|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Jeśli będziesz się regularnie udzielać to za jakiś czas wpiszę Cię do kalendarza urodzinowego tylko będziesz musiała się przypomnieć
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi2989, witaj
Podziwiam, że dałaś radę przeczytać cały ten wątek! ![]() Co do saksofonu to jest to mój ulubiony instrument i nasz zespół weselny ma go w składzie Oprócz saksofonu jest też trąbka, klawisze, gitara i perkusja
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo!
![]() Blondi witaj. Uciekam powoli, bo znów będę w pracy rzucać mięsem i podczas ziewania połykać monitor. Swoją drogą, jakiś ciężkawy ten po sylwestrowy tydzień - dobrze, że jutro piątek. Błagam - nie pędźcie tak, bo będę musiała po nocach nadrabiać.
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz - a mi na tym bardzo nie zależy. Tym bardziej po ślubie - gdy będę się skupiała na pracy i życiu rodzinnym
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiatm nowe Pm'ki
Chyba dobrze policzyłam - 5! a pojechałam tylko do tesco! ![]() Cytat:
myślałam, że to tylko ja taka nienormalna jestem Dzisiaj nawet pokłóciłam się o to z tż! Powiedziałam mu, że jak chce zostać moim mężem to musi go polubić, albo chociaż jego muzykę! Kishlaczkowa aż musiałam sprawdzić gdzie jest Bródno ![]() kurczę, pozmieniałyście awatary i teraz mam problem z rozeznaniem! lece w kimę, może tż da się skusić na jutro jadę do domu na weekend, więc bedę Was pewnie tylko podczytywać na kom Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-03 o 23:43 |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bądź przekonująca ![]() dobranoc!
|
|
|
#3279 | ||||
|
Blond forever!
|
Hm, obawiałam się tego pytania
Bo póki co nie zdradziłam na forum mojego miasta rodzinnego, bo jest małe Na razie zdradzę tylko, że to północ Mazowsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zawsze chciałam mieć faceta grającego na instrumencie - marzył mi się gitarzysta ![]() Cytat:
Przyłączam się do tej prośby Dobranoc
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twierdzi, że jestem chora wiadomo, ze nie wytatuowałabym sobie inicjałów TŻ, różnie bywa jednak w życiu a MJ jest ze mną właściwie od najmłodszych lat. Miałam 9 lat jak MJ był w Polsce na Bemowie, błagałam Mame, żeby ze mną jechała nie pojechała, twierdząc, że mam nie równo pod sufitem patrzyłam na koncert w tv, płakałam i krzyczałam, że nienawidze Mamy ![]() a Jego śmierć była straszna i wiem, że ta miłość będzie trwała wiecznie Cytat:
|
||
|
|
|
#3281 | |||
|
BAN stały
|
Witam nowe pmki!
Dzisiaj mam w planach tylko zrobienie obiadu i uczelnia, nic więcej! No dobra, odkurzę jeszcze. ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Cytat:
A jak bez lenia to zapraszam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to raczej nie masz co liczyć na zmniejszenie rachunków za prąd ![]() mam na 13 do roboty, ale musze jeszcze pare spraw załatwić, więc lecę już nie piszcie za dużo ![]() miłego dzionka |
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja z rańca
![]() w ogóle jakie jajca, wchodzę sobie na fejsa a tam wiadomość od nieznajomego kolesia, pisał że wreszcie mnie znalazł, a po zdjęciu nie mogłabym tego kogoś dobrze rozpoznać, ale patrzę na imię i mi się skojarzyło że na weselu na którym byłam ostatnio tańczyliśmy z bratem PMki i gadaliśmy z nim i jego żoną to se myślę, to on bo ze zdjęcia nawet trochę podobny no i walę do niego wiadomość a tu się okazuję, że to wcale nie był on a...... kamerzysta z tego wesela Postanowił se mnie znaleść na fb nie wiem jakim cudem bo stwierdził, że skoro poszłam tam na wesele sama to pewnie jestem wolna a tu zonk - status zaręczona ![]() I tak się zastanawiałam co by to było, gdyby tak te 7 lat temu był fejs, to czy bym tak wtedy odnalazła "miłość mojego życia z wakacji" bo tak pożałowałam później że nie wymieniłam się z nim nr telefonu że rok za nim płakałam
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-01-04 o 09:43 |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 o pamiętam ten koncert bardzo dobrze
z sis zabrałyśmy dziadkowi kapelusze (miał biały i czarny) i się kłóciliśmy która ma mieć który bo każda chciała mieć taki jak MJ. Na moje szczęście zmienił później Teraz dęsimy z nim na xboxie Grałaś? Widzę, że masz takiego hopla jak moja sis i chyba już wiem co jej kupię na urodziny ![]() Ogółem MJ jest wielbiony u nas w rodzinie, a tż uważa, że to pedał Tak mi wczoraj powiedział Jego cała rodzina uważa tak samo ![]() Napisałam wczoraj do sali i mają wolny termin tylko na 27 września i cały październik! Jak mówiłam tż, żeby rezerwować wcześniej to nie.... no ale sala przepiękna. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-04 o 09:45 |
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Witam nowe PM-ki Mi sie dzien zaczal ujowo
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
Kate i co był
![]() I witam nowe PMki Blondi jaki hardkor
|
|
#3287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witomy nowe PM-ki! Poszerza nam się reprezentacja wybrzeża ![]() Co Ci?
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Blondi witaj!
Tez jestem z małego miasteczka spod Warszawy, dlatego wpisałam W-we, ponieważ od prawie 2 lat tu mieszkam . A co do ślubu, także chcę aby to tata mnie poprowadził do ołtarza, bo zawsze mieliśmy dobre relacje, a od kiedy się wyprowadziłam to jestem prawie córeczką tatusia... I wiem, że on będzie szczęśliwy z tego powodu ![]() poznanianka jak znalazłaś ten zespół i skąd jest? Pytam z ciekawości no i ile mniej więcej biorą? My szukamy takiego w okolicach Warszawy.Kate Noir no to ładnie! Ale spokojnie, ja mieszkając na Chomiczówce uważałam, że to koniec świata, a okazało się, że komunikację mam lepszą niż na Chomiczówce.Pochwal się salą! A mieliście inny termin wymarzony?
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
nad ranem
a tak wracając do tematu ksywek to ja do tż czasem mówię mysiaku słodziaku itp albo moje machu picchu Kiedyś uczyłam Włoszkę wymowy "misiu pysiu" a ona wypaliła do chłopaków, że są jej machu picchu i tak się zostało ![]() Zmykam na weekend. to ta sala http://www.hotelhibiskus.com.pl/impr...cja-wesel.html ale teraz to i tak muszę szukać czegoś innego. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-04 o 10:04 |
|
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() Witam nowe PMki Ja tez nienawidzę zabaw weselnych i przyśpiewek!!!! Więc jestem kolejna i na weselu na pewno czegoś takiego nie będzie! Co do opłat to my przy kawalerce płacimy mało. Po około stówce zarówno za gaz i za prąd. Liczba osób na weselu około 80 osób. Budżet 30-35 tys. Blondi2989 mój zespół ma saksofon w składzie! Kocham!!
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja do mojego mówię dziubek albo kotek...ale najczęściej to mówię do niego......po nazwisku
A TŻ na mnie misiulek albo kochanie
|
|
#3292 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Witaj Co strzelasz? Dziękuję ![]() Co prawda mój ślub na wybrzeżu się nie odbędzie, ale rozeznanie mam, bo mieszkam tu już ponad 4 lata ![]() A tak w ogóle to przyszłam i zero wkupnego - stawiam z rana ![]()
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
tasiulek TZ-et nie dostal znowu wyplaty
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
my po za kotkiem, kocikiem, kocurem, kotem, nie mamy w obecnej chwili innych nazewnictw
ale nam sie to czesto zmienia, jak gdzies cos uslyszymy smiesznego to zmienia sie przezwisko chwilowo
|
|
#3295 | |||
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I bardzo zmysłowy, także muszę mojego TŻ pilnować ostro... ![]() Cytat:
Faktycznie szkoda... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Dziewczyny, wspominałyście o takich małych weselach na 50-60 i imprezach do 23-24 i mój TŻ chce właśnie w coś takiego uderzyć. Ostatnio kupił zestaw głośników za kilka tysięcy, które właśnie na taką salę 50-60 osób sprawdzą się idealnie, planuje jeszcze dokupić taki mini mikser Djski. On jako saksofonista dogrywałby do niektórych kawałków i puszczał właśnie muzę i oczywiście wodzirejował. I cena wtedy byłaby niższa, nie trzebaby wynajmować zespołu za 2000-4000zł, tylko on brałby powiedzmy 700-800zł. TŻ nie chciałby na stałe wiązać się z jakimś zespołem weselnym, bo nie do końca leży mu granie takiej muzyki, a poza tym chce być niezależny. Czy myślicie, że będzie popyt na coś takiego? ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Rozumiem ból. Ja o moją wypłatę z pracy wakacyjnej muszę się sądzić...
|
|
|
#3296 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://dolinaowczar.com.pl/galeria my chcemy tu co myslicie?i zwiedziałam sie co do fotografki od kolezanki wzieła za slub sesje i album 1000-1100 a to ona: http://lummirance.wordpress.com/ aile Wy dajecie za fotografa? |
||||
|
|
|
#3297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mam ciężki dzień - zajęcia na uczelni te hardcorowe... I tak średnio przygotowana jestem, więc już mam mega stresa.
A potem jak wrócę do domu to mam full nauki i chcę się wyrobić dziś i jutro, żeby spędzić niedzielę z TŻ-tem. Także raczej nie będzie mnie tu już do poniedziałku. Miłego weekendu dziewuszki ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Kate Noir sala śliczna! Ależ szkoda... A nie chcecie jakiegoś z wolnego terminu u nich?
monikkad trzymaj się i miłej nauki! ![]() Co do fotografów to my płacimy 1700 za full pakiet (łącznie z plenerem w innym dniu). Muszę poszukać zespołu i zaczyna mnie to dołować, bo nic ciekawego nie znajduję
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na wrzesień Wam nie pasuje? a Tobie co? ![]() dokładnie ![]() my generalnie nie uznajemy ZOO czyli żadnych zwierząt i niestety ale ja do niego najczęściejpo nazwisku ![]() witam się z rana z sałatką jarzynową od mamy plan na dziś: zakupy, obiad z przyjaciólką, projekt TZ wybył na cały dzień więc mam spokój
|
|
|
#3300 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o to, czy myślicie, że na takich imprezach o których wspominały niektóre dziewczyny, takie przyjęcia bez zabaw weselnych byłby popyt na takiego muzyka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Tzn tylko tę część, poprzednich bym nie dała rady :P
) 

a MJ jest ze mną właściwie od najmłodszych lat.
i wiem, że ta miłość będzie trwała wiecznie
A jak bez lenia to zapraszam