|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kiciu, ja też dzisiaj nie mogłam się zalogować
. Coraz częściej to się zdarza.No dobra - tyłek zaczynam ćwiczyć . Skalpela próbowałam, ale to jednak dla mnie za długie http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w Ciekawe, jak długo wytrzymam
|
#11012 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
anika ja to tez znalazlam na yt smieszne stroje maja ci panowie
sa tez na inne partie ciala |
|
|
|
#11013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasik, mi na inne partie ciała już się nie chce . Ostatnio przejrzałam się w lustrze i stwierdziłam, że tyłek najbardziej potrzebuje pomocy, bo brzuch - jak wciągnę to jest oki, a tyłek - jak zepnę to cellulit bardziej widać
|
|
#11014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://wideo.onet.pl/styl-zycia-w-sw...5,42573,w.html i nie tylko ja to zauważyłam
|
|
|
#11015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lekarz tutaj w USA powiedzial,ze tamten implant trzeba wyjac, zostawic na ok 3 miesiace aby wszystko sie zagoilo i doszlo do siebie i teraz wlozyl mi nowy implant
|
|
#11016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mel ma o 2 minuty dłuższe, więc też ok ![]() A jak córcia z uszkiem? Lepiej już?
|
|
#11017 |
|
Raczkowanie
|
Cześć i czołem
![]() Co u Was nowego słychać? Widzę, że na czasie jest program o cyckach na TVN. Zaraz zobaczę co to za inteligentki się wypowiadały. Tymczasem powiem Wam, że dziś trochę poćwiczyłam z MelB, oczywiście darowałam sobie skakanie. Szkoda. W niedzielę wrzucę coś spokojniejszego (bez podskoków). Wiem, że jeszcze nie minęły 3 miesiące, ale ja już mam dość niećwiczenia. Brakuje mi tego strasznie. Piersi się trzymają, tylko szwy trochę ciągną, ale pomyślałam, że przy spokojniejszych ćwiczeniach nie będzie źle. We wtorek wizyta u doktora. Zobaczymy co powie. Słuchajcie, mam zamiar zmienić kolor włosów i może jakieś cięcie wykonać, ale się cholernie boję. Ja wiem, że to chore, ale bardziej boję się obciąć włosy niż zrobić piersi Powiedzcie mi, że jestem nienormalna i walnijcie w łeb Powiedzcie jaki teraz kolorek na czasie?
|
|
#11018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11019 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja nie ogladalam rozmow w toku bo tutaj nie mamy tvn ale wyobrazam sobie jak to wygladalo
![]() a najciekawsze jest ze oni chca pokazac tylko te glupiutke dziewczyny ktore zrobily sobie piersi... ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Bo ile można, nadal wierzę, że to była ostatnia operacja bo mój facet nie wiem czy wytrzymałby kolejną przez ostatnie 3 miesiące byłam bez implanta więc oczywiście nikt nie mógł mnie oglądać bez bluzki i stanika... no ale teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Bo ile można, nadal wierzę, że to była ostatnia operacja bo mój facet nie wiem czy wytrzymałby kolejną przez ostatnie 3 miesiące byłam bez implanta więc oczywiście nikt nie mógł mnie oglądać bez bluzki i stanika... no ale teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej
|
|
#11020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kicia- sukienka śliczna
Cytat:
Załóż sobie albumik, wrzuć wyjściówkę i wyślij do nich prośby o przyjaźń. I edytuj proszę swój post gdzie podałaś nazwisko - nie używamy tu nazwisk lekarzy. Wszystkie zasady są wyjaśnione w pierwszym poście tego wątku obok przepisu na naleśniki hihi dzięki Cytat:
Dzięki że zapodałaś ćwiczenia- jestem o krok bliżej to nie dobrze
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#11021 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kicia_nh;38856003]Hmm ja też nie mam pojęcia, ale dla mnie to nie ma znaczenia. Patrząc na zdjęcia to śliski i mało rozciągliwy materiał, ale mogę się mylić
Ja będę kupować błękitną. Podobały mi się trzy kolory, ale wszystkie kobity z rodziny będą w jednym kolorze i myślimy, że najlepiej odcienie niebieskiegoKiciu, materiał jest bardzo istotny,bo ważne aby się dobrze układał i nie gniótł się tak mocno!! Na zdjęciu tego nie widać,bo zawsze będzie cacy-zapytaj o to moze przed zkupem... Ja taka ostrożna z tymi zakupami przez neta jak Jusi-bałabym się tak ryzykowac,bo tania nie jest,a ubierzesz ją ile razy? Kolor wybralas idealny,bo bardzo Ci pasuje,co widać nawet na Twoim avatarku Zresztą jak to się mówi "ładnemu we wszystkim ładnie"
|
|
|
|
#11022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z córcią już dobrze, choć jak pospacerujemy, to odczuwa coś tam jeszcze w uszku ... możliwe , ze tak dlugo utrzymuje się jakiś mały stan zapalny
|
|
|
#11023 |
|
Zadomowienie
|
nkolodii,
Ruttinoscorbin to bardzo dobry pomysl,abys brała-weź uderzeniową dawkę,czyli 3x3tabletki-mi tak lekarz przepisal jak bylam przeziębiona. Zresztą przewlekle też powinno się je brac,tylko w mniejszych ilościach-ja biorę 3 tabletki dziennie i jakoś się trzymam ![]() A na cieknący katar jak Ci juz ktos doradził to Otrivin lub Nasivin-to jest to samo,choć jest jeszcze syrop na katar Sinupret. Inhalacje z soli też się przydadzą!! A sól morska nie osłabia organizmu jak napisałaś,więc się nie martw
|
|
|
|
#11024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Twoich odczuć, to wcale się nie dziwię, też bym żałowała. To jest dowód na to, że nie zawsze wszystko jest takie piękne i idealne jak w programach telewizyjnych. Na pewno już teraz będzie dobrze Cytat:
. A skalpel dla mnie stanowczo za długi - coś ponad 40 minut, no jak można tyle czasu się katować?
|
|
#11025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Illle???? 40 min to chyba już dla zaawansowanych Ale poszukam i spojrzę jak ćwiczą żeby mnie przepaść do Ciebie nie dzieliła
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-25 o 21:26 |
|
|
|
|
#11026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak więc z tą przepaścią to jeszcze nic pewnego . A z Zabulkiem co ćwiczyłyście?
|
|
#11027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to chyba ta pani o której pisały dziewczynki . Troszkę tak inaczej naturalna nawet usta ma umięśnione od tej kultury fizycznej nie no - chyba wolę z facetem ćwiczyć![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#11028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-01-25 o 21:51 |
|
|
|
|
#11029 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No to nici z jędrnego tyłka ![]() To od kiedy z miłym panem zaczynamy? Od jutra? ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
#11030 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorową porą
Wpadłam na chwilę się przywitać. Programu, o którym mówicie nie oglądalam i nie mam zamiaru, szkoda naszych nerwów Ważne, że my nie żałujemy i że my jesteśmy normalne... A puste lale są wszędzie - wśród posiadaczek implantów, blondynek, brunetek, osób ze sztucznymi rzęsami i tak samo po np usunięciu przepukliny Czy to znaczy, że reszta też taka jest? Buziaki
|
#11031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) . Teraz ledwie siedze pupa i uda płoną mi żywym ogniem
|
|
|
|
|
#11032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że ja nie mam takiej motywacji - wyszukuję jakieś filmiki, oglądam i na tym mój wysiłek się kończy
|
|
#11033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11034 |
|
Zadomowienie
|
Celinko, jak Ci tyłek obwiśnie to też zaczniesz oglądać
![]() A Mya to chyba ćwiczy, bo gdzieś zaginęła ![]() Albo sznurka na rękę szuka...
|
#11035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Supermen też taką ma Ja bez niej nawet nie podchodzę żeby cały ten film obejrzeć przerwać się można albo rozerwać, lepiej nie ryzykować ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cześć Celinko No ale Anika jest już w zaawansowanych ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- A Klaudek gdzie?? mignęła mi dziś i przepadła Ja już dziś uciekam- zmęczyłam się tymi ćwiczeniami że tydzień będę miała zakwasy Dobrej nocki życzę
|
|
|
|
|
#11036 | |
|
Raczkowanie
|
WITAM WAS WSZYSTKIE KOCHANE KOBITKI!!!
Wpadam dosłownie na chwilę.... dom pełen gości (ferie!!!)....., psów więcej niż człowieków....., jutro wyjazd na wystawę......Nie mam dla siebie nawet 5 minut.... Tyle produkujecie że nie ma jak Was nadrobić ![]() ![]() Cytat:
Jak tylko wróce za kilka dni to ponownie przejmę wyliczankę Oj- teraz dopiero zauważylam że Jusi przejęłaś wyliczankę--dzięki kochana!! ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Czy to aktualne?? Ja mam z nią kontakt!!
14.LUTY 2013- Wrocław dr.M.W Edytowane przez Krystel13 Czas edycji: 2013-01-25 o 23:55 |
|
|
|
|
#11037 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam rozmowy w toku i do tych co nie oglądały nie oglądajcie. To nawet nie jest żenujące. Dno, dno i jeszcze raz dno! "Panie" ze zrobionymi cyckami...cóż poziom średni, argumenty zerowe. "Panie naturalne" to totalna porażka. Jedna stwierdziła, że kobiety, które ni chcą mieć dzieci, nie są prawdziwymi Polkami (PIS?), a te które nie kramiły piersią nie są kobietami. No cóż mi pozostaje powiedzieć? Jestem sztuczną niekobietą, ale za to Polką, bo urodziłam.
|
|
#11038 |
|
Raczkowanie
|
Celina i anika coś dla Was i dla wszystkich zafascynowanych ćwiczeniami
|
|
#11039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11040 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY RATUNKU,PROSZĘ O POMOC.wczoraj miałam powazna dyskusje z swoim Tż.może juz wiecie nie mam ubiezpieczenia w POLSCE..i mój wczoraj zapytal co bym sie stalo gdzybym byłi jakis komplikacji naprzyklad dwa,trzy dni po operacji,jakies zakażenie,jeszcze jakies swiństwo,wtedy do szpitala państwowego,a z tego co wiem to bym mnie wynioslo taki koszt jak operacja,a ja niemam takich pieniędzy,i moj mówi zadzwoń do lekarza i zapytaj jego czy ma podpisana umowe z jakas firmą ubezpieczeniowa i czy wie ze ja niemam ubiezpieczenia,i jeżeli bym było pogorszenie stanu zdrowia czy jego klinika mnie porzyjmie czy nie,ja zadzwonilam dalam sluchawke mojemu i on rozmawial z lekarzem i pyta jego co bym sie stalo jak bym wnocy po2,3dobach zle cos sie dzialo i że ja nie mam ubiezpieczenia,co wtedy czy sa jakis dyżur w klinice i czy moze mnie on zbadac,zobaczyc przeczyne,wtedy lekarz powiedzial że po mojej operacji klinika jest zamknieta,jest przerwa,i jeżeli bym byłi komplikacji po operacji2,3doby po to wtedy oni nic nie pomoga;[mój sie zdenerwowal i mi przymawial do rozsadku,że znim hamowato lekarz rozmawial że nigdy w życiu tak znim żadny lekarz nie rozmawial i że jak zrobi mi operacji pózniej umywa rece i ja mam radzic sobie sama.operacja pod wielkim delematem
![]() ![]() . .powiedzial mi żebym zapytalam Was co WY podpisywaliscie przed operacja..wczoraj dzwonilam do firmy ubiezpieczeniowej żewbym wykupic ubiezpieczenie gdybym po operacji byłi komplikacji żebym trafic do szpitala,tylko żedna firma nie da mi takiego ubiezpieczenia jeżeli ja świadomie ide pod nóż jeszcze do kliniki prywatnej,wczoraj obdzwonilismy zo3firmy takie.z jednej strony ja jego rozumi9em bo sie maretwie ja w życiu nie mam szczescia zawsze cos sie pieprzy,i jezeli ten 1procent to je bede miec komplikacji co wtedy...nie wiem czy coś mi doradzicie..czy kazda z WAS MA UBIEZPIECZEWNIE?przeprasz am za błedy .czekam na odpowiedz WASZA.---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- BARDZO TERAZ WAS POTRZEBUJĘ.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

. Coraz częściej to się zdarza.
. Skalpela próbowałam, ale to jednak dla mnie za długie

sa tez na inne partie ciala
. Ostatnio przejrzałam się w lustrze i stwierdziłam, że tyłek najbardziej potrzebuje pomocy, bo brzuch - jak wciągnę to jest oki, a tyłek - jak zepnę to cellulit bardziej widać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. No to nici z jędrnego tyłka 
Supermen też taką ma
Ja bez niej nawet nie podchodzę żeby cały ten film obejrzeć