|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Sabuś ja mam znacznie większy implant i uważam, że na golaska duże piersiątka, ale w większości ciuchów też gdzieś giną. Mi od operacji ubyła 4cm w obwodzie
Dzień po operacji miałam 93cm, wczoraj mierzyłam z ciekawości i wyszło 89cm Też mi się nie podoba to, że maleją, ale mimo wszystko są znacznie większe jak przed operacją. Nie ma co porównywać tego, co było wcześniej w push upach a co jest teraz. Zauważ ile gąbki w staniku musiałaś nosić, że w miare zadowalający efekt był. Teraz nawet jak jest podobnie jak w push upie to masz ma sobie biustonosz sportowy a one dobrze trzymając biust zmniejszają go. Wiem o tym i mierząc zwykły staniczek soft w porównaniu do sportowców są widocznie większe.Lauren gratuluję miesięcznicy ![]() A ja od 3 dni zdycham Ten ząb znowu zaczął boleć strasznie i mi ponownie pyszczek tak spuchł, ale tym razem już nawet nie byłam w stanie mówić. Wcześniej było tylko opuchnięte a teraz taki ból, że wytrzymać nie mogłam. Od tygodnia próbowałam się zarejestrować do dentysty lub zwykłego lekarza, żeby mi chociaż antybiotyk wypisali i dopiero dzisiaj dentysta mnie przyjął mimo tego, że terminu nie miał, ale wiedział, że koniecznie muszę mieć antybiotyk. Szkoda, że do tego jednego wcześniej nie zadzwoniłam. Tak więc mam antybiotyk brać 5 dni, przeciwbólowe i jak mi opuchlizna zejdzie i stan zapalny zniknie to mam przyjechać do niego i zajmie się moimi ząbkami![]() Myu pewnego dnia się wkurzyłam i mu to powiedziałam to tylko pogorszyło sytuację. Stwierdził, że ja to mam na własne życzenie i teraz mogę mieć pretensje do samej siebie a on nie miał wpływu na ten wypadek i wcale go sobie nie życzył. Ehh uraziłam go masakrycznie takim porównaniem. Z jednej strony ma rację, ale jak mu o tym mówiłam nie to miałam na myśli i uznałam, że to bez sensu, bo i tak nie zrozumie. Ale jak mu cycuchy pokazuje to mięknie ![]() I to najlepszy sposób A powiedz takiemu, że czasem ma mózg między nogami to się obrazi
|
#8492 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Musisz koniecznie zrobić porządek z tym zębem Kicia:/
|
|
#8493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra, nie zanudzam Wam już, idę sobie poprawić humor
|
|
#8496 |
|
Raczkowanie
|
Saba, Ja mam to samo... jestem zła na siebie, mam niedosyt, niemalże w kompleks popadam kolejny ;/ myślę ciągle ze fajnie by było jak bym po nastepnej ciaży musiała wymienic, miałabym pretekst do większych wkładek.
|
#8497 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
A co ja tu widzę, hę? Narzekania na temat wielkości cycuchów? . Babie nigdy nie dogodzisz Cytat:
. Ja mam skrzywioną przegrodę, stąd te zapalenia zatok, laryngolożka kiedyś powiedziała, że trzeba by to operować, no ale ja i operacja??? O nie nie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Saba, ja też od samego początku chciałam małe piersi, dziewczyny pamiętają jak się bałam rozmiaru i trułam im tu na forum Zresztą bardzo dużo zależy od ubrania - ja teraz noszę szerokie bluzki, żeby cycki ukryć i powiem Ci, że i moje 390-ki potrafią się zgubić pod ubraniem. Tak więc noś opięte bluzeczki i się ciesz, bo pod bluzeczką nie masz już gąbek, tylko SWOJE piersi ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() Urok ktoś na Was rzucił, czy cooooo??? Anne, Twoje piersiaki są ŚLICZNE, nie waż mi się narzekać, bo przyjadę i lanie spuszczę
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-12-29 o 17:56 |
||||||
|
|
|
#8498 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8500 |
|
Raczkowanie
|
Anika, Ty mnie tu nie denerwuj tylko oddawaj moje implanty!!!
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- one na zdjęciach wydają się większe niż są... niech się MATTI wypowie,ona na żywo widziała mi zaczely włosy baaardzo wypadac po 4 miesiącach od operacji... ale dziwne troche bo nigdy po innych narkozach tak nie miałam... własnie siedzę z jakimś "cudownym" specyfikiem loreala na głowie, ciekawe... ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a brzuch tez miałam napuchnięty, taki grubasek i to ponad miesiąc...
|
#8501 |
|
Raczkowanie
|
proszę o odpowiedz,która z WAS ma powyżej 400ml,nagor anatomy?bardzo proszę żebym zobaczyc i sobie woobrazic mniej więcej.i tak nie wiem jak to będę u mnie bo nie mam już sterczących a opadnięte [ cycki.]
|
|
|
|
#8502 |
|
Raczkowanie
|
co do ciąży- jestem po porodzie, ale planuje jeszcze, ale wiadomo kiedy to sie stanie...?? moze zaraz a moze za 5 lat,a moze los mi już nie da więcej.. nie wiadomo,więc dla mnie juz i tak czekałam wystarczająco długo aby to przeciągać jeszcze, jestem świadoma ew. poprawki później.
|
#8503 |
|
Zadomowienie
|
Anne, z miłą chęcią, ale Ty mi za to swoje oddasz
![]() A na włoski spróbuj ten Revalid, mi naprawdę pomógł
|
#8504 |
|
Raczkowanie
|
nkolodii, niewiele zobaczysz... zobacz jaka róznica jest między moimi a Kludeczki... a wkładki dokładnie te same. wielkość,kształt i wygląd to bardzo indywidualna sprawa...
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Aniko, chętnie rezerwuj kilnikę to tabletki jakieś czy odżywka?? chętnie spróbuję, nadal gubię włosy choć mniej,ale jednak... ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- chyba olivka ma troche ponad 400, nie pamietam tylko czy napewno anatomy...
|
#8505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak z te 50-100 cc to bym przyjęła szkoda, że nie da sie "dopompować" Anika, wyślę zaproszenie, bo ciekawa jestem na co tak narzekasz anne życzę Ci, żeby udało Ci się mieć dzidziusia wtedy, kiedy sobie zapragniesz
|
|
#8506 |
|
Raczkowanie
|
mój tz[jak to wy nazywacie] był przeciwny sztucznych piersi.ale3lata jemu trułam i mówiłam ze chcę i wkońcu powiedział jeżeli po3latach mi nie mineło to zrób sobie,tylko nie rób arbuzy bo nie łubie.poszłam na konsultacje sama bo on nie chciał [babskie sprawy]wyszłam i mówię,żebym to coś wyp410ml,a on ja pierdziele przecierz to masakra,w domu oglądaliśmy kobiety z takimi implantami a on coraz więcej nastawiony był na minus.na drugą konsultacje idę ze mną 2stycznia godzina17;40,chce zobaczyć jak to wygląda..no i trochy jemu przeszło bo wysyłałam róznę linki na jego mejla wypowiedzi lekarzy,opinij kobiet i trochy już jemu mija;]
|
|
|
|
#8507 |
|
Rozeznanie
|
jej, ja też planuje raczej małe, sportowe cycuszki
a jak was teraz czytam, to nie wiem czy przesadzacie czy rzeczywiście lepiej brać większe ![]() - ad cery, pojawiła się tu wzmianka o tym problemie, ja też walczę i już hormony badałam (wszystko ok) kosmetyczka była regularnie i co, i nic! w końcu poszłam na badanie na nietolerancje pokarmową..i okazało się, ze jem dokładnie to czego jeść nie powinnam przez 3 miesiące muszę trzymać diete - zero odstępst - aby tą nietolerancje zwalczyć, choć być może już zawsze będę musiała unikać pewnych produktów, lu je mocno ograniczać. zaczynam 2 stycznia, napisze Wam czy mi się cera poprawiła
|
|
|
|
#8508 |
|
Raczkowanie
|
wydaje wam się że chcecie takie małe. jak mi się wydawało
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Dziękuję Saba
|
#8509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)))))
|
|
#8510 | |
|
Zadomowienie
|
hej jeszcze nie dokonca doczytalam ale sie wypowiem
saba dobrze pamietam mialas miec 25o ??![]() ja wam powiem tak ja tez po op nie mam balonow aleeee mam piersi w koncu wyczekane,upragnione po prostu mam juz nikt mi nie powie ze mam dziwne te piersi,ze nie mam cyckow ,ze jestem plaska i rownie inne przyjazne epitety.... kupujac kiedys stanik to byla katorga no bo co zrobic skoro wszystkie odstaja??odechciewac sie kupowalo a cud bylo taki dostac... teraz nie moge sie doczekac az wydam wyplate na staniki ja przegladajac troche forum wiele sie nauczylam wiedzialam ze rozmiar 325 czyli moj mega nie bedzie ale...chcialam dr S zaufalam bez niej wzielabym 375 wieksze nie bo kiedys dzidzia mimo to nie zaluje mam piersi po prostu a dziewczynom przed op radzilabym zrobic fotke w bluzce bez stanika i po op rowniez bez )wtedy widac roznice no ja bylam plaska i tyle ja robilam foty w pushapie a stanik jak stanik nawet jak cos tam masz to tylko dopoki go nie zdejmiesz ja szalu nawet w staniku nie mialam![]() jak mierzylam staniki ale z fiszbinami bez gabek to mam super piersi nago tez sa i o to chodzilo a jak bede miec ochote na mega balony to sobie kupie stanik z gabka jaki juz kupilam i tyle![]() takze nie zalamywac mi sie dziewczeta macie piersi-o to chodzilo ide czytac dalej.hm a stracila ktoras z was czucie w piersiach ktore potem wrocilo??? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
)a ja mialam spuchniety jeden bok nie brzuch ale szybko zszedl
|
|
|
|
|
#8511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na włoski to szampon, odżywka, kapsułki do łykania i ampułki do wcierania - jednym słowem zmasowany atak ![]() Cytat:
. Ja się bałam rozmiaru przede wszystkim dlatego, że nie chciałam, by ktoś zauważył, że mam cycki zrobione, a z moimi to chyba latem tego jednak nie ukryję - tego właśnie boję się najbardziej
|
|
#8512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoje piersi musza byc wypelnione
|
|
|
|
|
#8513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana i Ty juz marudzisz ze za małe ? co my przed operacja mamy powiedzieć ))
|
|
#8514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasami musze cos dzwignacwrocilam do pracy po 3 msc teraz minal 5 i czasami czuje jeszcze dyskomfort w piersiach jak musze cos dzwignac itp takze jak masz mozliwosc wez dluzszy urlop
|
|
|
|
|
#8516 |
|
Zadomowienie
|
Hej
widzę, że temat niedosytu wielkości ... to dlatego, ze każda z nas przywyknie do rozmiaru nawet ja mam czasem wrażenie, ze biuścik jest niewielki i mogłabym mieć większe implanty ![]() Suples, dzidzia ostatnia na pewno
|
|
#8517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) Lauren Ty masz super kształt i wielkiosc wydaje mi sie ze nie ma co z rozmiarwm przesadzać bo czasem mozna przedobrzyc ))
|
|
#8518 |
|
Raczkowanie
|
z Tobą mogę nawet w rzeźni
aby efekt był zamierzony ![]() Loreal fiberceutic botoks w ampułkach i to samo maska zamykająca, jeszcze zakupiłam szampon i odzywkę loreala ale inna seria, tylko jeszcze nie użyłam o te; http://www.wszystkodowlosow.pl/index...-szampon-500ml http://www.wszystkodowlosow.pl/index...amliwych-150ml
|
#8519 |
|
Zadomowienie
|
aaa i powiem wam jeszce ze ja mimo nie wielkich implantow to ludzie cos tam widzieli ze mam wieksze
![]() powiedzcie mi nie dlugo mam nadzieje zaczne cwiczyc hm i tu pojawia sie pytanie mam 2 staniki trophy ktore byly juz przymale 75 b moglabym go uzywac do sportu?nosze 75c bo tak leza i leza czy sobie biedy narobie??dr kazala mi scisliwa koszulke no i wiadomo jakis stanik musze miec \jak nie to zainwestuje a koszulke na bank musze kupic
|
|
|
|
#8520 |
|
Raczkowanie
|
Horo grzeszniku Ty
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Dzień po operacji miałam 93cm, wczoraj mierzyłam z ciekawości i wyszło 89cm

. Ja mam skrzywioną przegrodę, stąd te zapalenia zatok, laryngolożka kiedyś powiedziała, że trzeba by to operować, no ale ja i operacja??? O nie nie 

Ale tak z te 50-100 cc to bym przyjęła