Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 19:14   #4441
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Jak już przy wadach jesteście...
Miałam zeza sto lat temu, jak mała byłam Okulary miała straszne, teraz to modne kujonki są, ale moje były plastikowe, w różowe gwiazdki na pół małej, dziecięcej twarzy, tragedia
Też miałam kiedyś różowe z serduszkami Ale miałam wtedy 6 lat, więc czuję się rozgrzeszona

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie coś tam tylko po prostu oko człowiek do jakiegoś czasu rośnie i rosną też jego oczy, jeśli nie urosną idealnie kuliste to będzie miał wadę bo światło będzie się skupiać albo za soczewką albo przed nią a powinno dokładnie na soczewce
Nie całe oko, okulistka wymieniła jakąś część oka, ale nie pamiętam która to część.
Stary 2013-01-12, 19:20   #4442
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, kojarzycie sprawę takiej strony pobieraczek.pl? Mieli założoną sprawę o wyłudzanie kasy, dwa tygodnie na ich stronie można było być zalogowanym za darmo, potem trzeba było płacić. Zalogowałam się, a po jakimś czasie zaczęłam dostawać wezwania na meila do zapłaty. Zignorowałam to, bo już wtedy w wiadomościach mówili, że mają sprawę i żeby nic nie płacić, więc nie płaciłam, a chwilę temu dostałam na meila jakieś przedsądowe wezwanie do zapłaty.... jest tu jakaś prawniczka, która ma pojęcie o tego typu sprawach?
Sama tak miałam. Nawet pisma do mnie do domu przychodziły, liczne. Ale oni działają nielegalnie- piszą że na stronie coś jest, tak naprawdę tego nie ma. Utrzymują się z wyłudzeń. Nie zapłaciłam i dali sobie spokój. Nie daj się nabrać.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:36   #4443
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też miałam kiedyś różowe z serduszkami Ale miałam wtedy 6 lat, więc czuję się rozgrzeszona

Byłam w tym samym wieku na szczęście po skończeniu 1 kl zrobili mi ostatnią operację, miałam serię zabiegów i zeza się pozbyłam

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
Sama tak miałam. Nawet pisma do mnie do domu przychodziły, liczne. Ale oni działają nielegalnie- piszą że na stronie coś jest, tak naprawdę tego nie ma. Utrzymują się z wyłudzeń. Nie zapłaciłam i dali sobie spokój. Nie daj się nabrać.
I tak też zrobię, nie zapłacę. Ale ciśnienie mi podnieśli.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:40   #4444
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja mam plusy i wada mi się cofa. Zaczynałam od +3,5 a obecnie mam +0,75. Wszystko dzięki temu, że noszę okulary. No ale ta wada już mi zostanie, bo "coś tam" się rozwija w oku tylko do 23 roku życia i jeśli do tej chwili nie wyleczyłam tej wady to już jest znikoma szansa, żeby ją wyleczyć. Tak mi ostatnio okulistka powiedziała.
Ja w liceum miałam + chyba 0,5 i 0,75 i nosiłam okulary ale wada mi się cofnęła i teraz mam wzrok ok.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:42   #4445
zoila
Klientka w krawacie

Widzę, że o wadach wzroku mowa. Ja z plusów zeszłam na minusy. Dodatkowo mam lekkiego zeza .
Okulary z serduszkami też miałam - takie plastikowe, z serduszkami przy szkłach. Potem miałam identyczne, ale zamiast serduszka był kwiatek

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 19:49   #4446
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Widzę, że o wadach wzroku mowa. Ja z plusów zeszłam na minusy. Dodatkowo mam lekkiego zeza .
Okulary z serduszkami też miałam - takie plastikowe, z serduszkami przy szkłach. Potem miałam identyczne, ale zamiast serduszka był kwiatek
Niezłe trendy były wtedy ja jedne okularu utopiłam w oczku wodnym, bo lalkę ratowałam

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 20:10   #4447
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Mam dwa opakowania. Kliknęłam na Allegro Dla mnie przyjemny żel. Ładnie pachnie migdałami i gdzieś w tle jest taka wiśniowa nutka. Ale żeby był szał, to aż nie Tą drugą wersję też mam, jednak migdał zdecydowanie wygrywa
Ja znowu wiśnię tam czuję a migdałów prawie wcale ale mi się się to podoba
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Będę spać i nadrabiać zaległości blogowe

Boż ale ten kraj jest popieprzony mam kasę a nie mogę sobie jedzenia kupić bo grubszych pieniędzy nie przyjmują w sklepach a dopiero czekam na kartę

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2013-01-12 o 20:11
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 20:26   #4448
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Boż ale ten kraj jest popieprzony mam kasę a nie mogę sobie jedzenia kupić bo grubszych pieniędzy nie przyjmują w sklepach a dopiero czekam na kartę
Pamiętam moje zdziwienie jak się o tym dowiedziałam Ale na szczęście nie wszystkie sklepy tak mają. Sporo sklepów już przyjmuje grubą gotówkę. I na stacji też spokojnie powinnaś zapłacić

A w ogóle to...padam na ryjek
Stary 2013-01-12, 21:15   #4449
kobietasukcesu
zawsze mam racje

karolcia: a od jakich nominałów nie chcą przyjmować?

Ciekawe gdzie np przyjmną 500 euro Nawet nie wiem czy we wszystkich krajach jest dopuszczone do użytku.

W niektórych krajach to i 20 euro muszą w maszynce sprawdzić, non stop jak się płaci kartą na dowód patrzą. U nas rzadko na szczęście chcą dowodu, ew wtedy jak podpis na karcie się starł.

Bo np na rajd po sklepach nie biorę dowodu tylko samą kartę i gotówkę. Dowód jest mi potrzebny non stop i wolę nie nosić go wtedy przy sobie na zakupach, bo gdybym zgubiła albo ukradłby ktoś to...
A talent do tego to ja mam

Miałam mieć jako zapasowy dokument paszport, ale już pędzę zostawić odciski palców

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też muszę za jakiś czas, bo mam troszkę na dnie, a butelka zalega.
A myślę, że kupię następny niedługo.

--
Pisałyście o carmexach, ja nich nie lubię. Miałam i w tubce i sztyfcie i mi nie odpowiadały, dla mnie to jak zwykła wazelina- daje uczucie, że jest lepiej, a to tylko efekt do następnego starcia.
Wolę tisane ( w sztyfcie), pomadki noni care i isane różaną (za wiśniową tęsknie )
Teraz mam jeszcze blistex, ok jest tylko nie lubię tego uczucia chłodzenia.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Witajcie

Super

U mnie w dm juz żeli figa i czekolada nie ma Powoli zaczynają wyprzedawać- muszę pojechać do innego, bo jak wyprzedawali tam z letniej limitowanych edycji to dali po 50 centów Czekam tylko aż mąż zarejestruje auto

Ja zakupy robię w Czechach, a tam dłużej wszystko leży na półkach.
W listopadzie kupiłam mleczko 10%urea, wycofane jakoś wiosną chyba

---
jeśli o oczy chodzi, jako dziecko miałam dobry wzrok. Na początku gim -0,5 i -1,75. W 1 liceum -1,5 i 1,75 i ta wada mi się trzymała 6 lat. A teraz już chciałam na laser pędzić a tu skok o kolejne pół
A co śmieszniejsze jakoś nie odczułam tej wady za bardzo

Ale tak mam dość tego, że chyba i tak pójdę na laser. Nie wiem czy do Niemiec nie czeka mnie podróż, bo babka o której chcę to robić też tam pracuje i tam jest jakiś sprzęt, który jeszcze do Polski nie dotarł.
Odradzała mi oczywiście, kazała poczekać, bo jeszcze może coś skoczyć, ale mnie już spieszno.
Jak mi poleci to najwyżej pójdę drugi raz.

Wkurza mnie jak chce serial obejrzeć przed snem i muszę wstawać ściągać soczewki, albo chociaż mieć przy łóżku chusteczki, żeby przetrzeć palce zanim je do oka wsadzę.
A poza tym moje oczy mają dość soczewek, teraz noszę te jednodniowe, bo innych nie daję rady.

To jak sobie policze koszty takiej zabawy jak teraz i jeszcze krople do oczu itd to tanio nie ma.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-01-12 o 21:20
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 21:25   #4450
Karen15
Zakorzenienie

Mój kuzyn miał robioną tę operację jakieś 5 lat temu i na razie wszystko ok.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Jak już przy wadach jesteście...
Miałam zeza sto lat temu, jak mała byłam Okulary miała straszne, teraz to modne kujonki są, ale moje były plastikowe, w różowe gwiazdki na pół małej, dziecięcej twarzy, tragedia
moje był różowe, okrągłe i miały jakieś tam wzorki. Wyglądałam strasznie

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Ja również z plusów zeszłam na minusy i teraz mam tylko nadzieję, że wada nie będzie się pogłębiała
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 21:43   #4451
BeatriceM
Zakorzenienie

ja mam baaaaardzo dużą wadę, minusy, od ośmiu lat noszę soczewki i w życiu więcej nie założę okularów ;/

nabiegałam się dzisiaj na wyprzedażach, wydałam kupę kasy i padam z nóg :P

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 21:52   #4452
201607111050
Konto usunięte

Czy tylko dla mnie dziwne jest recenzjowanie podkładu/kremu BB po jednorazowym użyciu?
Ja rozumiem, można opisać kolor, jakieś pierwsze wrażenia, ale wystawić kosmetykowi pozytywną recenzję wraz z informacją że produkt nawilża?

Nie mogę się przekonać do nowych blogów, niesamowicie drażnią mnie te wszystkie recenzje na szybko, masa współprac gdzie nie wiadomo czy osoba ocenia produkt czy podlizuje się producentowi, żeby dostać kolejne smarowidło za darmo...
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 22:05   #4453
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Czy tylko dla mnie dziwne jest recenzjowanie podkładu/kremu BB po jednorazowym użyciu?
Ja rozumiem, można opisać kolor, jakieś pierwsze wrażenia, ale wystawić kosmetykowi pozytywną recenzję wraz z informacją że produkt nawilża?

Nie mogę się przekonać do nowych blogów, niesamowicie drażnią mnie te wszystkie recenzje na szybko, masa współprac gdzie nie wiadomo czy osoba ocenia produkt czy podlizuje się producentowi, żeby dostać kolejne smarowidło za darmo...
Dla mnie jest to niewykonalne. Po jednym użyciu to nawet nie jestem w stanie określić, czy kolor jest dobry . Ale ja wszystko muszę rozjechać recenzenckim walcem na części pierwsze. Na KWC też trafiają się recenzje po jednym strzale.
No niestety, popularność urodowych blogów, te paki z kosmetykami pokazywane przez dziewczyny, zadziałały niektórym na wyobraźnię .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-01-12, 22:11   #4454
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja nie uznaje takich recenzji Owszem, kumam notkę w stylu "podklad/bb krem/krem tonujacy XYZ: pierwsze wrażenia", ale to nie recenzja. Juz kiedys chyba nawet pisalam, wg mnie trze pouzywac troche takiego kosmetyku by się zorientowac jak dokldnie wpływ na skórę (powstawianie zaskórników, przesuszanie itp)
Stary 2013-01-12, 22:22   #4455
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie jest to niewykonalne. Po jednym użyciu to nawet nie jestem w stanie określić, czy kolor jest dobry . Ale ja wszystko muszę rozjechać recenzenckim walcem na części pierwsze. Na KWC też trafiają się recenzje po jednym strzale.
No niestety, popularność urodowych blogów, te paki z kosmetykami pokazywane przez dziewczyny, zadziałały niektórym na wyobraźnię .
Okej, blogerka się obraziła i przyczepiła do moich zdjęć.
No tak, jak się człowiek nie jest w stanie wybronić, to najlepszą obroną jest atak

O i jeszcze moderację komentarzy włączyła. Żenada.

Edytowane przez 201607111050
Czas edycji: 2013-01-12 o 22:27
Stary 2013-01-12, 22:24   #4456
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
No tak, jak się człowiek nie jest w stanie wybronić, to najlepszą obroną jest atak
Musisz wyczyścić to liczydło, którym robisz zdjęcia

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-01-12, 22:29   #4457
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Mnie też śmieszą blogerki, który dostały krem w tym samym czasie, co ja. No dobra, może zaczęły uzywać dwa dni wcześniej, ale mniej niż tydzień na krem to dla mnie zbyt mało. Faktycznie po kilku dniach już widziałam pierwsze efekty, ale czekam jak to będzie na dłuższą metę. Jedno czy dwa zastosowania przecież nic w takim przypadku nie mówią.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 22:31   #4458
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Hehe, dobre z tymi recenzjami
Ja to w ogóle ostatnio recenzuję kosmetyki które już mi się pokończyły Np dzisiaj opisany tonik też już sięgnął dna...
A weźcie się nie przejmujcie
Stary 2013-01-12, 22:32   #4459
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Musisz wyczyścić to liczydło, którym robisz zdjęcia
To toster

Generalnie, może i ja z błędnego założenia wychodzę, ale wszystkie 'swatche' robię jak najlepszej jakości, żeby w rzeczywistości oddawały stan faktyczny. Ale jak wrzucam opakowanie po kremie to bo mnie najdzie usilna chęć podzielenia się jego opinią ze światem to i rozmazańca szczelę
Stary 2013-01-12, 22:32   #4460
lele
Zakorzenienie

Cytat:

O i jeszcze moderację komentarzy włączyła. Żenada.
To prawda, że nie powinna tak robić. Jest to dziecinne. Ale faktycznie, bolą mnie oczy gdy patrzę na te zdjęcia :/ Może przy naturalnym świetle wychodziłyby trochę lepiej?
Stary 2013-01-12, 22:33   #4461
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Mam dwa opakowania. Kliknęłam na Allegro Dla mnie przyjemny żel. Ładnie pachnie migdałami i gdzieś w tle jest taka wiśniowa nutka. Ale żeby był szał, to aż nie Tą drugą wersję też mam, jednak migdał zdecydowanie wygrywa
biorę obie, na próbę )
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja mam żel Ładnie pachnie.
Chociaż i tak wolę figa&czekolada- z tego mam żele, a pragnę jeszcze balsamu. W dm coś nie było muszę spojrzeć na all.
jak ja Ci zazdroszczę... na allegro strasznie drogo, ale nie ma wyjścia... i do DE i do Czech mam daleko...

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja nie uznaje takich recenzji Owszem, kumam notkę w stylu "podklad/bb krem/krem tonujacy XYZ: pierwsze wrażenia", ale to nie recenzja. Juz kiedys chyba nawet pisalam, wg mnie trze pouzywac troche takiego kosmetyku by się zorientowac jak dokldnie wpływ na skórę (powstawianie zaskórników, przesuszanie itp)
dokładnie!
mnie też to irytuje... co innego wstępne spostrzeżenia... A co innego pełna recenzja...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 22:37   #4462
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
To prawda, że nie powinna tak robić. Jest to dziecinne. Ale faktycznie, bolą mnie oczy gdy patrzę na te zdjęcia :/ Może przy naturalnym świetle wychodziłyby trochę lepiej?
U mnie raczej skrajny brak czasu w ciągu dnia, jak już się dorwę do zdjęć to często jest godzina 3
W świetle naturalnym są te 'dobre', widać różnicę, nie ma się co oszukiwać
Stary 2013-01-12, 23:32   #4463
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 00:08   #4464
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
daj linka chętnie zobaczę 'recenzję'
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 00:17   #4465
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
daj linka chętnie zobaczę 'recenzję'
http://mybigshopping.blogspot.com/20...-od-avonu.html

Jak dla mnie recenzja jest jak najbardziej w porządku, ale jakby było wspomniane, że jest po JEDNYM zaledwie użyciu było by to bardziej fair wobec czytelnika.
'Szybka recenzja' to dla mnie raczej coś szybko napisanego, niż szybko przetestowanego.
Stary 2013-01-13, 00:37   #4466
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

Jak dla mnie recenzja jest jak najbardziej w porządku, ale jakby było wspomniane, że jest po JEDNYM zaledwie użyciu było by to bardziej fair wobec czytelnika.
'Szybka recenzja' to dla mnie raczej coś szybko napisanego, niż szybko przetestowanego.
żal... tymbardziej, że napisała o tym fakcie na blogu "użyłam go raz w celu napisania recenzji"
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 00:41   #4467
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:

na tym zdjęciu efekt wygląda na identyczny jakby wziąć i pomalować twarz żółtą farbą z wodą... masakra... w ogóle się nie dopasowuje, za co ta pozytywna recenzja O.o

wymieniam kosmetyki
Stary 2013-01-13, 01:02   #4468
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Olej ciepłym moczem Legalnie to oni nie działali i nie działają.

Jak coś dostaniesz na adres domowy listem za dowodem doręczenia i będzie pieczątka sądowa to się zacznij martwić A na maila to sobie mogą słać co chcą... Ja jeszcze bym niecenzuralnie im odpisała

Poczytaj tutaj: http://forumprawne.org/prawo-cywilne...cz-2-a-24.html

A poza tym oficjalnie już ich nie ma, więc...
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...fdf1&_ticrsn=3
Moim zdaniem to tacy sami wyłudzacze, jak dzwonią do mojej mamy na komórkę. Kiedyś męczyła ją jakaś firma windykacyjna. Moja mama nigdzie nie podawała swojego numeru, nie brała żadnego kredytu, a ci ją straszyli. W końcu ja odebrałam ten telefon i tak im nawtykałam, że od razu im przeszło Nagle się okazało, że dzwonią do kogoś innego i przepraszają za pomyłkę. Ale to po tym, jak postraszyłam ich sądem za telefoniczne nękanie i straty moralne. Podejrzewam, że to byli oszuści, którzy liczyli, że kogoś zmuszą tym nękaniem i zastraszaniem do płacenia. Przy okazji ostrzegam przed takimi idiotycznymi telefonami. Nie dajmy się zwariować. Jeśli wysyłane przez nas przelewy nie dochodzą z jakiegoś powodu do gazowni czy spółdzielni mieszkaniowej, to gazownia i spółdzielnia mieszkaniowa wysyła nam ponaglenie. Dopiero potem przekazuje się sprawę firmie windykacyjnej. Nie przejmujmy się takimi dziwacznymi telefonami, bo to próby naciągania.

Cytat:

Nie da się zrecenzować po jednorazowym użyciu. Żeby powiedzieć coś o właściwościach komedogennych potrzeba trochę więcej czasu, Widać, że niektórzy połakomili się na darmowe kosmetyki, które raz maźną, a potem sprzedadzą na Allegro...

Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
na tym zdjęciu efekt wygląda na identyczny jakby wziąć i pomalować twarz żółtą farbą z wodą... masakra... w ogóle się nie dopasowuje, za co ta pozytywna recenzja O.o
Pozytywna recenzja jest za to, że otrzymała produkt za darmo Wszystko co podarowane jest doskonałe
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 02:05   #4469
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to tacy sami wyłudzacze, jak dzwonią do mojej mamy na komórkę. Kiedyś męczyła ją jakaś firma windykacyjna. Moja mama nigdzie nie podawała swojego numeru, nie brała żadnego kredytu, a ci ją straszyli. W końcu ja odebrałam ten telefon i tak im nawtykałam, że od razu im przeszło Nagle się okazało, że dzwonią do kogoś innego i przepraszają za pomyłkę. Ale to po tym, jak postraszyłam ich sądem za telefoniczne nękanie i straty moralne. Podejrzewam, że to byli oszuści, którzy liczyli, że kogoś zmuszą tym nękaniem i zastraszaniem do płacenia. Przy okazji ostrzegam przed takimi idiotycznymi telefonami. Nie dajmy się zwariować. Jeśli wysyłane przez nas przelewy nie dochodzą z jakiegoś powodu do gazowni czy spółdzielni mieszkaniowej, to gazownia i spółdzielnia mieszkaniowa wysyła nam ponaglenie. Dopiero potem przekazuje się sprawę firmie windykacyjnej. Nie przejmujmy się takimi dziwacznymi telefonami, bo to próby naciągania.

Nie da się zrecenzować po jednorazowym użyciu. Żeby powiedzieć coś o właściwościach komedogennych potrzeba trochę więcej czasu, Widać, że niektórzy połakomili się na darmowe kosmetyki, które raz maźną, a potem sprzedadzą na Allegro...

Pozytywna recenzja jest za to, że otrzymała produkt za darmo Wszystko co podarowane jest doskonałe
Mi to by było wstyd uwiecznić się z takim czymś na twarzy w internecie

wymieniam kosmetyki
Stary 2013-01-13, 03:34   #4470
lele
Zakorzenienie

Jestem pod wrażeniem. Przeglądam sobie blogi. Patrzę rozdanie z kosmetykami, norma. Ale patrzę jeszcze raz i jeszcze raz. I jednak dobrze widzę kosmetyki są dodatkiem do stanika w jedynym słusznym rozmiarze 75b Bajer!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości