Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 277 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-23, 22:33   #8281
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witajcie Dziewczynki!!
Mnie tez długo nie było tu,mąż wrociła na święta do domu i po prostu mniej teraz czasu przy kompie spędzam...
No a dziś piekę co mogę,a nic mi nie wychodzi
Piernik cos nie chciał sie upiec,sernik mi wypłynął z blachy,
a jeszcze makowiec przede mną

Ale zaległości nadrobiłam i wszystko przeczytałam

Kiciu,Lauren,
cud cycuszki-tylko patrzeć jakie to cuda się wykluwają

Klaudeczko,
trzymaj się cieplutko-jestem z Tobą!!

Amorcio,
no tego męża to Ci tylko pozazdrościć
Miałam do ciebie zdzwonić bo spotkałam się z Twoją Panią architekt,
ale jakoś tak czasu zbrakło,więc na pewno cos skrobnę przez święta na priv

Królowa,
mam te same obawy,bo jestem osobą dość aktywną fizycznie,
ale tak jak napisała Mya-dla kobiet, które mocno ćwiczą poleca się metode nie pod mięsień.Jest ta tradycyjna metoda-pod gruczoł, ale mój dr mi też zaproponował metodę pod powięź-mało w PL znaną-on akurat tak robi i to jest metoda jakby pomiędzy tą pod mięsięń a tą pod gruczoł-popytaj na konsultacji!!!

Kochane Dziewczynki Wszystkie,
życzę Wam Zdrowych i Spokojnych,ale tez i Wesołych Świąt!!! Bardzo fajnie,że mogłam tu trafić i dzielić się z Wami moimi wątpliwościami a Wy mogłyscie mi tu dużo powyjasniać dlatego Tym które mają cycuchy życze aby były z nich zadowolone i nic złego się im nie działo,a tym co są przed op. aby szybko się odbyła i również bez komplikacji!!! To chyba najlepszy preznet od Mikołaja Wizażowego))

Buziaczki Kochane,
tym razem ja ide pić grzane winko z moim TŻ, bo własnie coś tam przy garach kombinuje

Dobrej Nocki,
Ilona
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 22:46   #8282
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

ILOONKO dziękuję
a ja też piję dziś jakieś gold martini z pomarańczą świeżą i lodem,pycha ,mój tż dostał kiedyś..a ja dziś miałam ochotę po ciężkim dniu i kazałam sobie zrobić..i piję...on też,ale to lekki babski drink ,chociaż ja po jednym już czuję!!!i powiem że gadam z nim i gadam...i w cuda nie wierzę...ale święta idą,może się jakiś zdarzy!!!

a ja coś wam miałam napisać ....wiecie że chodzę na te bańki..no wiecie...ale koleżanka mi opowiadała o ostrzyknięciach pewnych..powiem szczerze że nawet dokłądnie nie pamiętam jak to się nazywa,bo jest lipolisa podobna,ale to coś innego trochę...no i ja chciałam sobie spróbowaćno i spróbowałam...i efekt taki...że jestem w szoku!!!mniej w udzie o cm,w obwodzie ,tam gdzie bryczesy o 2cm..zwariowałam bo jakbym nawet ze 2kg schudła to w życiu by mi tam nie zeszło...no i skóra wygładzona!!szok normalnie....
Stary 2012-12-23, 23:02   #8283
kicia_nh
Zadomowienie

Laski a kiedy będę mogła się napić jakiegoś browarka? Byliśmy w czwartek w polskim sklepie i kupiłam sobie Redsy Leżą w lodówce, bo nie wiem czy już mogę

Miłej nocki

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-23 o 23:10
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-23, 23:17   #8284
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
że on jest strasznie za mną ,za nami..no dobra,ja to zawsze wiedziałam...no ale co dalej..mam tolerować jego chamstwo,nerwy,wiecznie posraną minę...brak szacunku i picie...no ☠☠☠☠.....a...on na to wszystko...że on zapier...la....ja na to..że wiele ludzi tak robi i tak się nie zachowuje..
Klaudus Ty piszesz o swoim TZ ??? CZy o moim???
A tak powaznie, to rozumiem o czym mowisz, bo po 10 z moim mam to samo Dzisiaj mu tylko powiedzialam, ze nie sadzilam, ze w tak krotkim czasie mozna znienawidzic kogos , kogo sie kochalo No i Swieta uwazam za rozpoczete, bo niby wszystko jest pieknie, wszystko gotowe, a ja czuje sie obco w tym zwiazku jakos
Stary 2012-12-23, 23:26   #8285
Krisy
Przyczajenie

Oj Dziewczyny, chwila nieuwagi i jestem jakieś parę stron w plecy Mam tyle do nadrabiania w czytaniu, że hej!
Jestem u Was nowa, ale już teraz chciałam Wam podziękować, za wsparcie i miłe słowo, tak potrzebne w chwilach wkręty, że wszystko jest nie tak...
Spokojnych i wesołych Świąt..I ZDROWIA!!!!!! Pięknych cycuchów nie życzę bo już macie
Dziękuję, że jesteście...
Stary 2012-12-23, 23:49   #8286
MyaDiva
Zakorzenienie

Klauduś - a Ty co sobie wyszczuplasz bryczesy to Ty miałaś coś takiego
hihi a co do magii świąt to coś w tym jest bo przecież nawet osły ludzkim głosem zaczynają mówić

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A tak powaznie, to rozumiem o czym mowisz, bo po 10 z moim mam samo Dzisiaj mu tylko powiedzialam, ze nie sadzilam, ze w tak krotkim czasie mozna znienawidzic kogos , kogo sie kochalo No
i Swieta uwazam za rozpoczete, bo niby wszystko jest pieknie, wszystko gotowe, a ja czuje sie obco w tym zwiazku jakos
Hejeczka Zabulku a niektórzy faceci mają chyba jakąś usterkę nie wiem co się z nimi dzieje Ale domyślam się co się stanie jak ten Twój się nie zreperuje Pozdrawiam i życzę mimo wszystko WESOŁYCH masz super dzieciaczki- więcej do radosnych świąt nie potrzeba

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 00:21   #8287
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A tak powaznie, to rozumiem o czym mowisz, bo po 10 z moim mam to samo Dzisiaj mu tylko powiedzialam, ze nie sadzilam, ze w tak krotkim czasie mozna znienawidzic kogos , kogo sie kochalo No i Swieta uwazam za rozpoczete, bo niby wszystko jest pieknie, wszystko gotowe, a ja czuje sie obco w tym zwiazku jakos
żabo pakuj się i przyjeżdżaj do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!czeka m!!!nikt Cię nie zrozumie tak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Klauduś - a Ty co sobie wyszczuplasz bryczesy to Ty miałaś coś takiego
hihi a co do magii świąt to coś w tym jest bo przecież nawet osły ludzkim głosem zaczynają mówić

Hejeczka Zabulku a niektórzy faceci mają chyba jakąś usterkę nie wiem co się z nimi dzieje Ale domyślam się co się stanie jak ten Twój się nie zreperuje Pozdrawiam i życzę mimo wszystko WESOŁYCH masz super dzieciaczki- więcej do radosnych świąt nie potrzeba
MAYU d okładnie tak samo pomyślałam,że osioł może przemówi
a co do bryczesów...zaw sze porządną nogę miałam...udo i tyłek i z ciekawości chciałam spróbować,a że to koleżanka jest właścicielką tego salonu gdzie się bańkujęto wiedziałam że nie ściemnia i poddałam się temu.....no i dziwy się podziały!!!ale to tak wisz..przed wakacjami..bo to wygląda jakby mi faktycznie odwaliło na zimęa za miesiąc mam być na plaży czy z tż moim czy nie,ale będę!!!

buziaki..wesołych,pewnie wpadnę z kawką...hmmm nawet na 100%..

