Sprawdzone produkty z Lidla cz. 3 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Kuchnia - moje gotowanie

Notka

Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 19:08   #3391
maszka66
Zadomowienie

Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 3

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Moją mamę chciała oszukać w Carrefourze. Mama brała kwiatka z 3 zł a że nie miała drobnych to dała 50 zł. Ekspedientka wydała jej 7 zł tak jakby mama dała 10zł. To mama zwróciła uwagę, że dala 50zł a nie 10 a ta się upiera że nie i ze dostała własnie 10zł. Dobrze, że za mamą stał jakiś pan i zwrócił uwagę, że mama jednak dała te 50zł. I tu chciała oszukac na całkiem sporą sumkę.
Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Boże, co Wy z tym 'oszukała' Jestem niemal pewna, że ekspedientka się pomyliła, tak się dzieje, gdy wydając resztę skupimy się 'na końcówce'. Ale fajnie, że Wy jesteście takie nieomylne
Uważam, że niektóre kasjerki maja bardzo dobry nawyk - trzymają banknot od klienta dopóki nie wydadzą reszty.

Wiem, że w sklepach z tymi pomyłkami to różnie bywa, ale każdy jest tylko człowiekiem, a jak oni (tzn. lidlowcy) biegają to tu to tam, to też mają prawo być zmęczeni, rozkojarzeni. Ja zawsze pracowałam z klientami i kiedyś zdarzyło mi się wydać 10 zł za mało. Facet się strasznie oburzył mimo, że to była najzwyklejsza pomyłka. Sama się z tym źle czułam bo to wyglądało jednoznacznie, ale daleko mi było do złych zamiarów.

Dzisiaj miałam na obiad sos curry, ale nie zachwycił mnie. Czekają na mnie jeszcze małe deserki budyniowe i tych jestem ciekawa.

Trawa cytrynowa jest super aromatyczna, ale do czego jej używacie? U mnie nie ma po niej śladu, a szkoda bo na pewno kupiłabym i eksperymentowała.
maszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:11   #3392
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Byłam dziś na małych zakupach, wzięłam 2 opakowania makaronu Chow mein (w sobotę będzie pyszny obiad) mleczko kokosowe i sos rybny. Zrezygnowałam z pasty curry a fikusa nie mogłam znaleźć.
A, sorry, że przynudzam was z tą czekoladą ale czy w Lidlu zawsze pojawiają się sezonowe limitki ritter sport? Bo wczoraj wlazłam na stronę wymienionych czekolad i myślałam, że dostanę ślinotoku, zresztą same spójrzcie:
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p.../cookies_cream
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p...reama_catalana
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p.../kakaosplitter
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:50   #3393
marza_mr
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38970743]Byłam dziś na małych zakupach, wzięłam 2 opakowania makaronu Chow mein (w sobotę będzie pyszny obiad) mleczko kokosowe i sos rybny. Zrezygnowałam z pasty curry a fikusa nie mogłam znaleźć.
A, sorry, że przynudzam was z tą czekoladą ale czy w Lidlu zawsze pojawiają się sezonowe limitki ritter sport? Bo wczoraj wlazłam na stronę wymienionych czekolad i myślałam, że dostanę ślinotoku, zresztą same spójrzcie:
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p.../cookies_cream
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p...reama_catalana
http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/p.../kakaosplitter[/QUOTE]

ło jezu ritterki
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:54   #3394
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie twierdzę, ze jestem nie omylna i ze nikt nie ma prawa się mylić, ale 47zł to sporo..... No aż tak się mylić to raczej nie wypada. Zresztą kto wie może była po paru piwkach Sama kilka razy pod wieczór od sklepowych czułam piwo

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

To trzeba zgłosić reklamację... A nie upłyneła jego data ważności ?
Żenujące jest to co tu opisujesz

Wiesz, że za picie alkoholu w pracy grozi zwolnienie dyscyplinarne?
Jak ty to sobie wyobrażasz? Że ktoś pije pod okiem kamer?
Zresztą młoda jesteś, nigdy nie wiadomo czy i ty nie będziesz sklepową.

Żeby nie robić offtop ja uwielbiam lidlowskie lody truskawkowe oblane białą czekoladą

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:56   #3395
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
ło jezu ritterki
Prawda? Szczególnie ta ciasteczkowa .
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:59   #3396
201705250955
Konto usunięte

Witam Was dziewczyny jestem wielką fanką azjatyckiej kuchni, a widzę, że teraz tydzień pod znakiem sosu sojowego i mleczka kokosowego w Lidlu. Mam pytanie, czy np. mleczko kokosowe, o ile nie zostanie wykupione, będzie jeszcze do kupienia w poniedziałek, czy ściągają asortyment? Nie ma mnie teraz w domu, w sensie jutro nie będzie, a nie mam jak podjechać... mogę jedynie w niedzielę, ale wiązałoby się to z transportowaniem produktów (pewnie jeszcze jakieś sosy by wpadły) w bagażu, czego chciałabym uniknąć
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:00   #3397
marza_mr
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38971968]Prawda? Szczególnie ta ciasteczkowa .[/QUOTE]

normalnie niebo Ta ciasteczkowa też mnie najbardziej urzekła, a jak zrobiłam przegląd na tej stronie którą podałaś to już najnormalniej w świecie ślinotoku dostałam No i cena 0,85 euro a nie jak u nas 5 zł w lidlu a w innych nawet do 7 zł za 100 gram.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:33   #3398
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o te kremy kanapkowe w tych kubkach, od których wieczko się odrywa jak w jogurcie?
Jadłam w wersji naturalnej i z cebulką, obie dobre Ten z cebulką dodawałam też do pomidorowego sosu do spaghetti, wiem, że to tuczące, ale jakie pyszne
Nie. Takie prostokątne wysokie pudełeczka... (takiej wielkości jak w tych serkach 400g) Te serki są podobne do Presidenta z Biedronki i w tych samych smakach. W necie nie znalazłam zdjęcia. Chyba nazywają Aksamitny serek śmietankowy

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Ervisha nie napisała że nie oddała bo miała Lidla na drugim końcu miasta, tylko że nie oddała bo to jej kłopot (kasjerki). Co oświadczyła z wielkim uśmiechem.

Nie czepiałabym się gdyby napisała że nie oddala bo ma daleko, ale jak kiedyś tam będzie to odda...

Czyli
1. Nie miałaś daleko
2. Kasjerka na pewno cie nie pamiętała, natomiast ty ją tak.

Jasne, ty nic nie ukradłaś. Po prostu nie zapłaciłaś

Taaa specjalnie to zrobiła...

I znów się odzywa moralność Kalego
Do Lidla mam jakieś 3 km w jedną stronę. Zresztą jak przesunęła towar w moją stronę to pomyślalam ze nabiła. Moja wina ze zamiast 3 nabiła 2 ??? A uśmieszek umieściłam bo pisałyście ze zostalyście oszukane a mi po raz pierwszy przytrafiłą się sytuacja ze pomyłka była na moją korzyść. No i to było pierwszy i ostatni raz.

Zresztą nie mam po co się tłumaczyć.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez maszka66 Pokaż wiadomość
Uważam, że niektóre kasjerki maja bardzo dobry nawyk - trzymają banknot od klienta dopóki nie wydadzą reszty.

Wiem, że w sklepach z tymi pomyłkami to różnie bywa, ale każdy jest tylko człowiekiem, a jak oni (tzn. lidlowcy) biegają to tu to tam, to też mają prawo być zmęczeni, rozkojarzeni. Ja zawsze pracowałam z klientami i kiedyś zdarzyło mi się wydać 10 zł za mało. Facet się strasznie oburzył mimo, że to była najzwyklejsza pomyłka. Sama się z tym źle czułam bo to wyglądało jednoznacznie, ale daleko mi było do złych zamiarów.

Dzisiaj miałam na obiad sos curry, ale nie zachwycił mnie. Czekają na mnie jeszcze małe deserki budyniowe i tych jestem ciekawa.

Trawa cytrynowa jest super aromatyczna, ale do czego jej używacie? U mnie nie ma po niej śladu, a szkoda bo na pewno kupiłabym i eksperymentowała.
Moja mama załatwiła to na spokojnie

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość

Wiem i zdziwiłam się, że ona ośmieliła się wypić (pewnie wypiła na zapleczu) Tak nie powinno być

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
ło jezu ritterki
Moim zdaniem cena tych czekolad jest za wysoka.... Ktoś wie czemu one tyle kosztują? Są aż tak dobre ?

Książki potrzebują nowego domu

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2013-01-31 o 20:47
Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:42   #3399
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny jestem wielką fanką azjatyckiej kuchni, a widzę, że teraz tydzień pod znakiem sosu sojowego i mleczka kokosowego w Lidlu. Mam pytanie, czy np. mleczko kokosowe, o ile nie zostanie wykupione, będzie jeszcze do kupienia w poniedziałek, czy ściągają asortyment? Nie ma mnie teraz w domu, w sensie jutro nie będzie, a nie mam jak podjechać... mogę jedynie w niedzielę, ale wiązałoby się to z transportowaniem produktów (pewnie jeszcze jakieś sosy by wpadły) w bagażu, czego chciałabym uniknąć
U mnie po ostatnim tygodniu azjatyckim mleczko kokosowe zalegało bardzo długo. Zdążyłam jedno zużyć w między czasie i jakoś po 2-3tygodniach kupiłam jeszcze jedno
Pewnie zależy od sklepu...ale mleczka kokosowego chyba zawsze sporo dostają.
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:43   #3400
BlackAngel
Adwokat diabła

Ritterki są uwielbiam je, ale też marka robi swoje.
Od kiedy pamiętam je uwielbiam, mimo ceny

Ostatnio ukochałam sobie w Lidlu jogurty greckie i naturalne.
Słodycze też uwielbiam, ale muszę dbać o linię..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 20:58   #3401
Ervisha
Zakorzenienie

A ja polecam czekoladki z Brandy Często przed jakimiś świętami sa na promocji.

Stary 2013-01-31, 21:03   #3402
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda88 Pokaż wiadomość
To jakaś chwilowa promocja czy Basmati jest na stałe? I w jakiej cenie?
Nad tym też ubolewam Ale jest w biedrze, kiedyś porównywałam z Lubellą, nie widzę różnicy w smaku ani kolorze (jak położyłam na talerzu po świderku to w ogóle się nie różniły)
Basmati obecnie jest po 3zł, chyba tam jest 500g, niby oferta promocyjna na ten tydzień, nie wiem ile kosztuje normalnie, czy tyle samo, ale wiem, że paczkowany we woreczkach wychodzi drożej, bo 320g po 4zł (w Intermarche).
Własnie z Biedy mam świderki, ale jeszcze ich nie robiłam
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:05   #3403
Dotka90
Zakorzenienie

Ja polecam czekoladki belgijskie bodajże za 12zł, naprawdę duże opakowanie, są przepyszne, fajne na prezent
Kupowaliśmy jako dodatek pod choinkę dla mojej mamy i rodziców TŻta
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:33   #3404
lusiabambusia
Raczkowanie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38971968]Prawda? Szczególnie ta ciasteczkowa .[/QUOTE]

Przed Świętami była w lidlu ritterka z kokosankami, z nadzieniem pralinowym i nie pamiętam jeszcze dokładnie z jakim, ale coś było z jakimiś orzechami
Ta z nadzieniem z kokosankami i ta, której nie pamiętam przepyszne
lusiabambusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:42   #3405
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość

Żeby nie robić offtop ja uwielbiam lidlowskie lody truskawkowe oblane białą czekoladą
ten ton wypowiedzi i określenie "sklepowa". no ludzie, to ekspedientka/sprzedawczyni, nie żadna sklepowa. Mi się negatywnie kojarzy.
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:46   #3406
magda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maszka66 Pokaż wiadomość

1. Szkoda, że nie wszystkie. Każdy może się pomylić, sama pracowałam na kasie i wiem jak czlowiek się czuje po 4-6 h pracy. Niestety w moim przypadku pani sobie te 5zł zabrała i wmawiała mi,że jej nie dałam. A ja wiem ile miałam w portfelu, poza tym zawsze daję najpierw większą kwotę, potem szukam "końcówki". Ale trudno, od tamtej pory zawsze daję całość razem.
2. W daniach azjatyckich czesto się pojawia ta trawa, np dodaje się do mięska albo sosów

http://filozofiasmaku.blogspot.com/2...-drobiowe.html tu przykład
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Basmati obecnie jest po 3zł, chyba tam jest 500g, niby oferta promocyjna na ten tydzień, nie wiem ile kosztuje normalnie, czy tyle samo, ale wiem, że paczkowany we woreczkach wychodzi drożej, bo 320g po 4zł (w Intermarche).
Własnie z Biedy mam świderki, ale jeszcze ich nie robiłam
O to muszę sobie kupić, najtaniej kupuję w Piotrze i Pawle po 4zł właśnie

Edytowane przez magda88
Czas edycji: 2013-01-31 o 21:54
magda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 21:51   #3407
fejs
Wtajemniczenie

Piszę, bo chciałabym dołączyć i poczytywać od czasu do czasu.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 01:20   #3408
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
mnie jeszcze nigdy w Lidlu coś takiego na szczęście nie spotkało, a mam Lidl po drugiej stronie ulicy, więc jestem prawie codziennie
Co innego w Intermarche czy Polo, albo doliczają na wadze, albo ceny są wyższe niż w promocji, która obowiązuje
Choć wczoraj przy kasie sąsiedniej jakieś małżeństwo zgłaszało reklamację odnośnie paragonu, mieli cały wózek zapakowany, że aż dwie panie kasjerki sprawdzały im zgodność produktów z paragonem i zator się zrobił

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Heh a reklamowali że świeży
ja uważam na te promocje, bo zwykle to markety wyzbywają się tego co nie schodzi.

BTW, poszłam dziś po ten sos Tikka Masala, od wczoraj trochę ich poszło, zostało kilka słoiczków przy kasie. No i zaszalałam z makaronem nudle z tygodnia chińskiego, wzięłam 4 paczki, bo za 3zł to jak za półdarmo U mnie tylko dostępny TaoTao za 5zł, to gotowiec z Winiary wychodził korzystniej.
Zrobię makaron smażony po chińsku, coś jakby "Makaronowa Patelnia", do tego kurczak, papryka, marchewka, por i coś jeszcze dorzucę.
Szkoda, że w Lidlu nie ma ryżu brązowego i makaronu pełnoziarnistego jakieś rurki lub świderki, tylko spaghetti
Basmati w promocji - polecam.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

chodzi o blue eclipse?
mnie ona nie podeszła, za mocna, zdecydowanie wolę green eclipse, liofilizowaną, jest delikatniejsza
Tak, tę właśnie. Jeszcze nie otworzyłam, zobaczymy, najwyżej będę męczyć te 200g

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No już nie przesadzajmy
Napisała przecież, że zorientowała się W DOMU. Miała się z powrotem ubierać i lecieć / jechać do Lidla żeby powiedzieć, że nie zapłaciła za jedno ciasto francuskie? Już widzę, jak każdy jedzie przez pół miasta żeby oddać babce w kasie 3 złote
.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Idąc tym tokiem myślenia, jak kasjerka skapnęła się po pracy, że ma 5zł za dużo powinna wybiec z Lidla, odszukać mnie, przyjechać do domu i oddać mi moje 5zł
No widzisz, zależy jak do tego podchodzisz. Kiedyś zorientowałam się w domu, że kasjerka na stacji wydała mi 5zł za dużo, przy następnym tankowaniu jej nie zastałam, przy kolejnym również nie..powiedzieli mi, że jest na urlopie. Po pół roku wróciła z tego urlopu dopiero i wtedy ją dopadłam z tymi 5 złotymi, wyraz zdumienia na twarzy niezapomniany, wyszłam, a ona cały czas za mną patrzyła jak urzeczona No ale ja spokojnego sumienia bym nie miała gdybym długu nie uregulowała, taka pokrzywiona jestem

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-02-01 o 01:21
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 07:25   #3409
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tak, tę właśnie. Jeszcze nie otworzyłam, zobaczymy, najwyżej będę męczyć te 200g

No widzisz, zależy jak do tego podchodzisz. Kiedyś zorientowałam się w domu, że kasjerka na stacji wydała mi 5zł za dużo, przy następnym tankowaniu jej nie zastałam, przy kolejnym również nie..powiedzieli mi, że jest na urlopie. Po pół roku wróciła z tego urlopu dopiero i wtedy ją dopadłam z tymi 5 złotymi, wyraz zdumienia na twarzy niezapomniany, wyszłam, a ona cały czas za mną patrzyła jak urzeczona No ale ja spokojnego sumienia bym nie miała gdybym długu nie uregulowała, taka pokrzywiona jestem
Dobra jestem zła i niedobra.... A gdybym na paragon nie zerknęła to bym się nawet nie zorientowała.....

Swoją drogą kiedyś wzięłam 4 jogurty po 0,79zł i 2 czekolady deserowe po 1,39 zł to kasjerka pomyliła się i policzyła mi za 4 czekolady i 2 jogurty. Mówi się trudno

A kupiła któraś z Was lornetki z Lidla? U mnie wyrzucili na kosze i mama chce kupić, ale nie wiem czy warto

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2013-02-01 o 09:16
Stary 2013-02-01, 08:01   #3410
traicionera
Zakorzenienie

wyprobowalam z tygodnia azjatyckiego słodki sos chili-bardzo smaczny i olej z imbirem i czosnkiem-dodalam go do jajecznicy i była bardzo aromatyczna.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:47   #3411
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
wyprobowalam z tygodnia azjatyckiego słodki sos chili-bardzo smaczny i olej z imbirem i czosnkiem-dodalam go do jajecznicy i była bardzo aromatyczna.
A czuć tą ostrość dzięki chili ?

Stary 2013-02-01, 11:41   #3412
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez nowherewarm Pokaż wiadomość
Kupiłam oba deserki, zdjęcie w załączniku Robiłam je telefonem, i zamierzałam wstawić także skład, ale litery wyszły bardzo niewyraźne, także mogę skład napisać, jeśli komuś zależy.
Dotarły i do mojego Lidla te małe deserki. Kosztują 1,69zł.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:03   #3413
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Dotarły i do mojego Lidla te małe deserki. Kosztują 1,69zł.
jadłam wczoraj,smaczne,ale wielką fanką nie zostanę
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:01   #3414
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Sosy Patak's mają różną gramaturę, są mniejsze i większe, więc nie 'oryginalna' ma 425g, tylko sprzedają te mniejsze opakowania.
aaa ok dzięki za sprostowanie

Wiecie może czy teraz jest w papier ryżowy w Lidlu?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:30   #3415
kasztanka3
Pani Mizantrop

Ritterki nie urywają mi żadnej części ciała, jest cała masa lepszych czekolad, zwłaszcza w cenie powyżej 5zł.

Cytat:
A ja polecam czekoladki z Brandy Często przed jakimiś świętami sa na promocji.
Dla mnie te czekoladki są wstrętne.

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Słodki sos chili jest pycha, uwielbiam go dodawać do mięska gotowanego na parze
Stary 2013-02-01, 14:35   #3416
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Chyba nie ma, nie rzucił mi się w oczy w ofercie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:38   #3417
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ritterki nie urywają mi żadnej części ciała, jest cała masa lepszych czekolad, zwłaszcza w cenie powyżej 5zł.

Dla mnie te czekoladki są wstrętne.

Słodki sos chili jest pycha, uwielbiam go dodawać do mięska gotowanego na parze
Czemu ??? Jak na mój gust nie są zle, ale ja w ogóle rzadko kiedy jem takie czekoladki, więc może się nie znam

Stary 2013-02-01, 16:11   #3418
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Czemu ??? Jak na mój gust nie są zle, ale ja w ogóle rzadko kiedy jem takie czekoladki, więc może się nie znam
Nadzienie jeszcze nie jest takie złe (chociaż za alkoholowym nie przepadam), ale ta czekolada jest fatalnej jakości, oczywiście jeśli to w ogóle jest czekolada, a nie wyrób czekoladopodobny.
Stary 2013-02-01, 16:21   #3419
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
A czuć tą ostrość dzięki chili ?
moim zdaniem nie jest jakość mocno ostry, zależy czy lubisz trochę pikantniejsze rzeczy. Np. moja teściowa nie bardzo, ale za to teściu i mąż uważają, że w ogóle nie jest pikantny. Sos pikantny słodki z Intermarche jest ostrzejszy
Dla mnie jest bardziej słodki niż ostry

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
nie widziałam, tylko makaron nudle osobno lub z mieszanką warzyw, takie gotowe danie do zalania wodą i lekko podgotowania.
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:56   #3420
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

Hej

Zamierzam kupić sobie legginsy z nowej gazetki za 16 zł,
Wiecie może czy musze po nie iść już o 7 rano, takie chodliwe??
I jaki rozmiar potrzebuje, jezeli mam 170 cmm??

Pomóżciee

Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości