Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 367 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 14:10   #10981
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzieki dziewczyny za info o rozmowach w toku, nagram sobie ten od odcinek i wieczorkiem obejrze bo o tej godzinie moje starsze dziecko ma basen
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:21   #10982
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
co raz A WIECEJ sie zastanawiam czy nie bedę miec mega balony,wiem że to ostatnie wyjscie żebym wypelnic ta pustke w piersiach,ale nie chce dużych,bo mam szczuple nogi i bede jak wieloryb,mam nadzieje że bedzie ok.
kochana zdaj się na dra on robił wiele operacji i będzie wiedział jaki rozmiar Ci będzie pasował najlepiej oj chyba stres zaczął robić swoje i w głowie wiele pytań zaczyna wirować.....

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
o nie, chętnie bym obejrzała! ale nie w tych godzinach...... a są jakieś powtórki tego? ja w ogolę tv nie oglądam, wiec nie wiem.
kochana masz linka do tego odcinka

http://rozmowywtoku.tvn.pl/odcinki-o...y,14561,0.html

będziesz miała chwilę to sobie oglądnikj
Stary 2013-01-25, 14:22   #10983
nkolodii
Raczkowanie

myślalam że do operacji trochy mi przestana wypadać włosy,ale niestety dalej wypadaja,juz nie wiem co mam lykać.mertz special nie pomógl zjadlam dwie buteleczki,teraz zaczynam drugie opakowanie vitapilu,plus myje włosy szamponem dermena z dodatkiem oleju rycynowego..nadal wypADAJA TYLKO ZAUWAZYLAM ze sa nowe rosna jak jeż.
Stary 2013-01-25, 14:36   #10984
nkolodii
Raczkowanie

2013-01-06 17.24.03.jpg
Stary 2013-01-25, 14:37   #10985
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
moja gryzunka,ma na imię HALINA KIEPSKA;]
Stary 2013-01-25, 14:57   #10986
Foxy89
Rozeznanie

Dziewczyny od doktor Skwiercz, mogłybyście wysłać mi zaproszenie? Chętnie zobaczyłabym jej "prace" czytałam opinię i powoli się decyduję na operację właśnie u niej.
Stary 2013-01-25, 14:58   #10987
Amanina
Raczkowanie

ogladam ten odcinek na necie!!
JEZUMARYJA??????
ktos tam jest normalny??
Stary 2013-01-25, 14:59   #10988
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

moi rodzice dziś rano postanowili podjąć temat operacji. I oczywiście zaczęli mi wymieniać wszystkie za, wszystkie zagrożenia, komplikacje. Mama specjalnie w necie czytała na ten temat i z hasłem że na forum co czytała to powiększyły sobie starsze ode mnie kobiety które mają już dzieci i że żadna młoda nie powiększa. Żebym sobie zrobiła jak będę miała dzieci a nie teraz, bo wtedy będę potrzebowała. I ogólnie to nie chciało mi się tego słuchać bo nic nie rozumie, także powiedziałam że przełożyłam to więc żeby już skończyła temat i przestała wymyślać głupoty.

przedpo, czekamy tu na Ciebie z niecierpliwością

a właśnie też sobie muszę obejrzeć ten odcinek rozmów w toku , chociaż może nie dziś bo weekend się zaczyna a naoglądam się fajnych dużych piersi to będzie mi przykro i wieczorem tż-owi będę znowu smęcić i narzekać
Stary 2013-01-25, 15:05   #10989
nkolodii
Raczkowanie

teraz Pani do mnie z recepcji dzwonila co mam wziac w poniedzialek,i żebym od10 nie jadłam i nie pilam nic,ani gumy nie żulam,ale usta moge plukać;]dobrze że śniadanko zjem na nim mi zalezy bo jak nie zjem jestem marudna.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

nie wierze że to juz w poniedzialek...chyba dopiero uwierze na stole
Stary 2013-01-25, 15:08   #10990
Precelka1
Raczkowanie

