|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Ale miałam wtedy 6 lat, więc czuję się rozgrzeszona ![]() Nie całe oko, okulistka wymieniła jakąś część oka, ale nie pamiętam która to część.
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj się nabrać.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście po skończeniu 1 kl zrobili mi ostatnią operację, miałam serię zabiegów i zeza się pozbyłam ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- I tak też zrobię, nie zapłacę. Ale ciśnienie mi podnieśli. |
|
|
|
|
#4444 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#4445 |
|
Klientka w krawacie
|
Widzę, że o wadach wzroku mowa. Ja z plusów zeszłam na minusy. Dodatkowo mam lekkiego zeza
.Okulary z serduszkami też miałam - takie plastikowe, z serduszkami przy szkłach. Potem miałam identyczne, ale zamiast serduszka był kwiatek
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jedne okularu utopiłam w oczku wodnym, bo lalkę ratowałam |
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Będę spać i nadrabiać zaległości blogowe ![]() Boż ale ten kraj jest popieprzony mam kasę a nie mogę sobie jedzenia kupić bo grubszych pieniędzy nie przyjmują w sklepach a dopiero czekam na kartę Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2013-01-12 o 20:11 |
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na szczęście nie wszystkie sklepy tak mają. Sporo sklepów już przyjmuje grubą gotówkę. I na stacji też spokojnie powinnaś zapłacić A w ogóle to...padam na ryjek
|
|
#4449 | |
|
zawsze mam racje
|
karolcia: a od jakich nominałów nie chcą przyjmować?
Ciekawe gdzie np przyjmną 500 euro Nawet nie wiem czy we wszystkich krajach jest dopuszczone do użytku.W niektórych krajach to i 20 euro muszą w maszynce sprawdzić, non stop jak się płaci kartą na dowód patrzą. U nas rzadko na szczęście chcą dowodu, ew wtedy jak podpis na karcie się starł. Bo np na rajd po sklepach nie biorę dowodu tylko samą kartę i gotówkę. Dowód jest mi potrzebny non stop i wolę nie nosić go wtedy przy sobie na zakupach, bo gdybym zgubiła albo ukradłby ktoś to... A talent do tego to ja mam ![]() Miałam mieć jako zapasowy dokument paszport, ale już pędzę zostawić odciski palców Też muszę za jakiś czas, bo mam troszkę na dnie, a butelka zalega. A myślę, że kupię następny niedługo. -- Pisałyście o carmexach, ja nich nie lubię. Miałam i w tubce i sztyfcie i mi nie odpowiadały, dla mnie to jak zwykła wazelina- daje uczucie, że jest lepiej, a to tylko efekt do następnego starcia. Wolę tisane ( w sztyfcie), pomadki noni care i isane różaną (za wiśniową tęsknie )Teraz mam jeszcze blistex, ok jest tylko nie lubię tego uczucia chłodzenia. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
W listopadzie kupiłam mleczko 10%urea, wycofane jakoś wiosną chyba ![]() --- jeśli o oczy chodzi, jako dziecko miałam dobry wzrok. Na początku gim -0,5 i -1,75. W 1 liceum -1,5 i 1,75 i ta wada mi się trzymała 6 lat. A teraz już chciałam na laser pędzić a tu skok o kolejne pół ![]() A co śmieszniejsze jakoś nie odczułam tej wady za bardzo Ale tak mam dość tego, że chyba i tak pójdę na laser. Nie wiem czy do Niemiec nie czeka mnie podróż, bo babka o której chcę to robić też tam pracuje i tam jest jakiś sprzęt, który jeszcze do Polski nie dotarł. Odradzała mi oczywiście, kazała poczekać, bo jeszcze może coś skoczyć, ale mnie już spieszno. Jak mi poleci to najwyżej pójdę drugi raz. Wkurza mnie jak chce serial obejrzeć przed snem i muszę wstawać ściągać soczewki, albo chociaż mieć przy łóżku chusteczki, żeby przetrzeć palce zanim je do oka wsadzę. A poza tym moje oczy mają dość soczewek, teraz noszę te jednodniowe, bo innych nie daję rady. To jak sobie policze koszty takiej zabawy jak teraz i jeszcze krople do oczu itd to tanio nie ma.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-12 o 21:20 |
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój kuzyn miał robioną tę operację jakieś 5 lat temu i na razie wszystko ok.
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ja również z plusów zeszłam na minusy i teraz mam tylko nadzieję, że wada nie będzie się pogłębiała |
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam baaaaardzo dużą wadę, minusy, od ośmiu lat noszę soczewki i w życiu więcej nie założę okularów ;/
nabiegałam się dzisiaj na wyprzedażach, wydałam kupę kasy i padam z nóg :P
|
#4452 |
|
Konto usunięte
|
Czy tylko dla mnie dziwne jest recenzjowanie podkładu/kremu BB po jednorazowym użyciu?
Ja rozumiem, można opisać kolor, jakieś pierwsze wrażenia, ale wystawić kosmetykowi pozytywną recenzję wraz z informacją że produkt nawilża? ![]() Nie mogę się przekonać do nowych blogów, niesamowicie drażnią mnie te wszystkie recenzje na szybko, masa współprac gdzie nie wiadomo czy osoba ocenia produkt czy podlizuje się producentowi, żeby dostać kolejne smarowidło za darmo... |
|
|
|
#4453 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Ale ja wszystko muszę rozjechać recenzenckim walcem na części pierwsze. Na KWC też trafiają się recenzje po jednym strzale.No niestety, popularność urodowych blogów, te paki z kosmetykami pokazywane przez dziewczyny, zadziałały niektórym na wyobraźnię .
|
|
#4454 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja nie uznaje takich recenzji
Owszem, kumam notkę w stylu "podklad/bb krem/krem tonujacy XYZ: pierwsze wrażenia", ale to nie recenzja. Juz kiedys chyba nawet pisalam, wg mnie trze pouzywac troche takiego kosmetyku by się zorientowac jak dokldnie wpływ na skórę (powstawianie zaskórników, przesuszanie itp)
|
#4455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No tak, jak się człowiek nie jest w stanie wybronić, to najlepszą obroną jest atak ![]() O i jeszcze moderację komentarzy włączyła. Żenada. Edytowane przez 201607111050 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:27 |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Mnie też śmieszą blogerki, który dostały krem w tym samym czasie, co ja. No dobra, może zaczęły uzywać dwa dni wcześniej, ale mniej niż tydzień na krem to dla mnie zbyt mało. Faktycznie po kilku dniach już widziałam pierwsze efekty, ale czekam jak to będzie na dłuższą metę. Jedno czy dwa zastosowania przecież nic w takim przypadku nie mówią.
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, dobre z tymi recenzjami
![]() Ja to w ogóle ostatnio recenzuję kosmetyki które już mi się pokończyły Np dzisiaj opisany tonik też już sięgnął dna...A weźcie się nie przejmujcie
|
#4459 |
|
Konto usunięte
|
To toster
![]() Generalnie, może i ja z błędnego założenia wychodzę, ale wszystkie 'swatche' robię jak najlepszej jakości, żeby w rzeczywistości oddawały stan faktyczny. Ale jak wrzucam opakowanie po kremie to bo mnie najdzie usilna chęć podzielenia się jego opinią ze światem to i rozmazańca szczelę
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, że nie powinna tak robić. Jest to dziecinne. Ale faktycznie, bolą mnie oczy gdy patrzę na te zdjęcia :/ Może przy naturalnym świetle wychodziłyby trochę lepiej?
|
|
|
|
#4461 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
) Cytat:
Cytat:
mnie też to irytuje... co innego wstępne spostrzeżenia... A co innego pełna recenzja... |
|||
|
|
|
#4462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W świetle naturalnym są te 'dobre', widać różnicę, nie ma się co oszukiwać |
|
|
|
|
#4463 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4464 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak dla mnie recenzja jest jak najbardziej w porządku, ale jakby było wspomniane, że jest po JEDNYM zaledwie użyciu było by to bardziej fair wobec czytelnika. 'Szybka recenzja' to dla mnie raczej coś szybko napisanego, niż szybko przetestowanego. |
|
|
|
|
#4466 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
"użyłam go raz w celu napisania recenzji"
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nagle się okazało, że dzwonią do kogoś innego i przepraszają za pomyłkę. Ale to po tym, jak postraszyłam ich sądem za telefoniczne nękanie i straty moralne. Podejrzewam, że to byli oszuści, którzy liczyli, że kogoś zmuszą tym nękaniem i zastraszaniem do płacenia. Przy okazji ostrzegam przed takimi idiotycznymi telefonami. Nie dajmy się zwariować. Jeśli wysyłane przez nas przelewy nie dochodzą z jakiegoś powodu do gazowni czy spółdzielni mieszkaniowej, to gazownia i spółdzielnia mieszkaniowa wysyła nam ponaglenie. Dopiero potem przekazuje się sprawę firmie windykacyjnej. Nie przejmujmy się takimi dziwacznymi telefonami, bo to próby naciągania.Cytat:
Cytat:
Wszystko co podarowane jest doskonałe |
|||
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrażeniem. Przeglądam sobie blogi. Patrzę rozdanie z kosmetykami, norma. Ale patrzę jeszcze raz i jeszcze raz. I jednak dobrze widzę kosmetyki są dodatkiem do stanika w jedynym słusznym rozmiarze 75b
Bajer!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Okulary miała straszne, teraz to modne kujonki są, ale moje były plastikowe, w różowe gwiazdki
na pół małej, dziecięcej twarzy, tragedia
człowiek do jakiegoś czasu rośnie i rosną też jego oczy, jeśli nie urosną idealnie kuliste to będzie miał wadę bo światło będzie się skupiać albo za soczewką albo przed nią a powinno dokładnie na soczewce 
11.10.2014

Tą drugą wersję też mam, jednak migdał zdecydowanie wygrywa 

)

muszę spojrzeć na all.
"użyłam go raz w celu napisania recenzji"