|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11041 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#11042 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Witam Dziewczynki
Nkolodii, kurczę, niedobrze . Jak można powiedzieć pacjentce, że w razie komplikacji musi radzić sobie sama ![]() Nie wiem co Ci poradzić, ja chyba szukałabym innej kliniki i innego lekarza...
|
#11043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- dziewczyny CO wy PODPISYWALISCIE PRZED OPERACJĄ?CZY PISALO TAM COŚ TAKIEGO ŻE W RAZIE KOMPLIKACJI ONI NIE PONOSZĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚCI?PROSZĘ O ODPOWIEDZ WAS.
|
|
|
#11044 |
|
Zadomowienie
|
WITAM SIĘ Z RAŃCA w REWELACYJNYM HUMORZE....wnikać nie będę ale świetny jest...
![]() ![]() dawna takiego nie miałam..więc korzystam jak mogę...od kilku dni jest prawdziwa klaudia!!!PRZEDPO gratulujęeeeeeeeeeeeeeeee eeee NKOLDI..sorki bo nie wczytałam się,ale nie masz jakiegoś zwykłego ubezp wykupionego??/a w razie komplikacji nie mogą się odwrócić od pacjentki...to nie jest tak!!!moim zdaniem nie powinnaś się martwić CAŁUJĘ WAS SLONECZKA WSZYSTKIE RAZEM I KAŻDĄ Z OSOBNA!!! ja dziś na imprezkę idę z dziewczynkami moimi!!!!może póżniej się odezwę ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-26 o 09:44 |
|
|
|
#11045 |
|
Zadomowienie
|
Nkolodii ja na Twoim miejscu poszukałabym innej kliniki i innego lekarza tak jak też Anika radzi. Wyobraź sobie, że jeżeli teraz Ci mówi, że będziesz musiała sobie radzić sama to co będzie po operacji, gdyby faktycznie coś było nie tak (odpukuję w niemalowane i Ci tego oczywiście nie życzę). Mój doktor w sumie od stycznia do lutego jest na urlopie, o czym poinformował mnie na ostatniej konsultacji, ale mówił, że gdyby coś się działo mam dzwonić do kliniki i przyjmie mnie jego kolega chirurg bez problemu. Powiedział, żebym wtedy się nie martwiła, że sama zostanę z tym co mogłoby się dziać tylko dlatego, że on ma urlop.
Dzień dobry laseczki
|
#11046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale od lutego koniec rozpusty i jazda na nowo,teraz jeszcze ułamek z tego co zgubiłam mam w planie ![]() Cytat:
![]() nkoldii
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#11047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#11049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też takich zakupów przez neta nie robiłam, ale najwyżej się odda
|
|
#11050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
Mam taka piekna pogode za oknem, ze juz koncze gotowac obiad i robimy wypad jakis Kiciu z jakiego miasta jestes w Belgii??? Ja pilnie poszukuje jednego palanta z Antwerpii................ .. moze przez przypadek go znasz ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
A to z tym lysym , to juz przeszlosc za nudne, za krotkie i za malo energiczne---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Jej sie sni, ze cwiczy
|
|
#11051 | |
|
Zadomowienie
|
Żabulku ja mieszkam 70km od Antwerpii, ale koło Antwerpii mam rodzinkę i koleżankę, która ma dużo Polaków znajomych
Cytat:
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-26 o 10:51 |
|
|
|
|
#11052 |
|
Raczkowanie
|
kasik, dopiero dziś widzę, że pytałaś o ten Mucofliud; może się źle wyraziłam, ale to nie jest psikacz stricte na zatoki, jedynie na taki gęsty, siedzący w zatokach katar; rozrzedza go i szybciej sie wydzieline usuwa.
Witam się sobotnio i ja Znowu od rana oczy na zapałkach... Moje młodsze dziecię daje mi po nocach tak popalić, że ja pierdziu... Nkolodii, ja niestety też nie zorientowana kwestii ubezpieczenia; Ale po tym, co napisałaś podziękowałabym chyba za współprace już na stracie nie czują się w obowiązku, by pomóc, bo swoje zrobili i do widzenia. Oj, zastanowiłabym się!A co do ćwiczeń wczorajsze Wasze dywagacje cudne![]() ja jade z Mel B, narazie tyłek, od pon. włączam nogi i brzuch ![]() I zerknęłam wczoraj na kawałek Rozmów, i poziom mnie normalnie rozwalił Dobra! Lece dzieciarnie ogarnąć, i chałupe trochę tyż ciao!
|
#11053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na usprawiedliwienie dodam ,ze basen mi przypasowal jak narazie i mam nadzieje ,ze na dluzej Milej sobotki dla Was wszystkich
|
|
#11054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezadowolencja, na Ciebie to zawsze można liczyć,aby humor sobie poprawić-to było zaj...iste podsumowanie tego programu ![]() Nkolodii, bardzo mi przykro jak czytam co piszesz nt swojego lekarza,ale na pewno nie jest do konca tak ze zostaniesz sama,tym bardziej jesli piszesz ze jestes legalnie...skoro ratują jakichś kloszardów żebrających na ulicy to Ciebie tym bardziej wyratują jak będzie trzeba ![]() Ale nie mysl o najgorszym tylko bądź dobrej myśli-jesteś o krok od spełnienia marzen,więc szkoda abyś rezygnowała... |
|
|
|
|
#11055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pamietam za namowa Was pytalam sie mojej dr co w razie gdyby byly jakies komplikacje ale pozniej po operacji czy place wtedy znow calosc czy tylko czesc .. bo wiem ze z tym roznie wiadomo tez zalezy co sie dzieje czy tu chodzi o wine lekarza czy cos na co on nie ma wplywu np odrzucenie lekarza no dr powiedziala ze to sie nie zdarzy hehhe bo chodzilo mi o koszty w razie czego... no to staralam sie myslec poytywnie ![]() a jak zdrowie?nkoldii ja wiem ze sie nastawilas i w ogole a powiedz mi ile placisz za ta op i wkladki?? mykam do sklepu,potem sprzatanko milego dnia klaudek odstrzel sie |
|
|
|
|
#11056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11058 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane, witam sie "z rana", ide robic kawe i Was czytac
![]() ![]() ![]() przyszly stroje i czesc stanikow, porobie zdjecia
|
#11059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam
|
|
#11060 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Amorcio. Czuję się dobrze, ale parę rzeczy mi dokucza:
- apetyt - już się prawie toczę, naprawdę, brzuch mi o mało nie pęknie, bo ciągle od wczoraj coś jem, mama przygotowała tyle rzeczy, a ja nie mogę się powstrzymać, przed chwilą pół słoika żurawiny zjadłam - wstawanie - nie potrafię sobie sensownie poradzić ze wstawaniem z pozycji leżącej ,a jestem sama i nie ma mi kto pomóc. Bólu nie odczuwam w ogóle. Co prawda wzięłam proszek, ale i bez niego raczej na pewno ból byłby do zniesienia. Ciągle mi się chce spać. Usypiam w pozycji siedzącej, budzę się w leżące i 5 min zastanawiam się, jak się podnieść .Dużo chodzę, ale przy każdym ruchu się zastanawiam, czy nie robię sobie krzywdy, ale tak leżeć nie potrafię. Raz straciłam lekko równowagę schodząc z łóżka i mnie coś zabolało w lewej piersi, ale mam nadzieję, że ok. Dziewczynki po napiszcie, jak znacie jakiś patent na podnoszenie się i czy lepiej leżeć cały czas, bo ja sobie tego nie wyobrażam. Naszykowane 3 książki do czytania a ja weny kompmletnie na to nie mam.
|
#11061 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Jestem super świeżaczkiem jeśli chodzi o jakiekolwiek fora, ale szczerze mówiąc po przeczytaniu setek Waszych postów stwierdzam, że jest to świetne miejsce aby się podzielić z Wami moimi troskami. Swoją operację mam w czwartek 31.01 czyli już za 5 dni! U mojego dr byłam wczoraj drugi raz i trochę mnie zaniepokoił, dlatego piszę do Was tutaj. Powiedział, że moje piersi są klasycznym przypadkiem niedorozwoju gruczołów piersiowych i przez to, że jest mało skóry na dole piersi, będzie to trudna operacja, a piersi na początku będą wyglądały dziwnie i będą mnie denerwować ;] ja bardzo dobrze zdaje sobie sprawę, że zanim one będą wspaniałe muszą przejść swoje, a teraz pytanie do WAS:
Czy któraś z Was miała też tę przypadłość i jest już po operacji? Musze przyznać, że troszke się boję i mam nadzieję u Was znaleźć troszkę pocieszenia i entuzjazmu jaki na co dzień w Was widać Buziaki |
|
|
|
#11062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale myślę, że jest tu dużo dziewczynek, które miał zbliżone właśnie do takiego stadium wyjściówki i będą mogły Ci pomóc.
|
|
#11063 |
|
Raczkowanie
|
przedpo ja jak wstawałam to łapałam się za zgięte kolano i na zasadzie dźwigni wstawałam i wstaję, czasami trzeba się pokołysać, ale ja za każdym razem tak robiłam bez niczyjej pomocy
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- a jak się czujesz, bo my to w sumie obie styczniowe
|
#11064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Jeju jak taka operacja negatywnie wplywa na kobiety...normalnie kasuje rozum![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#11065 |
|
Raczkowanie
|
Funkcjonuję dobrze , tak jak pisałam wcześniej już prawie wszystko robię.. Trochę jeszcze pobolewa , ale od 3 doby już nie piję żadnych leków przeciwbólowych. Jest to bardziej dyskomfort niż ból.
Nie mogę jeszcze się przyzwyczaić. Nie są jeszcze takie moje. Czekam, aż trochę się poluzują , bo na razie są mocno napięte. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- french_miki ja myślę , ze większość z nas to takie przypadki. A jakie masz wymiary i jaki będziesz miała implant?
|
#11066 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak takie rzeczy czytam to bym robila op poczatkiem czerwca bo juz bym mogla biorac pod uwage koniec karmienia mojej corci ale to chyba nie jest dobry pomysl przed wakacjami i jakism krotkim wyjazdem w cieply rejon
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-26 o 15:07 |
|
|
|
#11067 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby Cię ten humorek już nie opuszczał Cytat:
Cytat:
![]() Ale zaraz, zaraz..... Myaaaaa, Żaba nas od staruszków i gnatów wyzywa!!! Przedpo, ze wstawaniem jeszcze długo będziesz miała problem
|
|
#11068 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio ja na Twoim miejscu zrobiłabym jednak po wakacjach.
|
#11069 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11070 |
|
Raczkowanie
|
[B]Przedpo Ty jesteś świeżynką więc pytam Ciebie w pierwszej kolejności. Czy masz jakieś siniaki na brzuchu? Krwiaki? I jak zniosłaś narkoze? Ja nigdy nie byłam pod narkozą i troche się boje tego co będzie po... A pytam o te siniaki bo prawdopodobnie po operacji będę szła do nowej pracy i tam będą konieczne badania lekarskie. No i nie chce przed jakimś obcym doktorem wyskoczyć z ewentualnymi siniakami na brzuchu i się tłumaczyć skąd się wzięły
Dziewczyny miałyście siniaki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

. Jak można powiedzieć pacjentce, że w razie komplikacji musi radzić sobie sama 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i dla wszystkich zafascynowanych ćwiczeniami 

cyk cyk cyk odliczamy i kolejna cycolinka będzie juppppiii jeszcze jeden dzień kochana 

Supermen też taką ma

bardzo szybko, ze nie poczekalam. Wszystkie letnie szalenstwa z dziecmi szlak by trafil