przedpo gratulacje!
Stary 2013-01-25, 15:14   #10991
Amanina
Raczkowanie

o, uf, nadzieja mi wrocila, ta Ania w spodniczce w kratke mila i sympatyczna
mam wrazenie ze sie za bardzo postarali w tym programie z wyborem osob i scenariuszem..
Stary 2013-01-25, 15:48   #10992
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
hej
dzisiaj mam gorszy dzień, napiszcie czy też miałyście takie wątpliwości?
Obudziłam się dzisiaj z myślą, że chyba trochę jednak nie za bardzo jestem pewna czy oby na pewno ja chcę zrobić sobie... sztuczne piersi...?
Pewnie dlatego że przedwczoraj przeczytałam "nie przeszkadza mi jakie one są" i zaczęłam się zastanawiać..."no co to znaczy, że jakie one są?"

dziewczyny, jakie one są...?
Są z pewnością inne, musisz mieć tego świadomość. Nie gorsze, nie lepsze a inne. Nawet wizualnie- tej wielkości piersi nie wystąpują w naturze w takiej idealnej postaci. Inne są w dotyku- takie jędrne jak pośladki. Inne są w ruchu- bo to nie jest luźna, skacząca bezwładnie tkanka. Inne jak leżysz- naturalne spływają pod pachy.
Pokochać je bardzo łatwo - często nawet od pierwszego wejrzenia. A jak nie od pierwszego - to najczęściej i tak kończy się miłością bezwarunkową po jakimś czasie
Zdeformowane, wymęczone piersi nie są czymś co można zaakceptować. Podobnie jest z piersiami których po prostu nie ma. To nie jest upiększanie które można porównać do farbowania włosów albo przyklejania paznokci. W moim odczuciu taka kobieta jest okaleczona - a implanty to po prostu protezy. Jedne z najdoskonalszych jakie istnieją I skoro jest taka możliwość w zasięgu ręki warto z niej skorzystać.

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
Witam się ponownie
wczoraj chciałam się z Wami przywitać po raz 1wszy, coś tam o sobie naskrobałam, a tu jak mojego posta nie było, tak nie ma.. albo ja taka niekumata, albo to moderacja tak się ociąga buuu... nie wiem, być może tego posta też wsyśnie?

Dobra, nie pisze więcej, bo się jeszcze okaże, że znowu nici z tego będą hihi

edit. o kurka, udało się OD RAZU! (czyli wczorajsza przedmowa ma przepadła bezpowrotnie, na to wychodzi :/)
to kuję żelazo, poki gorące, i raz jeszcze pare słów o sobie
Trafiłam do Was, bo już dłużej nie chcę odwlekać czegoś, co w sumie jest mi niezbędne do tego, by wyzbyć się mega kompleksów, poczuć dobrze w swojej skórze i w sypialni też... Jeszcze przed ciążą i karmieniem miałam małe, choć całkiem zgrabne, sportowe B, na które i tak wciąż narzekałam (jejuu... ile bym dała, żeby teraz mieć choc takie!!), no ale 1wsze, meeega długie karmienie mojego małego ssaczka, a potem drugie krótsze, pozostawiły jedno kurde wielkie ZERO istna masakra, mówie Wam... straaasznie źle się teraz czuję, bo to naprawdę obraz nędzy i rozpaczy jest. No dramat.
Zabieg to teraz jedynie kwestia $$$ Błogosławieństwo tżta jest, jak sie kaska uzbiera, t jedziemy z tym koksem!!
Witam Ciebie i wszystkie nowe osoby które do nas dołączyły

Pytania o nazwiska albo kliniki możecie śmiało zadawać w prywatnych wiadomościach albo w klubie O resztę pytajcie tu- każdy chętnie odpowie i pomoże.

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
A to jest jakaś róznica "pod mięsień" a "pomięśniowo"??
A to że jakis dr spartaczył robotę,no to swoją drogą....
Poniżej wklejam trzy szkice z metodami implantacji- pod gruczoł, pod mięsień (piersiowy większy), podmięśniowo .

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Wrocilam Jestem w stanach juz po kolejnej operacji .
3 miesiace temu mialam wyciagany implant poniewaz otworzyla mi sie blizna i miesien nie trzymal dobrze implantu. Wczoraj mialam wkladany nowy .Tutaj operacja trwa 30 minut (wlozenie 1 implanta) i po 30 minutach do godziny po operacji wraca się do domu (nie zostaje się w klinice na 2 dni jak w Polsce). Czuję się dobrze Ale wiadomo jestem spuchnięta tzn prawa pierś jest .
Życzę by tym razem wszystko już było dobrze! Fajnie że już nie cierpisz a wszystko poszło sprawnie i szybko. Dbaj teraz o siebie . Pozdrawiam.
Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Przedpo trzymam mocno kciuki i liczę na szybką relację!

Witam się z Wami ciepło w tą okropną pogodę, marzę już o slońcu, może być mróz ale żeby słonko się chociaż pojawiło...

Rzadko tu ostatnio zaglądam, bo jest mi tak strasznie przykro, że mi nie wyszło a jak czytam Wasze wpisy o stanikach, oglądam zdjęcia nowych cycolinek to pytam nie wiadomo kogo, dlaczego ja nie mogę też tak się cieszyć uczucie rozczarowania jest straszne, tym bardziej jeśli miało się coś o czym się marzyło na wyciągnięcie ręki.

buziaki dla Was wszystkich
O jak miło że jesteś. Ty nas nie zostawiaj - ja wierzę że wszystko będzie dobrze, doprowadzisz zdrówko do normy i znów wpiszemy Cię na nasza listę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif pod gruczoł.gif (23,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: gif pod mięsień większy piersiowy.gif (23,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: gif podmięśniowo.gif (20,9 KB, 7 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-01-25 o 19:58
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:15   #10993
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
ogladam ten odcinek na necie!!
JEZUMARYJA??????
ktos tam jest normalny??
chyba nie jest normalny;]ja tez teraz obejrzalam,masakra,szczyg ulnie taka brunetka która nie daje nikomu dotknac i pasy nie zapina,nie tylko trzeba byc ładna a i mieć olej w głowie.
Stary 2013-01-25, 16:18   #10994
Amanina
Raczkowanie

PILNE!!! MEGA PILNE!!
dziewczyny, czy ktoras ma numer do MARGO???
Stary 2013-01-25, 16:24   #10995
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
chyba nie jest normalny;]ja tez teraz obejrzalam,masakra,szczyg ulnie taka brunetka która nie daje nikomu dotknac i pasy nie zapina,nie tylko trzeba byc ładna a i mieć olej w głowie.
ale ANIA ta w spódniczce miała ładnie zrobione piersi,akurat do sylwetki i najmądrzejsza ze wszystkich.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

mam takie pytanie,może i głupie ale naprawde nigdy nie próbowalam.chodzi mi czy można usmażyc naleśniki i gotowe zamrozić bez nadzienia?jestem cukiernikiem ale tego nie robiłam.chciala bym w poniedzialek rano usmazyć i zamrozić,kotlety tez,bo pózniej będe nie ruchoma..która z dziewczyn cos wie na ten temat.
Stary 2013-01-25, 16:35   #10996
Foxy89
Rozeznanie

Dziewczyny, na tvn są rozmowy w toku o sztucznych piersiach. Zastanawiam się czy to prawda, że piersi mogą ulec uszkodzeniu podczas lotu samolotem? I czy faktycznie nie można korzystać z sauny? Jeju jakie te laski są tępe:/ Nie dziwota, że panuje stereotyp, że laski z silikonami to puste laski
Stary 2013-01-25, 16:39   #10997
nkolodii
Raczkowanie

idę smażyc placki z jabłkami,zapraszam za godzine

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na tvn są rozmowy w toku o sztucznych piersiach. Zastanawiam się czy to prawda, że piersi mogą ulec uszkodzeniu podczas lotu samolotem? I czy faktycznie nie można korzystać z sauny? Jeju jakie te laski są tępe:/ Nie dziwota, że panuje stereotyp, że laski z silikonami to puste laski
NIE KAŻDA KTÓRA MA SYLIKONY SA TĘPA akurat tak siĘ trafia1na1000 że sa tepa,A TEN PROGRAM CHYBA WYJATKOWO BYŁ TAK DOBRANY.CZY PĘKAJA W SAMOLOCIE..TO MIT,SPORO LEKARZY PYTALAM OTO,KIEDYS TO MOZE TAK,TYLKO NIE TERAZ,TYLKO MOŻNA ODCZUWAĆ BULGOTANIE TAK MI LEKARZ MÓWIL.
Stary 2013-01-25, 16:43   #10998
Foxy89
Rozeznanie

Wiem o tym, że nie każda jest tępa,ale faktycznie w tym programie chyba tylko takie chcieli pokazać
Stary 2013-01-25, 17:14   #10999
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

no ja też oglądnęłam ten program no i masakra kto dobierał ludzi chyba specjalnie by potępić te dziewczyny z sylikonami (no ta jedna co nie pozwalała dotykać to stuknięta)ale tamte normalne a teks tego kolesia dobrze się pieści co w ręce się mieści o matko u mnie to nie ma za co chwycić nawet mój chłopak mi napisał że ta laska w kratkę fajna jest i że nie może się doczekać moich nowych cycuszków
Stary 2013-01-25, 17:22   #11000
niezapominajka1987
Raczkowanie

Jusi84 z tego co wyczytalam to jesteśmy podobnej budowy i wagi. Ja mam 165 cm i waże ok 52 kg. No i będziemy mieć podobne rozmiary. Ja mam implant anatomiczny 305. Myslisz że fajnie będziemy wyglądać? Będą pasować do naszej sylwetki? Jaki to wyjdzie rozmiarek? C? Chyba my będziemy miały najmniejsze implanty z wszystkich kobietek na forum?
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:26   #11001
Amanina
Raczkowanie

no tak na to wyszlo, ze laski z zelkami sa pier.... bo mialy piekne jedrne B, (a nie NIC albo pusciutkie po ciazy) i mialy fanaberie zrobic se pelne C, a do tego sa pustakami - tak bym to odebrala gdybym ogladala to z zewnatrz.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

niezapominajka: na razie najmniejsze to mam ja!!!!!! a na dodatek jestem wyzsza i ciezsza)
Stary 2013-01-25, 17:31   #11002
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
uuum pomidorowa lubięęęę
a rozmowy w toku są ok 16stej 16:10 jakoś tak to jest temat co nas b. interesuje o cyckach te co mają naturalne kontra sylikonowe
Cześć Kochane,
własnie mi mignęła końcówka tego programu-musze posuzkać go na necie,choć wydał mi się taki tendencyjny,ze cycki to robią sobie tylko plastikowe lale zadające się z karkami...no i na końcu ta ankieta wsród publiczności-żenujące! Wiadomo bylo ze faceci wybiorą naturalne cycki, bo jak kiedys tu ktos napisal-jak facet nie obcowal z żelkami to nic nie wie na ten teamt i bedzie sie kurczowo trzymał stereotyp ze natura to jest the best!! Sranie w banie....soryy,ale jak takie cos słyszę to mnie skręca
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:35   #11003
niezapominajka1987
Raczkowanie

Amanina przepraszam Małe niedopatrzenie z mojej strony Jesteś zadowolona z wielkości? Bo ja się teraz zastanawiam czy moje nie wyjdą za małe, choć chyba wiecej we mnie sie nie da "wepchnąć"
Stary 2013-01-25, 17:45   #11004
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Jusi84 z tego co wyczytalam to jesteśmy podobnej budowy i wagi. Ja mam 165 cm i waże ok 52 kg. No i będziemy mieć podobne rozmiary. Ja mam implant anatomiczny 305. Myslisz że fajnie będziemy wyglądać? Będą pasować do naszej sylwetki? Jaki to wyjdzie rozmiarek? C? Chyba my będziemy miały najmniejsze implanty z wszystkich kobietek na forum?
saba ma rozmiar mniejsze i wyszły jej pięknie naturalne cycusie i ja bym takie chciała ja i tak się dziwię że dr dał mi taki rozmiar a nie mniejsze hehe ja tam jestem pozytywnie nastawiona i wiem że dr wybrał mi taki implant bym ładnie i naturalnie wyglądała dopasowane cycunie do całego ciała

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-01-25 o 18:22
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:47   #11005
niezapominajka1987
Raczkowanie

Zobaczymy jak to wyjdzie, mam nadzieję, że pieknie Mam operacje trzy dni przed Tobą
Stary 2013-01-25, 18:03   #11006
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]mam takie pytanie,może i głupie ale naprawde nigdy nie próbowalam.chodzi mi czy można usmażyc naleśniki i gotowe zamrozić bez nadzienia?jestem cukiernikiem ale tego nie robiłam.chciala bym w poniedzialek rano usmazyć i zamrozić,kotlety tez,bo pózniej będe nie ruchoma..która z dziewczyn cos wie na ten temat.
Można zamrozić naleśniki. Nawet z nadzieniem można - z serowym mroziłam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:16   #11007
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczyny
ide odpisywac weekend

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
ale ANIA ta w spódniczce miała ładnie zrobione piersi,akurat do sylwetki i najmądrzejsza ze wszystkich.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

mam takie pytanie,może i głupie ale naprawde nigdy nie próbowalam.chodzi mi czy można usmażyc naleśniki i gotowe zamrozić bez nadzienia?jestem cukiernikiem ale tego nie robiłam.chciala bym w poniedzialek rano usmazyć i zamrozić,kotlety tez,bo pózniej będe nie ruchoma..która z dziewczyn cos wie na ten temat.
pewnie ze mozna ,ja np mroze krokietyakurat mam jeszcze ze swiat o ja tez dzis zamierzam robic nalesniki ale to wieczorkiem

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
nkolodii, trzymam kciukasy, że się nie dasz temu bakcylowi, i migiem się z nim uporasz! na opryszczkę to chyba jedynie ten polecony heviran najlepszy, a z katrem to kurcze musisz próbować się rozprawić różnymi sposobami... ja polecam inhalacje wszelkiej maści, od Ol Basa począszypoprzez inhalacje z soli fizjologicznej. I jeszcze w zależności, jaki to katar; czy leci ci z nosa, jak woda, czy siedzi w zatokach; jeśli to drugie, to polecam Mucofluid, przetestowane na sobie i dzieciach, ale na receptę. Powodzenia!
co to za srodek na zatoki??chcialam sobie zrobic rentgen zatok bo nie wiem czy to zatoki to skierowanie potrzebne bede szukac dalej w innej przychodni kurde nawet prywatnie robia problemy tak jak mi kiedys trg do cyckow nie chcieli zrobic nie tu to tam

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

[QUOTE=margo50100;38845934]AMANINA!!!... szczescie Ty moje!!! DZIĘKUJĘ!!!!

PRZEDPO gratuluję! cieszę się Twoim szczesciem Jak sie czujesz? wracaj do nas i opowiadaj!

Amorcio cieszę się, że uważasz ze te wątpliwości to norma, ja już zaczynam o sobie źle myśleć, że coś ze mną nie tak skoro tak bardzo chciałam chciałam chciałam a teraz nagle wątpię... to tak jakbym zwątpiła w samą siebie...?

niezapominajka1987 ja czuję, że jestem na takim etapie że... nie ma odwrotu, tylko nagle takie myśli sie pojawiły... muszę pomachać rękami i rozwiać te głupie wątpliwości...ehhh

anika75 ..."dobrze zrobione piersi" tak, wiem to, dlatego ten wybór właściwych implantów i cycologa jest taki ważny ... i szukam szukam szukam....
no własnie... ja myślałam że okrągłe są bardziej miękkie i uzyskuje się ten efekt "rozlanych piersi"...? hmm

kasik sukienka piekna, mi najbardziej w oko wpadła pomarańczowa i szara, no i oczywiscie klasyka czyli czarna tylko ja bym chyba coś zrobiła ze świecidełkami, bo przy tej za bardzo rzucają się w oczy... a na Tobie ten fason będzie wyglądał cudownie!!! i to prawda, przyćmisz wszystkie dziewczyny na ślubie łacznie z panną młodą

heheh to kicia idzie na wesele nie ja ale dziekuje za komlementy

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczynki heyka. jestem cala i zdrowa. Obolala owszem, ale jak na okolicznosci NAPRAWDE tragedii nie ma Kolo 12.00 zbieram sie do domu.am jakies adhd, w ogole nie.moge ulezec, spaceruje. Mam ten 295 , prawie sie zdecydowalam na wiekszy, ale w.ostatniej chwili sie rozmyslilam. przepraszam za bledy, ale pisze z tel. Odezwe sie z domu. Dziekuje za wszystkie mile slowa i za.wsparcie.szczegolnie Sabie i Amaninie Caluje Was wszystkie.
napisz jakie wieksze wchodzily w gre??tak czy inaczej mam nadzieje ze dobrze zniesiesz te pierwsze dniczekamy na Ciebie z powrotem

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
nkolodii nie mogę przybrać się zrobić zdjęc i wrzucić na kompa. Tym bardziej , że mój mąż do końca tygodnia na urlopie i teraz zamiast 3 mam 4 dzieci w domu. Ale obiecuję , że się poprawię . Dziś mam wizytę kontrolną. Nie będą mi zdejmować szwów, bo mam rozpuszczalne. Obawiam się tylko czy to dobrze czy nie. Bo jak czytam to Wy w większości macie tradycyjne.
W obwozie mam 79 cm , czyli stanik 75 pod biustem, a w biuście mam teraz 95, bo ja mam 171 i waże 64 kg - i jak czytam o Waszych wymiarach i wagach to się załamałam . Od wczoraj jestem na diecie MŻ , ale ja już jestem przed 40 i po 3 dzieci, więc to nie takie proste.

Co do robienia czegoś ... to robię prawie wszystko, aż obawiam się czy nie za dużo. Jeżdzę autem, powoli sprzątam, choć nie dam radę ścierać zabrudzeń, tylko kurz. Nie leżałam zupełnie, bo to nie moja natura. Byłam na wyprzedażach. 4 dni po, ale w przymierzalni nie zawsze było lekko. Generalnie super. Wczoraj tylko rano moja 2 latka przyszła do mnie do łóżka rano i skoczyła kolanem na górną część piersi . Troche pobolało , ale przeszło i mam nadzieję, ze nic się nie stało.
uwazaj pamietaj ze minelo DOPIERO 10 dni a diete teraz sobie odpusc odzywiaj sie zdrowo organizm po narkozie jest oslabiony wiec chociaz jedzenia mu nie zabieraj

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
to witaj w klubie casarzowych
ja też nienawidzilam ćwiczyć, ale widok wiszącej skóry motywuje
a ja się nie ważę na razie... zamierzam co miesiąc się mierzyć
o horo widze w podpisiku zumbatez z neta czy chodzisz do klubu??

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
uuum pomidorowa lubięęęę
a rozmowy w toku są ok 16stej 16:10 jakoś tak to jest temat co nas b. interesuje o cyckach te co mają naturalne kontra sylikonowe
ogladalam to pare dni po op
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:27   #11008
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Margo ja też mam wątpliwości, też się boję, ale już postanowiłam i zdania nie zmienie. Też się obawiam, że będą wyglądać sztucznie, że nie będę się mogła do nich przyzwyczaić. Ale ja kolejnego lata bez cycków nie wytrzymam, nie wytrzymam upałów w mega push up. Nie chce się już męczyć. Ty może masz "jakieś" piersi i dlatego nie chcesz iść pod nóż. Ja jestem płaska jak małe dziecko To jest okropne Ale będzie dobrze. Musi być!

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, to normalne obawy i chyba kazda takie ma. Ja w kazdym razie tak samo jak Wy i nawet wczoraj przed snem rozmawialam z TZ na ten temat.

Dzien dobry wystkim
hheh my tez czesto mielismy takie rozmowynawet teraz mamy

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki..ale fatalnie sie czuje,ten katar mnie tak oslabil ze w nocy nie spalam.na dodatek mi opryszczka wyskoczyla,a pisze w dokumentacji że trzeba lekarzowi zglosić,tak i wczoraj zrobilam,powiedzialam sczerze o katarzy i opryszczce,mam kupić heviran tabletki,tylko on na recepte.mam znajomego lekarza i poprosilam jego,ma mi przywiezć recepte,i wykupie na wieczór...z tym katarem to się martwie żebym sie nie udusilam na tym stole tam..mam jeszcze 3pelnych dni,może mi minie..a wszystko czrez opiekunke zarAZILA MNIE I DZIECKO,NIE MOGŁA ZADZWONIC I POWIEDZIEC ŻE JEST CHORA,I TAK PRZYSZLA
hm to opryszczka nie jest przeszkoda?w koncu to choroba wirusowa kuruj sie

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

nizapominajka mamy podobne wymiary ja mam wkladki okragle 325tez nie mialam nic wiec Cie rozumiem
anika co do piersi no czasem za bola przy dotyku szcegolnie przy bliznach no ale tu to chyba normalne

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
hej
dzisiaj mam gorszy dzień, napiszcie czy też miałyscie takie wątpliwości?
Obudziłam się dzisiaj z myślą, że chyba trochę jednak nie za bardzo jestem pewna czy oby na pewno ja chcę zrobić sobie... sztuczne piersi...?
Pewnie dlatego że przedwczoraj przeczytałam "nie przeszkadza mi jakie one są" i zaczęłam się zastanawiać..."no co to znaczy, że jakie one są?"

dziewczyny, jakie one są...?
powiedz mi jaki masz rozmiar
?wnisokuje ze jakies piersi posiadasz choc ja tez mialam jakies tam watpliwosci...
hm jakie sa?ciezkie pytanie bo tez nic nie mialam ja mysle ze powinnas pytac osoby tak przynajmniej po roku od op ,piersi sie zmieniaja,miekna ,staja sie z czasem fajniejsze ...ale w koncu sa po ilus tam latach

wiecie co??a mi nie tyle przeszkadzaly gabki tylko to ze kazdy stanik mi odstawal...widac to czesto bylo no bo po zdjeciu stanika jak bylo to mowic nie musze
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:29   #11009
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Są z pewnością inne, musisz mieć tego świadomość. Nie gorsze, nie lepsze a inne. Nawet wizualnie- tej wielkości piersi nie wystąpują w naturze w takiej idealnej postaci. Inne są w dotyku- takie jędrne jak pośladki. Inne są w ruchu- bo to nie jest luźna, skacząca bezwładnie tkanka. Inne jak leżysz- naturalne spływają pod pachy.
Pokochać je bardzo łatwo - często nawet od pierszego wejrzenia. A jak nie od pierwszewgo - to najczęściej i tak kończy się miłością bezwarunkową po jakimś czasie
Zdeformowane, wymęczone piersi nie są czymś co można zaakceptować. Podobnie jest z piersiami których po prostu nie ma. To nie jest upiększanie które można porównac do farbowania włosów albo przyklejania paznokci. W moim odczuciu taka kobieta jest okaleczona - a implanty to po prostu protezy. Jedne z najdoskonalszych jakie isnieją I skoro jest taka mozliwość w zasięgu ręki warto z niej skorzystać.
drukuję i wieszam na lodówkę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:48   #11010
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
kiciu,
sukienka prześliczna-miałabym problem który kolor wybrac!!
Nie znalazłam jednak informacji o tym jaki to jest materiał??
Może przeoczyłam,a to ważne co to za tkanina...
Hmm ja też nie mam pojęcia, ale dla mnie to nie ma znaczenia. Patrząc na zdjęcia to śliski i mało rozciągliwy materiał, ale mogę się mylić Ja będę kupować błękitną. Podobały mi się trzy kolory, ale wszystkie kobity z rodziny będą w jednym kolorze i myślimy, że najlepiej odcienie niebieskiego

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
cudownie, to one tak szybko po operacji się już takie fajne robią????
Ogólnie to nie, zaczęło mnie to zastanawiać i naszą Myę molestowałam, też potwierdziła, że jak za szybko to też nie dobrze. Teraz będę wzmacniać skórę, żeby mi do pępka nie opadły

Cytat:
sukienka piekna,jak na mój gust to mi sie niebieska podoba bo jestem brunetka,rózowego nie lubie bo nie mam juz20lat..kicia TY tez jestes brunetką i powinno być super.woobrażam mine facetów.
Ahh ja będę brała błękitną Uwielbiam ten kolor a i inne kobitki jak pisałam będą w podobnych Mój tż na samą myśl zazdrosny, hehe

Cytat:
ania tylko mnie już wzielo,po prostu z nosa się leje jak w rekina..sporo pije i kicham 2razy na sekunde masakra..jeżeli do niedzieli nie minie to do czwartku poproszę lekarza przelożyć operacje nie wiem czy sie zgodzi;[
Nie martw się, od kataru przy narkozie się nie udusisz Ja mam katar zatokowy od 12 lat, a od tego kataru kaszel i nie było to przeszkodą. Z tym, że u mnie to nie przeziębienie a przewlekła choroba, baaardzo przewlekła. Jak kichałam czy kaszlałam po operacji to nie było tak źle. Takie dziwne uczucie w cyckach, ale nie bolało

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczynki heyka. jestem cala i zdrowa. Obolala owszem, ale jak na okolicznosci NAPRAWDE tragedii nie ma Kolo 12.00 zbieram sie do domu.am jakies adhd, w ogole nie.moge ulezec, spaceruje. Mam ten 295 , prawie sie zdecydowalam na wiekszy, ale w.ostatniej chwili sie rozmyslilam. przepraszam za bledy, ale pisze z tel. Odezwe sie z domu. Dziekuje za wszystkie mile slowa i za.wsparcie.szczegolnie Sabie i Amaninie Caluje Was wszystkie.
Gratuluję serdecznieklas ki: Haha ja też usiedzieć na tyłku nie mogłam, nosiło mnie po całej chałpie z nudów i z resztą jak chodziłam to mnie plecy nie bolały. Jak tylko czujesz się na siłach to spaceruj sobie, trochę ruchu nie zaszkodzi a później nie będziesz wstawać aż tak obolała

Cytat:
co raz A WIECEJ sie zastanawiam czy nie bedę miec mega balony,wiem że to ostatnie wyjscie żebym wypelnic ta pustke w piersiach,ale nie chce dużych,bo mam szczuple nogi i bede jak wieloryb,mam nadzieje że bedzie ok.
Ojoj większość dziewczynek tutaj szczuplutkich i czy któraś wygląda jak wieloryb? Ja też podobnych gabarytów, mam implant 440ml i nie wygląda to komicznie. Słyszałam, że idealnie do mnie pasują W ubranku nie będą tak widoczne jak na golaska

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od doktor Sxxxx, mogłybyście wysłać mi zaproszenie? Chętnie zobaczyłabym jej "prace" czytałam opinię i powoli się decyduję na operację właśnie u niej.
Napisz do dziewczynek, które się u tej pani operowały i wyślij im zaproszenia, czekaj cierpliwie na przyjęcie, ponieważ w galeriach mamy nie tylko zdjęcia piersi, ale też prywatne, swoje twarze, z rodzinami itp. Proszę edytuj swój post, bo tutaj nie używamy nazwisk

Ja codziennie już mam problemy z logowaniem się Kurcze nie mam pojęcia co się dzieje Zmieniłam sobie hasło, hmm może coś da, ale po tym już mnie nie wylogowało

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości