|
|
#871 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() Zacznij może pomału odkładać na nowy na wszelki wypadek, a ten dopóki sie nie zapali to niech działa jak najdłużej ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no
|
|
|
#873 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz część kiedyś zgrałam na płyty, ale na resztę muzy i filmów potrzebuję ze 20 płyt, a u mnie na wsi się nie kupi w spożywczaku Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-17 o 17:34 |
||
|
|
|
#876 | ||||||
|
Panaroja
|
podeślij śniek do mnie , lubieu
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.się domyslam o co Ci chodzi , ale co zrobić - nie ma się wpływu na motywacje i postępowanie innych , a trudno zabronić ochrzczenia dziecka komuś ,nawet jeżeli to robi dla picu , bo na jakiej podstawie - że ja uważam że dla picu ? Właśnie jeżeli się duchowość traktuje poważnie , to wypływa z tego tolerancja i miłosierdzie , co wyklucza oburzanie się na innych , tak ja to rozumiem . Jeżeli ktos jest wierzący głeboko i naprawdę , nie będzie się oburzał , bo to się kłóci z podstawową zasadą miłości bliźniego , jaki by on nie był . 3.ha , a od kiedy w sprawach politycznych i tam gdzie chodzi o pieniądze ktokolwiek mówi prawdę decyzje poedjmuje parlament , do którego naród wybiera swoich przedstawicieli wedle tego , jakie poglądy wyznaje , i jeżeli większośc zyskuje grupa o takich a nie innych zapatrywaniach , to chyba znaczy , że większość tych co głosowali ich wybrała , znaczy tak myślących jest dużo ![]() 4.nie uważam tego za normalne i do przyjęcia , ale nie jestem typem wojownika , nie umiem z całym światem wojować , już się naoburzałam przez długie lata na znacznie poważniejsze sprawy , a i tak nic z tego nie wynikło a niestety manipulowanie ludźmi to podstawowa praktyka stosowana przez prawie wszystkich nie tylko w polityce i statystyce - tak jest skonstruowany świat . Ja na swoim odcinku na który mam wpływ mogę walić prawde w oczy tak jak ją widzę , co do reszty świata - muszę go przyjąć jakim jest i kierować się zdrowym rozsądkiem , żeby przeżyć . I w końcu jak mówi któreś z praw Murphy'ego "Wszyscy kłamią , nie ma to jednak znaczenia , bo i tak nikt nikomu nie wierzy" ![]() Cytat:
tylko ze jest to poród najniebezpieczniejszy .Teraz jest 5% komplikacji , kiedyś było 50% , nigdy nie bedzie 0% bo sie nie da . 5% to zupełnie dobry wynik . Są to komplikacje wynikające z patologii kobiety i dziecka , nie z uszpitalnienia , bo uszpitalnienie ma na celu zmniejszenie ilości komplikacji i rzeczywiście je zmniejsza - te , które może , a przede wszystkim zapobiega i leczy skutki komplikacji , to jest podstawowa przyczyna rodzenia szpitalnego . Cytat:
![]() Cytat:
2.na szczęście caszy się zmieniają
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Majka, nie panikuj. Sama dasz rade wymienic dysk i postawic system
A poki smiga, to zgraj sobie na flash czy plyty zdjecia i inne wazne dokumenty .
|
#878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() Fstrętny Gryszard ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#879 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wrocilam do starej klawirki
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Część danych - jak wynika z powyższego posta - już skopiowałaś, więc zawsze coś do przodu. Dobrze będzie
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-17 o 17:52 |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że poprzednio facet mi coś mówił, że do instalacji win potrzebny jest kod/klucz. A ja nic takiego nie mam ![]() ja nie mam pojęcia jak to się robi ![]() Niech mi zrobią tak, żeby działało poprzednio mi dali łysego laptopa z dyskiem, dopiero zawiozłam do kolegi, on mi oddał z windowsem, a wszystkie sterowniki, office, przeglądarki itp. musiałam sama od nowa instalowac, koszmar, ciągle coś mi się psuło i nie działało, kilka tygodni się męczyłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:00 |
|
|
|
|
#882 |
|
Nindżopesz
|
Maja, kiedy kupilas laptoka i jaki masz system? Kruszynka mowi, ze jesli masz siodemke to mozna zrobic kopie zapasowa. A jesli to XP tak zagaduje to on mu nie wierzy. Bo Tobie laptok pada, tak? Powiada tez, ze zawsze mozesz wpasc do nas to sie sprawdzi co i jak, dysk sprobuje reperowac o ile da rade i w razie czego mamy pirackiego XP.
|
|
|
|
#883 | |||
|
Zakorzenienie
|
chyba raczej ze frontu atmosferycznego ja mam młota pneumatycznego we łbie pół dnia się łomocze - idzie wyż
Cytat:
cacyki to moja wersja słowna tzatziki Cytat:
Cytat:
sama piszesz że czasy sie zmieniajo - o to właśnie chodzi, to ludzie zmieniajo czasy, odważni ludzie, którzy widzą sens w nieprzemilczaniu wielu spraw ich dotykających wiem, moja przyjaciółka robi casting szpitali, i juz ma odnośnie tej strony wiele konkretnych poważnych zarzutów - niemniej to long story Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:08 |
|||
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laptok ma ze 4-5 lat, dysk zmieniany ze 3 lata temu, system jakieś 2 lata temu ostatnio 60GB muzy i drugie tyle filmów? ![]() nawet nie wiem co to
|
|
#885 | ||||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38702965]I przyszły spodnie. Za☠☠☠iste
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też nie wiedziałem, że backup to inaczej kopia zapasowa (tj. co niedzielę komputer mi ją robi automatycznie, ino pojęcia nie mam, gdzie to zapisuje) Też prawda Cytat:
![]() Cytat:
Przyślij mi zdjęcie na @, niech się wypowie ktoś "z boku" ![]() --- Czymta kciuku, coby ciasto chlebowe się ruszyło, gdyż ojciec za chwilę jeść chciał będzie, a ja rano nalegałem "nie kupujcie chleba, upiekę" (chyba przesadziłem z mąką razową i dodatkami, strasznie gliniaste wyszło)
|
||||||
|
|
|
#886 |
|
BAN stały
|
Ok, wracamy poziomem do gimnazjum!
Zamawiał ktoś lakiery z Victoria's Beauty?
|
|
|
|
#887 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Rozwalil mnie jakis tag religijny |
||
|
|
|
#888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrde no najlepiej by było dać komuś znajomemu.Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||||
|
|
|
#889 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. A nie pomyliło Ci się z aktualizacją? Bo jeśli robi Ci backup to nieźle musisz mieć dysk zawalony ![]() 3. Są ![]() A no i Majuta też trzymam
|
|||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba będe musiała wrócić do tej viśty a co toto jest toto dysk na usb? drogfie toto? w serwisie mi nie zrobią, żebym nie musiała kupować? Tylko ile se zażyczą, cholera ![]() edit: łoesu, taki dysk na allegro po 200 zeta kosztuje ![]() Kopię zapasową systemu właśnie próbowałam zrobić, ale obojętnie czy zapisuję na pendrive czy dysku D (20 G wolnego) to mi wyskakuje, że za mało miejsca do zapisania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:47 |
|
|
|
|
#892 |
|
Piers do przodu
|
Maju np tutaj masz po taniości
a podłączasz jak pena
|
#893 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
O! Ja mam, chociaż coś ![]() Było oczywiste, że się ktoś doczepi ![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38704459]1. Będzie niebawem wew profilu To fajnie ![]() Cytat:
Co tydzień, we każdą niedzielę, robi mi kopię zapasową, tyle wiem ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#894 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kopia zapasowa będzie chyba potrzebowała tyle samo miejsca co powiedzmy dysk C. Czyli jeśli masz na dysku 20 Gb danych to taki dysk potrzebujesz do utworzenia kopii zapasowej. Tak myślam.
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaj do tego cenę dysku twardego, jego wymiany, instalacji windowsa (choćby tej visty) to już mnie kilkaset złotych wyniesie ![]()
|
|
#896 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam bym chyba drapnął jakbym miał za co ![]() Cytat:
2. ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Skoro na pendrive można to na zewnętrzny chyba też Red podpytaj małżona |
|||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam cennik jakiejś firmy z wrocławia i piszą:
- wymiana dysku twardego z kopiowaniem danych 50zł Ale czy to znaczy, że jak mi włożą nowy dysk, to skopiują ze starego windowsa (7 a nie vistę) z wszystkimi programami, muzyką itp?
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#899 |
|
Piers do przodu
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38705068]Zapewne musisz mieć swój dysk
Raczej nie inaczej
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38705068]Zapewne musisz mieć swój dysk
a oni nie moga tak z dyska na dysk? jakimiś kablami czy coś? Podobno można zwykły dysk w jakąś obudowę/coś jak toto na karty pamięci dac i odzyskać dane ze starego parę tyg, temu byłą w sksierach afera, że facet oddał laptoka z dyskiem do naprawy, a dostał z cudzymi danymi. Na to goście z serwisu, że to standardowa u nich procedura, że po naprawie dysku zapisują na nim jakieś dane z innego kompa (w tym przypadku innego klienta), żeby sprawdzić czy działa, a potem kasują. Tylko tym razem zapomnieli skasować
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

A co to było?
Aż mi się gorąco zrobiło, ale w końcu zadziałał i na razie wszystko ok. już raz straciłam wszystko z dysku, chyba się pochlastam, jak mnie to spotka znowu.

decyzje poedjmuje parlament , do którego naród wybiera swoich przedstawicieli wedle tego , jakie poglądy wyznaje , i jeżeli większośc zyskuje grupa o takich a nie innych zapatrywaniach , to chyba znaczy , że większość tych co głosowali ich wybrała , znaczy tak myślących jest dużo 
a mogę zapytać niedyskretnie "czyli gdzie" i potem mieć ewentualne pytania dalsze jeśli dobrze przewiduję odpowiedź?? 

chyba z ekscytacji przy kręceniu kremu
Przyślij mi zdjęcie na @, niech się wypowie ktoś "z boku"