|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
A podgrzewacza nie kupuję, wszyscy mi mówią że podgrzewa się mało mleka i szybko idzie, a testuje na wew stronie ręki i że to akurat zbędny zakup dla mnie.
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my dokładnie na ten Twój model i kolor się uparliśmy, a okazało się, że dostaniem starszego x landera xa więc darowanemu konikowi się w zęby nie patrzy. A co jak odciągnę mleko, wyjdę i TŻ będzie karmił małego... jak ma to mleko podgrzać troszkę? Pokojowa temperatura za zimna dla niemowlaka chyba...
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-01-10 o 12:15 |
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak Obserwatorka radzi. Dokładnie tak robiła moja mama, babcia....
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez cudowania i dupereli... jestem ZA!Oc, Pani, ale te Wasze kocyki fajne! oglądałam ostatnio takie akrylowe... przyznam, że ajne grube... ale paskudne się wydają w porównaniu z tym co pokazałyście....
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-01-10 o 12:25 |
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak robiłam. Nie z mlekiem, bo karmiłam piersią, ale później ze słoiczkami. Wkładałam słoiczek do dużego kubka z gorącą wodą i czekałam chwilkę - był ciepły.
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny....słodzicie mi normalnie
![]() Przed ciażą ważyłam 70kg przy 176cm. Waga normalna. Ani jednego kilograma nie straciłam Będzie co zrzucać po porodzie, hehe. Jestem zdania, że urodze pewnie gimnazjalistę i sam do domu trafi ![]() Kupiłam dziś w Biedronce patelnię do grillowania Nie mogę się doczekać obiadu! ok.17zł kosztuje.A jak się uda, to jutro po szkole pojedziemy zobaczyć wózek do znajomej. Mam nadzieję, że już będzie wkrótce u nas )Cytat:
![]() Na razie czuję, że leży sobie w poprzek brzuszka. Wygodnicki
27.11.2009 - pierwsza randka 02.08.2012 - nasz ślub 25.03.2013 - me + you = Sławek Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2013-01-10 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z fotelikiem, foliami, moskitierami, color packiem do spacerówki (w zestawie jest!) spiworkiem, pompką, torbą xbag 3, nawet jakiś pokrowiec na komorke i uchwyt na kubek dostaliśmy 2100 ale sie targowaliśmy generlnie patrzac po cenach xlandera xmove to dobra cenaCytat:
|
||
|
|
|
|
#940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja kupiłam butelki w razie "w" ale i tak chcę wykorzystać moje cycusie.. w końcu tyle urosły, że musi być z nich pożytek mam nadzieję, że dziecinka moja się przyssie! ehh dziś jadę do dentysty.. mój opiekuńczy mąż mnie zapisał ![]() ma mi sprawdzić ogólnie stan mojego uzębienia no i poradzić coś na dziąsła.. a dla małych mężczyzn też jest dużo fajnych rzeczy no ale wiadomo, że to kobitki są strojnisiami ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- czarny flamaster brawa dla brzuszka ![]() rzeczywiście nie wiem gdzie ukryłaś te 18kg! miałam odwiedzić Jastrzębie za niedługo ale tata mojej chrześnicy ma ospę więc izolatka
|
||
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry.... Chyba musze sobie jakąś poduszkę do pracy przynieść bo od siedzenia tylko mi plecy nawalają...a jeszcze chwilę chcialabym pochodzic do pracy- bo trwa inwetaryzacja i przekazywanie akt - i o ile pracę mam fajną tak ludzi niektorych juz nie ...więc chcę to zrobic na ccycus glancuś, żeby nikt niczego mi nie zarzucil jak mnie nie bedzie.... OC- u mnie się zakwas id wczoraj robi.....
|
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie
wręcz przeciwnie mój taki bardziej obły, taki owalny na kierunku północ-południe mojego ciała ![]() Cytat:
fajnie!Pani, może podrzucę mojej mamie linka ... ale tak obiektywnie patrząc to tylko ok. 120zł drożej niż zwykły kocyk... to przecież kropla w morzu ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- sesese... jak coś znajdziesz... wypróbujesz... to daj znać ![]() zapłaciłam rachunki... jak ja tego nie znoszę... WR! patrzeć jak na koncie się przecinek przesuwa w lewą stronę... wr.... ale... jest plus... nasza gospodarka kuleje coraz bardziej i dzięki temu znów nam rata kredytu spadła
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przy kubku kawki czekam na wizytę księdza
|
|
|
|
|
#945 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podgrzewacza nie miałam i nie planuje grzałam wode albo podgrzewałam mleko w kubeczku z ciepłą wodą a wyparzać wyparzałam butelki gorącą wodą.Cytat:
za te wygibaski ja uwielbiam jak mój maluch się tak ruszaCytat:
za tygodnie a na fotce super wyglądasz a jak sie robi placki po węgiersku ![]() Cytat:
za rzeczy chyba wszystko już masz![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a rachunki właśnie muszę i ja zapłacić za mieszkanie i przedszkole w tym miesiącu![]() a co tak wcześnie zaczynają u was chodzić? u nas od 16 i ja mam jutro wizytę księdza ----------- i powiem wam jak mnie jakiś czas temu Julka rozśmieszyła jako że wrzucałam kostki do zupy to mi się to zawsze przypomina ![]() no wiec Julka zawsze mi wylizuje papierek po kostkach jak zobaczy że je otwieram i kiedyś wrzuciłam do zupy papierek zmiełam i położyłam na blacie zamiast do śmietnika przychodzi Julka widzi papierek i mi mówi "mamo no coś ty, czemu nie dałaś mi wylizać papierka po kostce przecież wiesz że ja to lubie" hehe albo rozwala mnie jak do mnie mówi "no coś ty kobietko pomyliłaś się"
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój ojciec cały czas gada, że z takimi dystrybutorami to będę handlować mlekiem ![]() dziś mam wyjątkowe pustki w lodówce. One Touch Select Mini. Cytat:
heh.... nooooo....
|
|
|
|
#947 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za tygodnie.. ![]() a mi wyszło 1% tej glukozy, później 0,25% i znów mam powtórzyć.. ale nie wiedziałam, że przez jedzenie może coś wyjść.. ![]() za 4 paczki zapłaciłam 6,7.. byłam w szoku jak to zobaczyłam, aż pobiegłam pod czytnik, ale faktycznie tylko tyle.. opakowanie było wyblakłe całe to duże, bo jak otworzyłam w domu to pojedyncze paczki są normalne.. ![]() Cytat:
dla kuzynki i za rzeczy.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#948 | |
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() trooskava, czarny flamaster, piękne brzuszki! A ja rychło w czas zamówiłam sobie poduszkę do spania i karmienia Motherhood, bo już mi z ta prowizorką w postaci drugiej kołdry niewygodnie. |
|
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#950 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sporo rzeczy już masz!!------------------------------------------------ Ja wróciłam z Rossmana i wydałam 150zł na rzeczy dzidziusiowe ale kupiłam pampersy, husteczki, sudocrem, bepanthen, oliwkę Hippa, płyn do kąpieli z Hippa, szczotkę do włosów i grzebyk, patyczki do uszu, i smoczki nie wiem po co ale były ładne to wziełam A jutro odbieram wózek!!! przyszedł wcześniej! teraz tylko mam zagwozdkę jak zadzwonić do teściów i powiedzieć, żeby się dołożyli bo mówili, że dołożą do wózka ale jakoś mi niezręcznie...---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A brzuch bardzo zgrabny! Cytat:
Ja robię z tego przepisu: http://msbellawkuchni.blox.pl/2011/0...wegiersku.html Lubię takie wielkie placki ziemniaczane przełożyć sosem, ale nigdy takich nie udało mi się usmażyć, więc polewam sosem zwykłe, małe. Do tego jakaś suróweczka i ![]() U nas ksiądz od 19.00 chodził i to jeszcze przed Świętami. Całość klatki (20 mieszkań) zajęło mu 2 godz, a z naszego piętra przyjęliśmy go tylko my.
|
|
|
#952 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ta kruszynka na materacu co taka wystraszona? ja właśnie się boję wstawiać łóżeczko za wcześnie, bo na bank będzie służyć jako legowisko dla kotów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
myślę że będziesz zadowolona ![]() To i ja sobie pooglądałam te kocyki la millou i chyba zaszaleję ![]() Rany, u mnie taka pogoda że nie miałabym sumienia nawet pchły z domu wypuścić. Już dawno tak paskudnie nie było |
||||
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko super ![]() Cytat:
po jego wyjściu szybko kolacja na stół i świętowanie ![]() dobra, zmobilizowałyście mnie i w końcu zrobiłam zdjęcie brzuszka. ostatnie mam z 26t a miałam robić co 3 góra 4 tygodnie... ![]() 31t1d, 5kg na plusie, w pępku 87cm
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszekkk21 ![]() ![]() klask i: i w tym tygodniu tylko 5 na plusie ło mamusiu Choć wczoraj był taki jeden "znajomy z pracy" i mówił że jego żona taka chuda jest i w 1 i 2 ciąży nie przytyła więcej niż 6-7 kg na początku schudła góra 2 kg |
|
|
|
|
#955 | |
|
Rozeznanie
|
taka okazja się pewnie nie powtórzy..
![]() ![]() Cytat:
![]() ślicznie.. ![]() kurka.. moja córa znów złapała katar, efekt - nie przespana noc.. zmieniam zdanie co do zimy - NIECH SIĘ JUŻ SKOŃCZY!
|
|
|
#956 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko jaki malenski brzuszek. ! Śliczny ! ja taki miałam chyba w 4 miesiacu ![]() Cytat:
na szczescie sam do wyrka nie wskoczy
|
||
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z was będzie decydowała się na pobranie krwi pępowinowej i zdeponowanie komórek macierzystych w jakimś banku komórek?
Szkoda,że ciągle jest do dość wysoki koszt, jak na nasze polskie warunki. Chętnie bym się na coś takiego zdecydowała.
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aaa... jaki piękny brzuszek! i jaka jesteś szczupła w talii ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknyCytat:
![]() piękny, ale idź po jakiegoś snikersa Cytat:
witam sie z wrocławia
|
|
|
#960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aaaaaaaaaaa oj jakbym zjadla ... musze siostre namowic by zrobila ![]() Cytat:
no wiec tak wrocilam do domu dostalam 10dni L4, ew jak mi nie przejdzie mam przyjsc znowu. a co sie okazalo ze mam tylko: - wirusowe zapalenie gardla - powiekszone migdaly - oraz poczatki anginy ropnej dostalam jakies tam pastylki mam jej brac, samorwac sie ta mascia na noc tylko sama gore by lepiej sie oddychalo i jesc duuuuzo owocow da sie zrobic
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

ale mąż sie uparł na xmove i udało nam sie caly zestaw xlandera z wszystkim mozliwymi rzeczami kupic w dobrej cenie wiec niech ma dziecko bryke
Po domu prowadzi sie bosko

Nie mogę się doczekać obiadu! ok.17zł kosztuje.
obciążenie w kg masz chyba tylko w piersiach i brzuchu 

05.07.2008 

klask i:
jak patrzę na te wszystkie ceny to koszty są ogromne i chyba w miarę możliwości wolałabym uniknąć niepotrzebnych wydatków. chyba, że te butelki mają mieć inne zastosowanie, oświećcie mnie.
a rachunki właśnie muszę i ja zapłacić za mieszkanie i przedszkole w tym miesiącu

.. Skarbniczka to mnie powiesi... nosz kur*a nie uczyliśmy się przez 10dni, ludzi nie było a rachunki takie jakbyśmy tu pluton ogrzewali...