Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 308 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 20:33   #9211
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
no właśnie mi dr zaproponował 275 i 300 i wybrałam 300 ale w dniu operacji spytam się czy da rady 325 wsadzić chociaż te 300 duże mi się wydawały też tak miałaś podczas mierzenia inplantów że są duże a po op mogłyby być trochę większe??
Wiesz, ja byłam przyzwyczajona do mikropiersi, więc 275 wydawały się duże Mam wrażenie (nie wiem czy słuszne), że przymiarki wychodzą większe niż efekt pooperacyjny. Może fakt, że implant jest pod mięśniem to powoduje.
Słuchaj te 25 ml to nie jest jakaś duża różnica, nie ma się czego bać

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, jeszcze tak się zastanawiam, czy praca przy biurku jest możliwa po 10 dniach? kurcze......czekać do wakacje, jakoś jak patrze na te piękne Wasze piersi, to ja ..już w wakacje chce takie! i czy wiecie moze po jakim czasie można wyjść na plaże i lecieć samolotem od operacji? mam już wczasy na majówkę wykupione i pewnie bym się przed nią nie wyrobiła prawda?
Myślę, że byś dała radę, ale najlepiej jeszcze w styczniu operacja, bo chyba 3 miesiące nie można się opalać a po 10 dniach dasz radę pracować przy biurku - tylko bez noszenia segregatorów itp
Stary 2013-01-07, 20:41   #9212
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

DZIEWCZYNKIIIIIIIIIIIIIII W KOŃCU DOTARŁAM DO WAS!!!nie miałam internetu 4 dni..bo ...zapomniałam zapłacićale już mi łaskawie włączyli

dziękuję za komentarze kochane moje..ANIKAdziękuję za TAK miłe słowa kachanie:cmok :

kto mi powie w skrócie co u WAS słychać????????????błaaga m,nie dam rady chyba nadrobić!!!
która z dziewczynek jest po operacji świeżo???

moje kolezanka w czwartek miała operację u mojego dr...i cierpi bardzoale już 5doba więc zaczyna żyć...ale ciężko było,tylko tramal łyka i średnio jej pomaga..ale cycorki ma to najważniejsze!!!
Stary 2013-01-07, 20:53   #9213
Saba08
Zadomowienie

Biedulka, a duże ma implanty? Musi naprawdę być ciężko, skoro bierze tramal! Niech się trzyma dzielnie, za tydzień zapomni, że coś ją bolało

A świeżo po operacji jest Lubuss

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-07 o 20:56
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:57   #9214
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Biedulka, a duże ma implanty? Musi naprawdę być ciężko, skoro bierze tramal! Niech się trzyma dzielnie, za tydzień zapomni, że coś ją bolało
nie..295cc anatomy,ale miała tak mało slóry i małą odległość od sutka w dół że pan dr stwierdził że nie ma szans na większe!!!a chciał jej większe dać...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

HORO a co to za podpisy????
Stary 2013-01-07, 21:01   #9215
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
nie..295cc anatomy,ale miała tak mało slóry i małą odległość od sutka w dół że pan dr stwierdził że nie ma szans na większe!!!a chciał jej większe dać.../
No to faktycznie ciężko... Ale najgorsze już za nią!!!

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-07 o 21:16
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:09   #9216
Amorcio
Wtajemniczenie

Klaudeczka Stesknilam sie za Toba
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:16   #9217
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
......
oj Bolesno, to mam teraz nad czym myśleć...
powiedzmy, że już prawie odrzuciłam opcję 255 ml, ale,m że niby większe niż 295 ml?
Mi się Anne cycorki podobają
Anne 001 mogę sobie wydrukować Twoje i do dr z nimi ?
Bolesno, w sumie, jeżeli naprawdę będę miała wątpliwości to dobry pomysł z tą "dodatkową" konsultacją. Dr się zgodził bez oporów czy go męczyłaś jakoś?
wogóle nie było problemu, wysłałam emaila z zapytaniem czy w moim przypadku da się większe dostałam odpow. że tak tylko, że to wymaga ponownej konsultacji
295 jak dla mnie to też jakoś dużo nie jest, szczególnie, że chcesz anatomy, no chyba że pragniesz mieć małe sportowe piersi to będzie ok Jeśli ann wyrazi zgode to wyślij swoją wyjściówke do dr i jej fotke i zobaczysz co Ci powie.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
...
kto mi powie w skrócie co u WAS słychać????????????błaaga m,nie dam rady chyba nadrobić!!!
.......
Klaudeczka tak w wielkim skrócie to zmieniamy taktyke i nie narzekamy na nasze cudne ciałka tylko doszukujemy się co kto ma pięknego i piszemy o tym a pozatym Horo ćwiczy i olejuje włosy i nas wszystkie mobilizuje, te co nie mają cycków rozpaczają, że nie maja, te co mają dywagują nt staników a lubus dochodzi do siebie aaa i jeszcze kicie nam dziś w robocie przeszargali przez 3h a i jak zwykle dietki na topie no i pojawił się nowy temat targi erotyczne i męski striptiz
Ania pokazała cycki a przedpo ma dylemat rozmiarowy...no bo kurna poniżej 300ml...to mało no nie? Do tego anatomki...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-07 o 21:20
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:18   #9218
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro, z powodu Twojej straty...

Zadzwon do kliniki i spytaj czy nie ma mozliwosci zamienic sie terminem konsultacji z kims innym, zrob to jutro z rana. Bardzo Cie prosze..tak dlugo czekasz

odwołując już nadmieniłam żeby w razie co zadzwonili.Nie łudzę się szczególnie bo takich jak ja jest całe mnóstwo.Poza tym mogłoby mi nie pasować z pracą gdyby zadzwonili "z chwili na chwile",tak blisko też tam nie mam
Ale co się odwlecze to nie uciecze
Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość

Po konsultacji zadecyduje kiedy ta operacja, albo jakoś luty/marzec albo dopiero we wrześniu codziennie o tym myślę, raz wydaje mi się że dam radę i robię teraz a na drugi dzień już mi się wydaje że nie dam rady. Co za mętlik ;/
rozumiem rozterki.

Ja gdybym zdecydowała się na op. porównując dzieci do siebie to pewnie teraz bym gorzko płakała.Młodsza jest zdecydowanie bardziej wymagająca i dużo więcej ją noszę,więc i tu sprawdza się powiedzenie że co się odwlecze to nie uciecze.

hej Klaudeczko
Kiciu dziś zanim tu weszłam przeszło mi przez myśl jak dałaś radę w pracy.Dużo myślałaś o piersiakach czy im się krzywda nie dzieje?
Horo zapisałam polecane linki z ogromną nadzieją że kiedyś/za jakiś czas z nich skorzystam

Zaczęło się przedszkole i obowiązki a moje dzieci nadal rozkalibrowane właśnie nastąpiła pobudka leżą i oglądają bajki...boshhhhe trzymajcie mnie bo padnę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2013-01-07 o 21:20
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:20   #9219
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Nie mam czasu dokładnie poczytać, tak po łebkach tylko przeleciałam
Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Aniczko,
mi czytanie tych blogów nic nie dało
musisz po prostu dopasować i oleje i długość ich trzymania na wlosach do siebie
ja wmasowuję 3 rodzaje olejów w skóre glowy i wlosy, poiedzę trochę w czepku, na noc ściągam czepek, zaplatam warkocz i do łóżka. Rano zmywam szamponem i nakładam maskę na jeszcze 30-60 minut (teraz wlaśnie siedzę w masce). Potem tylko splukanie maski i włoski sobie schną
Horo, dziękuję za odp . A możesz jeszcze napisać, czy te olejki codziennie się wciera, czy co jakiś czas?

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
tylko się nie śmiejcie;];]ZROBIŁAM PRZEMIARKE Z.....[PREZERWATYWY]napopmpowalam tam wody,ale musiałam nadmuchać jak balon;]wlalam440ml wody i do stanika,odrazu cyc był widoczny,sylwetka wyprostowana cyc do przodu tyłek też tylko z drugiej strony;]hm,wyjdzie mega cycuszek,a wlalam najpierw370było idealne,po prostu marzenie;]

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
O, dziękuję Belsenko . Jutro sobie poczytam

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nogi nieskora tez nieoczy mam zwykle niebieskie chyba zadna rewelacjapaznokcie zawsze spilowane bo lamę na potege wiec odpadaja jeny chyba nie znajde u siebie ale ale kolezanka zawsze chwali moja pupe choc ja jej nie lubie t moze cos w tym jest
Nie słuchajcie Olivki, Ona kokietuje . To śliczna blondyneczka ze zgrabnymi nóżkami i pięknymi oczkami . Nawet mój mąż stwierdził, że fajna laska z tej Olivki . Tak, tak Olivko, jesteś piękną i mądrą kobietką i czas najwyższy, żebyś to dostrzegła

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, nie bylo mnie tu wieki ale widze ze jak zwykle sporo sie dzieje Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!
Cześć moja bliźniaczko cyckowa

Klauduś . Ja tylko samą prawdę napisałam, nic więcej . No i gratulacje dla koleżanki i podtrzymuj ją bidulkę na duchu. Może niech lepiej Solpadeine rozpuszczalną pije, nawet 2 tabletki na raz można, może pomoże

Dziewczyny, co do rzęs to kiedyś czytałam o odżywce Latisse. Ona zawiera w sobie składnik leczący jaskrę, a kropelki na jaskrę wpływają na porost rzęs. Ale podobno dawka tego specyfiku w Latisse jest bezpieczna i przebadana, więc nie zaszkodzi zdrowym oczom.
Stary 2013-01-07, 21:22   #9220
klaudeczka2010
Zadomowienie

AMORCIO...ja za Tobą też
Stary 2013-01-07, 21:24   #9221
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Klaudeczka tak w wielkim skrócie to zmieniamy taktyke i nie narzekamy na nasze cudne ciałka tylko doszukujemy się co kto ma pięknego i piszemy o tym a pozatym Horo ćwiczy i olejuje włosy i nas wszystkie mobilizuje, te co nie mają cycków rozpaczają, że nie maja, te co mają dywagują nt staników a lubus dochodzi do siebie aaa i jeszcze kicie nam dziś w robocie przeszargali przez 3h a i jak zwykle dietki na topie no i pojawił się nowy temat targi erotyczne i męski striptiz
Ania pokazała cycki a przedpo ma dylemat rozmiarowy...no bo kurna poniżej 300ml...to mało no nie? Do tego anatomki...
Oooo, jakie fajne streszczenie . I mi sie przyda
Stary 2013-01-07, 21:27   #9222
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

odwołując już nadmieniłam żeby w razie co zadzwonili.Nie łudzę się szczególnie bo takich jak ja jest całe mnóstwo.Poza tym mogłoby mi nie pasować z pracą gdyby zadzwonili "z chwili na chwile",tak blisko też tam nie mam
Ale co się odwlecze to nie uciecze
rozumiem rozterki.

Ja gdybym zdecydowała się na op. porównując dzieci do siebie to pewnie teraz bym gorzko płakała.Młodsza jest zdecydowanie bardziej wymagająca i dużo więcej ją noszę,więc i tu sprawdza się powiedzenie że co się odwlecze to nie uciecze.

hej Klaudeczko
Kiciu dziś zanim tu weszłam przeszło mi przez myśl jak dałaś radę w pracy.Dużo myślałaś o piersiakach czy im się krzywda nie dzieje?
Horo zapisałam polecane linki z ogromną nadzieją że kiedyś/za jakiś czas z nich skorzystam

Zaczęło się przedszkole i obowiązki a moje dzieci nadal rozkalibrowane właśnie nastąpiła pobudka leżą i oglądają bajki...boshhhhe trzymajcie mnie bo padnę
hejka KATARZYNKO..jak to pobudka???dzieci teraz wstały??????????????????? ??????o matkoo...moja właśnie usnęła do rana...a młody robi sobie sam omleta..kucharz mi rośnie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Oooo, jakie fajne streszczenie . I mi sie przyda
BALSENKO DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ:c mok:hi skrót idealny!!
Stary 2013-01-07, 21:33   #9223
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie powinno się nosić fiszbin, bo odgniatają implant W ulotce i gwarancji Mentora jest to napisane. Ale fakt, ja jeszcze nie widziałam stanika bez fiszbin (chyba, że sportowy albo do karmienia)
mam ulotke mentora więc Wam zacytuję nt, fiszbin. "Większość lekarzy zaleca swoim pacjentkom unikanie biustonoszy z fiszbinami przez okres 3 miesięcy od zabiegu. Twoje ciało będzie przez ten okres budowało bliznę wokół implantu zwaną torebką łącznotkankową. W tym okresie ucisk fiszbinów może spowodować zniekształcenie tworzącej się blizny. Po okresie gojenia biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu"

W związku z tym mam pytanie czy już po wygojeniu lepiej chodzić w biustonoszach z fiszbinami czy topach typu gatta? Bo już kurna nie wiem, mogę i w topach ale jak dla mnie to one nie trzymają dostatecznie dobrze
Stary 2013-01-07, 21:36   #9224
Amorcio
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co do rzęs to kiedyś czytałam o odżywce Latisse. Ona zawiera w sobie składnik leczący jaskrę, a kropelki na jaskrę wpływają na porost rzęs. Ale podobno dawka tego specyfiku w Latisse jest bezpieczna i przebadana, więc nie zaszkodzi zdrowym oczom.[/QUOTE]
O widzisz to jest wiadomosc dla mnie, nie wiedzialam o tym a od lat musze kontrolowac oczy podkatem jaskry bo juz mam pogranicze, moze cos to da. Musze zglebic temat
Stary 2013-01-07, 21:45   #9225
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANICZKOA dziękuję,przekażę jej..może to pomoże!!!

co do odżywki do rzęs to kolezanka moje używa jednej,z resztą niejedna takiej odżywki że rzęsy rosną dwókrotnie i się pogrubiają..efekt REWELACJA!!!sama chciałam sobie kupić ale się zastanawiam bo mam swoje rzęsy dosyć długie i jak mi jeszcze urosną to boję się że mi będą przeszkadzaćjedynie co ..to bym zagęściła...może poużywam z miesiąc i bedzie jakiś efekt...ale ona droga i nie wiem czy to się kalkuluje
Stary 2013-01-07, 21:46   #9226
nkolodii
Raczkowanie

Ją też mam problemy z trądzik na starość .wkurzajace to.bo nie mogę jeść słodkiego i ostrego bo na rano mam twarz jak ;(muchomor.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

I chyba po narkozie i cera się pogarsza;(tak słyszałam;(
Stary 2013-01-07, 21:47   #9227
horo_2
Zadomowienie

Katarzynko,
na bank kiedyś skorzystasz z tych linków
Ty już wpadłaś w towarzystwo cyckowe, więc nie umkniesz z płaską klatą

Cytat:
HORO a co to za podpisy????
Klauduś,
jesteś

a ja ćwiczę sumiennie od 2 stycznia
mam zapał i motywację, więc musi się w końcu udać

nawet w moim wieku i po 4 cc nie wypada mieć obwisłości... koniec z tłumaczeniem się ciążami i latami

Aniczko.,
ja na razie co 2 dni olejuję włosy - tak przez miesiąc... później będę co 3 dni

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:48   #9228
klaudeczka2010
Zadomowienie

REVITAL LASH ADVENCE..już wiem..tak się nazywa
Stary 2013-01-07, 21:50   #9229
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
REVITAL LASH ADVENCE..już wiem..tak się nazywa
A widzis to to co ja polecalam bo widzialam efekty
Stary 2013-01-07, 21:52   #9230
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Katarzynko,
na bank kiedyś skorzystasz z tych linków
Ty już wpadłaś w towarzystwo cyckowe, więc nie umkniesz z płaską klatą

Klauduś,
jesteś

a ja ćwiczę sumiennie od 2 stycznia
mam zapał i motywację, więc musi się w końcu udać

nawet w moim wieku i po 4 cc nie wypada mieć obwisłości... koniec z tłumaczeniem się ciążami i latami

Aniczko.,
ja na razie co 2 dni olejuję włosy - tak przez miesiąc... później będę co 3 dni
cześć słonko...a skalpel to co to???
Stary 2013-01-07, 21:54   #9231
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
cześć słonko...a skalpel to co to???
trening Ewy Chodakowskiej... taki dla początkujących
mam nadzieję za 2 tygodnie już ostrzej poleciec

Stary 2013-01-07, 22:00   #9232
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A widzis to to co ja polecalam bo widzialam efekty
aa to samo????efekt jest wręcz niewiarygodny!!co????

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
trening Ewy Chodakowskiej... taki dla początkujących
mam nadzieję za 2 tygodnie już ostrzej poleciec
no bo wiesz..skalpel to mi się ze...skalpelem skojarzył...ufff
Stary 2013-01-07, 22:07   #9233
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
aa to samo????efekt jest wręcz niewiarygodny!!co????

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

no bo wiesz..skalpel to mi się ze...skalpelem skojarzył...ufff

a tę odżywke chyba muszę kupić... naprawić to, co zepsułam tymi 1:1

Stary 2013-01-07, 22:15   #9234
ania 31
Raczkowanie

Dziewczyny a powiedzcie mi ten zloty srodek REVITALASHna rzeski sprawdzila ktoras na sobie?faktycznie taki dobry?a jak on sie ma do makijazu permamentnego?nie zaszkodzi?Dziekuje za mile komentarze do albumikow.

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:15   #9235
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

a tę odżywke chyba muszę kupić... naprawić to, co zepsułam tymi 1:1
Efekt jest super, ta odzywke stworzyl lekarz chyba dla swojej zony po chemii, jest tez odzywka do wlosow ponic tez rewelacyjna. Moja kolezanka w wieku 60+ sobie zakupila, miala krotkie, rzakie rzesy, teraz wachluje rzesami
Stary 2013-01-07, 22:18   #9236
Amanina
Raczkowanie

dziewczynki kochane! ja jak zwykle nadrabiam zaleglosci i Was czytam i ogladam

szybko tylko napisze dwie rzeczy: REVITALASH: stosuje od 3 mcy i mi rzesy urosly BAAAARDZO i zgestnialy a mialam swoje marne bardzo. droga jest ale bardzo wydajna (dopiero zaczynam drugie opakowanie a stosuje codziennie!!)

jesli chodzi o staniki, to znalazlam (u siebie na profilu mam zdjecie) to cudo: http://www.karoline.pl/product-pol-3...ory-Pink-.html - BEZ FISZBIN - i jest SUUUUUPER wygodny (duzo wygodniejszy od stosowanego przez nas triumpha.

lece czytac wczesniejsze wpisy i ogladac reszte zdjec)) buziaki wieczorne w ogole
Stary 2013-01-07, 22:18   #9237
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a powiedzcie mi ten zloty srodek REVITALASHna rzeski sprawdzila ktoras na sobie?faktycznie taki dobry?a jak on sie ma do makijazu permamentnego?nie zaszkodzi?Dziekuje za mile komentarze do albumikow.

http://kosmetasia.blogspot.com/2012/...evitalash.html

http://www.revitalash.com.pl
Stary 2013-01-07, 22:24   #9238
kicia_nh
Zadomowienie

Katarzynko ja to się zastanawiam czy te podłogi dobrze pomyłam, bo za bardzo nie dociskałam A i co chwila w dekolt zaglądałam czy tam wszystko w porządku Pewnie i tak nic bym nie dostrzegła, ale widok podnosił na duchu

Też już słyszałam o tej odżywce do rzęs tylko jakoś nigdy nie mogę się zebrać do poszukania czy kupienia. Ja na moje rzęsy nie narzekam, bo mi się podobają, ale fajnie by było gdyby wyglądały bez malowania tak jak wytuszowane

Wczoraj kolega przywiózł mi odżywkę do paznokci Eveline, którą polecałyście. Od wczoraj używam, więc mam nadzieję, że mi się nie połamią paznokietki w pracy Kurczę pomiesiącu mi ładnie urosły nieskalane pracą i byłoby mi ich szkoda

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:27   #9239
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Katarzynko ja to się zastanawiam czy te podłogi dobrze pomyłam, bo za bardzo nie dociskałam A i co chwila w dekolt zaglądałam czy tam wszystko w porządku Pewnie i tak nic bym nie dostrzegła, ale widok podnosił na duchu

Też już słyszałam o tej odżywce do rzęs tylko jakoś nigdy nie mogę się zebrać do poszukania czy kupienia. Ja na moje rzęsy nie narzekam, bo mi się podobają, ale fajnie by było gdyby wyglądały bez malowania tak jak wytuszowane

Wczoraj kolega przywiózł mi odżywkę do paznokci Eveline, którą polecałyście. Od wczoraj używam, więc mam nadzieję, że mi się nie połamią paznokietki w pracy Kurczę pomiesiącu mi ładnie urosły nieskalane pracą i byłoby mi ich szkoda
hejka KICIU a co z zębem???mam nadzieję że ok!
Stary 2013-01-07, 22:38   #9240
Amorcio
Wtajemniczenie

A czy ktoras z dziewczyn miala w zaleceniach specjalny masaz jakis czas po operacji? Taki zeby piersi miekly...jedna z moich kolezanek co robila chyba z5 lat temu op miala takie zalecenia

Jakis czas temu rozmawialysmy o tym, ze anatomy sa troszke twardsze....to juz wiem dlaczego... implanty maja 3 klasy spoistosci silikonu. Okragle maja klase I i II a anatomy tylko klase III, tak jest w mentorach

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Kochane dzieki za Ewe Chodakowska...bede cwiczyc jej program razem z Mel B, na diecie jestem juz tydzien

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-07 o 22:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości