Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 285 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-29, 18:38   #8521
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
z Tobą mogę nawet w rzeźni aby efekt był zamierzony

Loreal fiberceutic botoks w ampułkach i to samo maska zamykająca, jeszcze zakupiłam szampon i odzywkę loreala ale inna seria, tylko jeszcze nie użyłam o te;

http://www.wszystkodowlosow.pl/index...-szampon-500ml

http://www.wszystkodowlosow.pl/index...amliwych-150ml
mój ulubiony sklep internetowy
i też zawsze wybieram coś z loreala....a mój ulubiony to mythic oil

Cytat:
Horo grzeszniku Ty
poważnie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 18:40   #8522
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

własnie go odkryłam zastanawiam się tez nad tym mythic, następnym razem się skuszę

cycuchy masz super, większych bym już nie brała. serio, są w sam raz
Stary 2012-12-29, 18:42   #8523
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
wydaje wam się że chcecie takie małe. jak mi się wydawało

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Dziękuję Saba

anne001....właśnie obejrzałam album, masz biust idealny! po co ci większy? są piękne właśnie takie, nie przytłaczają cie, twojej budowy, wiec nie narzekać mi tu widziałaś co jest u mnie prawda?, no
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 18:44   #8524
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
własnie go odkryłam zastanawiam się tez nad tym mythic, następnym razem się skuszę

cycuchy masz super, większych bym już nie brała. serio, są w sam raz
ja od marca tego roku zamawiam tam produkty
a mythic szczerze polecam... zawsze brałam ten normalny, a ostatnio kupiłam do włosów farbowanych ... mega wydajne i wcale nie obciążające włosków, a nakładam go więcej niż zalecają na całą długość

Stary 2012-12-29, 18:49   #8525
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
aaa i powiem wam jeszce ze ja mimo nie wielkich implantow to ludzie cos tam widzieli ze mam wieksze
powiedzcie mi nie dlugo mam nadzieje zaczne cwiczyc hm i tu pojawia sie pytanie mam 2 staniki trophy ktore byly juz przymale 75 b moglabym go uzywac do sportu?nosze 75c
bo tak leza i lezaczy sobie biedy narobie??dr kazala mi scisliwa koszulke
no i wiadomo jakis stanik musze miec
\jak nie to zainwestuje a koszulke na bank musze kupic
A może kup triactiona? W nim cycki nawet o mm nie drgną Dobrze pamietasz, miałam miec początkowo 250cc, ale zmieniłam na 275. Lub tez mogłam 300 anatom, ale ja nie chciałam mieć anatomków.

Horo, Ty już nie zwiększaj, masz duże ślicznotki

Anika biuścik super super ja bym sie nie obraziła jakbym taki miała. No ale tak jak Kasia napisała, ja tez przed dzieckiem. Aj może to i dobrze wyszło. Generalnie następny dowód na to, że kobiecie ciężko dogodzić Grunt, że ładnie się goi.
Stary 2012-12-29, 18:49   #8526
anne001
Raczkowanie

Korolowa teraz jest...a niedługo co tam bedzie u Ciebie
Horo, namówiłaś mnie!! zamówię przy następnych zakupach, narazie wydałam prawie 170 zł, więc muszę poczekac
lecę dziewczynki, bo mąż na kolacje zaprosił. podejrzane to trochę... ale co mi tam. idę
Stary 2012-12-29, 18:51   #8527
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
jak masz puste piersi to nie obawiaj sie ze bedziesz miala za duze ja mam 325 a wyjsciowke mialam jedrnaTwoje piersi musza byc wypelnione
Popieram
Stary 2012-12-29, 18:53   #8528
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
dobrze doczytalam ze pracujesz fizycznie ?ja tezczasami musze cos dzwignac
wrocilam do pracy po 3 msc
teraz minal 5 i czasami czuje jeszcze dyskomfort w piersiach jak musze cos dzwignac itptakze jak masz mozliwosc wez dluzszy urlop
No dokładnie;/ najgorsze jest to ze boje sie ze nawet po 3 nie będę mogła wróci ale jestem dobrej myśli)) a ogólnie moj Tz wypytuje mnie o to jak jest po operacji czy normalnie mozesz robic wsZytsko w domu ???? Tzn czytaj obiadki , pranie , sprzątanie bo pewnie jemu nie bedzie sie uśmiechalo sprzątać

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 18:56   #8529
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
właśnie mi tak lekarz powiedział ze niestety muszę się kontrolowac z jedzeniem;[ i chyba tak do końca życia.
nawet już myśłałam żę mi włosy wypadają bo mam wkładkę mirene,ale poszłam do gina i się smiał ze mnie;[ale tak czytałam ze mogą wypadać po mirenie..a co do skóry z problemami[mały tradzik] to tylko kosmetyki z apteki używam niestety.dobre są maseczky z glinki zielonej,[proszek miesza się z woda przegotowana albo gazowaną] i krem z farmaceris 10/procent zluszczania na noc też są super..rzesy mi tez wypadali ale 2miesiacy regularnie smarowalam na noc olejkiem rycenowym,i możecie nie wierzyć ale są gęste i i dułgie,a jak umaluję mój facet mówi że są sztucznę;]
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 18:57   #8530
lauren25
Raczkowanie

anika75 to prawda że babie nie da się dogodzić

Ja powtórzę że myślałam że wyjda większe z takim implantem i nie będa ginęły w ubraniu cienkim. To prawda że jest wcześnie na osądzanie wielkości bo to dopiero 1 miesiąc ale napewno niechciałabym żeby jeszcze bardziej zmalały. Z tym wybiciem się to też może być różnie bo inaczej to wygląda u tych co już rodziły i mają więcej skóry itp a inaczej przy zbitej, małej wyjściówce prawda?

Przy dobieraniu implantów ta kwestię tez trzeba brać pod uwagę
Stary 2012-12-29, 18:58   #8531
suples
Raczkowanie

GG do suples

Jeżeli chodzi o odbudowę włosów polecam
http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...esistance.html

Ogólnie porodukty Kerastase nie wiem czy ktos z Was używała ja po dekolotyzacji zostałam prawie lysa i cement z tej serii pomógł mi bardzo teraz mam juz w miarę długie włoski no i zdrowe nie farobowalam pól roku i odżyły a te kosmetyki są mega wydajne

Stary 2012-12-29, 19:08   #8532
horo_2
Zadomowienie

Saba,
ja już ich wcale nie ruszam
nawet jeśli po karmieniu mi opadną, zbrzydną, to nie ruszam ... są jak moje od zawsze i ze mną zostaną

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o odbudowę włosów polecam
http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...esistance.html

Ogólnie porodukty Kerastase nie wiem czy ktos z Was używała ja po dekolotyzacji zostałam prawie lysa i cement z tej serii pomógł mi bardzo teraz mam juz w miarę długie włoski no i zdrowe nie farobowalam pól roku i odżyły a te kosmetyki są mega wydajne
miałam okazję przetestować po nieudanym rozjaśnianiu
i rzeczywiście włosy odżyły po całej serii z cementem: kąpiel wzmacniająca, mleczko i ampułki.

Stary 2012-12-29, 19:08   #8533
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
No dokładnie;/ najgorsze jest to ze boje sie ze nawet po 3 nie będę mogła wróci ale jestem dobrej myśli)) a ogólnie moj Tz wypytuje mnie o to jak jest po operacji czy normalnie mozesz robic wsZytsko w domu ???? Tzn czytaj obiadki , pranie , sprzątanie bo pewnie jemu nie bedzie sie uśmiechalo sprzątać
na poczatku na pewno nie dasz rady ale tez nawt nie powinnas ja po ok 6 tyg zaczelam powoli sprzatac itp
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 19:17   #8534
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
[B]
[/COLOR]
miałam okazję przetestować po nieudanym rozjaśnianiu
i rzeczywiście włosy odżyły po całej serii z cementem: kąpiel wzmacniająca, mleczko i ampułki.

No dokładnie ja stosuje kąpiel ta zielona cement i maskę z tej serii juz ponad rok czasu i jestem naprawdę zadowolona teraz poluje na olej z tej serii do końcowek )

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
na poczatku na pewno nie dasz rady ale tez nawt nie powinnas ja po ok 6 tyg zaczelam powoli sprzatac itp
Po 6 tyg Omg a co przez ten czas ogolńie robiłas ?? Ja zwariuje bez pracy, siedząc tylko bezczynnie w domu ehh gdzie ja stałam w kolejce jak cycki tam na górze rozdawali ???

Stary 2012-12-29, 19:21   #8535
horo_2
Zadomowienie

a teraz zamowiłam sobie oleje do włosów, czekam na paczkę i zaczynam olejowanie Wprawdzie nie do końca jeszcze wiem na czym to polega, ale doczytam
podobno włoski będą śliczne

Stary 2012-12-29, 19:23   #8536
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
No dokładnie ja stosuje kąpiel ta zielona cement i maskę z tej serii juz ponad rok czasu i jestem naprawdę zadowolona teraz poluje na olej z tej serii do końcowek )

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Po 6 tyg Omg a co przez ten czas ogolńie robiłas ?? Ja zwariuje bez pracy, siedząc tylko bezczynnie w domu ehh gdzie ja stałam w kolejce jak cycki tam na górze rozdawali ???
bylam na urlopie w pl))ogolnie siedzialam w domu 3 msc
Stary 2012-12-29, 19:25   #8537
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
wydaje wam się że chcecie takie małe. jak mi się wydawało

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Dziękuję Saba
anne001masz pięknie piersi właśnie o takich zawsze marzyłam,po prostu chce się gapić;]
Stary 2012-12-29, 19:26   #8538
MyaDiva
Zakorzenienie

ale ktoś dziś stronek na trzaskał

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

Mya a jak można samemu stwierdzić czy ten mięsień się dzieli? Bo ja odnoszę wrażenie, że tak się dzieje u mnie ale nie wiem jak to sprawdzić na 100%

[/COLOR] ja też ćwiczę, też zaczęłam po 3 miesiącach ale niestety ja mam z tym problem buuuu... kurde... nooo...u mnie to nie zależy od stanika bo jak napnę mięśnie klatki to bez względu na stanik czuję w środku wyraźnie ciągnięcie a przy napinaniu mięśni robi mi sie taki dół w piersi, jakby mięsień był podczepiony do skóry i wciąga ją do środka Ćwicze wszystko poza klatką a na klate robie ćwiczenia rozciągające no i zobaczymy....
Oj chyba troszkę namieszałam. Już piszę.
Z całą pewnością po operacji mięśnie będą się zachowywały inaczej- no bo wiadomo że zostały w jakiś sposób naruszone. Pierwszy miesiąc często w ogóle "nie działają" - no bo musza się wygoić i zrosnąć. Z czasem można je powolutku próbować rozruszać. Na początku jest to rozluźnianie, rozciąganie- a więc basen lub "ćwiczenia" takie jak robią amazonki (http://www.pfm.pl/u235/navi/199420). I tak delikatnie je traktujemy do 3 msc.
Nogi, pośladki, brzuszek (tu czasem trzeba uważać) już można wtedy ćwiczyć spokojnie- jeśli się tylko da nawet dużo wcześniej.
Warto w tym momencie (3msc) pokazać się lekarzowi i spytać czy już można ćwiczyć klatkę czy ręce inaczej- z obciążeniem, z zamiarem budowania mięśni. Jeśli piersi się dzielą w jakiś sposób może po prostu potrzeba mięśnie jeszcze rozluźniać (basen, ćwiczenia rozciągające) - budowanie mięśni w takim momencie niczego dobrego nie przyniesie bo efekt dzielenia się pogłębi a mięsień będzie się wyraźniej odznaczał od reszty piersi.
Jak samemu to stwierdzić?
Jeśli po baseniku czy ćwiczeniach rozciągających po 3 msc nic dziwnego z piersiami się nie dzieje podczas napinania mięśni i jeśli lekarz pozwoli można zacząć wracać do ćwiczeń. Już po kilku dniach będzie widać czy można ćwiczyć klatkę czy nie- nie da się nie zauważyć jeśli coś będzie nie tak bo problem będzie narastał w widoczny i szybki sposób.
Ale jeśli chodzi się na basen, rozciąga się mięśnie a pierś wyraźnie się dzieli albo piersi mocno rozjeżdżają na boki/ do góry najlepiej spytać lekarza się dzieje no bo może być tak że lekarz od razu powie-" niech pani nie podnosi ciężarów na siłowni i wybierze inna formę ruchu". Sprawa będzie jasna.
No ale nie musi tak być- czasem wystarczy odpowiednie rozciągnięcie przez dłuższy okres np. 6 msc nie 3.

Ja zaczęłam najpierw od rozciągania (mówię o pierwszej operacji)- po jakichś 2 msc. Na przemian bez i z hantelką pół kilko żeby dłoń była zaciśnięta - i były to ćwiczenia takie jak w linku powyżej czyli tylko rozciągające. Niestety nie dało rady porozciągać tego bałaganu a wszelkie próby napięcia mięśni dawały odwrotny i coraz bardziej wyraźny efekt . Chyba po 4 czy 5 msc zaprzestałam nawet rozciągania bo nawet zaciśnięcie dłoni dzieliło mi piersi. Nie wiem czy jakaś specjalna rehabilitacja by była w stanie zaradzić
temu -a przypomnę, że lekarze nie zalecili mi niczego no bo oni nie widzieli żadnego problemu.

Poniżej zdjęcia moich piersi po 11 msc od pierwszej operacji. Prawa pierś jest z lekko napiętymi mięśniami- pierś dzieli się wyraźnie na kilka części.

W tej chwili podczas napięcia mięśni pierś nie dzieli się a podnosi się cała. Jak tkanka się naciągnie widać łączenia i nierówności jakie zostały mi po poprawce- ale nie są one przyczepione, nie ciągną się , nie dzielą piersi. Zrobię Wam focie przy najbliższej okazji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg napięte.jpg (27,2 KB, 32 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-12-29 o 19:34
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 19:51   #8539
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
bylam na urlopie w pl))ogolnie siedzialam w domu 3 msc
Ha kto mi da urlop na 3 miesiące bed musiała kombinować ale pomyśle. Tym po konsultacji

Stary 2012-12-29, 20:00   #8540
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ha kto mi da urlop na 3 miesiące bed musiała kombinować ale pomyśle. Tym po konsultacji
ja tyle siedzialam bo tak wyszlo,mialam przymusowyale fajne bo cycki sie troche wygoily wrecz bylo mi to na rekeno i ufff odpoczelam

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

dziewczyny doradzcie mam suche wlosy stosuje codziennie odzywki do splukiwania,kertynowy spray i w ogole ,farbuje tak raz na 3 msc pasemkami ale nie rozjasniacz a mimo to wlosy suche ,szorstkie ,pusza sie
celinka Ty chyba jestes fryzjerka cooo doradz costo prawda ze jedwab w plynie przesusza?uzywam tylko na koncowki jak mi sie skonczy przejde na olej arganowy czytalam ze jest ok hm nie wiem co z tymi wlosami robiccc
Stary 2012-12-29, 20:22   #8541
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
No to ja mam to samo Niby zależało mi, żeby nikt nie zauważył różnicy (i wierzcie mi, nikt nie widzi), ale chciałabym, żeby dekolt był ładniejszy... Mija 1,5 m-ca i mam niedosyt. A niby mam to czego oczekiwałam. Najgorsze jest to, że ja chyba zaczynam mieć kompleksy Mój tż już ma na mnie nerwa i się nie odzywam
Wiara wiarą, zaufanie zaufaniem- ale 300cc to jest takie minimum
i to dla osób szczupłych i przed dzidzią. Ja nie wiem jak to jest my to wiemy a lekarze tyle w tym siedzą i nadal nie wiedzą I jeszcze straszą - nie słuchaj dziewczyn na forum
Ty nie masz dużo mniej- więc nie można powiedzieć, że masz mało. Dobrze, że 250 nie wzięłaś. Teraz masz średnie , fajne piersi- założysz gąbkę push a będą spore, w sportowym staniczku będą jak kiedyś w tonie gąbek. A co najważniejsze bez ubranka jest super!!! Poznasz je, nauczysz podkreślać lub maskować , zobaczysz że na wiosnę będziecie już zadowoloną jednością

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
No wiadomo że w stary stanik się nie wcisne ale jak jestem ubrana w 1 bluzkę to wyglądaja jak kiedyś z gąbkami, poważnie
Ja nie mam niedosytu ale patrząc na implanty przed op myślałam że będą większe
A co to dziś za wysyp
Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ilona, mi lekarz mówił, żebym nie słuchała jak mi na forum ktoś napisze, żebym brała większe. I nie posłuchałam... A pamiętam jak mi dziewczyny pisały, żebym walczyła o większe, bo będę żałowała... Gdybym miała możliwość cofnąć czas, brałabym większe.
o kurcze, to ten Pan dr też już nas nie lubi No nie mogę
Saba- ja jednak myślę że to wszystko przez tą jedną sukienkę która piersi maskuje wywal ją i po kłopocie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Myu pewnego dnia się wkurzyłam i mu to powiedziałam to tylko pogorszyło sytuację. Stwierdził, że ja to mam na własne życzenie i teraz mogę mieć pretensje do samej siebie a on nie miał wpływu na ten wypadek i wcale go sobie nie życzył. Ehh uraziłam go masakrycznie takim porównaniem. Z jednej strony ma rację, ale jak mu o tym mówiłam nie to miałam na myśli i uznałam, że to bez sensu, bo i tak nie zrozumie.
Ale jak mu cycuchy pokazuje to mięknie. I to najlepszy sposób.A powiedz takiemu, że czasem ma mózg między nogami to się obrazi
no i sam go wytłumaczyłaś Dobrze chociaż że masz sposoby by poskromić jego humory
Cytat:
hej jeszcze nie dokonca doczytalam ale sie wypowiemsaba dobrze pamietam mialas miec 25o ??
ja wam powiem tak ja tez po op nie mam balonow aleeee mam piersi w koncu wyczekane,upragnione po prostu mam juz nikt mi nie powie ze mam dziwne te piersi,ze nie mam cyckow ,ze jestem plaska i rownie inne przyjazne epitety....
kupujac kiedys stanik to byla katorga no bo co zrobic skoro wszystkie odstaja??odechciewac sie kupowalo a cud bylo taki dostac...
teraz nie moge sie doczekac az wydam wyplate na staniki
ja przegladajac troche forum wiele sie nauczylam wiedzialam ze rozmiar 325 czyli moj mega nie bedzie ale...chcialam dr Szaufalam bez niej wzielabym 375 wieksze nie bo kiedys dzidziamimo to nie zalujemam piersi po prostua dziewczynom przed op radzilabym zrobic fotke w bluzce bez stanika i po op rowniez bez)wtedy widac roznice no ja bylam plaska i tyle ja robilam foty w pushapie a stanik jak stanik nawet jak cos tam masz to tylko dopoki go nie zdejmieszja szalu nawet w staniku nie mialam
jak mierzylam staniki ale z fiszbinami bez gabek to mam super piersinago tez sai o to chodzilo a jak bede miec ochote na mega balony to sobie kupie stanik z gabka jaki juz kupilam i tyle
takze nie zalamywac mi sie dziewczeta macie piersi-o to chodzilo
dokładnie

Cytat:
aaa i powiem wam jeszce ze ja mimo nie wielkich implantow to ludzie cos tam widzieli ze mam wieksze
powiedzcie mi nie dlugo mam nadzieje zaczne cwiczyc hm i tu pojawia sie pytanie mam 2 staniki trophy ktore byly juz przymale 75 b moglabym go uzywac do sportu?nosze 75c
bo tak leza i lezaczy sobie biedy narobie??dr kazala mi scisliwa koszulke
no i wiadomo jakis stanik musze miec
\jak nie to zainwestuje a koszulke na bank musze kupic
Ten staniczek powinien być dobry - załóż na niego jeszcze topik i będzie oki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-12-29 o 21:46
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 20:34   #8542
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
ja tyle siedzialam bo tak wyszlo,mialam przymusowyale fajne bo cycki sie troche wygoily wrecz bylo mi to na rekeno i ufff odpoczelam

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

dziewczyny doradzcie mam suche wlosy stosuje codziennie odzywki do splukiwania,kertynowy spray i w ogole ,farbuje tak raz na 3 msc pasemkami ale nie rozjasniacz a mimo to wlosy suche ,szorstkie ,pusza sie
celinka Ty chyba jestes fryzjerka cooo doradz costo prawda ze jedwab w plynie przesusza?uzywam tylko na koncowki jak mi sie skonczy przejde na olej arganowy czytalam ze jest ok hm nie wiem co z tymi wlosami robiccc
na suchie włosy za☠☠☠isty są sprawdzony olejek HASNA.moja koleżanka zrobiła trwałą i jej sie włosy kruszyli i po dwóch miesiącach miodzio;]na alegro kupisz.przed myciem na 30min nalożyć i umyć włosy dwa razy po nim bo tlustę są.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:

dziękuję WAM za słowa otuchy,ale wiem że moje piersi patrzą w dól..kto zgadnie ile wazyłam 6lat temu?;]dla tego tak ucierpial mój biust,no i dzieci wyciągneli mi.
Stary 2012-12-29, 20:57   #8543
iloona79
Zadomowienie

Ale Wy o tych włosach się rozpisałyście-normalnie ąz mam wyrzuty sumienia,ze ja moje tylko myję co drugi dzień
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 21:07   #8544
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ale Wy o tych włosach się rozpisałyście-normalnie ąz mam wyrzuty sumienia,ze ja moje tylko myję co drugi dzień
dziewczyny jak myślicie jeżeli zrobię bez plastyki piersi i tak jak mówil lekarz410anatom czy moje piersi nie będą komiczne i nie będą patrzeć w dól?bo przecierz ja niemam sterczących tak jak dużo z WAS ma przed ładne piersi,jak myślicie?
Stary 2012-12-29, 21:16   #8545
kasikkk87
Zadomowienie

nkoldio dzieki wyprobuje
Stary 2012-12-29, 21:29   #8546
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
nkoldio dzieki wyprobuje
bo wiem w jakim stanie koleżanka miała te włoski .co trzeci dzień robiła .a teraz mówią żę ona żelatynę robiła a to zasługa Hasna olej.ku ..ale żelatyna są też dobra
Stary 2012-12-29, 21:43   #8547
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
wiesz, że one się jeszcze zmienią? Zobaczysz jak zrobią się takie miękkie to może się okazać, że będą o rozmiar większe. Nie wiem na czym to polega ale u mnie tak się stało
WSZYSTKIM MARUDOM SABA,LAUREN I ANNE...MIAŁAM IDENTYCZNIE!!!!najpierw w piersiach ponad 90 po operacji,mimo że wizulanie mikruski były jakieś,później opuclizna zeszła i cm w obwodzie też i miałam taki moment po miesiącu czy 2 że czułam niedosyt....ale szybko mi minęło jak zaczęły się rozluźniać ,TAJ JAK PISZE BALSENO i one wizualnie o wiele wieksze się wydają...i nie wyobrażam sobie mieć większychdla chętnych..zobaczcie sobie moje piersi zaraz po operacji i teraz np....jakby ze 2 razy większe!!!i nie tylko ja tak miałam,także cierpliwości....aczkolwie k wierzę też że można mieć niedosyt...bo nigdy nie wiadomo przed operacją jak będzie się wyglądało po....
Stary 2012-12-29, 21:49   #8548
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
WSZYSTKIM MARUDOM SABA,LAUREN I ANNE...MIAŁAM IDENTYCZNIE!!!!najpierw w piersiach ponad 90 po operacji,mimo że wizulanie mikruski były jakieś,później opuclizna zeszła i cm w obwodzie też i miałam taki moment po miesiącu czy 2 że czułam niedosyt....ale szybko mi minęło jak zaczęły się rozluźniać ,TAJ JAK PISZE BALSENO i one wizualnie o wiele wieksze się wydają...i nie wyobrażam sobie mieć większychdla chętnych..zobaczcie sobie moje piersi zaraz po operacji i teraz np....jakby ze 2 razy większe!!!i nie tylko ja tak miałam,także cierpliwości....aczkolwie k wierzę też że można mieć niedosyt...bo nigdy nie wiadomo przed operacją jak będzie się wyglądało po....

Też mi się tak wydaje,że one z czasem się "wybijają".
A poza tym,jak pisała Lauren-trzeba patrzeć na całość,
czyli w sumie robić zdjęcia całej sylwetki,bo jak jest fotka samego cycka to z bliska zawsze on wyjdzie na ogromniasty!!!

nkolodii,
Pan doktor na penwo nie bedzie chciał Cię skrzywdzić
Nie wiem jak wygląda Twoja wyjściówka,ale jesli masz takie "pustaki" jak ja to musi być większy implat-jak tu któraś napisała,zeby własnie pierś została dobrze wypełniona!!
Zobaczysz co powie Ci drugi dr i wtedy bedziesz miala porównanie,a jak będzie totalnie skrajne-co bylo w moim przypadku,to trzeba iśc na trzecią konsultację-wtedy będzie wynik 2:1
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 22:00   #8549
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje,że one z czasem się "wybijają".
A poza tym,jak pisała Lauren-trzeba patrzeć na całość,
czyli w sumie robić zdjęcia całej sylwetki,bo jak jest fotka samego cycka to z bliska zawsze on wyjdzie na ogromniasty!!!

nkolodii,
Pan doktor na penwo nie bedzie chciał Cię skrzywdzić
Nie wiem jak wygląda Twoja wyjściówka,ale jesli masz takie "pustaki" jak ja to musi być większy implat-jak tu któraś napisała,zeby własnie pierś została dobrze wypełniona!!
Zobaczysz co powie Ci drugi dr i wtedy bedziesz miala porównanie,a jak będzie totalnie skrajne-co bylo w moim przypadku,to trzeba iśc na trzecią konsultację-wtedy będzie wynik 2:1
tak tak ILOONKO wybiją się

a ja wam powiem jak mi się popieprzyło przez ten mój stres...dostałam okres w 18dniu cyklu...a zawsze mam w 24 do 28 dni....wręcz się przestraszyłam i czuję się fatalnie....ale trudno....uspokoiłam się już i niewiarygodne jak stres wpływa destrukcyjnie na nasz organizmnie wolno się stresować kochane!!!!
Stary 2012-12-29, 22:01   #8550
Krystel13
Raczkowanie

Witam Was Wszystkie !

Przeczytałam "prawie" cały wątek (choć wiem że "prawie" robi wielką różnicę ). Super info mozna tu znaleźć!

W styczniu mam konsultacje u dr R.N. we Wrocławiu. Czy któraś z Was operowała się u tego lekarza. Z Wrocka znalazłam tylko pacjentki dr M.W...... czyżby żadna nie trafiła do R.N....???
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości