Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 16:38   #2581
ama09
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV

jakaż tu cisza.. wszystkie leżą do góry brzuchami?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:45   #2582
karmelowaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dokładnie tak
karmelowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 16:58   #2583
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cześć, jestem Kasia i też mam bloga

Wesołych Świąt
Stary 2012-12-25, 17:26   #2584
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
(

Jakoś poszło. Usiedzieliśmy nawet u teściów 1,5h. Usłyszałam przy składaniu życzeń od teścia że "świetnie wyglądam" chyba mu teściowa nagadała. żeby grzeczny był...

U moich rodziców za to wesoło, pysznie, ciepło i rodzinnie, jak co roku no i oczywiście dostałam same praktyczne prezenty "na nową kuchnię" a że wszyscy widzieli projekt to się świetnie wpasowali, dostałam kolorowe deski do krojenia, nóż taki porządny ale zielony , podkładki, garnek do kuchenki indukcyjnej... normalnie będę szaleć w tej kuchni ))
U mnie też było lepiej, niż myślałam Nie nasłuchałam się żadnych przykrych uwag, a to już ogromny sukces Jednak i teściowe w Wigilię potrafią przemówić ludzkim głosem

U moich rodziców też było właśnie tak wesoło, bez żadnego wiercenia dziury w brzuchu o wspólną przyszłość Widzę, że Twoi bliscy świetnie trafili z prezentami Teraz to aż będzie chciało się gotować
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wszystkie jeszcze śpią? Albo już świętują?
Ja już od 7 w pracy i jakoś dziwnie się czuję Mdli mnie cosik i zimnooo, dreszcze mam a muszę tu do 19 wysiedzieć :/ no i spać mi się chce okropnieee...
Oj, widzę, że nie tylko w Sylwestra pracujesz, ale też w I dzień świąt... Ale do 19 nieco ponad 1,5 h
Cytat:
Aha, też się miałam pochwalić
Dostałam suszarkę z dyfuzorem i zimnym nawiewem Jeszcze nie znam się na obsłudze, ale na pewno będzie fajna I prostownica była w komplecie
Jaki świetny zestaw Zwłaszcza ten chłodny nawiew się przyda, bo nie niszczy włosów.
Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
U mnie też tylko taka skarbona by przeszła ale jak byłam mała, to co wsypałam, to pilnikiem potem kasę wyciągałam

Stylowa suszarka i prostownica ciekawe jak będzie suszyć
Ja wyciągałam pieniądze pęsetą;P Ile było przy tym zabawy To była chyba jedyna czynność, jaką potrafiłam wykonać w skupieniu, bo zawsze mnie nosiło
Cytat:

Co do obżarstwa to mam podobnie. Też ryb nie jadam, grzybowego nic u mnie nie uświadczysz, barszczu nie ruszam, tylko uszka. Ewentualnie coś słodkiego bym przekąsiła, ale ostatnio szybko czuję się zasłodzona. Więc nie wiem co to znaczy świąteczne obżarstwo

Zmiany uczuciowe? Brzmi groźnie
Ja nie lubię większość świątecznych potraw... Jadam jedynie zupę z uszkami, ziemniaki, opłatek i pierniki.
Cytat:
Też cienię sobie męskość i te typowo męskie cechy w facetach Więc doskonale Cię rozumiem.

Na szczęście mój jest męski w pełni słowa tego znaczeniu Zawsze pomoże jak coś z autem mam nie tak, pomógł mojemu ojcu lampki choinkowe zreperować... Za to prasowanie nie jest jego mocną stroną
Mój też sobie radzi z naprawą różnych rzeczy. I ma wystarczająco siły, żeby wnieść ciężkie rzeczy na 3. piętro.
Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Poza tematem szukam na sylwestra spódnicy skórzanej rozkloszowanej, wiadziałyście gdzieś fajną?
Widziałam takową w Mohito (Karolinka). Była ciemnobrązowego koloru. Aczkolwiek widziałam ją w listopadzie, więc nie wiem, czy jest jeszcze dostępna. Jeśli jest taka możliwość, to może podskocz do Karolinki. Jak będziesz miała szczęście, to załapiesz się na poświąteczne wyprzedaże.

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Ja mam trochę inne podejście do tych spraw, bo jak obserwuję ludzi, to tak naprawdę wiele stereotypowych "kobiecych" cech jest według mnie równie częste, o ile nie częstsze u facetów - najbardziej plotkarstwo i fochanie. Przy czym to drugie, mam wrażenie, u facetów często wynika z problemów z komunikacją. A to pierwsze chyba z przepychanek w hierarchii, więc w sumie są to zjawiska nieco inne niż u kobiet, ale mają podobny efekt.

Nie lubię fochów u nikogo, ani kobiet, ani mężczyzn i źle reaguję - od razu mam ochotę taką osobę podrażnić albo wykorzystać focha przeciwko niej.
Moi kumple potrafią strzelić focha o takie głupstwa, że czasem głowa mała. Mój hit to: kolejność powitań. Moje koleżanki nigdy się nie obraziły o to, że najpierw przywitałam się z A, a potem z B. Ale mój kumpel jest na tym przewrażliwiony.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 17:32   #2585
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
nooo ja za chwilę będę miała brzuszek pełny

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280798]

Tak, rozmawiałam z nim Na bieżąco mówię, jeżeli tylko mi coś nie pasuje - tego się nauczyłam przez ostatnich kilka lat Wie wszystko, co mi leży na sercu. Ale z kolei im bardziej ja się otwieram, tym bardziej on się zamyka i nie chce rozmawiać - jeżeli jemu coś nie odpowiada, to się na mnie obraża na kilka dni i nawet siłą niczego z niego nie wyciągnę, tylko rzuci obrażonym głosem coś w stylu "skoro nie wiesz, za co jestem na Ciebie zły i co zrobiłaś źle, to nie mamy o czym rozmawiać"

Ostatnio stwierdził, że to JA się zmieniłam, sugerując, że to moja wina - to, co się dzieje między nami [/QUOTE]chociaż dobrze, że wie o co chodzi widać faktycznie inaczej sobie wyobrażacie niektóre rzeczy. Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzję i będziesz szczęśliwa bo to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

Moi kumple potrafią strzelić focha o takie głupstwa, że czasem głowa mała. Mój hit to: kolejność powitań. Moje koleżanki nigdy się nie obraziły o to, że najpierw przywitałam się z A, a potem z B. Ale mój kumpel jest na tym przewrażliwiony.

ja na swojego Tżta narzekać nie mogę- wszystko zrobi, w samochodzie coś naprawi, w kompie- to tu, to tam, nawet jak nie umie to siądzie, poczyta w necie, poprzygląda się i zacznie kombinować w 95% się mu udaje to zrobić
ale wiadomo, różnie bywa a teraz ludzie często idą na łatwiznę i się im nie chce samym pokombinować czy coś naprawić bo łatwiej oddać. Sama lubię kombinować jak się coś zepsuje, ale ja to mam po tacie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 18:04   #2586
madlen345
Zakorzenienie

Dobry dien

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja znalazłam, tylko pół Polski nas dzieli Ale przyjedzie w Nowym Roku
Mnie i Tż dzieli prawie cała PL :P mieszka w DE, w stolicy. Teraz niestety nie mogliśmy się zobaczyć na Święta, trudna sytuacja, muszą się przeprowadzić i remont jeszcze mają, wracają do swojego mieszkania w końcu, po tym pożarze...Ale po Nowym Roku pojadę do niego, bo teraz sama jeszcze choruję i o:/
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Też mam stopery, ale niewiele dają Tak czy inaczej mnie budzą. Mama nie pracuje i na co dzień wstaje po 7 i też zaczyna gotować, tłuc się. Codziennie się o to kłócimy Jak się nie wyśpię to chodzę zła jak osa.
Ja mam pokój przy kuchni, też mnie denerwuje jak ktoś łazi i stuka i w ogóle, jak mama wstaje przed 5 do pracy i nieraz coś głośniej robi, to się budzę... A nie daj boże ciągle tak jest to zasnąć ni uja;/
Cytat:
Dobrze mówisz, polać jej Samotność, mimo, że nie jest najfajniejszym stanem, czasami jest o niebo lepsza od nieudanego związku.
To prawda, lepiej być samemu, niż być w toksycznym związku

Cytat:
Nie spotkałam jeszcze takiego, który nie wkurza
Ani ja każdy tak naprawdę kogoś wkurza, bo coś nie pasuje drugiemu w danej osobie. Nie ma idealnych ludzi, każdy ma wady i zalety. Ważne aby umieć dostrzegać jedno i drugie, a najważniejsze aby dostrzec dobro w drugim człowieku.

Spędziłam cały czas dzisiaj do tej pory z rodzicami, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, no i jakiś film w tv był ciekawy, trochę jedzonka i jakoś leci. Muszę nadrobić stracone kg przez chorobę
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 18:28   #2587
aSHa85
Zadomowienie

chciałam złożyć Wam troszkę spóźnione życzenia świąteczne, ale w tym szale przedświątecznym nie miałam na nic czasu... wczoraj dwie wigilie obskoczyliśmy z TŻ
Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny siostra TŻ-ta wczoraj o 23 urodziła bliźniaki, a ja myślałam, że świruje z tymi skurczami, bo to o miesiąc wcześniej, ale zdrowe Jestem podwójną ciocią Nie mogę się doczekać, aż ją odwiedzę w szpitalu
gratulacje
ja polecam kupić coś praktycznego, np. ja synkowi mojego kuzyna kupiłam ręczniki z kapturem takich rzeczy nigdy za wiele, a przy dwojgu dzieci to wiadomo, że wydatki większe
Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
'Chłopiec w pasiastej piżamie', dobry film.
też go polecam, świetny jest
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mój ma 184, a ja niecałe 160. On zbudowany, ja kruszyna Na szczęście rzadko chodzę w płaskich butach, więc nie widać tej różnicy.
u nas podobnie, choć on szczupły a ja muszę się niestety pilnować z wagą
Cytat:
Bleh, kawa...chyba to po niej mnie mdli :/
Co do tych gigantów - mnie od dobrych kilku dni atakują, ale zwalam winę na @...
mi dzisiaj na skroni wyskoczył mega bolący ale to dzięki @

Basiu czasami warto coś zakończyć aby ruszyć dalej mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży
Stary 2012-12-25, 18:46   #2588
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
O, o to moi koledzy też potrafią mieć żal, że im np. ręki na powitanie nie podam, ale ja nie podaję (chyba że kogoś poznaję, albo w oficjalnych sytuacjach), szczególnie jak się witam z grupą - co, mam jeszcze po plerach poklepać? Najzabawniejsze, że niektórzy mi tę grabę wciskają nawet jak mam zajęte ręce (np. jem).

A jak potrafią komuś d. obrabiać za plecami, jak tylko zniknie z zasięgu słuchu... Odkąd skończyłam 13 lat, nie znam rówieśniczek, które coś takiego robią.

Edytowane przez Wampierz
Czas edycji: 2012-12-25 o 18:47
Wampierz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 19:06   #2589
Flower23
Zakorzenienie

poświętowałam, pospacerowałam, mogę znowu jeść bo po obiedzie, to byłam w ciąży spożywczej

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 19:07   #2590
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
poświętowałam, pospacerowałam, mogę znowu jeść bo po obiedzie, to byłam w ciąży spożywczej
Ja się czuję taka nabita, a wcale dużo nie zjadłam
Stary 2012-12-25, 19:13   #2591
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Ja się czuję taka nabita, a wcale dużo nie zjadłam
Tak chyba zawsze jest od obiadu, do teraz nie zjadłam nic, nie mogłam patrzeć na jedzenie... już mi przeszło

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 20:23   #2592
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Kurde, znowu wypadłam z obiegu, 2 dni nie wchodziłam na Wizaż...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:19   #2593
_Kajka_
Wtajemniczenie

Dałam sobie z TŻ prezenty dziś W rodzinie prezentów jakiś szczególnych sobie nie robimy, zazwyczaj drobnostki jakieś. od niego dostałam upatrzony już dawno zegarek, z którego przeszczęśliwa jestem, Cudny i świecznik i jeszcze jeden świecznik i świeczkę... Achh i jest klimat w pełni

Dziewczyny zostały u Was jakieś słodkości jeszcze? Bo u mnie już prawie placków nie ma

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość

gratulacje
ja polecam kupić coś praktycznego, np. ja synkowi mojego kuzyna kupiłam ręczniki z kapturem takich rzeczy nigdy za wiele, a przy dwojgu dzieci to wiadomo, że wydatki większe
Dziękuję Świetny pomysł z tym ręcznikiem, nawet nie widziałam czegoś takiego, przyda się na przyszłość na kolejne prezenty

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:21   #2594
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

U mnie placków i słodyczy od groma, ale co się dziwić - 3 osoby tyle nie zjedzą Ja placka jeszcze żadnego nie ruszyłam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:25   #2595
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Wypadłam z Wizażowego rytmu

Mam nadzieję, że Święta mijają Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:37   #2596
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie placków i słodyczy od groma, ale co się dziwić - 3 osoby tyle nie zjedzą Ja placka jeszcze żadnego nie ruszyłam
Ja się zajadam makowcem
Stary 2012-12-25, 22:07   #2597
karmelowaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Ja się zajadam makowcem
a ja sernikiem z masą makową
karmelowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:13   #2598
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmelowaa Pokaż wiadomość
a ja sernikiem z masą makową
A ja piernikiem
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:26   #2599
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

jestem. nadrobiłam, ale nie mam siły odpisywać.
pa
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:26   #2600
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja nawet kolacji nie zjadłam, nie piszcie o jedzeniu, bo się robię głodna, a już za późno

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-12-25, 22:31   #2601
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet kolacji nie zjadłam, nie piszcie o jedzeniu, bo się robię głodna, a już za późno
a ja sernik zjadłam właśnie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:36   #2602
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Jestem padnięta Od godziny 13 za stołami, najpierw u Tż, później u mnie. Niedawno poszedł do domu, spaaać

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:51   #2603
kasiaj85
Moderator

Cytat:

W sumie ja wczoraj poszłam spać po 1:00 (oglądałam jakąś komedię na Polsacie), niestety wino przestało mi przyjemnie szumieć w głowie już koło 22:00 ;x
my wczoraj o 22 to się dopiero z winem rozpędzaliśmy z małżonkiem )) obaliliśmy całą butlę (nie pamiętam przez tą dietę kiedy ostatnio tyle wypiłam) oglądając trzeci sezon The Walking Dead a potem winko nam lekko uderzyło do głowy, hihi

Basiu - jeśli się nie możecie dogadać to oczywiście nie ma sensu tego ciągnąć. Ja tylko ze swojej strony chciałabym się odnieść do tego co napisałaś o tym, że się związek może wypalić... ja na to trochę inaczej patrzę... uważam, że chemia miłości jest dziwna i skomplikowana, i nie ma chyba takich sytuacji że całe życie człowiek do danej osoby czuje motylki w brzuchu, można kochać kogoś, być do niego przywiązanym, nie wyobrażać sobie życia bez niego ale jednocześnie wieść żywot bez ekscesów i "nudzić się ze sobą" bo to też sztuka i ja się czasem zastanawiam, że no fajnie by było poczuć znowu te bąbelki w żołądku ale potem sobie myślę, że nie oddałabym tego co mam za żadne bąbelki i motylki.

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280406]

TŻ co prawda nie jest zazdrosny, ale jest dla mnie trochę hmmmm mało męski z charakteru... Z wyglądu naprawdę jest duży, przystojny i dobrze zbudowany, ale nie zna się na męskich sprawach, na których moim zdaniem powinien się znać Nie dałabym mu gwoździa przybić z obawy, że mi młotkiem ścianę wyburzy Jak rozmawiamy o jakiś sprawach technologicznych, elektronicznych, to mam wrażenie, że po prostu powtarza to, co ja właśnie powiedziałam, udając że się na tym tak bardzo zna Jak chciał mi wyczyścić komputer z kurzu od środka, to zapierałam się wszystkimi możliwymi kończynami (nie dosłownie, oczywiście ), żeby tego nie robił, bo w ten sposób zepsuł swój komputer Umie wspaniale gotować, sprzątać, prać, prasować itd... Ale jak dla mnie z charakteru i umiejętności jest bardziej kobietą, niż mężczyzną, a ja jednak jestem heteroseksualna
[/QUOTE]
mój mąż ma podobnie, choć przyznam, coraz częściej mnie zaskakuje, zwykle to ja jestem bardziej techniczna, a jak czegoś nie umiem to mam znajomego elektryka. od czegoś są specjaliści w końcu, a podstawy umiem sama zrobić. ale jak trzeba mąż złoży szafkę, naprawi roletę, albo tak jak ostatnio aż mi się miło zrobiło, bo zepsułam opakowanie od kremu, próbowałam je złożyć i za chiny nie szło, małżon chwycił, pokombinował i naprawił. Także ostatnio ma takie prześwity... Z kolei pranie wiesza i ściąga on, kuwety sprząta, robi mi co pół godziny herbatę, ścieli łóżko, i w sumie ostatnio zaczynam to doceniać. tak jak zawsze wydawało mi się to niemęskie. Ja z kolei bardziej na komputerach się znam (a raczej on się nie zna prawie wcale, bo cóż ja tam umiem), gotuję, no i drobne techniczne rzeczy też umiem i tak jakoś przywykłam już do tego
Cytat:
Takich ludzi teraz znikoma ilość, ja sam nie jestem zbyt robotna czy zręczna, to i trudno mi od kogokolwiek wymagać. I prawdę mówiąc, uważam, że w dzisiejszych czasach te umiejętności/skłonności już nie są tak potrzebne, jak kiedyś. Może jak ktoś ma faktycznie dom albo gospodarstwo, wtedy roboty jest więcej i wykonując samodzielnie można zaoszczędzić, ale i tak wielu rzeczy dzisiaj się nie zrobi samemu i trzeba zapłacić. Chyba najlepiej zarabiać i to na tym, co się lubi robić i dać zarobić fachowcom.
o to to, dokładnie.
Cytat:
U mnie też było lepiej, niż myślałam Nie nasłuchałam się żadnych przykrych uwag, a to już ogromny sukces Jednak i teściowe w Wigilię potrafią przemówić ludzkim głosem

U moich rodziców też było właśnie tak wesoło, bez żadnego wiercenia dziury w brzuchu o wspólną przyszłość Widzę, że Twoi bliscy świetnie trafili z prezentami Teraz to aż będzie chciało się gotować
)
to fajnie! było minęło, i tak wiem, że jeszcze się przez mojego teścia napłaczę, no ale chociaż odbębniłam jedno...

A u moich rodziców uwielbiam przesiadywać i mój mąż też uwielbia, tam jest tak rodzinnie, ciepło, oni go kochają jak syna, zawsze stają po jego stronie (grr ) i w ogóle ma ogromne oparcie w nich. cieszę się strasznie z tego

Aaa no i jeszcze żeby było śmieszniej na koniec... Wczoraj u mnie, dzielimy się opłatkiem z moją rodzinką, każdy już mi złożył życzenia, zdrowia, spokoju itp. Na sam koniec podchodzę do mojego dziadka. Tuli mnie, łamie opłatek "no wnusia, zdrowia, szczęścia no i tego, Potomka chcę dożyć". Oczywiście KTOŚ musiał ten temat poruszyć. Widzialam jak wszystkim ulżyło, dziadek powiedział chyba na głos to, o czym wszyscy myśleli
dzisiaj u babci męża to samo...
a ja już sama nie wiem czy tego potomka chcę...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 23:00   #2604
nicRu
maszyna, nie człowiek

Może noś sztuczny brzuch a po 9 miesiącach adoptuj kota ?
Stary 2012-12-25, 23:02   #2605
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Może noś sztuczny brzuch a po 9 miesiącach adoptuj kota ?
hahah najbardziej prawdopodobna opcja w moim przypadku

a serio - no mój tata to w sumie o Jasi mojej i Wrotku (kotach które u nich zostały) mówi per "wnusia i wnuk" np "no chodzcie do dziadka na kolana". Albo "dałaś kochanie wnukom jeść?" także tego

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 00:56   #2606
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ja na swojego Tżta narzekać nie mogę- wszystko zrobi, w samochodzie coś naprawi, w kompie- to tu, to tam, nawet jak nie umie to siądzie, poczyta w necie, poprzygląda się i zacznie kombinować w 95% się mu udaje to zrobić
ale wiadomo, różnie bywa a teraz ludzie często idą na łatwiznę i się im nie chce samym pokombinować czy coś naprawić bo łatwiej oddać. Sama lubię kombinować jak się coś zepsuje, ale ja to mam po tacie
Ja też lubię pokombinować, dlatego najpierw zastanawiam się, czy umiem to naprawić. Jak nie umiem, to szukam porad w internecie, czasem zapytam o coś na Wizażu, a w ostateczności dzwonię po poradę do przyjaciela, który jest oblatany w tego typu sprawach. On umie wyłuszczyć, co mam zrobić, żeby komputer znowu działał A dopiero jak nie daję sobie w żaden sposób rady, to proszę TŻta o pomoc

Cytat:
O, o to moi koledzy też potrafią mieć żal, że im np. ręki na powitanie nie podam, ale ja nie podaję (chyba że kogoś poznaję, albo w oficjalnych sytuacjach), szczególnie jak się witam z grupą - co, mam jeszcze po plerach poklepać? Najzabawniejsze, że niektórzy mi tę grabę wciskają nawet jak mam zajęte ręce (np. jem).

A jak potrafią komuś d. obrabiać za plecami, jak tylko zniknie z zasięgu słuchu... Odkąd skończyłam 13 lat, nie znam rówieśniczek, które coś takiego robią.
Ja się akurat z kumplami witam tak samo jak z koleżankami, czyli przytulając się Jest to zarezerwowane dla nielicznych, ale za to sprawdzonych osób, których w pewnym sensie traktuję jak członków rodziny Wiem, że cokolwiek im powiem, zostanie utrzymane w tajemnicy Tylko czasami lubią walnąć focha o coś zupełnie pozbawionego znaczenia. O kolejność powitań, o kolejność powiadomienia ich o tym, że jestem w związku. A takie rzeczy wychodzą przypadkowo. Ostatnio się śmiałam i powiedziałam, że odtąd będę ich informować w kolejności alfabetycznej Tak będzie najsprawiedliwiej
Cytat:

)
to fajnie! było minęło, i tak wiem, że jeszcze się przez mojego teścia napłaczę, no ale chociaż odbębniłam jedno...

A u moich rodziców uwielbiam przesiadywać i mój mąż też uwielbia, tam jest tak rodzinnie, ciepło, oni go kochają jak syna, zawsze stają po jego stronie (grr ) i w ogóle ma ogromne oparcie w nich. cieszę się strasznie z tego

Aaa no i jeszcze żeby było śmieszniej na koniec... Wczoraj u mnie, dzielimy się opłatkiem z moją rodzinką, każdy już mi złożył życzenia, zdrowia, spokoju itp. Na sam koniec podchodzę do mojego dziadka. Tuli mnie, łamie opłatek "no wnusia, zdrowia, szczęścia no i tego, Potomka chcę dożyć". Oczywiście KTOŚ musiał ten temat poruszyć. Widzialam jak wszystkim ulżyło, dziadek powiedział chyba na głos to, o czym wszyscy myśleli
dzisiaj u babci męża to samo...
a ja już sama nie wiem czy tego potomka chcę...
Pozostaje mieć nadzieję, że Twoja teściowa znalazła skuteczny patent na teścia i nie będzie Ci więcej sprawiał przykrości.

Moi rodzice też mają dobre podejście do mojego TŻta, zresztą nie tylko jego Znają moich znajomych. Moja mama ostatnio się martwiła, jak mój przyjaciel dotrze na święta do domu, bo przecież jest tyle problemów z kolejami śląskimi i pogodą.

Najgorzej, jak ktoś wyciągnie taki "niewygodny" temat. Niektórzy nie mogą się powstrzymać i muszą o tym powiedzieć głośno Oby jak najmniej takich sytuacji.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 07:33   #2607
anehu
Raczkowanie

u mnie świętowanie się zakończyło - w pracy dzisiaj siedzę echhh
ponadrabiam sobie zaległości na blogach, bo przez te przygotowania to na nic czasu nie miałam
u mnie jeszcze ciasta i jedzenia na full - do nowego roku będziemy to wyjadać
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 08:46   #2608
_Kajka_
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ja dziś jeszcze wolne, praca od jutra. Niedługo przyjeżdża do mnie chrześnica, więc będzie szał w domu pewnie

Pogoda taka, że najchętniej wróciłabym do łóżka

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 09:28   #2609
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
my wczoraj o 22 to się dopiero z winem rozpędzaliśmy z małżonkiem )) obaliliśmy całą butlę (nie pamiętam przez tą dietę kiedy ostatnio tyle wypiłam) oglądając trzeci sezon The Walking Dead a potem winko nam lekko uderzyło do głowy, hihi
Też się tak wczoraj rozpędziłam, że o 20:00 zamykały mi się oczy Ale jakimś sposobem dotrwałam do północy, hehe

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-12-26, 10:19   #2610
Flower23
Zakorzenienie

Ja wczoraj o 21 poległam i poszłam spać Ale dziś powinien być spokój, zero gości, cisza

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości