|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
dzięki dziewczyny
![]() w sumie dla bluza moneky jest stamtąd
|
|
|
|
#3992 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() A kurtka fajna
Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-01-03 o 10:37 |
||
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Pdhwao fajna kurtalka ja juz sobie dawno nic nie kupilam nic mi sie na mnie nie podoba nawet nie wchodze do sklepow bo wychodze rozczarowana.
|
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Phdwao fajne ciuszki, kurtałka też
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Marian wymiata
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynY!!
mamka ja tez rzadko chodze do sklepow na zakupy bo nie mam kiedy i mam daleko, kurtke zamowilam sobie przez neta leciala z madrytu modlilam sie by pasowala i sie udalo |
|
|
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
mała rozgadała sie na dobre...nie moge sie nasluchac....
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy brac antybiotyk czy czekac :/ |
|
|
|
|
#3999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A później jeszcze na początku marca A na co chcesz czekać z tym antybiotykiem? A polepsza Ci się czy ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Dziękujemy (właśnie rzucał miską bo mu się jedzenie skończyło)
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agunia kciuki za Lusię Sol dla Fabianka i Pumas dla Blanki![]() za godzinę jadę na chwilę do pracy pogadać gdzie wracam..aż się boję co usłyszę
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia szaleje na macie
Wczoraj wieczorem zrobiła wędrówkę ludów-co ją położyłam na brzuszku czy plecach to ona myk i już się obróciła i to tak, że najczęściej lądowała na podłodze |
|
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pumcia super, że wczorajszy dzień przeszedł Ci gładko. Teraz to już będzie z górki
![]() Malwina_a a to miałyście przeboje. Oby mała nie miała więcej uczuleń ![]() red_scorpio witaj w nowym roku Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
dziś dzieć chory i ja chora noc jak zawsze z dupy, zapisywałam dziś nocne pobudki i 3 razy młody budził się co do minuty po 2 h (+2 razy po godzinie) i jadł tylko 10 min więc od dziś wracam do karmienia na siedząco, pozycja leżąca uzależniła tylko moje dziecko od częstego ssania piersi w nocy, na ograniczenie nocnego wstawania narazie nie mam pomysłuCytat:
ja ostatnio nawet karmie na stojąco bo inaczej nie ma czasu porządnie zjeść co odbija sie na nocnym jedzeniu,opis piękny, w pełni się z tym zgadzam Cytat:
nierefundowane jest 5w1 albo 6w1, 3w1 to jest ta refundowana błonica tężec krztusiec w jednym zastrzyku + hib i polio w 2 kolejnych zaszczykach wvictoria dla dzielnego synusia, ta 13 latka też by mnie wkurzała ale co się dziwić jak często nawet dorośli się tak zachowują Magnolia współczuje blu u nas Mały spi spokojnie, zmienia tylko pozycje główki, ma tak od urodzenia Maliwina szok!! nie wiedziałam, że zwykła marchewka może wywołać aż tak gwałtowną rekację Fabi i B. to już pól roku a dopiero pumacia pędziła na porodówkę a Sol skakała na piłce pisząc nam smsy ![]() Lusia ![]() Cytat:
a co gorsze nie ma mowy o smoczku, Młody bez cyca nie zaśnie, walczy do skutku Cytat:
|
||||
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj się dowiedziałam że czeka mnie niezła przerwa od męża.
Od 14 lutego przez miesiąc , a potem jak wróci to na 2mc Bez przesady
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
A co do wędrówki ludów - dzisiaj Lu "poszła" za mną do kuchni, co prawda kuchnia łączona z salonem, ale tam jeszcze jej się nie zdarzyło zawędrować
w niedzielę chyba się wybierzemy do ikei, to przy okazji kupimy blokady do szuflad, bo coś mi się kojarzy, że też mają
|
#4010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to ja bym wziela. ale ja nie lekarz...
Cytat:
zeby poszlo po Twojej mysliCytat:
![]() dziekowac |
||
|
|
|
#4011 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() U nas dziś znacznie lepsza nocka - zakropiliśmy wieczorem małej nosek i spała bez przerwy do 9. Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio teściowa już to zdjęła - żebyście widziały, jak Zosia wpatrywała się w tę pustą ścianę! Na szczęście trzymadełko nie zostało wyrzucone, tylko schowane, więc jak tylko teściówka zawiesiła je z powrotem - pełnia szczęścia Zaraz powędrowało do łapek ![]() Cytat:
Przykład - moi rodzice. Koty pojawiły się tam rok po roku, ja już byłam dorosła, oni na rentach, więc mieli dla nich dużo czasu i serca. Koty ich co prawda akceptują, ale nie są jakieś szczególnie miziaste, a przed obcymi uciekają gdzie pieprz rośnie (i na ogół czekają, aż goście pójdą). Odwrotny przykład - moja przyjaciółka. Kupiła kota, jak jej córeczka miała 3 latka, ona cały dom na głowie, jakieś dodatkowe kursy doszkalające, mąż całe dnie w robocie. Siłą rzeczy kot większość dnia spędzał sam, a i popołudniami nikt szczególnie się nad nim nie rozczulał. I wyrósł na przesłodkiego, miziastego i przekochanego pieszczocha, ilekroć tam jestem, to się nie mogę od niego oderwać ![]() Tak więc chyba nie ma reguły -wiadomo, że zaniedbać nie można, ale to, że całych dni nie będziesz spędzać na drapaniu za uszkiem raczej nie wpłynie na końcowy efekt ![]() Cytat:
Ale też słyszałam, że rosyjskie niebieskie są bardzo proludzkie ![]() Kot przyjaciółki (o którym pisałam wyżej) to rudy syberyjski - też są ponoć super (w dodatku mniej uczulające, bo ich ślina zawiera mniej jakiegoś tam białka). Słyszałam też kiedyś, że rexy są świetne dla dzieci, a z charakteru podobne do psów (w sensie że wesołe, towarzyskie, można je nauczyć chodzić na smyczy). Ale ja zawsze i tak będę polecać jakąś kota rasy... hmm, europejskiej, mieszanej Jest tyle biednych małych kotów, które na gwałt potrzebują domów Taki uratowany kot potrafi się odwdzięczyć że hoho! ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka ja tez chora zaraz biore antybiotyk
![]() Co do pobudek to wlasnie sobie pomyslalam ze u czerwcowek jakis czas temu tez byly takie przeboje z dzieciaczkami ze sie non stop budzily w nocy.. Moze to taki okres moze pol roczku pokarm sie zmienia przez co tak sie dzieje nie wiem nie mam pomyslu ale jakies wytlumaczenie tego mus byc |
|
|
|
#4013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Phdwao fajna kurtka za ruchliwe i gadatliwe maleństwa. za LuAntek ostatnio ciągle gada "eść" pewnie dlatego, że wiecznie przy cycku jest.Co do zachłystywania to u nas ostatnio od czasu do czasu jest teraz, ale wcześniej to były przez to ryki niesamowite.
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2013-01-03 o 11:13 |
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to ja z Lu też miałam taki okres, gdzie budziła się częściej na jedzenie, co 2-3 h. Teraz jest jedzenie 22-23, potem 4-5 i później 8-9 pobudka
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Lusi Wędrowniczki ![]() Mają ![]() Może właśnie będzie-tak się wdzięczyła i cieszyła do tej kamery (tel właściwie)
|
|
|
|
|
#4017 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczujedziekujemy ![]() Cytat:
po powrocie bedzie sie dzialo... Iga moze miec rodzenstwo )Cytat:
czasem krolik spada ze stopnia jak na zakrecie nie wyrobi to co dopiero dziecko...
|
|||
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
ja na serio zaczynam się bać raczkowania i z jednej strony cieszę, że tak długo jej idzie rozpracowanie co z tymi rękami zrobić. Bo ona zamiast kombinować właśnie co i jak rękami, to cały czas nogi i tyłek rozpracowuje. Ostatnio jest na etapie sprawdzania co się stanie jak na czworakach wyprostuje jedną nogę biorąc ją do tyłu, albo co się stanie jak też na czworakach nogi skrzyżuje
komicznie to wygląda
|
#4019 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
agunia82 za szczepienie i słuszną wagę małej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla małża zdecydowanie nagroda On widzi kawałek mojego nagiego ciała to już się do mnie dobiera.Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad2)
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2013-01-03 o 11:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

.

Ale ten czas szybko mija 

dziś dzieć chory i ja chora
noc jak zawsze z dupy, zapisywałam dziś nocne pobudki i 3 razy młody budził się co do minuty po 2 h (+2 razy po godzinie) i jadł tylko 10 min więc od dziś wracam do karmienia na siedząco, pozycja leżąca uzależniła tylko moje dziecko od częstego ssania piersi w nocy, na ograniczenie nocnego wstawania narazie nie mam pomysłu
ja ostatnio nawet karmie na stojąco bo inaczej nie ma czasu porządnie zjeść co odbija sie na nocnym jedzeniu,
Taki uratowany kot potrafi się odwdzięczyć że hoho!