|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9211 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Mam wrażenie (nie wiem czy słuszne), że przymiarki wychodzą większe niż efekt pooperacyjny. Może fakt, że implant jest pod mięśniem to powoduje. Słuchaj te 25 ml to nie jest jakaś duża różnica, nie ma się czego bać ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
a po 10 dniach dasz radę pracować przy biurku - tylko bez noszenia segregatorów itp
|
|
#9212 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
DZIEWCZYNKIIIIIIIIIIIIIII W KOŃCU DOTARŁAM DO WAS!!!nie miałam internetu 4 dni..bo ...zapomniałam zapłacić
ale już mi łaskawie włączyli![]() dziękuję za komentarze kochane moje..ANIKA kto mi powie w skrócie co u WAS słychać????????????błaaga m,nie dam rady chyba nadrobić!!! ![]() która z dziewczynek jest po operacji świeżo??? moje kolezanka w czwartek miała operację u mojego dr...i cierpi bardzo ale już 5doba więc zaczyna żyć...ale ciężko było,tylko tramal łyka i średnio jej pomaga..ale cycorki ma to najważniejsze!!!
|
#9213 |
|
Zadomowienie
|
Biedulka, a duże ma implanty? Musi naprawdę być ciężko, skoro bierze tramal! Niech się trzyma dzielnie, za tydzień zapomni, że coś ją bolało
![]() A świeżo po operacji jest Lubuss
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-07 o 20:56 |
|
|
|
#9214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- HORO a co to za podpisy????
|
|
#9215 |
|
Zadomowienie
|
No to faktycznie ciężko... Ale najgorsze już za nią!!!
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-07 o 21:16 |
|
|
|
#9216 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka
|
|
|
|
#9217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 295 jak dla mnie to też jakoś dużo nie jest, szczególnie, że chcesz anatomy, no chyba że pragniesz mieć małe sportowe piersi to będzie ok ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Ania pokazała cycki a przedpo ma dylemat rozmiarowy...no bo kurna poniżej 300ml...to mało no nie? Do tego anatomki...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-07 o 21:20 |
||
|
|
|
#9218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odwołując już nadmieniłam żeby w razie co zadzwonili.Nie łudzę się szczególnie bo takich jak ja jest całe mnóstwo.Poza tym mogłoby mi nie pasować z pracą gdyby zadzwonili "z chwili na chwile",tak blisko też tam nie mam ![]() Ale co się odwlecze to nie uciecze ![]() Cytat:
Ja gdybym zdecydowała się na op. porównując dzieci do siebie to pewnie teraz bym gorzko płakała.Młodsza jest zdecydowanie bardziej wymagająca i dużo więcej ją noszę,więc i tu sprawdza się powiedzenie że co się odwlecze to nie uciecze. hej Klaudeczko ![]() Kiciu dziś zanim tu weszłam przeszło mi przez myśl jak dałaś radę w pracy.Dużo myślałaś o piersiakach czy im się krzywda nie dzieje? Horo zapisałam polecane linki z ogromną nadzieją że kiedyś/za jakiś czas z nich skorzystam Zaczęło się przedszkole i obowiązki a moje dzieci nadal rozkalibrowane właśnie nastąpiła pobudka leżą i oglądają bajki...boshhhhe trzymajcie mnie bo padnę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2013-01-07 o 21:20 |
||
|
|
|
#9219 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Nie mam czasu dokładnie poczytać, tak po łebkach tylko przeleciałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Tak, tak Olivko, jesteś piękną i mądrą kobietką i czas najwyższy, żebyś to dostrzegła Cytat:
Klauduś . No i gratulacje dla koleżanki i podtrzymuj ją bidulkę na duchu. Może niech lepiej Solpadeine rozpuszczalną pije, nawet 2 tabletki na raz można, może pomoże ![]() Dziewczyny, co do rzęs to kiedyś czytałam o odżywce Latisse. Ona zawiera w sobie składnik leczący jaskrę, a kropelki na jaskrę wpływają na porost rzęs. Ale podobno dawka tego specyfiku w Latisse jest bezpieczna i przebadana, więc nie zaszkodzi zdrowym oczom.
|
|
#9220 |
|
Zadomowienie
|
AMORCIO...ja za Tobą też
|
#9221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I mi sie przyda
|
|
#9222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matkoo...moja właśnie usnęła do rana...a młody robi sobie sam omleta..kucharz mi rośnie![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- BALSENKO DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ:c mok:
|
|
#9223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc Wam zacytuję nt, fiszbin. "Większość lekarzy zaleca swoim pacjentkom unikanie biustonoszy z fiszbinami przez okres 3 miesięcy od zabiegu. Twoje ciało będzie przez ten okres budowało bliznę wokół implantu zwaną torebką łącznotkankową. W tym okresie ucisk fiszbinów może spowodować zniekształcenie tworzącej się blizny. Po okresie gojenia biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu"W związku z tym mam pytanie czy już po wygojeniu lepiej chodzić w biustonoszach z fiszbinami czy topach typu gatta? Bo już kurna nie wiem, mogę i w topach ale jak dla mnie to one nie trzymają dostatecznie dobrze
|
|
#9224 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co do rzęs to kiedyś czytałam o odżywce Latisse. Ona zawiera w sobie składnik leczący jaskrę, a kropelki na jaskrę wpływają na porost rzęs. Ale podobno dawka tego specyfiku w Latisse jest bezpieczna i przebadana, więc nie zaszkodzi zdrowym oczom.[/QUOTE]
O widzisz to jest wiadomosc dla mnie, nie wiedzialam o tym a od lat musze kontrolowac oczy podkatem jaskry bo juz mam pogranicze, moze cos to da. Musze zglebic temat |
|
|
|
#9225 |
|
Zadomowienie
|
ANICZKO
A dziękuję,przekażę jej..może to pomoże!!!![]() co do odżywki do rzęs to kolezanka moje używa jednej,z resztą niejedna takiej odżywki że rzęsy rosną dwókrotnie i się pogrubiają..efekt REWELACJA!!!sama chciałam sobie kupić ale się zastanawiam bo mam swoje rzęsy dosyć długie i jak mi jeszcze urosną to boję się że mi będą przeszkadzać jedynie co ..to bym zagęściła...może poużywam z miesiąc i bedzie jakiś efekt...ale ona droga i nie wiem czy to się kalkuluje
|
#9226 |
|
Raczkowanie
|
Ją też mam problemy z trądzik na starość .wkurzajace to.bo nie mogę jeść słodkiego i ostrego bo na rano mam twarz jak ;(muchomor.
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- I chyba po narkozie i cera się pogarsza;(tak słyszałam;(
|
|
#9227 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynko,
na bank kiedyś skorzystasz z tych linków Ty już wpadłaś w towarzystwo cyckowe, więc nie umkniesz z płaską klatą ![]() Klauduś, jesteś a ja ćwiczę sumiennie od 2 stycznia ![]() mam zapał i motywację, więc musi się w końcu udać nawet w moim wieku i po 4 cc nie wypada mieć obwisłości... koniec z tłumaczeniem się ciążami i latami Aniczko., ja na razie co 2 dni olejuję włosy - tak przez miesiąc... później będę co 3 dni
|
|
#9228 |
|
Zadomowienie
|
REVITAL LASH ADVENCE..już wiem..tak się nazywa
|
#9229 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#9230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9231 |
|
Zadomowienie
|
trening Ewy Chodakowskiej... taki dla początkujących
![]() mam nadzieję za 2 tygodnie już ostrzej poleciec
|
|
#9232 | |
|
Zadomowienie
|
aa to samo????efekt jest wręcz niewiarygodny!!co????
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
#9233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tę odżywke chyba muszę kupić... naprawić to, co zepsułam tymi 1:1
|
|
|
#9234 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi ten zloty srodek REVITALASHna rzeski sprawdzila ktoras na sobie?faktycznie taki dobry?a jak on sie ma do makijazu permamentnego?nie zaszkodzi?Dziekuje za mile komentarze do albumikow.
|
#9235 |
|
Wtajemniczenie
|
Efekt jest super, ta odzywke stworzyl lekarz chyba dla swojej zony po chemii, jest tez odzywka do wlosow ponic tez rewelacyjna. Moja kolezanka w wieku 60+ sobie zakupila, miala krotkie, rzakie rzesy, teraz wachluje rzesami
|
|
|
|
#9236 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane! ja jak zwykle nadrabiam zaleglosci i Was czytam i ogladam
![]() szybko tylko napisze dwie rzeczy: REVITALASH: stosuje od 3 mcy i mi rzesy urosly BAAAARDZO i zgestnialy a mialam swoje marne bardzo. droga jest ale bardzo wydajna (dopiero zaczynam drugie opakowanie a stosuje codziennie!!) jesli chodzi o staniki, to znalazlam (u siebie na profilu mam zdjecie) to cudo: http://www.karoline.pl/product-pol-3...ory-Pink-.html - BEZ FISZBIN - i jest SUUUUUPER wygodny (duzo wygodniejszy od stosowanego przez nas triumpha . lece czytac wczesniejsze wpisy i ogladac reszte zdjec )) buziaki wieczorne w ogole
|
#9237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://kosmetasia.blogspot.com/2012/...evitalash.html http://www.revitalash.com.pl |
|
|
|
|
#9238 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynko ja to się zastanawiam czy te podłogi dobrze pomyłam, bo za bardzo nie dociskałam
A i co chwila w dekolt zaglądałam czy tam wszystko w porządku Pewnie i tak nic bym nie dostrzegła, ale widok podnosił na duchuTeż już słyszałam o tej odżywce do rzęs tylko jakoś nigdy nie mogę się zebrać do poszukania czy kupienia. Ja na moje rzęsy nie narzekam, bo mi się podobają, ale fajnie by było gdyby wyglądały bez malowania tak jak wytuszowane ![]() Wczoraj kolega przywiózł mi odżywkę do paznokci Eveline, którą polecałyście. Od wczoraj używam, więc mam nadzieję, że mi się nie połamią paznokietki w pracy Kurczę pomiesiącu mi ładnie urosły nieskalane pracą i byłoby mi ich szkoda
|
#9239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9240 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ktoras z dziewczyn miala w zaleceniach specjalny masaz jakis czas po operacji? Taki zeby piersi miekly...jedna z moich kolezanek co robila chyba z5 lat temu op miala takie zalecenia
Jakis czas temu rozmawialysmy o tym, ze anatomy sa troszke twardsze....to juz wiem dlaczego... implanty maja 3 klasy spoistosci silikonu. Okragle maja klase I i II a anatomy tylko klase III, tak jest w mentorach ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Kochane dzieki Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-07 o 22:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Mam wrażenie (nie wiem czy słuszne), że przymiarki wychodzą większe niż efekt pooperacyjny. Może fakt, że implant jest pod mięśniem to powoduje. 
ale już mi łaskawie włączyli
ale już 5doba więc zaczyna żyć...ale ciężko było,tylko tramal łyka i średnio jej pomaga..ale cycorki ma to najważniejsze!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
codziennie o tym myślę, raz wydaje mi się że dam radę i robię teraz a na drugi dzień już mi się wydaje że nie dam rady. Co za mętlik ;/
właśnie nastąpiła pobudka