|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 883
|
Cytat:
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Ooo nie, lece po Oleo!!
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
Nie skusicie mnie na fructisy ! a kysz!
|
|
#1747 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
spokojnie, masz jeszcze czas na decyzjê. ja po prostu stojê na stanowisku, ¿e je¶li faktycznie nie interesuje Ciê prawo to nie warto siê tam pchaæ i dodatkowo 'zapychaæ' miejsc na studiach. ale to mój osobisty faszyzm w obronie mojego kierunku ![]() Cytat:
poza tym ja ju¿ wymy¶li³am, ¿e bêdê teoretykiem-profesorem Cytat:
Cytat:
![]() moje w³osy te¿ super, to co, wzajemne foty wieczorem?
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Vision szuka roboty, a ja szukam jakiej¶ dobrej szko³y policealnej. Chyba sobie zafundujê dodatkow± rozrywkê od lutego. ![]() Jestem ma³ym kusicielem! ![]() Z tego co pamiêtam czyba tylko wersja 'Czysty Blask' by³a w normalnej cenie, reszta w promocyji. Jest te¿ seria z AiK na czele po 6,49 o ile mnie pamiêæ nie myli, ale to ich sta³a cena.
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
wstrzeli³am siê w te wakacje na praktyki zawodowe na lotnisku wojskowym i wiem, ¿e meteorologów z wykszta³cenia szukaj±, bo zwykle na ten etat trafiaj± ludzie którzy nie maj± zielonego pojêcia o meteorologii (bo na Wacie te¿ tylko garstka idzie w tym kierunku i po prostu nie maj± ludzi). A od 2 lat na to stanowisko na stacjach wojskowych i cywilnych nie przyjmuj± ju¿ ludzi bez wykszta³cenia meteo (wcze¶niej mo¿na by³o pój¶æ na kilkumiesiêczny kurs). I drogi do wojska s± dwie: albo przez NSR i zaczynasz od stopnia szeregowego w miejscowo¶ci której chcesz (i jak masz znajomo¶ci, to dzwonisz do dowódcy na wie¿y meteo i wtedy je¶li wyrazi chêæ wspó³pracy, to zabiera twoje papiery ) albo z mgr przed nazwiskiem lecisz do szko³y wojskowej na wybrany profil i wskakujesz na najni¿sze stanowisko oficerskie, bodaj podporucznik (ale wtedy nie wiadomo gdzie dostaniesz przydzia³ i wystrzel± ciê w Polskê i trzeba staraæ siê o przeniesienie w wybrane miejsce). Poza tym na stacjach wojskowych pracuj± te¿ cywile nie mówiê, ¿e trafiê do wojska, nawet wola³abym byæ cywilem w IMGW albo zwyk³ym lotnisku, ale my¶lê, ¿e po geografii o specjalizacji meteo te¿ jest szansa pracy w wojsku, nie mo¿na tego tak od razu wykluczaæ ![]() a jak nie znajdê pracy w swoim zawodzie, to hodowla ró¿ czeka z otwartymi ramionami, tata siê ucieszy a ja bêdê wiedzia³a, czy np. pogoda sprzyja sadzeniu ró¿, czy lepiej poczekaæ a¿ front przejdzie
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szko³y policealne dobre s±, fajna opcja na rozwijanie umiejêtno¶ci > fizjoterapia chocia¿. a potem mo¿na pomasowaæ faceta a czy AiK w Rossmannie normalnie nie jest za 5,99 z³?
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Pokazcie po ileeee
bo tej czcionki szatanskiej nie widze a nie wiem czy oplaca sie jechac
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 883
|
6,39
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
na pewno by³o w nim oko³o 30 ml hydrolatu, z 20-25 kropel keratyny, a ile doda³am kwasu hialuronowego i pantenolu, tego nikt nie wie za³o¿y³am sobie, ze nie muszê tak bardzo pilnowaæ stê¿eñ (oczywi¶cie nie chcia³am z niczym przesadziæ), skoro to bêdzie pod olej i do zmycia, a nie jako mgie³ka po myciu tak czy siak z czym¶ przesadzi³am, bo mam puch (pewnie keratyna) chyba ze winowajc± jest ta od¿ywka, ale muszê j± d³u¿ej potestowaæ, wtedy siê przekonam
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Mam jedn± znajom± pani± sêdzinê, ale to sêdzia tylko w S±dzie Rejonowym. I z tego co widzê to fajnie siê ¿yje takim ludziom, ni ma na co narzekaæ. ![]() masowaæ to siê bêdzie facet nauczyæ musia³, ja bym posz³a w dekoratora wnêtrz, ogrodnika terenów zieleni albo technika architekta krajobrazu. A najchêtniej to 'Renowator zabytków architektury', tyle, ¿e to oferuje tylko jedna szko³a w okolicy i mi nie za bardzo po drodze. ![]() Oesu, ja widzê, ¿e panikê zasia³am z Fructisami.
|
|
#1756 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
A ju¿ powy¿ej tej kwoty to nie kupujê.Dzi¶ kupi³am czerwon± kieckê z baskink± na sylwka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupi³am 4 lakiery do paznokci, 3 rypacze i szminkê do tego ![]() Ale ³±cznie z kieck± wyda³am 60 z³, wiêc rozgrzeszam siê, w koñcu kasa przysz³a
|
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
Nie wiem, co na to B. i podobno vixa wieczorna u mnie w domu
|
|
|
#1758 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mo¿liwe jest, aby rodzaj cery siê zmieni³? Od zawsze mia³am mieszan±; t³usta strefa T, suche policzki i czêsto mêcz±cymi mnie rumieñcami. Od paru dni mam na ryjku tak± suszê, jak nigdy! ¯e nie wspomnê o wysypie... Z policzków schodzi mi skóra, nawet z nosa i czo³a
|
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by rejonówka nawet odpowiada³a gdyby nie to, ¿e siê bojê wyrokowaæ, bo jeszcze mnie kto¶ potem dorwie komu siê orzeczenie nie spodoba³o i co bêdzie a taki sêdzia TK to sobie orzeka o zgodno¶ci b±d¼ nie normy z konstytucj±... takie abstrakcyjne, bezpieczne dywagowanie... ![]() o, to w ogóle genialny pomys³, nie wiedzia³am, ¿e s± takie policealki! a renowator zabytków to ju¿ w ogóle ![]() bo Fructisy fajne s± i tyle! Cytat:
![]() no vixa u Ciebie zaczyna siê o 21, mo¿e jednak rozwa¿ vixê ze mn± gdzie indziej
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus centralne ogrzewanie do tego. I w ogóle na poprawienie humoru paczka ju¿ do Ciebie podró¿uje![]() Mo¿na, kiecka kosztowa³a 30 z³
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Ale ja teraz jestem u siebie w miescie rodzinnym (dolny slask) i do kauflandu mam 3 min piechota ![]() Jesli chcesz, to moge Ci kupic te odzywke. Oplaca jak w morde szatana strzelil :P |
|
|
|
#1762 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Nie muszê mówiæ jak jestem Ci wdziêczna! I przeprowadzam siê do Ciebie... U siebie mog³abym pomarzyæ o kiecce za 30 z³. |
|
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dziekuje wrobelku
Ojjj zasialas...bo jade po Oleo ![]() kascysko poka sukienke bo czerwonej ni mom zadnej ![]() Ja sobie kupilam za☠☠☠isty zloty lakier za 2 z groszem nawet nie chce odpryskiwac ![]() nafiyqa moze idziemy do tego samego Kaufa bo ja tez D¦
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-28 o 15:26 |
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadziejê, ¿e bêdziesz zadowolona![]() Cytat:
![]() Kupi³am dzi¶ 3 brokaciki po 4 z³ ![]() Andrychów City
|
|
#1766 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Poka¿ nied³ugo zdobycze na blogu ![]() Nigdy nie by³am... Ale czas siê wybraæ
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
£eeee, juz mialam nadzieje na jakas sieciowke.
Bylyscie moze w Mohito? Sa jakies fajne ciuszki na wyprzedazy? ![]() Ostatnio bylam z siebie megadumna - udalo mi sie upolowac za 30zl obcisla tuniko-sukienke w Housie - zwazywszy na moj stan XS to dosc dziwny rozmiar
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
Wbijamy wszystkie na Andrychów Cytat:
ja od miesi±ca mogê zdrapywaæ skórê spomiêdzy oczu i z nosa ale obada³am, ¿e olejek Alterry ca³kiem przyjemnie sobie z tym radzi ;> nie ³uszczê siê
|
|
#1769 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Nied³ugo chyba recenzujê olejek alterra. Zakocha³am siê normalnie. A ju¿ prawie wywali³am jak mi kiedy¶ nie podszed³
|
|
|
|
#1770 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 646
|
Dziewczyny, chcê dzisiaj zrobiæ "napar" z kozieradki
ale zastanawiam siê czy t± ca³± porcje wykorzystam, jak nie to mogê j± przechowaæ np. w lodówce? 1 ³y¿ka czy ³y¿eczka na 3/4 wody?
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

spokojnie, masz jeszcze czas na decyzjê. ja po prostu stojê na stanowisku, ¿e je¶li faktycznie nie interesuje Ciê prawo to nie warto siê tam pchaæ i dodatkowo 'zapychaæ' miejsc na studiach. ale to mój osobisty faszyzm w obronie mojego kierunku