|
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() no ja z wiadomych przyczyn potraktowałam go całkiem dosłownie ![]() Cytat:
![]() tym razem antyzmarch klasyczny, więc bez zmian. Może być niewielka różnica w zapachu/konsystencji, bo hydrolaty i oleje trochę się różnią zależnie od dostawcy/partii/pochodzenia
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
A jakim mam wyjechać?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się śmiej, wiesz jak krzyże bolą przy porodzie?a jak mnie dotknęła to az się prostowałam Taa, ja też i nie wiem po co bo po tylu odcinkach wszystko jest przewidywalne
|
|
#844 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no dokłądnie tak po prostu bywa - ale te nasze procenty są z d.. wzięte - każdy ma inne obserwacje doświadczenia i szacujemy na ślepo Cytat:
nie będę cytować wszystkich porodowych postów bo za dużo miejsca zajmą - ale ogólny wniosek - widać jak bardzo jest różnie, rozbieżności szpitalne etc no i to że takie komforty o których pisze Eenax np, to w spzitalu gdzie rodziły moje przyjaciółki to science-fiction jest - tam są uwłaczające warunki - ilość na sali kobiet nie spada poniżej 5 sztuk jest syf i ogólna olewka, znieczulica ( nie mylic ze znieczuleniem) to po prostu kwestia szpitala, wiem bo byłąm widziałam, i wrażenie to odniósł tam każdy identyczne - neva eva Cytat:
Cytat:
Cytat:
orzechową? niestety juz robio słodki chłam Cytat:
|
||||||
|
|
|
#845 |
|
Piers do przodu
|
Jeszcze a propos rodzenia to moim największym kłopotem była obawa, że zasnę
z bólami co 3 min. trafiłam z Unym do szpitala a tu klops, mojego lekarza nie ma ale trafiłam na porodówkę, podłączono mi ktg, bóle ustały, przeczytałam książkę i po całym dniu przeniesiono mnie na patologię ciąży cały dzień bez żarcia ... całą noc przełaziłam, bo nie mogłam leżeć ... rano znów bóle - trucht do ordynatora na pilocik, wody odeszły - z powrotem na porodówkę znów połaziłam, pogadałam ze stażystkami z położniczej ... a że nie mogłam leżeć to wymyśliłam (oczytana powieściami z dzikiego zachodu) że może by tak pouskuteczniać przysiady przy łóżku. Tak też zrobiłyśmy - dużo ligniny pode mnie, ja kucam regularnie aż pokazała się główka - no to myk na łóżko i w przerwie między skurczami w sekundę natychmiast zasypiałam i tak się bałam, że prześpię własny poród, że starałam się urodzić jak najszybciej - dzięki temu Un nie zdążył na akcję bo mnie szukał po całym piętrze patologii za to dostał wprost z sali zamiast mnie zawiniątko w ramiona no i tyle ...
|
#846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może zaszkodzićCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#847 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No... nic!
![]() Cytat:
W lapisie srebro siedzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś zrobię, bo dzisiaj brakuje mi kilku składników Cytat:
Cytat:
głodna jestem ![]() Cytat:
w tak zwanym międzyczasie ukręciłam se antyzmarcha na naczyńka, na oko testuję na dekolcie, póki co dziur nie wyżarł
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
może była nawożona jakimś syfem, albo niedokładnie pogryzłam, albo coś
Żadnych innych podejrzanych/surowych rzeczy nie jadłam. Jest jeszcze opcja,że mi się skórka od papryki przykleiła gdzieś W każdym razie nic przyjemnego, nie życzę nikomu
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
jużem się umyła, wypachniła, uzbroiła w pancerz napiersiowy, pozmywała i położyła dziecko aaaaaaaaaa chuopa spać.
![]() dziwi mnie, że somsiadka na szmacie nie jeździ na klatce schodowej, może on jednak nie dziś przyjdzie
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-17 o 16:21 |
|
|
|
#851 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
"System Windows wykrył problem z dyskiem twardym"
![]() jedyny znajomy informatyk się wyprowadził i nie mam z nim kontaktu, a na nowy dysk (i zakup windowsa ) mnie nie stać
|
#853 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wymieniłam klawiaturę na jakiś staroć i teraz mam polskie litery ale wszystko się tnie, ech... |
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie głowa rozbolała
chyba z ekscytacji przy kręceniu kremu
|
|
#855 |
|
|
A coś nawala? Może po prostu Ci się miejsce na tym dysku kończy? Spróbuj powywalać zbędne rzeczy
|
|
|
#856 | |||
|
Mother of Cats
|
Dobry wieczór Baru
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsca wolnego mam po 20GB i na dysku C i D Wyskoczyło wyłącz komputer i napraw lub wymień dysk twardy ![]() Nie mam kasy, żeby wieźć do serwisu, znów sobie zażyczą 2 stówy za dysk i więcej
|
|
#858 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-17 o 17:11 |
|||
|
|
|
#859 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#860 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi laptop padnie, to idę się pociąć
|
|
#862 | |||||
|
BAN stały
|
Mówi się "potrafi dostosować się do potrzeb i oczekiwań parafianina"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z Beskidu Sądeckiego Cytat:
![]() Piękna historia Tak myślałem, że nie zawsze jest na stanie (poza ketchupem ofkors) kumin, kolendra i mleko kokosowe ![]() Cytat:
Trza było nie upychać na dysku tylu dzikich chupów, teraz masz ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#863 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Jeśli masz tahini i czosnek to własnoręczny hummus możesz zrobić Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#864 | ||||
|
Konto usunięte
|
1. W sensie że nikt długo nie pisał 2. Co nie? Po 3,5 h snu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do białego to po co ?
|
||||
|
|
|
#865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to było? Cytat:
![]() Cytat:
No nie jest. Cytat:
Dobry wieczór
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#866 |
|
Konto usunięte
|
I przyszły spodnie. Za☠☠☠iste
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38702796]
Na razie se kup na all jakiś przechodzony średniej pojemności A co do białego to po co ? [/QUOTE]po to, że jedyny znany mi kolega co mógłby mi pomóc naprawić i zainstalować, to nie mam z nim od dawna kontaktu, a innych w okolicy jakiś 80km zwyczajnie nie znam a sama sobie nic nie umiem zrobić, to pozostaje mi jedynie zanieść do serwisu i płakać i bulić ![]() Póki co działa i blue screena nie mam (jak poprzednio), ale piszą na forach, że taki komunikat to znak, że dysk się sypie i wkrótce koniec
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-17 o 17:23 |
|
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to jednak nic poważnego Cytat:
nie mam wiórków kokosowych i kuminu i chyba kurkumy, ale ona głównie dla koloru jest (chyba?) moje danie wyszło pyszne, ale wygląd ma wyjątkowo niewyjściowy ![]() oczywiście uż na wstępie zrezygnowałam ze wszelkich przepisów i poszłam na żywioł
|
|
|
#869 |
|
BAN stały
|
jeżu, też parę dni temu nie mogłam uruchomić laptopa, ekran zrobił się cały niebieski z przerażającymi słowami typu "error" i "crash"...
Aż mi się gorąco zrobiło, ale w końcu zadziałał i na razie wszystko ok. już raz straciłam wszystko z dysku, chyba się pochlastam, jak mnie to spotka znowu. |
|
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Koniec wizyty.Cytat:
Dodałam do tagów
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

jest syf i ogólna olewka, znieczulica ( nie mylic ze znieczuleniem) to po prostu kwestia szpitala, wiem bo byłąm widziałam, i wrażenie to odniósł tam każdy identyczne - neva eva
orzechową? niestety juz robio słodki chłam
)Dostał rok ( szkoda, że tylko rok, ale lepsze niż nic )więzienia i uciekl do Angli...no to Anglicy się spisali. Dorwali dziada i dodali Polakom niedawno
:confuse d:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chyba z ekscytacji przy kręceniu kremu
a dula w domu nieużyteczna pono