czy już mogę![]() Miłej nocki
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-23 o 23:10 |
|
|
|
#8284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak powaznie, to rozumiem o czym mowisz, bo po 10 z moim mam to samo Dzisiaj mu tylko powiedzialam, ze nie sadzilam, ze w tak krotkim czasie mozna znienawidzic kogos , kogo sie kochalo No i Swieta uwazam za rozpoczete, bo niby wszystko jest pieknie, wszystko gotowe, a ja czuje sie obco w tym zwiazku jakos
|
|
#8285 |
|
Przyczajenie
|
Oj Dziewczyny, chwila nieuwagi i jestem jakieś parę stron w plecy
Mam tyle do nadrabiania w czytaniu, że hej! ![]() Jestem u Was nowa, ale już teraz chciałam Wam podziękować, za wsparcie i miłe słowo, tak potrzebne w chwilach wkręty, że wszystko jest nie tak... Spokojnych i wesołych Świąt..I ZDROWIA!!!!!! Pięknych cycuchów nie życzę bo już macie Dziękuję, że jesteście...
|
#8286 | |
|
Zakorzenienie
|
Klauduś - a Ty co sobie wyszczuplasz
bryczesy to Ty miałaś coś takiego hihi a co do magii świąt to coś w tym jest bo przecież nawet osły ludzkim głosem zaczynają mówić Cytat:
nie wiem co się z nimi dzieje Ale domyślam się co się stanie jak ten Twój się nie zreperuje Pozdrawiam i życzę mimo wszystko WESOŁYCH
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8287 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() a co do bryczesów ...zaw sze porządną nogę miałam...udo i tyłek i z ciekawości chciałam spróbować,a że to koleżanka jest właścicielką tego salonu gdzie się bańkuję to wiedziałam że nie ściemnia i poddałam się temu.....no i dziwy się podziały!!!ale to tak wisz..przed wakacjami..bo to wygląda jakby mi faktycznie odwaliło na zimę a za miesiąc mam być na plaży czy z tż moim czy nie,ale będę!!!buziaki..wesołych,pewnie wpadnę z kawką...hmmm nawet na 100%.. KICIU JA MYŚLĘ że już piwko możesz spokojnie!!
|
|
#8288 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- Cytat:
no coś się w środku ciągnie, nie jest to ból tylko raczej dyskomfort, lekarz zapewniał, że po 3 miesiącach od op. mogę robić wszystko to co robiłam przed operacją i mimo, że bardzo szczegółowo wypytywałam o poszczególne ćwiczenia byłam zapewniana, że będę mogła robić wszystko, tak jednak nie jest. ---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- Klaudeczka co to za ostrzykiwanie na te bryczesy? weź no tu zapodaj jakieś konkrety ![]() A co do związków to powiem tyle, że ten Twój to mimo, że starszy to mądrością jest daleko za Tobą. Może tak dla przypomnienia wydrukuj mu i sprezentuj słowa przysięgi małżeńskiej. Jesteś rewelacyjna babka, skup się na sobie, na pracy nad sobą i uwierz w siebie a jak już będziesz czuła jaką jesteś potęgą i będziesz to wiedziała, to żaden gnojek Ci nie podskoczy
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-24 o 03:57 |
||||||||
|
|
|
#8289 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNKI WESOŁYCH ŚWIĄT
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-24 o 04:01 |
|
|
|
#8290 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane - radosnych, spokojnych i magicznych świąt w ciepłym rodzinnym gronie, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych nierealnych. A wiem po sobie, że i te niemożliwe się spełniają
Klaudeczko, obyście wspólnie z mężem znaleźli rozwiązanie Waszych problemów, mam ogromną nadzieję, że są tylko przejściowe, jak w każdym "starym, dobrym" małżeństwie. Nie może być tak, że taka cudowna istotka jak Ty tak bardzo cierpi, to niesprawiedliwe To jeszcze tylko napiszę, że Mya życzyła fajnych staniczków i Mikołaj mi przyniósł . Fiszbiny fajnie cycuszki okalają, ale jakoś tak dziwnie na sutkach sterczy, koronka odstaje. Mówiłam mu, że najpierw muszę zmierzyć, no ale się uparł i kupił .Spadam chałupkę ogarnąć po wczorajszej zadymie w kuchni. Buziaczki Wszystkim
|
#8291 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale miałam czas.Ostatnie kilka dni, to istna jazda bez trzymanki ![]() dopiero dziś ze spokojem zasiadłam żeby was poczytać.Wczoraj zrobiłam podejście, ale sen mnie pokonał. Dużo pracy jeszcze przede mną ![]() Niezadowolencjo,lubię czytać twoje posty ![]() Klaudek,nie znam wszystkich szczegółów, zbyt krótko jestem z wami, ale mam ochotę cię przytulić przyjęłam wszystkie życzenia od was i teraz się oddalam do dzieciaków bo jeszcze w piżamach latają
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#8292 |
|
Raczkowanie
|
Hey, ja też ostatnio trochę zajęta, ale w święta nadrobię zaległości i poczytam sobie, co tutaj natworzyłyście
![]() Tymczasem, Kochane, życzę Wam przepięknych świąt w ciepłej, rodzinnej atmosferze, dużo miłości, wiary, optymizmu i żeby w 2013, i nie tylko, wszystko u Was było jędrne, sterczące, seksowne, nawilżone..itp i żeby nasze grono (łącznie ze mną - hura) powiększało się tylko o szczęśliwe zadowolone z efektu, spełnione, dumne CYCOLINKI ![]() Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna!!!
|
#8293 |
|
Zadomowienie
|
ANICZKOznam go już na tyle że wiem że się opamięta,tym bardziej jak widzi jaka zdesperowana jestem
już się próbuje opanowywać widzę...znam go dobrze....i wie że robi źle ale tak to odbieram że jest tak zmęczony że z deczka olewa...a ja odpuszczam bo święta...ale co się odwlecze....to....BALSENO ...ja padłam jak przeczytałam co mi napisałaś....takie pozytywne słowa mogą dać kopa..jesteś kochana i cudowna...DZIĘKUJĘ!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! KATARZYNKO ja też Cię przytulam !! I JESZCZE RAZ..WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE MOJE!!!! ja dziś na wigilię kreację tą łososiową założę to cyknę jakąś fotę i się ujawnię tak wigilijnie wigilia u mnie!!!![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- odnoście bryczesó dowiem się,zapiszę i wszystko wam powiem ale też już wam mogę powiedzieć że u mojej koleżanki to jest względnie tanie..a już w spa gdzie też chodzę na pazury np..2lub 3 razy drożej,ale ja mieszkam w mieście gdzie zbyt tanio nie jest a zaraz tam gdzie mam knajpę o tyle taniej,a to 5km różnicy,aczkolwiek miasto a miasto i klientela to mega różnica w cenie..pewnie w W-wie...to będzie drogie..ciekawe...ja za 1 raz płaciłam 250zł...a w tym spa od 600sie zaczyna...jest różnica co??? i jak dla mnie 2 razy i wystarczy,a można i 4-6 razy zabieg zrobić a jeszcze fajny efekt jak dużego problemu nie ma tylko chcemy coś wyszczuplić,np jak ja te bryczeszy lub boczki...
|
#8294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zycze Wam zdrowych wesołych Świat z Rodziną i Przyjaciolmi w miłej atmosferze
|
|
|
|
#8295 |
|
Raczkowanie
|
Życzę nadziei , własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy , filiżanki dobrej pachnącej kawy ,piękna , poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych , odpoczynku , zwolnienia oddechu , nabrania dystansu do tego co wokół , pięknych chwil otulonych zapachem choinki , kolędy , uśmiechu i wspomnień
Edytowane przez krokus26 Czas edycji: 2012-12-24 o 15:24 |
|
|
|
#8296 |
|
Raczkowanie
|
Ja rownież dołączam się do życzeń świątecznych życzę wszystkim Zdrowych i wesołych świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego ńiwego roku 2013 buziaki dla was wszystkich
|
#8297 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
Jaaa od mamy dostałam śliczny komplecik bielizny Musiałam przymierzyć, żeby wiedzieć czy dobre, bo jak nie to musiałabym wymienić lub oddać i przy okazji cyknęłam fotki To mój pierwszy "normalny" biustonosz na nowe piersiaczki a i pierwszy w życiu "soft", mięciutki, bez gąbek, bez usztywniaczy![]() Ahhh u nas już dawno po wigilii, ehhh wszystko co piękne tak szybko się kończy
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-24 o 23:05 |
|
|
|
#8298 |
|
Zadomowienie
|
Kicia, to czekamy na foty
U mnie ok, zaraz zmęczona padnę spać całuski dziewczyny!!!
|
#8299 |
|
Raczkowanie
|
Kicia stanior bosski!! To teraz czekamy na zdjęcia kiecki
![]() Też idę spać bo już mi się oczy kleją dobranoc
|
#8300 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Kicia, śliczny staniczek ![]() Miłego dnia wszystkim ! |
|
|
|
#8301 |
|
Zadomowienie
|
Paularetka 03.01- 9 ![]() lubuss 22.01- 28![]() przedpo 24.01- 30 ![]() malina986 05.02- 42![]() Cześć kobitki Klaudeczko zakupy już w styczniu, bo wtedy są tu w Belgii największe przeceny i więcej staniorków będę mogła sobie kupić Czyli już za niedługo![]() ![]() Kasik a faktycznie w tym Hunkemoller są karty klienta Byłam i założyłam sobie przy okazji zakupu osłonek na sutki Teraz byle do stycznia i zzzaaakkuuupppyyy
|
#8302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OOO spojrzałam na wyliczankę i to "30" jakoś przemówiło do mnie ![]() Kurcze to już brzmi poważnie ![]() Muszę poważnie myśleć o badaniach po nowym roku. Miłego dzionka
|
|
#8303 |
|
Zadomowienie
|
kicia bede obserwowac Twoje noworoczne łupy hehh w razie co moge kupic na miejscu
)jakie masz te oslonki?na klej ja na alegro kupilam poki co nie uzywalam
|
|
|
|
#8304 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Swiat zycze
dziewczyny czy moge chodzic na saune?sa jakies przeciwskazania.
|
#8305 |
|
Rozeznanie
|
późne ale.... Wesołych Świąt wszystkim
Żabulku pamiętasz, jak pisałaś o platformie crazy fit? Dzieciątko mi przyniosło a konkretnie TŻ... i myślałam, że go zabiję, że mi taki drogi prezent kupił.... dzisiaj wieczorem będę montować i wibrować się
|
|
|
|
#8306 |
|
Zadomowienie
|
tonia zdaj relacje
|
|
|
|
#8307 |
|
Raczkowanie
|
Święta, święta jeszcze jutro i będzie po...
Mnie to nawet cieszy bo już zaczynam mieć "świąteczną zgagę".... Od kilku dni męczy mnie szczypanie w prawej na dole w okolicy blizny, dzisiaj trochę mniej bo mało się ruszam i w dodatku widze że jest jakby niżej względem drugiej Co to może oznaczać?Na zdjęciach niby tego nie widać ale martwi mnie to trochę. Chciałam sobie ulżyć wieczorem bo wtedy ból bardziej się nasila, ale przeciwbólowe nie pomagają prawie nic... To może być nerwoból o którym kiedyś pisałyście? Na kontrolę idę dopiero w Nowym Roku bo teraz dr nie ma przed Sylwestrem
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-25 o 21:27 |
|
|
|
#8308 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam sie kiedy ze tak powiem piersi osiadaja na wlasciwym miejscu
![]() jestem 5 msc po a blizny sa widoczne ,szczegolnie z boku nie sa idealnie pod czy to sie jeszcze zmieni??? nie obrzerajcie sie za bardzo )ja po swietach dieta
|
|
|
|
#8309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Silikonowe, samoprzylepne, wielokrotnego użytku. Tu masz link: http://www.hunkemoller.nl/specials/a...le-covers.htmlMi przypuszczam, że się przydadzą i to szybciutko, bo jak ubiorę biały staniorek ten sportowy i białą koszulkę to mi prześwitują. Teraz już mam więc jak na biało się ubiorę to n apewno skorzystam z nich A później do latania bez staniorka![]() Taki niecierpliwiec jestemToniu Ty nie opierdzielaj tż tylko ciesz się, że Cię tak rozpieszcza ![]() Z czasem będziesz narzekać, że tego nie robiPrzekonałam tż i zrobił mi foto w tej kiecce od mamy...ehh...ostrzegam wyszły dziwacznie, bo mój mąż to jest ogromny antytalent fotograficzny No ale co nieco widać hihi
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-25 o 22:41 |
|
|
|
|
#8310 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
stresik powoli jakiś jest czy nie ? chciałabym i ja miec judo operacji 30 dni ale na razie odliczać do konsultacji hi---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
nie musisz tracić czasu na wypady do siłowni Moja koleżanka ma to w domu ćwiczy dziennie po 1,5h i efekt fajny![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- [QUOTE=kicia_nh;38285545]Pewnie takie jak Ty Silikonowe, samoprzylepne, wielokrotnego użytku. Tu masz link: http://www.hunkemoller.nl/specials/a...le-covers.htmlMi przypuszczam, że się przydadzą i to szybciutko, bo jak ubiorę biały staniorek ten sportowy i białą koszulkę to mi prześwitują. Teraz już mam więc jak na biało się ubiorę to n apewno skorzystam z nich A później do latania bez staniorka![]() Taki niecierpliwiec jestemKicia wcale Ci sie nie dziwie ze już sie doczekać nie mozesz tez mi sie marzy wyjście w sukience bez stanika ale żeby miec piersi bo poki co moge wyjść w sukience z ogromnym push upem !!! Do wakacji Twoje zelki bedą cudowne i będziesz mogła korzystać
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

))

no i spróbowałam...i efekt taki...że jestem w szoku!!!mniej w udzie o cm,w obwodzie ,tam gdzie bryczesy
o 2cm..zwariowałam bo jakbym nawet ze 2kg schudła to w życiu by mi tam nie zeszło...no i skóra wygładzona!!szok normalnie....

Dzisiaj mu tylko powiedzialam, ze nie sadzilam, ze w tak krotkim czasie mozna znienawidzic kogos , kogo sie kochalo
Pozdrawiam i życzę mimo wszystko WESOŁYCH

W końcu się nie mogę doczekać jak już zmiękną i jakiś ładny zbierający staniczek założę.. Oj będzie zabawnie.
Ah po miesiącu niby pracować nie mogę a pasy mam zapinać
. Fiszbiny fajnie cycuszki okalają, ale jakoś tak dziwnie na sutkach sterczy, koronka odstaje. Mówiłam mu, że najpierw muszę zmierzyć, no ale się uparł i kupił 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Paularetka 03.01- 9