KICIU JA MYŚLĘ że już piwko możesz spokojnie!!
Stary 2012-12-24, 03:52   #8288
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Dzięki za zaproszenie Kawał fajnego biustu!
Natchnęłaś mnie, może też dla poprawienia nastroju pójdę po sklepach staniczki przymierzać Tylko moje są takie twarde, że stanik swoje a panny swoje...
Mam wrażenie, że w pracy zaczęli mi się podejrzanie przyglądać (bluzki mi się rozchylają na biuście), a jedna koleżanka stwierdziła, że te moje piersi to coraz większe są... Wmawiam im, że mega push upy kupuję
z tymi stanikami to już tak jest musisz odnaleźć "swój model" a ja już się przekonałam, że żelki mają inne wymagania niż naturalny biuścik

---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Moje też są twarde i jakieś takie "nie moje", pewnie dlatego że nie mam czucia na dole, jak przymierzałam to dziwne uczucie było
tak jest na początku, staniki kupuje sie na podstawie oceny wizualnej a nie czucia... ja też jeszcze nie mam kompletnego czucia w dole piersi ale przez to, że pierś stała się miękka juz zupełnie inaczej wygląda kupowanie i już fajnie mi się przymierza

---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Dziękuję baaaaardzo!
W sumie racja z tymi hormonami! Tylko ja pół życia gadałam o dużych piersiach, zachwycałam się u koleżanek i czasami "pomacałam" ku przerażeniu męża A jak musiałam zgłosić w pracy, że mnie nie będzie 1,5 tygodnia to jedna mi się spytała czy robię sobie piersi??? Chyba miałam straszne ciśnienie i musiałam mówić o cycuchach dosyć często, że wszyscy to jakoś kojarzą Teraz to pikuś, zima więc koszula zapięta pod szyję, na to sweter i tak nie widać. No i jeszcze pas uciskowy i miękki staniczek. Ale latem? W końcu się nie mogę doczekać jak już zmiękną i jakiś ładny zbierający staniczek założę.. Oj będzie zabawnie.

A czy Was najbliższe otoczenie pytało "co się stało"? Mówiłyście prawdę czy szłyście w zaparte? Mi się wydaje, że chyba nie warto mówić (a gaduła ze mnie straszna), choćby nawet ktoś był pewien swego.... Co myślicie?
to już ich zacznij przyzwyczajać, że hormony łykasz i coś jakby Ci drgnęło a pozatym chodzisz na skuteczne masaże biustu...a cooo? Jesteś dowodem na to, że jak się czegoś bardzo chce to się to dostaje. Liczy się efekt a nie metoda - tej bym raczej postronnym nie zdradzała a masaże na powiększenie naprawdę istnieją, widziałam takie w jakiejś książce i w ofercie co poniektórych masażystów

---------- Dopisano o 03:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,

jestem tu nowa, oczywiście czytam Was gdyż sama planuje powiększenie biustu, o ile dużo informacji w necie już znalazłam, lekarze już też wytypowani do pierwszych konsultacji, to mam do Was takie pytanko, czy któraś z Was ćwiczy? tak dość intensywnie na siłownia, pływa, tańczy czy chodzi na fitness? ja jestem bardzo aktywna (stąd biust pewnie mega mały,bo się "wypaca" pierwszy ) i boje się, że operacja nie pozwoli przez długi czas ćwiczyć i zmniejszy zakres ruchu w obrębie klatki, jak to jest?

Z drugiej strony oglądam jak ćwiczy Ewka Chodakowska i gapie się na jej biust bo robi normalnie pompki, rozpiętki i nie widzę,aby musiała ograniczać ruchy.... macie jakieś doświadczenia w tym temacie? to chyba moja jedyna wątpliwość. dodam,ze marzy mi się dość mały, sportowy biust - ale pełny, takie duże B, małe C, wiec nie powinien bardzo przeszkadzać lub ograniczać.

za wszelkie info w tej materii będę bardzo wdzięczna!
pozdrawiam Was!
ja jestem 6 mscy po zabiegu ale ćwiczeń w stylu pompki czy podciąganie na drążku nie mam szans wykonać, nawet przy mocnym nacisku rękami na coś, lub podnoszeniu czuję w środku tak jakby mięsień nie był do końca przytwierdzony,
no coś się w środku ciągnie, nie jest to ból tylko raczej dyskomfort, lekarz zapewniał, że po 3 miesiącach od op. mogę robić wszystko to co robiłam przed operacją i mimo, że bardzo szczegółowo wypytywałam o poszczególne ćwiczenia byłam zapewniana, że będę mogła robić wszystko, tak jednak nie jest.

---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Laski a kiedy będę mogła się napić jakiegoś browarka? Byliśmy w czwartek w polskim sklepie i kupiłam sobie Redsy Leżą w lodówce, bo nie wiem czy już mogę

Miłej nocki
jeśli nie bierzesz żadnych leków to pewnie już możesz, byle z umiarem, tak żebyś równowagi nie straciła i ich nie poobijała bo szkoda by było takich cuuudeniek

---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ----------

Cytat:
...........A jak mówiłam, że pasy auta uciskają mi piersi i nie mogę ich zapinać to powiedział, że mogę, a że trochę boli to normalne Ah po miesiącu niby pracować nie mogę a pasy mam zapinać I tak ichg zapinać nie będę a jak policja by się przyczepiła to im cycki pokażę i powiem, że przecież nie mogę, żeby ich nie uszkodzić haha może puszczą mi płazem
mi przy wypisie też zwrócili na to uwagę i kazali jeździć w pasach, lekarz powiedział ze pasy nie są zadnym zagrożeniem dla piersi natomiast przy ostrym hamowaniu czy nie daj boże kolizji konsekwencje braku pasów mogą być bardzo poważne i nieodwracalne.

---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dawno się nie odzywałam... a jak się odzywam to nie na temat... wiem

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...10422349_n.jpg to tak w temacie stołów
: hahaha:

---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihi - tak, tak , tylko sprawdzasz a tak w ogóle nie musisz tego
sprawdzać - masaże na brzuchu tylko na stole z dziurami na piersi
to już jest sprawdzone
czyli mam się masażysty pytać czy ma taki stół? kurcze ten do którego dostałam karnety to raczej ma normalny i widziałam jeszcze u niego jakieś coś na kształt krzesła, widziałam wprawdzie tylko z daleka... o co właściwie ja mam zapytać? Czy stół ma dziury na cycki czy ma to jakąś specjalistyczną nazwe?

---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------

Klaudeczka co to za ostrzykiwanie na te bryczesy? weź no tu zapodaj jakieś konkrety

A co do związków to powiem tyle, że ten Twój to mimo, że starszy to mądrością jest daleko za Tobą. Może tak dla przypomnienia wydrukuj mu i sprezentuj słowa przysięgi małżeńskiej. Jesteś rewelacyjna babka, skup się na sobie, na pracy nad sobą i uwierz w siebie a jak już będziesz czuła jaką jesteś potęgą i będziesz to wiedziała, to żaden gnojek Ci nie podskoczy

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-24 o 03:57
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 03:58   #8289
belseno
Zadomowienie

DZIEWCZYNKI WESOŁYCH ŚWIĄT

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-24 o 04:01
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 07:56   #8290
anika75
Zadomowienie

Dziewczynki kochane - radosnych, spokojnych i magicznych świąt w ciepłym rodzinnym gronie, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych nierealnych. A wiem po sobie, że i te niemożliwe się spełniają

Klaudeczko, obyście wspólnie z mężem znaleźli rozwiązanie Waszych problemów, mam ogromną nadzieję, że są tylko przejściowe, jak w każdym "starym, dobrym" małżeństwie. Nie może być tak, że taka cudowna istotka jak Ty tak bardzo cierpi, to niesprawiedliwe . Oby ten Twój chłop się opamiętał, przemyślał wszystko, wykazał skruchę i chęć zmiany. Może go te święta troszkę natchną, to przecież taki cudowny okres, kiedy wszystkie konflikty idą na bok . Trzymam mocno kciuki za Ciebie. I nie miej żadnych wyrzutów sumienia, że myślisz o byłym, każda z nas na pewno ma tak samo, ja też - gdy coś złego się dzieje. Wielki buziaczek leci do Ciebie Klauduś

To jeszcze tylko napiszę, że Mya życzyła fajnych staniczków i Mikołaj mi przyniósł . Ale dopiero po świętach zrobię zdjęcie - same ocenicie. Mąż mi kupił na oko, bez mierzenia - 70E!!!!!!! . Fiszbiny fajnie cycuszki okalają, ale jakoś tak dziwnie na sutkach sterczy, koronka odstaje. Mówiłam mu, że najpierw muszę zmierzyć, no ale się uparł i kupił .

Spadam chałupkę ogarnąć po wczorajszej zadymie w kuchni. Buziaczki Wszystkim
Stary 2012-12-24, 10:22   #8291
katarzynka00
Zakorzenienie

hej
ale miałam czas.Ostatnie kilka dni, to istna jazda bez trzymanki
dopiero dziś ze spokojem zasiadłam żeby was poczytać.Wczoraj zrobiłam podejście, ale sen mnie pokonał.
Dużo pracy jeszcze przede mną

Niezadowolencjo,lubię czytać twoje posty są takie optymistyczne
Klaudek,nie znam wszystkich szczegółów, zbyt krótko jestem z wami, ale mam ochotę cię przytulić

przyjęłam wszystkie życzenia od was i teraz się oddalam do dzieciaków bo jeszcze w piżamach latają
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 10:44   #8292
przedpo
Raczkowanie

Hey, ja też ostatnio trochę zajęta, ale w święta nadrobię zaległości i poczytam sobie, co tutaj natworzyłyście

Tymczasem, Kochane, życzę Wam przepięknych świąt w ciepłej, rodzinnej atmosferze, dużo miłości, wiary, optymizmu i żeby w 2013, i nie tylko, wszystko u Was było jędrne, sterczące, seksowne, nawilżone..itp i żeby nasze grono (łącznie ze mną - hura) powiększało się tylko o szczęśliwe zadowolone z efektu, spełnione, dumne CYCOLINKI

Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna!!!

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 11:24   #8293
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANICZKOznam go już na tyle że wiem że się opamięta,tym bardziej jak widzi jaka zdesperowana jestemjuż się próbuje opanowywać widzę...znam go dobrze....i wie że robi źle ale tak to odbieram że jest tak zmęczony że z deczka olewa...a ja odpuszczam bo święta...ale co się odwlecze....to....

BALSENO ...ja padłam jak przeczytałam co mi napisałaś....takie pozytywne słowa mogą dać kopa..jesteś kochana i cudowna...DZIĘKUJĘ!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

KATARZYNKO ja też Cię przytulam !!

I JESZCZE RAZ..WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE MOJE!!!!:cmok :

ja dziś na wigilię kreację tą łososiową założę to cyknę jakąś fotę i się ujawnię tak wigilijniewigilia u mnie!!!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

odnoście bryczesódowiem się,zapiszę i wszystko wam powiemale też już wam mogę powiedzieć że u mojej koleżanki to jest względnie tanie..a już w spa gdzie też chodzę na pazury np..2lub 3 razy drożej,ale ja mieszkam w mieście gdzie zbyt tanio nie jest a zaraz tam gdzie mam knajpę o tyle taniej,a to 5km różnicy,aczkolwiek miasto a miasto i klientela to mega różnica w cenie..pewnie w W-wie...to będzie drogie..ciekawe...ja za 1 raz płaciłam 250zł...a w tym spa od 600sie zaczyna...jest różnica co???i jak dla mnie 2 razy i wystarczy,a można i 4-6 razy zabieg zrobićto nakłuwają igłą z tym roztworem i podają go płytko pod skórę,później ma się nogi i tyłek z tydzień w kropeczkach....i dodam że obawiałam się ze to bezpieczne,ale ponoć jak najbardziej,to coś jak mezoterapia igłowa...podawany igłą i strzykawką roztwór prosto tam gdzie jest problema jeszcze fajny efekt jak dużego problemu nie ma tylko chcemy coś wyszczuplić,np jak ja te bryczeszylub boczki...
Stary 2012-12-24, 14:20   #8294
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczynki zycze Wam zdrowych wesołych Świat z Rodziną i Przyjaciolmi w miłej atmosferze
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 15:22   #8295
krokus26
Raczkowanie

Życzę nadziei , własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy , filiżanki dobrej pachnącej kawy ,piękna , poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych , odpoczynku , zwolnienia oddechu , nabrania dystansu do tego co wokół , pięknych chwil otulonych zapachem choinki , kolędy , uśmiechu i wspomnień

Edytowane przez krokus26
Czas edycji: 2012-12-24 o 15:24
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 17:40   #8296
ania 31
Raczkowanie

Ja rownież dołączam się do życzeń świątecznych życzę wszystkim Zdrowych i wesołych świat Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego ńiwego roku 2013 buziaki dla was wszystkich

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 23:04   #8297
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć laski jak Wam wigilia minęła? Co żeście znalazły pod choinką ciekawego?? Jaaa od mamy dostałam śliczny komplecik bielizny Musiałam przymierzyć, żeby wiedzieć czy dobre, bo jak nie to musiałabym wymienić lub oddać i przy okazji cyknęłam fotki To mój pierwszy "normalny" biustonosz na nowe piersiaczki a i pierwszy w życiu "soft", mięciutki, bez gąbek, bez usztywniaczy Sukieneczkę też piękną dostałam i tż już zapowiedział, że mnie nigdy nigdzie w niej nie wypuści Innego dnia wrzucę Wam, bo jest po prostu boooskaa Ahhh u nas już dawno po wigilii, ehhh wszystko co piękne tak szybko się kończy

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-24 o 23:05
Stary 2012-12-25, 00:55   #8298
Saba08
Zadomowienie

Kicia, to czekamy na foty U mnie ok, zaraz zmęczona padnę spać całuski dziewczyny!!!
Stary 2012-12-25, 01:06   #8299
lauren25
Raczkowanie

Kicia stanior bosski!! To teraz czekamy na zdjęcia kiecki

Też idę spać bo już mi się oczy kleją

dobranoc
Stary 2012-12-25, 10:48   #8300
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Kicia, śliczny staniczek

Miłego dnia wszystkim !
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 14:13   #8301
kicia_nh
Zadomowienie

Paularetka 03.01- 9

lubuss 22.01- 28

przedpo 24.01- 30

malina986 05.02- 42

Cześć kobitki

Klaudeczko zakupy już w styczniu, bo wtedy są tu w Belgii największe przeceny i więcej staniorków będę mogła sobie kupić Czyli już za niedługo

Kasik a faktycznie w tym Hunkemoller są karty klienta Byłam i założyłam sobie przy okazji zakupu osłonek na sutki Teraz byle do stycznia i zzzaaakkuuupppyyy

Stary 2012-12-25, 16:06   #8302
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Paularetka 03.01- 9

lubuss 22.01- 28

przedpo 24.01- 30

malina986 05.02- 42

Cześć kobitki

Klaudeczko zakupy już w styczniu, bo wtedy są tu w Belgii największe przeceny i więcej staniorków będę mogła sobie kupić Czyli już za niedługo

Kasik a faktycznie w tym Hunkemoller są karty klienta Byłam i założyłam sobie przy okazji zakupu osłonek na sutki Teraz byle do stycznia i zzzaaakkuuupppyyy

OOO spojrzałam na wyliczankę i to "30" jakoś przemówiło do mnie
Kurcze to już brzmi poważnie
Muszę poważnie myśleć o badaniach po nowym roku.
Miłego dzionka

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:19   #8303
kasikkk87
Zadomowienie

kicia bede obserwowac Twoje noworoczne łupy hehh w razie co moge kupic na miejscu)jakie masz te oslonki?na klej ja na alegro kupilam poki co nie uzywalam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:34   #8304
falena26
Raczkowanie

Wesołych Swiat zyczedziewczyny czy moge chodzic na saune?sa jakies przeciwskazania.
Stary 2012-12-25, 18:37   #8305
tonia87
Rozeznanie

późne ale.... Wesołych Świąt wszystkim

Żabulku pamiętasz, jak pisałaś o platformie crazy fit? Dzieciątko mi przyniosło a konkretnie TŻ... i myślałam, że go zabiję, że mi taki drogi prezent kupił.... dzisiaj wieczorem będę montować i wibrować się
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 19:19   #8306
kasikkk87
Zadomowienie

tonia zdaj relacje
Stary 2012-12-25, 21:05   #8307
lauren25
Raczkowanie

Święta, święta jeszcze jutro i będzie po...
Mnie to nawet cieszy bo już zaczynam mieć "świąteczną zgagę"....

Od kilku dni męczy mnie szczypanie w prawej na dole w okolicy blizny, dzisiaj trochę mniej bo mało się ruszam i w dodatku widze że jest jakby niżej względem drugiej Co to może oznaczać?
Na zdjęciach niby tego nie widać ale martwi mnie to trochę.
Chciałam sobie ulżyć wieczorem bo wtedy ból bardziej się nasila, ale przeciwbólowe nie pomagają prawie nic... To może być nerwoból o którym kiedyś pisałyście?

Na kontrolę idę dopiero w Nowym Roku bo teraz dr nie ma przed Sylwestrem

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-25 o 21:27
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:57   #8308
kasikkk87
Zadomowienie

zastanawiam sie kiedy ze tak powiem piersi osiadaja na wlasciwym miejscu
jestem 5 msc po a blizny sa widoczne ,szczegolnie z boku nie sa idealnie pod czy to sie jeszcze zmieni???

nie obrzerajcie sie za bardzo)ja po swietach dieta
Stary 2012-12-25, 22:07   #8309
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
kicia bede obserwowac Twoje noworoczne łupy hehh w razie co moge kupic na miejscu)jakie masz te oslonki?na klej ja na alegro kupilam poki co nie uzywalam
Pewnie takie jak Ty Silikonowe, samoprzylepne, wielokrotnego użytku. Tu masz link: http://www.hunkemoller.nl/specials/a...le-covers.html
Mi przypuszczam, że się przydadzą i to szybciutko, bo jak ubiorę biały staniorek ten sportowy i białą koszulkę to mi prześwitują. Teraz już mam więc jak na biało się ubiorę to n apewno skorzystam z nich A później do latania bez staniorka ehh jak ja się tego doczekać nie mogę Taki niecierpliwiec jestem

Toniu Ty nie opierdzielaj tż tylko ciesz się, że Cię tak rozpieszcza Z czasem będziesz narzekać, że tego nie robi

Przekonałam tż i zrobił mi foto w tej kiecce od mamy...ehh...ostrzegam wyszły dziwacznie, bo mój mąż to jest ogromny antytalent fotograficzny No ale co nieco widać hihi

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-25 o 22:41
Stary 2012-12-26, 08:15   #8310
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
OOO spojrzałam na wyliczankę i to "30" jakoś przemówiło do mnie
Kurcze to już brzmi poważnie
Muszę poważnie myśleć o badaniach po nowym roku.
Miłego dzionka
Czas leci do operacji coraz bliżej stresik powoli jakiś jest czy nie ? chciałabym i ja miec judo operacji 30 dni ale na razie odliczać do konsultacji hi

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
późne ale.... Wesołych Świąt wszystkim

Żabulku pamiętasz, jak pisałaś o platformie crazy fit? Dzieciątko mi przyniosło a konkretnie TŻ... i myślałam, że go zabiję, że mi taki drogi prezent kupił.... dzisiaj wieczorem będę montować i wibrować się
Wow prezent cudowny nie musisz tracić czasu na wypady do siłowni Moja koleżanka ma to w domu ćwiczy dziennie po 1,5h i efekt fajny

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

[QUOTE=kicia_nh;38285545]Pewnie takie jak Ty Silikonowe, samoprzylepne, wielokrotnego użytku. Tu masz link: http://www.hunkemoller.nl/specials/a...le-covers.html
Mi przypuszczam, że się przydadzą i to szybciutko, bo jak ubiorę biały staniorek ten sportowy i białą koszulkę to mi prześwitują. Teraz już mam więc jak na biało się ubiorę to n apewno skorzystam z nich A później do latania bez staniorka ehh jak ja się tego doczekać nie mogę Taki niecierpliwiec jestem

Kicia wcale Ci sie nie dziwie ze już sie doczekać nie mozesz tez mi sie marzy wyjście w sukience bez stanika ale żeby miec piersi bo poki co moge wyjść w sukience z ogromnym push upem !!! Do wakacji Twoje zelki bedą cudowne i będziesz mogła korzystać

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości