|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
jakaż tu cisza.. wszystkie leżą do góry brzuchami?
|
|
|
|
#2582 |
|
Rozeznanie
|
|
#2584 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie nasłuchałam się żadnych przykrych uwag, a to już ogromny sukces Jednak i teściowe w Wigilię potrafią przemówić ludzkim głosem![]() U moich rodziców też było właśnie tak wesoło, bez żadnego wiercenia dziury w brzuchu o wspólną przyszłość Widzę, że Twoi bliscy świetnie trafili z prezentami Teraz to aż będzie chciało się gotować![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza ten chłodny nawiew się przyda, bo nie niszczy włosów.Cytat:
To była chyba jedyna czynność, jaką potrafiłam wykonać w skupieniu, bo zawsze mnie nosiło![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
nooo ja za chwilę będę miała brzuszek pełny
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280798] Tak, rozmawiałam z nim Wie wszystko, co mi leży na sercu. Ale z kolei im bardziej ja się otwieram, tym bardziej on się zamyka i nie chce rozmawiać - jeżeli jemu coś nie odpowiada, to się na mnie obraża na kilka dni i nawet siłą niczego z niego nie wyciągnę, tylko rzuci obrażonym głosem coś w stylu "skoro nie wiesz, za co jestem na Ciebie zły i co zrobiłaś źle, to nie mamy o czym rozmawiać" Ostatnio stwierdził, że to JA się zmieniłam, sugerując, że to moja wina - to, co się dzieje między nami [/QUOTE]chociaż dobrze, że wie o co chodzi widać faktycznie inaczej sobie wyobrażacie niektóre rzeczy. Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzję i będziesz szczęśliwa bo to najważniejszeCytat:
ja na swojego Tżta narzekać nie mogę- wszystko zrobi, w samochodzie coś naprawi, w kompie- to tu, to tam, nawet jak nie umie to siądzie, poczyta w necie, poprzygląda się i zacznie kombinować w 95% się mu udaje to zrobić ale wiadomo, różnie bywa a teraz ludzie często idą na łatwiznę i się im nie chce samym pokombinować czy coś naprawić bo łatwiej oddać. Sama lubię kombinować jak się coś zepsuje, ale ja to mam po tacie
|
|
|
#2586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry dien
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ani ja każdy tak naprawdę kogoś wkurza, bo coś nie pasuje drugiemu w danej osobie. Nie ma idealnych ludzi, każdy ma wady i zalety. Ważne aby umieć dostrzegać jedno i drugie, a najważniejsze aby dostrzec dobro w drugim człowieku.Spędziłam cały czas dzisiaj do tej pory z rodzicami, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, no i jakiś film w tv był ciekawy, trochę jedzonka i jakoś leci. Muszę nadrobić stracone kg przez chorobę
|
|||
|
|
|
#2587 | |||
|
Zadomowienie
|
chciałam złożyć Wam troszkę spóźnione życzenia świąteczne, ale w tym szale przedświątecznym nie miałam na nic czasu... wczoraj dwie wigilie obskoczyliśmy z TŻ
Cytat:
![]() ja polecam kupić coś praktycznego, np. ja synkowi mojego kuzyna kupiłam ręczniki z kapturem takich rzeczy nigdy za wiele, a przy dwojgu dzieci to wiadomo, że wydatki większeteż go polecam, świetny jest ![]() Cytat:
Cytat:
Basiu czasami warto coś zakończyć aby ruszyć dalej mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak potrafią komuś d. obrabiać za plecami, jak tylko zniknie z zasięgu słuchu... Odkąd skończyłam 13 lat, nie znam rówieśniczek, które coś takiego robią.
Blog o analizie kolorystycznej Edytowane przez Wampierz Czas edycji: 2012-12-25 o 18:47 |
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
poświętowałam, pospacerowałam, mogę znowu jeść bo po obiedzie, to byłam w ciąży spożywczej |
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Tak chyba zawsze jest
od obiadu, do teraz nie zjadłam nic, nie mogłam patrzeć na jedzenie... już mi przeszło
|
|
|
|
#2592 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, znowu wypadłam z obiegu, 2 dni nie wchodziłam na Wizaż...
|
|
|
|
#2593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dałam sobie z TŻ prezenty dziś
W rodzinie prezentów jakiś szczególnych sobie nie robimy, zazwyczaj drobnostki jakieś. od niego dostałam upatrzony już dawno zegarek, z którego przeszczęśliwa jestem, Cudny i świecznik i jeszcze jeden świecznik i świeczkę... Achh i jest klimat w pełni![]() Dziewczyny zostały u Was jakieś słodkości jeszcze? Bo u mnie już prawie placków nie ma ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Świetny pomysł z tym ręcznikiem, nawet nie widziałam czegoś takiego, przyda się na przyszłość na kolejne prezenty
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie placków i słodyczy od groma, ale co się dziwić - 3 osoby tyle nie zjedzą
Ja placka jeszcze żadnego nie ruszyłam
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Wypadłam z Wizażowego rytmu
![]() Mam nadzieję, że Święta mijają Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
w krainie snu i marzeń
|
jestem. nadrobiłam, ale nie mam siły odpisywać.
pa |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet kolacji nie zjadłam, nie piszcie o jedzeniu, bo się robię głodna, a już za późno
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta
Od godziny 13 za stołami, najpierw u Tż, później u mnie. Niedawno poszedł do domu, spaaać
|
|
|
|
#2603 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
)) obaliliśmy całą butlę (nie pamiętam przez tą dietę kiedy ostatnio tyle wypiłam) oglądając trzeci sezon The Walking Dead Basiu - jeśli się nie możecie dogadać to oczywiście nie ma sensu tego ciągnąć. Ja tylko ze swojej strony chciałabym się odnieść do tego co napisałaś o tym, że się związek może wypalić... ja na to trochę inaczej patrzę... uważam, że chemia miłości jest dziwna i skomplikowana, i nie ma chyba takich sytuacji że całe życie człowiek do danej osoby czuje motylki w brzuchu, można kochać kogoś, być do niego przywiązanym, nie wyobrażać sobie życia bez niego ale jednocześnie wieść żywot bez ekscesów i "nudzić się ze sobą" bo to też sztuka i ja się czasem zastanawiam, że no fajnie by było poczuć znowu te bąbelki w żołądku ale potem sobie myślę, że nie oddałabym tego co mam za żadne bąbelki i motylki. [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280406] TŻ co prawda nie jest zazdrosny, ale jest dla mnie trochę hmmmm mało męski z charakteru... Z wyglądu naprawdę jest duży, przystojny i dobrze zbudowany, ale nie zna się na męskich sprawach, na których moim zdaniem powinien się znać Nie dałabym mu gwoździa przybić z obawy, że mi młotkiem ścianę wyburzy Jak rozmawiamy o jakiś sprawach technologicznych, elektronicznych, to mam wrażenie, że po prostu powtarza to, co ja właśnie powiedziałam, udając że się na tym tak bardzo zna Jak chciał mi wyczyścić komputer z kurzu od środka, to zapierałam się wszystkimi możliwymi kończynami (nie dosłownie, oczywiście ), żeby tego nie robił, bo w ten sposób zepsuł swój komputer Umie wspaniale gotować, sprzątać, prać, prasować itd... Ale jak dla mnie z charakteru i umiejętności jest bardziej kobietą, niż mężczyzną, a ja jednak jestem heteroseksualna ![]() [/QUOTE] mój mąż ma podobnie, choć przyznam, coraz częściej mnie zaskakuje, zwykle to ja jestem bardziej techniczna, a jak czegoś nie umiem to mam znajomego elektryka. od czegoś są specjaliści w końcu, a podstawy umiem sama zrobić. ale jak trzeba mąż złoży szafkę, naprawi roletę, albo tak jak ostatnio aż mi się miło zrobiło, bo zepsułam opakowanie od kremu, próbowałam je złożyć i za chiny nie szło, małżon chwycił, pokombinował i naprawił. Także ostatnio ma takie prześwity... Z kolei pranie wiesza i ściąga on, kuwety sprząta, robi mi co pół godziny herbatę, ścieli łóżko, i w sumie ostatnio zaczynam to doceniać. i tak jakoś przywykłam już do tego Cytat:
Cytat:
)to fajnie! było minęło, i tak wiem, że jeszcze się przez mojego teścia napłaczę, no ale chociaż odbębniłam jedno... A u moich rodziców uwielbiam przesiadywać i mój mąż też uwielbia, tam jest tak rodzinnie, ciepło, oni go kochają jak syna, zawsze stają po jego stronie (grr ) i w ogóle ma ogromne oparcie w nich. cieszę się strasznie z tego ![]() Aaa no i jeszcze żeby było śmieszniej na koniec... Wczoraj u mnie, dzielimy się opłatkiem z moją rodzinką, każdy już mi złożył życzenia, zdrowia, spokoju itp. Na sam koniec podchodzę do mojego dziadka. Tuli mnie, łamie opłatek "no wnusia, zdrowia, szczęścia no i tego, Potomka chcę dożyć". Oczywiście KTOŚ musiał ten temat poruszyć. Widzialam jak wszystkim ulżyło, dziadek powiedział chyba na głos to, o czym wszyscy myśleli dzisiaj u babci męża to samo... ![]() a ja już sama nie wiem czy tego potomka chcę... |
|||
|
|
|
#2604 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Może noś sztuczny brzuch a po 9 miesiącach adoptuj kota
?
|
#2605 |
|
Moderator
|
hahah najbardziej prawdopodobna opcja w moim przypadku
![]() a serio - no mój tata to w sumie o Jasi mojej i Wrotku (kotach które u nich zostały) mówi per "wnusia i wnuk" np "no chodzcie do dziadka na kolana". Albo "dałaś kochanie wnukom jeść?" także tego
|
|
|
|
#2606 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A dopiero jak nie daję sobie w żaden sposób rady, to proszę TŻta o pomoc![]() Cytat:
Jest to zarezerwowane dla nielicznych, ale za to sprawdzonych osób, których w pewnym sensie traktuję jak członków rodziny Wiem, że cokolwiek im powiem, zostanie utrzymane w tajemnicy Tylko czasami lubią walnąć focha o coś zupełnie pozbawionego znaczenia. O kolejność powitań, o kolejność powiadomienia ich o tym, że jestem w związku. A takie rzeczy wychodzą przypadkowo. Ostatnio się śmiałam i powiedziałam, że odtąd będę ich informować w kolejności alfabetycznej![]() Cytat:
Moi rodzice też mają dobre podejście do mojego TŻta, zresztą nie tylko jego Znają moich znajomych. Moja mama ostatnio się martwiła, jak mój przyjaciel dotrze na święta do domu, bo przecież jest tyle problemów z kolejami śląskimi i pogodą.Najgorzej, jak ktoś wyciągnie taki "niewygodny" temat. Niektórzy nie mogą się powstrzymać i muszą o tym powiedzieć głośno Oby jak najmniej takich sytuacji.
|
|||
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
u mnie świętowanie się zakończyło - w pracy dzisiaj siedzę echhh
![]() ponadrabiam sobie zaległości na blogach, bo przez te przygotowania to na nic czasu nie miałam u mnie jeszcze ciasta i jedzenia na full - do nowego roku będziemy to wyjadać |
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś jeszcze wolne, praca od jutra. Niedługo przyjeżdża do mnie chrześnica, więc będzie szał w domu pewnie ![]() Pogoda taka, że najchętniej wróciłabym do łóżka
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj o 21 poległam i poszłam spać
Ale dziś powinien być spokój, zero gości, cisza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

(
chyba mu teściowa nagadała. żeby grzeczny był...
Mdli mnie cosik i zimnooo, dreszcze mam 

11.10.2014