Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 336 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 09:59   #10051
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Przesrane mamy z tymi facetami takie fajne z nas babeczki a trafiłyśmy na dupków co do wspólnego kredytu to ja obeznana bo jak jeszcze przed rozstanie żeby ratować związek wzieliśmy kredyt rodzina na swoim w banku .... podczas rozwodu sędzina pytała się kto spłaca kredyt czyli ja bo mi z konta biorą haha puki wszystko świeże złozyłam wniosek o podział mieszkania że ja biorę na siebie kredyt a on całkowicie zrzeka się mieszkania poszedł na wszystko bo nic nie mógł kupić na kredyt hahah
Stary 2013-01-15, 10:06   #10052
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Nie znam szczegółów Twojego życia ale czy Ty przypadkiem nie masz tego dość? Jak tak mozna żyć - do tego macie 4 dzieci... Jeju no podziwiam Cię

Spadam z dziećmi do lekarza - kontrola, jak wrócę to się odezwę
mam dosyć... ale co to da...
na nic prośby, groźby... przecież on nie jest niewolnikiem 4 ścian czy własnej rodziny... takie głupie i proste myślenie...

a dzieci już widzą, jakie tatuś ma podejście do życia, do nich... więc tylko kwestai czasu, kiedy już nie będą tęsknić i czekać aż tatuś laskawie wróci do domu, może nawet trzeźwy...
ja już nie mam siły walczyć... nauczyłam się tak żyć, choć jest ciężko...

kiedyś pewnie przejrzy na oczy... kumple się odsuną (bo ma takich, ktorzy nie mają rodzin), ale już będzie za późno na budowanie relacji tatuś-dzieci, mąż-żona...

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:27   #10053
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Witam się po przerwie - nie wiem czy pamiętacie, we wrześniu byłam na konsultacji u ES, która orzekła, że jest za szybko po porodzie (rodziłam na koniec kwietnia) i kazała przyjść w grudniu/styczniu ze zdjęciem usg.

No i usg jest i masa rozterek też. Bo na tamtej konsultacji padła propozycja implantu anatom. 333cpg 430 cc a im dłużej wertuję w necie tym bardziej mi się wydaje że wyjdą oooogromne balony. I nie wiem - czy jechać drugi raz do ES (ale same wiecie jak wygląda jakakolwiek dyskusja z nią o rozmiarach ) czy umówić się jeszcze do kogoś, np do I.G?
Stary 2013-01-15, 10:40   #10054
Amorcio
Wtajemniczenie

Witajcie Słonka w ten zimny dzien

Zle sie cos czuje od 3dni , jakies duszosci mam ale czytam Was i smutno bardzo sie robi czytajac takie historie. Najgorzej jest gdy w domu rodzinnym byl alkohol, mialyscie juz ciezkie dziecinstwo i w doroslym zyciu znowu to samo. Nikt nie jest w stanie tak naprawde pomoc bo wiadomo, ze samej z dziecmi jest ciezko. Tesciowe potrafia byc podle i najgorzej gdy ona rozpieprza rodzine syna, nie patrzac na wnuki i ze syn pije to nic, ma prawo wane zeby byl dlaniej nie dla swoich dzieci.

Horo, Typ pracujesz majac czworeczke maluchow, jestes gwiazda wsrod tych baranich głow w strojach pokutnych i to je boli, musza psuc bo przeciez one musza poczuc sie lepiej przy Tobie wiec najlepiej dokopac
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:45   #10055
Niezadowolencja
Raczkowanie

[QUOTE=klaudeczka2010;3865 1339]a ALKOHOL to zmora dzisiejszych czasow!!!!ja tez lubie piwko,winko czasem..i rzadko wodke...a moj tata tez lubi...za bardzo...i mam schiza ze mam to w genach....i sie pilnuje!!!!!!!!ale na szczescie nie lubie byc pijana!![COLOR="Silver"]

Witam Wszystkie dziewczynki

Klaudeczko ja czasem lubię się napić, ale winka i jak wyjdą łącznie 2 lampki to jest góra gór. Też się boje by nie przesadzić. U mnie zarówno matka jak i ojciec pili, mama chyba narazie nie pije (byłam z nią u dr i jakoś przestałą), ale ojciec nadal lubi i często stara się matkę namówić. U nas przerwa w kontaktach trwa. Ja już nie mam siły walczyć z ich alkoholizmem z ojca chamstwem... Chciałam, żeby mama go zostawiła, ale ona woli żeby ją traktował gorzej niż psa (sama tak mówi), niż żeby coś z tym zrobić. Ja nie zamierzam na to patrzeć i pozwolić, by moje dzieci to oglądały. Mam dość.
Stary 2013-01-15, 10:45   #10056
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

fakt nie da się tak żyć więc pewnie tak jak było u mnie wszytko peknie i zrobisz ten krok na który nie miałaś wcześniej odwagi... ja do dzisiaj się sobie dziwię że przetrwałam to wszystko skąd ja wziełam tyle eneri i determinacji jestem osobą delikatną i b. wrażliwa i co ważne "przede wszystkim rodzina" tak mi wpajali rodzice ... przyszedł moment a to było wtedy gdy nie miałam siły podnieść kubka z herbatą tak byłam wykończona nerwowo wtedy mnie to przeraziło poszłam do lekarza żeby zrobić badania bo podejżewałam mocną anemie ale okazało się że wyniki idealne i to co powiedziała lekarka otworzyło mi oczy jeszcze bardziej, że wykończę się nerwowo jeśli coś z tym nie zrobie musi Pani unikać streu- padłam jak mam tego uniknąc spotkałam się ze znajoma ona mi dużo pomogła opowiadajac o swojej histori i mówiła babo nie zniszcz swojego życia jak ja i od tamtego momentu zaczełam działać szukać mieszkania a wyszło tak, że sama się przeprowadziłam to już najmniej ważne odżyłam momentalnie co za ulga pomału nadrabiałam z wagą więcej rzeczy mnie cieszyło miałam wsparcie u przyjaciój rodziny to mi dużo dało

Więc prędzej czy później dojdziecie do takiego samego momentu jak ja w którą strone iść lewo-życie z pijakiem i brudasem ... prawo rozpoczecie życia na nowo uwieżcie nie żałuję żadnej ze swoich decyzji gdybym miała to tak samo bym postąpiła ani chwili bym się nie zastanawiała najtrudniej zrobić ten 1 krok
Stary 2013-01-15, 11:10   #10057
miniaczekk2009
Przyczajenie

Hej dziewczynki

Jestem nowa

ale tak chce powiekszyc piersi i tak szukam miejsca

Jestem z Poznania , ale studiuje w Angli, i mozliwosc przyjazdu mam dopiero po 1 lipca, sadzicie ze bede mogla skataktowac sie z Dr. ''emailowo'' tzn wyslac mu zdjecia itp. I umowic sie na operacje ??

I inne pytanko dziewczyny ile was to kosztuje ??
miniaczekk2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:27   #10058
Amorcio
Wtajemniczenie

Powiem Wam jak u nas w rodzine skonczylo sie naduzywanie alkoholu.
Moj maz ma wujka i ten wujek mial zone. Zony rodzice lubi wypic, wciagali w to corke. Wujek wyjezdzal do pracy na 3mce i jak rodzina mu mowila, ze jest probelm bo jego zona pije, dzieci 3zaniedbane to wierzyl jej a nie swojej rodzinie. Jak ich coreczka miala 2latka to zima wyszla sama w kapciuszkach z domu i ludzie ja do cioci przyprowadzili bo to male miasteczko i wiedzieli gdzie. Mama spala zapita. Pewnego dnia powiedziala dzieciom, ze woli nowa rodzine i sie wyprowadza do lepszego domu (meliny najgorszej z mozliwych). Wujek juz wtedy przejzal na oczy, zmienil prace, zajal sie dziecmi ktore do tej pory dozywiala rodzina bo wszytkie pieniadze zona przepijala nie martwiac sie dziecmi. Ciocia byla piekna, figura jak modelka i bardzo zdolna kobieta, cuda robila na drutach i szydelku.
Kiedys mrozna bardzo zima znaleziono ja naga w parku, zmarla z wyziebienia. Dzieci przezyly traume, odzucenie przez mame. O jhednym z nich mogla bym osobna historie napisac ale to inny temat nie alkoholowy.
Stary 2013-01-15, 11:36   #10059
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miniaczekk2009 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jestem nowa

ale tak chce powiekszyc piersi i tak szukam miejsca

Jestem z Poznania , ale studiuje w Angli, i mozliwosc przyjazdu mam dopiero po 1 lipca, sadzicie ze bede mogla skataktowac sie z Dr. ''emailowo'' tzn wyslac mu zdjecia itp. I umowic sie na operacje ??

I inne pytanko dziewczyny ile was to kosztuje ??
Hejka! Witamy!!
Ja odpowiem na postawie swojego doswiadczenia:
Pierwszą konsultację miałam ok.10 lat temu u baaaardzo niemiłego lekarza i z wizyty tej nie wyniosłam zupełnie nic.
Pod koniec tamtego roku właśnie drogą @ konsultowałam się z klinika czeską. Wysyłałam zdjęcia, wymiary i różne wiadomości o które prosili. W tamtym tygodniu byłam na wizycie u MW i nawet w kilku procentach konsultacja meilowa ma się nijak do "face to face"!! Przynajmniej W MOIM przypadku!. W pierwszym momencie miałam wrażenie że po wyjściu z gabinetu jestem głupsza niż godzinę wcześniej, ale teraz po radach dziewczyn, przestudiowaniu tabel i rozmiarów- jadę jutro o wiele mądrzejsza i pewniejsza swych racji. Wiem (chyba !) co chcę a jutro ustalimy z doktorem już ostateczny wygląd i rozmiar moich cycuchów! Ale to tylko dzięki osobistej rozmowie i bezpośrednim badaniu kl. piersiowej.

Oczywiście że wstepne rozmowy można przeprowadzić przez @ i nawet ustalić (zaklepać) sobie jakiś termin op. ale i tak przed powinnaś skonsultowac się osobiście bo wiele może się wówczas zmienić.

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-01-15 o 11:41
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:39   #10060
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

o jacie co alkohol robi z człowieka masakra ja nie pije nienawidze alkoholu ...
dziewczyny jak to z tymi staniczkami??? jakie sa etapy zmieniania ich... 1 to tez co daja zaraz po op a potem jak to jest??
Stary 2013-01-15, 11:40   #10061
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to z tymi staniczkami??? jakie sa etapy zmieniania ich... 1 to tez co daja zaraz po op a potem jak to jest??
Kolejne trzeba sobie zakupic. Dziewczyny polecaj sportowe, na poiczatku forum sa linki
Stary 2013-01-15, 11:44   #10062
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny Klaudia, Horo, Jusi- jak czytam co piszecie to aż mi ciarki przechodzą.Strasznie mi przykro i baaaardzo Wam współczuję
Stary 2013-01-15, 11:53   #10063
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ja to wszystko już mam za sobą, dzięki Bogu ...
Stary 2013-01-15, 13:38   #10064
lauren25
Raczkowanie

Hej!
Poczytałam sobie Wasze historie i naprawde szczerze Was podziwiam!! Jesteście naprawde silne babki i żadna nie powinno to spotkać.
Nie wiem skad bierzecie powera, ja bym nie dała rady bo jestem słaba psychicznie i łatwo mnie rozwalić... tymbardziej teraz gdy nie układa mi się...
Wprawdzie nie mam problemów z teściową, alkoholem , facetem ale sa inne które uniemożliwiają radość z życia
A tak poza tym to teraz wiedzę po sobie że zrobienie cycków jest wielkim marzeniem ale tak naprawde nie zmienia nic w naszym życiu, jest tylko kropelką w morzu, spełnionym marzeniem i tyle
Stary 2013-01-15, 14:03   #10065
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Hej!
Poczytałam sobie Wasze historie i naprawde szczerze Was podziwiam!! Jesteście naprawde silne babki i żadna nie powinno to spotkać.
Nie wiem skad bierzecie powera, ja bym nie dała rady bo jestem słaba psychicznie i łatwo mnie rozwalić... tymbardziej teraz gdy nie układa mi się...
Wprawdzie nie mam problemów z teściową, alkoholem , facetem ale sa inne które uniemożliwiają radość z życia
A tak poza tym to teraz wiedzę po sobie że zrobienie cycków jest wielkim marzeniem ale tak naprawde nie zmienia nic w naszym życiu, jest tylko kropelką w morzu, spełnionym marzeniem i tyle
Bo to powinno byc chyba tylko spelnienie marzenia, zeby sie sobie podobac bez bielizny, zeby swoje cialo akceptowac choc ta czesc. Cycki nie maja wplytwu na nasze zycie no bo i jak? To tak jak by wszystkie naturalnie cycate mialy fajne zycie a te niecycate niefajne. Tak nie jest, to jest w glowie, ze te z cuckami maja super bo widzimy to co chcemy albo co inni chca pokazac. Zobacz jak otwarcie tutraj rozmawiamy a przeciez realnym znajomym tak otwarcie wszystkiego nie powiesz bo mysle, reakcje nie byly by takie jak tu.
Stary 2013-01-15, 14:28   #10066
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Bo to powinno byc chyba tylko spelnienie marzenia, zeby sie sobie podobac bez bielizny, zeby swoje cialo akceptowac choc ta czesc. Cycki nie maja wplytwu na nasze zycie no bo i jak? To tak jak by wszystkie naturalnie cycate mialy fajne zycie a te niecycate niefajne. Tak nie jest, to jest w glowie, ze te z cuckami maja super bo widzimy to co chcemy albo co inni chca pokazac. Zobacz jak otwarcie tutraj rozmawiamy a przeciez realnym znajomym tak otwarcie wszystkiego nie powiesz bo mysle, reakcje nie byly by takie jak tu.
Amorcio 100% racji !! Apropos tych znajomych w realu, bardzo bym chciała mieć takie koleżanki , jak was tutaj ( często znajomi oceniają nas bardzo sorowo, brak im zrozumienia,a przez to i my po jakimś czasie zamykamy sie w sobie i przestajemy mówić ) dlatego bardzo podoba mi sie , ze tu wszystkie możemy sie otworzyć i wyglądać porządnie, tak poprostu , tak po babsku
Mimo, ze jestem tu jeszcze krótko , bardzo sie cie cieszę , ze na was trafiłam ). Czasami czytam wasze historie , tak jakbym czytała o swoim życiu. Ojciec alkoholik , mąż ( na szczęście juz były ) tez lubił do kieliszka zaglądać, rozwód , ehh dużo tego ...
Buziaki dla was wszystkich ... Wracam do pracy , bo czas goni
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:33   #10067
siwa124
Raczkowanie

[QUOTE=horo_2;38654643]mam dosyć... ale co to da...
na nic prośby, groźby... przecież on nie jest niewolnikiem 4 ścian czy własnej rodziny... takie głupie i proste myślenie...

a dzieci już widzą, jakie tatuś ma podejście do życia, do nich... więc tylko kwestai czasu, kiedy już nie będą tęsknić i czekać aż tatuś laskawie wróci do domu, może nawet trzeźwy...
ja już nie mam siły walczyć... nauczyłam się tak żyć, choć jest ciężko...

kiedyś pewnie przejrzy na oczy... kumple się odsuną (bo ma takich, ktorzy nie mają rodzin), ale już będzie za późno na budowanie relacji tatuś-dzieci, mąż-żona...[/QUOTE]
Dziewczyno a co z Tobą? Twoim życiem,byciem szczęśliwą kobitką? Jeju ja to podziwiam a z drugiej strony nie rozumiem. Jestem z rodziny alkoholików - moi rodzice przestali pić jakieś kilka lat temu /mają po 57/. I jak tak czytam forum to norma - przechodziłam przez alkoholizm jako dziecko - matka z nożami biegała po osiedlu, ojciec łomem otwierał dom itp. Na co Ty czekasz - nie mów "przyzwyczaiłam się" bo to może sie gorzej skończyć. Ok - on się obudzi ale po co? Całe życie po Tobie jeździ a skończy się tym że i tak wygra - pewnie mu wtedy wybaczysz bo będziesz starsza, będzie go szkoda i takie tam. Ja wiem że to juz pewnie słyszałaś, przerabiałaś - ale nie do końca potrafię zrozumieć taka postawę kobiety. Przepraszam, nie odbierz tego źle.

A moje dzieciaki - zapalenie oskrzeli oboje + mała - zapalenie ucha. Syn antybiotyki, córka w zastrzykach przez 7 dni. Horror -kiedy to się skończy? Wiem - jak lato przyjdzie

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-15 o 14:51
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:40   #10068
lauren25
Raczkowanie

To taka moja refleksja

To prawda że w realu nie da się z ludźmi tak szczerze pogadać. Często co usłyszą wykorzystują przeciwko Tobie a szkoda... Dobrze że jest to forum

ps Amorcio oczywiście miałam na myśli poprawe samopoczucia a nie całego życia
Ładniejszy biust poprawia nastrój tylko przez chwile, tzn tak było u mnie...

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2013-01-15 o 14:46
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:48   #10069
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

nie ma to jak wyżalić się komuś obcemu niż komuś z naszego otoczenia... ja troszku pomarudziałam Wam i teraz czuję się dużo lepiej dziękuję
Stary 2013-01-15, 15:02   #10070
siwa124
Raczkowanie

[QUOTE=lauren25;38660531]To taka moja refleksja

To prawda że w realu nie da się z ludźmi tak szczerze pogadać. Często co usłyszą wykorzystują przeciwko Tobie a szkoda... Dobrze że jest to forum

Ładniejszy biust poprawia nastrój tylko przez chwile, tzn tak było u mnie...[/QUOTE]
Ja wiem czy przez chwilę - myślę że leczy jakiś problem na zawsze.

Ja mam to szczęście że mój Tż jest jednak z tych bez nałogu "ciężkiego" - jara fajki, to w sumie tyle.
Ale nie powiem - było ciężko przez chwilę. 2 lata z Nim walczyłam o związek partnerki - biliśmy sie i takie tak przepychanki słowne. Aż w końcu mój 5letni syn mówi "Mamo Ty masz iść w piz.u - a gdzie to jest? Daleko" No i się połapaliśmy że za daleko zabrnęliśmy. Dzisiaj jest ok - nie wiem co będzie za parę lat. Każdy chciałby dożyc wspólnej starości, żeby ktoś Nam herbatę podał.
Jak tak czytam te Wasze historie - jest to strasznie przykre jak ludzie którzy mieli kiedyś "motylki w brzuchu" mogą się później tak krzywdzić. Przechodziłam horro z rodzicami - książkę by napisać. Obiecałam sobie że ja tak nie będe miała, nie dam się, nie pozwolę żeby ktoś komu piorę skarpety - traktował mnie jak sprzątaczkę. Kiedyś mi sie wydawało że jak będę "taka dobra żona" to mnie będzie pod chmury rzucał - a guzik. Miałam jeszcze gorzej.

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-15 o 15:06
Stary 2013-01-15, 15:17   #10071
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wpadlam sie przywitac

wstawilam do albumu 2 fotki z soboy) ale niestety nie odwazylam sie isc bez stanika w albumie fotki bez stanika)

wyslalam zapko a wlasnie twoich nie widzialam, zapraszam na moje;p

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Witam się po przerwie - nie wiem czy pamiętacie, we wrześniu byłam na konsultacji u ES, która orzekła, że jest za szybko po porodzie (rodziłam na koniec kwietnia) i kazała przyjść w grudniu/styczniu ze zdjęciem usg.

No i usg jest i masa rozterek też. Bo na tamtej konsultacji padła propozycja implantu anatom. 333cpg 430 cc a im dłużej wertuję w necie tym bardziej mi się wydaje że wyjdą oooogromne balony. I nie wiem - czy jechać drugi raz do ES (ale same wiecie jak wygląda jakakolwiek dyskusja z nią o rozmiarach ) czy umówić się jeszcze do kogoś, np do I.G?

Ja tez sie nad nia zastanawialam ale zmienilam zdanie. Wybralam dr , jestem 2 tyg po i super zadowolona
Stary 2013-01-15, 15:33   #10072
iloona79
Zadomowienie

Jejku, Laski-wczoraj było o orgazmach,a dziś o alkoholu...niestety widzę,że w tym smutniejszym wydaniu

Amanina,
Twoja historia to mną wstrząsnęla,ale widze że nie jedna z nas ma tu taką historie-nieliczne mogą się cieszyć beztroską...

Świniaczku,
Ty młodziutka jesteś i nie ma co marnować życia z tż do którego nic już nie czujesz-będziesz się tylko męczyć,wiec się nawet nie zastanawiaj...
Może jeszcze i trzech mężów będziesz miała po drodze

Chociaż jak to moja mama kiedys powiedziała Facet to tylko do prokreacji się nadaje,bo do życia to już niekoniecznie...

Horo,Klaudek,
Wy młode też jesteście ale wiem ze to inaczej jest kiedy to życie jest jednak jakoś tam już poukładane...są dzieci,jakiś biznes wspólny tudzież kredycik i kombinować trzeba,ale widać są takie co i temu podołają...
Jusi

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

[QUOTE=siwa124;38661067][QUOTE=lauren25;38660531]To taka moja refleksja

Ładniejszy biust poprawia nastrój tylko przez chwile, tzn tak było u mnie...[/QUOTE]

W sumie racja-wyleczy to jakiś tam kompleks ale czym on jest w porównaniu z tym co piszą tu dziewczyny-sytuacji to specjalnie nie zmieni,choć i takie cuda się zdarzają

Ważne abyśmy miały w swoim życiu te małe marzenia,które po spełnieniu dadzą nam tą naszą "małą" radość-coś nam się nalezy,no nie?
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 15:41   #10073
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
nie ma to jak wyżalić się komuś obcemu niż komuś z naszego otoczenia... ja troszku pomarudziałam Wam i teraz czuję się dużo lepiej dziękuję
Żebyś wiedziała - święte słowa Realni to zaraz Twoja historię analizuja pod różnymi kątami - tu z Toba tiutiu, a za plecami z błotem mieszają. Ja się nauczyłam problemy sama rozwiązywać, ze na wet mój Tż mówi nieraz "ja w tym domu do niczego nie jestem potrzebny" - no ma rację chłopina. Wtedy się otrząsam i daję mu pole do popisu - boli mnie głowa, jestem zmęczona i takie tam.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

W sumie racja-wyleczy to jakiś tam kompleks ale czym on jest w porównaniu z tym co piszą tu dziewczyny-sytuacji to specjalnie nie zmieni,choć i takie cuda się zdarzają

Ważne abyśmy miały w swoim życiu te małe marzenia,które po spełnieniu dadzą nam tą naszą "małą" radość-coś nam się nalezy,no nie?
Ja uważam że nie ma zmieniać sytuacji - facet który pije nagle przestanie? No nie - ja wyleczyłam swoja psychikę, nie miałam piersi teraz mam. Mogę założyć jakie chcę ciuchy, bluzki, stroje. Jestem bardziej atrakcyjna dla otoczenia, tak. I o to chodziło.
Stary 2013-01-15, 15:52   #10074
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
może źle napisałam... u mnie aż takiego dramatu nie ma ... pije te 4 piwka dziennie, więcej w weekend czy jak wychodzi kolegami... nie upija się do nieprzytomności, ale problem jest
kiedyś się rzucał, awanturował, wyzywal, ale te czasy minęły, bo... chciałam odejść i zabrać dzieci... wystraszyl się...
teraz go po prostu nie ma dla nas, nie pomaga, nie wspiera... jest tylko na każde zawolanie kumpli albo mamusi... i z tym nauczylam się żyć...

nie zamierzam marnować czasu na kłótnie czy "walkę z wiatrakami"... spełniam się jako mama, spelniam się zawodowo... zaczęłam wiele robić dla siebie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 15:57   #10075
korinka
BAN stały

Hej.

Długo mnie tutaj nie było i trafiam od razu na takie tematy. To jest strasznei i nawet nie zdawałam sobie sprawy że tyle osób może mięć problemy w życiu...mniejsze lub większe! Ale widzę także, że jesteście silne dziewczyny i nie dajecie się złamać. Co nie zmienia faktu, że takie rzeczy Was ranią....
Ja osobiście chyba nie mam problemu z tż....chociaż nigdy nic nie wiadomo co będzie za parę lat. Ale dobrze wiem o czym piszecie bo w najbliższej mojej rodzinie tak sami jest ...kobieta sama, opieka nad dziecmi, praca, dom...a facet praca...no i czasem dzieci....

pozdrawiam w ten mrozny dzien!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 16:03   #10076
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wpadlam sie przywitac

wstawilam do albumu 2 fotki z soboy) ale niestety nie odwazylam sie isc bez stanika w albumie fotki bez stanika)
No wiesz co - do odważnych świat należy A kiedy pójdziesz bez? Za kilka lat no nie...

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Hej.

Długo mnie tutaj nie było i trafiam od razu na takie tematy. To jest strasznei i nawet nie zdawałam sobie sprawy że tyle osób może mięć problemy w życiu...mniejsze lub większe! Ale widzę także, że jesteście silne dziewczyny i nie dajecie się złamać. Co nie zmienia faktu, że takie rzeczy Was ranią....
Ja osobiście chyba nie mam problemu z tż....chociaż nigdy nic nie wiadomo co będzie za parę lat. Ale dobrze wiem o czym piszecie bo w najbliższej mojej rodzinie tak sami jest ...kobieta sama, opieka nad dziecmi, praca, dom...a facet praca...no i czasem dzieci....

pozdrawiam w ten mrozny dzien!
A Ty masz jakąś galerie - bo ja jej nie widzę
Podzielam Twoje zdanie - mam tak samo - co nie znaczy że za kilka lat też tak będzie.
Stary 2013-01-15, 16:08   #10077
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Ja uważam że nie ma zmieniać sytuacji - facet który pije nagle przestanie? No nie - ja wyleczyłam swoja psychikę, nie miałam piersi teraz mam. Mogę założyć jakie chcę ciuchy, bluzki, stroje. Jestem bardziej atrakcyjna dla otoczenia, tak. I o to chodziło.
O to mi chodziło

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
nie zamierzam marnować czasu na kłótnie czy "walkę z wiatrakami"... spełniam się jako mama, spelniam się zawodowo... zaczęłam wiele robić dla siebie
O,własnie! Tak trzymać
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 16:10   #10078
Saba08
Zadomowienie

Przeczytałam Wasze historie i powiemy tylko tyle jesteście wielkie, że dajecie sobie radę
Stary 2013-01-15, 16:34   #10079
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki,
może źle napisałam... u mnie aż takiego dramatu nie ma ... pije te 4 piwka dziennie, więcej w weekend czy jak wychodzi kolegami... nie upija się do nieprzytomności, ale problem jest
kiedyś się rzucał, awanturował, wyzywal, ale te czasy minęły, bo... chciałam odejść i zabrać dzieci... wystraszyl się...
teraz go po prostu nie ma dla nas, nie pomaga, nie wspiera... jest tylko na każde zawolanie kumpli albo mamusi... i z tym nauczylam się żyć...

Ok, może ja na wyrost zrozumiałam. Ale i tak podziwiam - chociaz z drugiej strony jestes boska za to że robisz cos dla siebie: cmok:
A ja z innej beczki - bo mi wszyscy gadają i pisza że tra moja autostrada to przez cięcie przez pache - ale Ty nie miałaś takiego ciecia a też pierwsze były szeroko. Bo mam dylematy, męczy mnie ten brak rowka.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
O to mi chodziło

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

O,własnie! Tak trzymać
Zaproszenie wysłałam - puk, puk

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Przeczytałam Wasze historie i powiemy tylko tyle jesteście wielkie, że dajecie sobie radę
Kobiety były, sa i będą wielkie - mam syna i córkę. Od urodzenia widzę różnicę w postrzeganiu świata

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:

Tylko że to jest bardzo trudna rola - sama wiem - czasami trzeba mieć zmiennika - inaczej jak się go nie ma wcale

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-15 o 16:14
Stary 2013-01-15, 16:45   #10080
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość

Ja tez sie nad nia zastanawialam ale zmienilam zdanie. Wybralam dr , jestem 2 tyg po i super zadowolona
Lubuss - ja raczej też jestem bliska zmiany zdania. I wybieram się na konsultację do pana, którego masz w podpisie (o ile dobrze kombinuję, że to on )

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości