Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 10:21   #2281
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

aloha

ja tam akurat Lipomal dla dziewczyn lubię. cudów nie ma, ale działa fajnie napotnie, gorączka troszkę spada - to taki typowy syropek na przeziębienie obok soku malinowego
dziewczynom pomaga, ale akurat na mokry kaszel to daję Flegaminę, Mucisolvan albo Flavamed bo rozrzedza wydzielinę i ułatwia odkrztuszanie. po pół godzinie po podaniu mukofluidu oklepuję plecy.

Madziulka i jak tam noc?

DDewik Ala pije mleko z butelki. picie może być i z bidonu, niekapka, zwykłego kubka, ale mleko z butli i inaczej nie przejdzie.
po kąpaniu sama kładzie się do łóżeczka na poduszkę i je sobie mleko a później ja jej już w tym łóżeczku myję już tylko same ząbki i później jest różnie.
czasami po prostu gaszę światło i zostawiam tylko lampkę i wychodzę a Ala zasypia a czasami muszę ją wziąść na ręce i troszkę poprzytulać i czasami zaśnie na rękach a czasami ją odkładam i pokręci się trochę i zasypia sama.

Brumku fajowskie naczynie!
ogólnie super rzeczy na tej stronie mają!
ale ceny jak dla mnie zwalają z nóg niestety :/

Agni naprawdę się nie przejmuj.
każde dziecko rozwija się swoim tempem. na pewno jest coś w czym Emil góruje nad "wygadanymi" dzieciaczkami albo ten talent odkryje przed Wami w najmniej spodziewanym momencie
Hania w wieku 3 lat zaczęła coś tam więcej mówić a i to strasznie nie wyraźnie. jak przychodziła z przedszkola i śpiewała mi piosenkę albo wierszyk mówiła to miałam kalambury co ona mówi.....

Natka to na co czekasz pokazuj kolczyki
super prezent a jakaś okazja???
super siedzisko ma DOminiś

u nas jako tako.
noc w miarę, ale Ala ma jednak jakąś infekcję bo znowu ma 38 z hakiem i katrzysko jej się puściło - w sumie to dobrze bo zacznie jej schodzić.

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:30   #2282
Kajool
Zadomowienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Brumku to sie melduje. :P
U nas juz wszystko wychodzi na prosta. Niestety ograniczylam wizaz i moj pobyt na kompie w dzien, bo laptop za bardzo fascynuje mojego syna. Odkad przestalismy ogladac namietnie bajki, histerie minely. Wrocil moj kochany, usmiechniety synek. A jak gada. Jestem w szoku, bo zaczyna laczyc wyrazy: "tata gdzie? chce spac itp." Poza tym jestesmy na etapie pytan: "co to?" I tak w kolko moge mu tlumaczyc. Smieszne jest tez to, ze dow yrazow dodaje dodatkowe gloski np. nie uwaga tylko gugaga No taki fajny jest. Aaa i nie pije juz mleka w nocy.

Ja sie czuje jak w ciazy, raz lepiej raz gorzej, niestety jak mdlosci minely, to przyszly inne dolegliwosci typu kolki, spadek hemoglobiny. Musze brac juz zelazo. A na mieso dalej nie ma apetytu.

Natko ale Domek sie zmienil, stal sie takim chlopcem juz.
Stary 2013-01-31, 11:10   #2283
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
ja tam akurat Lipomal dla dziewczyn lubię. cudów nie ma, ale działa fajnie napotnie, gorączka troszkę spada - to taki typowy syropek na przeziębienie obok soku malinowego
dziewczynom pomaga, ale akurat na mokry kaszel to daję Flegaminę, Mucisolvan albo Flavamed bo rozrzedza wydzielinę i ułatwia odkrztuszanie. po pół godzinie po podaniu mukofluidu oklepuję plecy.

Natka to na co czekasz pokazuj kolczyki
super prezent a jakaś okazja???
super siedzisko ma DOminiś

u nas jako tako.
noc w miarę, ale Ala ma jednak jakąś infekcję bo znowu ma 38 z hakiem i katrzysko jej się puściło - w sumie to dobrze bo zacznie jej schodzić.
-My też mamy w domu lipomal i czasem podaję Domkowi, jak zaczyna się katar albo zaczyna kichać.
-Kolczyki zwykłe złote kuleczki. Tak bez okazji, wiedział, że takich szukałam
-Ojej oby szybko w takim razie odpuściło

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
U nas juz wszystko wychodzi na prosta. Niestety ograniczylam wizaz i moj pobyt na kompie w dzien, bo laptop za bardzo fascynuje mojego syna. Odkad przestalismy ogladac namietnie bajki, histerie minely. Wrocil moj kochany, usmiechniety synek. A jak gada. Jestem w szoku, bo zaczyna laczyc wyrazy: "tata gdzie? chce spac itp." Poza tym jestesmy na etapie pytan: "co to?" I tak w kolko moge mu tlumaczyc. Smieszne jest tez to, ze dow yrazow dodaje dodatkowe gloski np. nie uwaga tylko gugaga No taki fajny jest. Aaa i nie pije juz mleka w nocy.

Ja sie czuje jak w ciazy, raz lepiej raz gorzej, niestety jak mdlosci minely, to przyszly inne dolegliwosci typu kolki, spadek hemoglobiny. Musze brac juz zelazo. A na mieso dalej nie ma apetytu.

dla Szymka
A Ty dbaj o siebie i fasolke
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:25   #2284
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Noc super, bo spałam 5,5 godziny i to pod rząd
Tymuś humor ma dziś dobry, ale ręki z buzi nie wyjmuje - dłubie i dłubie przy tej piątce.

A, nie raz piszecie o muzycznych hitach swoich dzieci. U nas hitem nad hitami, ukochaną piosenką, jest to: http://www.youtube.com/watch?v=Tfy5CBfjZ8s
Na drugim miejscu ex aequo Kaczuszki i Jadą Misie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
- śliczne są. my mamy jeszcze kubeczek, talerzyk i miseczkę po mężu- czyli 40 letnie naczynia

- przepraszam, że ja tak z doskoku, ale maluję framugi, balustrady , a do tego dochodzą oczywiście obowiazki przyziemne(pranie, prasowanie, gotowanie, sprzątanie) i się nie wyrabiam..
za miesiąc jadę na zimowe kolonie do Danii (70 urodziny teścia)
z tej okazji po zainspirowaniu prazez brumkowego kubka pomalowanego farbkami. Zrobiliśmy z Emilem kubek dla teścia: ja napisałam Agent 070, a reszta to już dzieło abstrakcyjne Emila, do tego dołaczymy kartke i napiszemy tam- Dziadku! dla mnie zawse będziesz bohaterem.

- słyszałyście o tym wypadku w Białymstoku? pijany 22-latek wjechał w auto, którym jechała 32-letnia kobieta z 5-letnią dziewczynka. Matka z córką. Matka zgineła na miejscu, dziewczynka przezyje. na razie z obrażeniami głowy wylądowała w szpitalu. kolejne dziecko, które zostaje półsierotą z winy jakiegoś głupka
- To Twój mąż ma 40 lat? Nie wygląda!
- No właśnie miałam pytac, czemu ostatnio rzadziej bywasz. A to remoncik...
Kubek pokażesz?
- Och nie

Natka - Twój mąż to anioł. Oj kocha Cię, chłopak, kocha
DOmek chyba się ostatnio bardzo zmienia. Tak przynajmniej wydaje mi się po ostatnich zdjęciach. Buzia mu dorośleje, włoski zgęstniały. Cudności

Cytat:
u nas jako tako.
Na ząb to chyba faktycznie przydługo Chociaż kto to wie, tak naprawdę
A nastrój jaki ma?

Cytat:

Oj, Kajoolku, świetnie Cię rozumiem. Ja na kompie tylko wieczorami, jak Tymus śpi. A w dzień, to tylko do kawki, o tej porze, jak teraz. Bo Tymuś sie teraz bawi sam. No, nie sam, z misiami

Z tą telewizją to niezłe odkrycie.

Brawa za gadanie Jednak te dwa miesiące robią dużą różnicę na takim etapie, bo u nas tylko pojedyncze słowa. Jedyne "zdanie" w wykonaniu Tymusia to "lampa świeci"

Ponoć, jak na mięso nie ma apetytu, to córeczka będzie
Stary 2013-01-31, 11:27   #2285
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziulka i jak tam noc?
Na noc Szymon zasnął bez smoka - był już chyba tak zmęczony, że było mu wszystko jedno - i tak spał do 5. O 5 obudził się i w żaden sposób nie mogłam go uspokoić i niestety dałam smoka i dospał do 8.45.. Zobaczymy jak pójdzie z drzemką w ciągu dnia

Agni dobrze mówisz! Ja też po przyjeździe tutaj burczałam troszkę na lekarzy, że tylko paracetamol, ale teraz widzę, że to ma sens

Natko świetny Dominik ma fotel

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:45   #2286
pieleszka
Wtajemniczenie

ja na szybko z wielką prośbą - Aniu, Brumku - pisałyście, że Wasze chłopaki brali summamed. po jakim czasie zaczął działać?? Hanka łyknęła już 3 dawki, a mam wrażenie, że kaszel jeszcze większy. i suchy się zrobił w dodatku mam jej dawać 3 ml raz na dobę.

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:48   #2287
iustyna1
Wtajemniczenie

bry, u nas noc średnia. zuza do 2 płakała i się po łóżku rzucała. nie wiem co jej było.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:06   #2288
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dziewczyny polecałyście kiedyś lakiery do paznokci i utwardzacze.
To były z Avonu, czy jakaś inna forma.
Mam postanowienie na doprowadzenie do wiosny paznokci do ładu
Jeszcze coś do skórek potrzebuje...

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:26   #2289
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Agni naprawdę się nie przejmuj.
każde dziecko rozwija się swoim tempem. na pewno jest coś w czym Emil góruje nad "wygadanymi" dzieciaczkami albo ten talent odkryje przed Wami w najmniej spodziewanym momencie
Hania w wieku 3 lat zaczęła coś tam więcej mówić a i to strasznie nie wyraźnie. jak przychodziła z przedszkola i śpiewała mi piosenkę albo wierszyk mówiła to miałam kalambury co ona mówi.....
.tak tak Emil góruje nad innymi dzieciaczkami wzrostem i tym że je leje. nie ważne czy chłopcy, czy dziewczynki- nie wiem co mu się stało. ja go przecież nie biję, nie wiem skąd to u niego.

Brumku- ta piosenka Lenka to u nas wykorzystana była w reklamie chyba Windowsa i ja ją bardzo lubię, a Emil też stawał jak wmurowany jak słyszał.
a mąż rzeczywiście nie wygląda staro, on żyje bezstresowo. ale w tym roku będzie już 41, u mnie za niecały miesiac 31.
kubek pokaże jak zrobię fotkę. mam nadzieje, ze uda sie w weekend. niestety malowanie zajmie mi jeszcze kupę czasu. tak to jest jak mam tylko około 2.5 godziny dziennie na zrobienie tego. musze liczyć się z czasem na wyschnięcie farby by czyjeś małe paluszki nie zrobiły śladów. używam farby nieśmierdzącej, wiec jedyny problem to te paluszki

Edytowane przez agni82
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:27
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:50   #2290
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A, nie raz piszecie o muzycznych hitach swoich dzieci. U nas hitem nad hitami, ukochaną piosenką, jest to: http://www.youtube.com/watch?v=Tfy5CBfjZ8s

fajny ma Tymek repertuar

to znaczy, że mój syn będzie miał same córeczki

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
bry, u nas noc średnia. zuza do 2 płakała i się po łóżku rzucała. nie wiem co jej było.
bidulka nasza ucałuj księżniczkę od Żbika tylko pamiętaj, że musisz być uślimtana bo on tylko takie buziaki daje

Cytat:
.tak tak Emil góruje nad innymi dzieciaczkami wzrostem i tym że je leje. nie ważne czy chłopcy, czy dziewczynki- nie wiem co mu się stało. ja go przecież nie biję, nie wiem skąd to u niego.
taki wiek przejdzie mu taką mamy naturę, że jak coś nie po naszej myśli to się nam agresja włącza

trzeba tylko mu na to nie pozwalać i tłumaczyć do znudzenia....

ojjj chyba zapomniałam...

Bry Kuny

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Żbik w klubie jeśli ktoś chce zobaczyć moje diable
Stary 2013-01-31, 14:38   #2291
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:

extra, że znalazłaś sposób na histerie
oby wyniki już się nie pogarszały!
a ja na mięso też w ciąży nie mogłam patrzeć a najgorszy był zapach pieczonego kurczaka, którego na co dzień bardzo lubię

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
-My też mamy w domu lipomal i czasem podaję Domkowi, jak zaczyna się katar albo zaczyna kichać.
-Kolczyki zwykłe złote kuleczki. Tak bez okazji, wiedział, że takich szukałam
-Ojej oby szybko w takim razie odpuściło

dla Szymka
A Ty dbaj o siebie i fasolke
no to super. Jezu kiedy ja coś od męża bez okazji dostałam??
baaa nawet z okazją ciężko - najlepiej to jak sama pojadę i sobie coś wybiorę

Cytat:
Dzień dobry
Tymuś humor ma dziś dobry, ale ręki z buzi nie wyjmuje - dłubie i dłubie przy tej piątce.

Na ząb to chyba faktycznie przydługo Chociaż kto to wie, tak naprawdę
A nastrój jaki ma?

cieszę się, że humor Tymciowi dzisiaj dopisuje

co do muzyki to u nas Gangam Style rządzi. nie dość, że nie lubię tej piosenki to odkąd Ali w ucho wpadła to nic innego słuchać nie chce a ja już mam dość tego Chińczyka

może i na ząb to wszystko. trudno powiedzieć bo gmera w buzi niesamowicie. wczoraj jak jej mama moja kotlecika dawała to miała problem z pogryzieniem, ale już godzinę później zjadła bez problemu.
humor tak falowo, ale tragedii nie ma. najgorzej jak gorączka ją łamie, ale jak dam syrop to momentalnie widzę po niej kiedy temp. spada (nawet mierzyć bym nie musiała) bo zaczyna latać za Hanią jak wariatka

z tym mięsem to u mnie się sprawdziło w ciąży

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Na noc Szymon zasnął bez smoka - był już chyba tak zmęczony, że było mu wszystko jedno - i tak spał do 5. O 5 obudził się i w żaden sposób nie mogłam go uspokoić i niestety dałam smoka i dospał do 8.45.. Zobaczymy jak pójdzie z drzemką w ciągu dnia
oby w dzień poszło równie łatwo

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
o rany! a teraz w dzień jak?

Cytat:
no widzisz nawet długo nie musiałaś szukać talentu syna
z tym biciem to chyba charakter. u nas Ala też jak jej się coś nie spodoba to z liścia prosto w nos potrafi walnąć - łudzę się nadzieją, że z dnia na dzień chociaż ten liść zostanie a nie pięść

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 16:07   #2292
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry
Ale pięknie, cieplutko dzisiaj
W nocy średnio, bo Adaś obudził się zapłakany, nie dał się potem odłożyć do łóżka więc 3 godziny spałam na fotelu a on na mnie przytulony, dopiero koło 3.00 pozwolił się położyć i się nie obudził. Musiało mu się coś przyśnić
No ale przynajmniej fotel mam wygodny, śpi się w nim dobrze

Cytat:
Dostałam od męża złote kolczyki

-Dobre rady "No mama, będziesz MUSIAŁA go nauczyć szacunku do świętych" "Będziesz MUSIAŁA żyć dobrze z kimś tam bo to będzie katechetka Dominika" "Będziesz MUSIAŁA zaakceptować naszego księdza bo będziesz parafianką"
-

ale masz kochanego męża!
Oj, teściówka już mi ciśnienie podniosła, wytrzymałas to spokojnie?

Jaki fotel ma Domek?

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
ja na szybko z wielką prośbą - Aniu, Brumku - pisałyście, że Wasze chłopaki brali summamed. po jakim czasie zaczął działać?? Hanka łyknęła już 3 dawki, a mam wrażenie, że kaszel jeszcze większy. i suchy się zrobił w dodatku mam jej dawać 3 ml raz na dobę.

pieleszko, my w sumie mieliśmy podawać 4 dni, w drugim dniu wydawało mi się że Adaś był już dużo lepszy...

Cytat:

Potwierdzam, że to nieprawda

Byłam dziś na badaniu glukozy, pyyyyyszności....

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2013-01-31 o 16:19
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 16:19   #2293
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

Ta Lenka troszke mi Julie Marcell przypomina(kiedy w Zielonej bylam na koncercie w malym klubie, jeszcze ta babka nie była znana, zachwyciła mnie bardzo)https://www.youtube.com/watch?v=o3V3SIoBw94 i https://www.youtube.com/watch?v=4_QjUQyihHc

Borys nadal w Peszkowej i Nosowsiej zakochany, Bombik tez na fali

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Ale pięknie, cieplutko dzisiaj
W nocy średnio, bo Adaś obudził się zapłakany, nie dał się potem odłożyć do łóżka więc 3 godziny spałam na fotelu a on na mnie przytulony, dopiero koło 3.00 pozwolił się położyć i się nie obudził. Musiało mu się coś przyśnić
No ale przynajmniej dotel mam wygodny, śpi się w nim dobrze

ale masz kochanego męża!

Jaki fotel ma Domek?

pieleszko, my w sumie mieliśmy podawać 4 dni, w drugim dniu wydawało mi się że Adaś był już dużo lepszy...

Potwierdzam, że to nieprawda

Nocy współczuję, u nas byly 3 pobudki -ukochana trójeczka meczyła

A słodkości nigdy dosyć

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
aloha

DDewik Ala pije mleko z butelki. picie może być i z bidonu, niekapka, zwykłego kubka, ale mleko z butli i inaczej nie przejdzie.
po kąpaniu sama kładzie się do łóżeczka na poduszkę i je sobie mleko a później ja jej już w tym łóżeczku myję już tylko same ząbki i później jest różnie.
czasami po prostu gaszę światło i zostawiam tylko lampkę i wychodzę a Ala zasypia a czasami muszę ją wziąść na ręce i troszkę poprzytulać i czasami zaśnie na rękach a czasami ją odkładam i pokręci się trochę i zasypia sama.
Dziękuję za odpowiedż, kochana jesteś

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Borysek śpi już 3 godziny(pewnie przez trójkę).... dłuuuuugi wieczór zabaw sie zapowiada

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2013-01-31 o 16:29
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:29   #2294
Kajool
Zadomowienie

brumku z Szymkiem tez mnie od miesa odrzucilo
u nas nowy hicior jedzeniowyliwki i granat
Stary 2013-01-31, 21:58   #2295
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Oliweczka a czego mocz badaliście? nie napisałam ci ostatnio, ale ja bym się przyjrzała tym szmerom w serduszku.. skoro już 2 raz coś wysłuchała.
Patiku mocz Julci badaliśmy ,,przy okazji" pobierania krwi Mateuszka (dzieci lekarka jest bardzo dokładna), a szmerów oczywiście że nie zlekceważę nawet się nie da, bo tak jak już wspomniałam lekarka nie ominie żadnego szczegółu, a takie rzeczy ma zapisane w karcie i na kolejnej wizycie( 27lutego) będzie Ją ponownie słuchała.
Cytat:
A do Dominika wczoraj przyszedł fotel i od wczoraj się z nim nie rozstaje:
Świetny fotel
Zdrówka
Ale masz męża
Cytat:
mamy tego samego męża?

Hej Hej

Monia chciałaś zdjęcie tego królika ze skarpety(zrobiłam wersję z guzikami)- pierwszy wyszedł potwornie, drugi już o niebo lepiej- zaraz pójdę po kartę i wkleję. Gratis mój mały aniołek i duży diabełek

Ania- moja Julcia też ma podobny problem z polikami, co Adaś.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2013-01-31 o 22:00
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:08   #2296
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hejo

Tesknil ktoś za telikowym

Marzenko. No to atrakcje sobie zgotowaliscie z miejscem zamieszkania
Jak Hania śpi na obczyźnie?
Już sie nie mogę was doczekac

Brumciu aż cieżko uwierzyć ze znowu zeby, biedny Tymonek za bardzo nie odpoczął po ostatnim ząbkowaniu
Zastawa jest bombowajak i gust muzyczny
U nas w aucie hity sa dwa: Pan tiktak, dziubdziub

Kajoolku t ciekawe co piszesz o tv. Sama rozważam całkowite usunięcie z repertuaru, bo gorączki dostaje jak Jasiu wstaje rano i szuka pilota wołając MiniMini
Zawsze wiedziałam ze szymula to kulturalny i miły facet

Aniu współczuje glukozy bleee
A wynik dobry chociaż?

Pieleszka zdrówka dla was
Isia zdrowiejcie bo w poniedziałek sie widzimy

Natko świetny fotel!!!

A w telikowie
-Po cichutko sie chwale ze Jaś śpi cały tydzień po 12 godzin bez pobudki
- w pracy jestem zakopana w zaleglosciach ale od jutra mam praktykantke więc może będzie lepiej( albo i nie)
- mój syn jadł dziś po raz pierwszy płatki śniadaniowe i przeraża mnie ze on taki już dorosły
Stary 2013-01-31, 22:13   #2297
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
- w pracy jestem zakopana w zaleglosciach ale od jutra mam praktykantke więc może będzie lepiej( albo i nie)
- mój syn jadł dziś po raz pierwszy płatki śniadaniowe i przeraża mnie ze on taki już dorosły
i po cichu zazdroszczę.
będzie lepiej
o właśnie mi przypomniałaś! Stronczek mialam Ci napisać jak Jula po tych kółeczkach na śniadanie- nawet Jej smakowały-takie coś innego zawsze-kilka dałam Jej do rączki, żeby bardziej zachęcić do jedzenia

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:30   #2298
mme_audrey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Pieleszko zdrowka dla Haneczki !!! Trzymam kciuki by ten antybiotyk pomógł.

U nas odpukac chorobska sie narazie nie czepiaja.

Dla mam nie fejsubkowych moja zolza
Załącznik 5087686
Załącznik 5087687
śliczna śmieszka

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
bry
my po szczepieniu
mam super dzielnego synka chciał zapłakać dopiero po wyjęciu igły ale skapnął się ,że już nie ma powodu i nie płakał wcale

widzę,ze coraz więcej chorowitków zdrówka maluszki!!!!

ja w pt daje małego wiadomo gdzie i już się boje co to bedzie jak znów wróci do wylęgarni zarazków
ale muszę w koncu pracy szukać...

dzielny Hela była dziś czwarty dzień pod rząd w żłobku i wszystko wskazuje na to (tfu tfu), że w przyszłym tygodniu też pójdzie. Mam nadzieję, że już coraz lepiej będzie

Cytat:

Przyszły dziś rano naczynia dla Tymcia. Od dawna miałam na nie chrapkę i w końcu kupiłam. I jestem ZACHWYCONA Są śliczne, mocne, wygodne i Tymuś sie zakochał. Cały dzień nosił je po domu, napełniał klockami, wkładał na głowę. No i jadł w nich też oczywiście
O takie: http://planetadziecka.pl/Zestaw-nacz...iesek-Skip-Hop
Fajne te naczynia czaje się na nie, ale ciągle mi się wydawało, że Hela za mała Heluta ma matę Skip Hop, do tej pory się zabawkami stamtąd bawi
Cytat:

A do Dominika wczoraj przyszedł fotel i od wczoraj się z nim nie rozstaje:
Widać, że wygodny

Cytat:

ja ciągle ochotę na mięcho miałam (na zmianę z żółtym serem i papryką)

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

Hej Hej

Monia chciałaś zdjęcie tego królika ze skarpety(zrobiłam wersję z guzikami)- pierwszy wyszedł potwornie, drugi już o niebo lepiej- zaraz pójdę po kartę i wkleję. Gratis mój mały aniołek i duży diabełek

Ania- moja Julcia też ma podobny problem z polikami, co Adaś.
śliczna dwójka

dzień dobry!
czytam w ciągu dnia, później wydaje mi się, że odpisałam, patrzę i... coś nie mogę swoich wpisów znaleźć
chlapa straszna... cieszę się, że zdecydowałam się kiedyś kupić kalosze, bez nich nie wyobrażam sobie teraz życia (a że są bajecznie kolorowe to poprawiają humor i... sprawiają, że jeszcze bardziej jak szesnastolatka wyglądam ). czekam na wiosnę!!!
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:59   #2299
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Skończyłam właśnie szyć dół piżamki dla Lolka, spodenki gotowe. Jutro góra.

Telik gratuluję nocek, Jaś pewnie zachwycony płatkami Karol za pierwszym razem cały stół zagrzebał ale widok piękny

Audrey, ja chciałam kupić kalosze, czaiłam się jak znajdę jakieś z Huntera na wyprzedaży, bo bardzo podobaja mi się no i jakośc. I nie trafiłam, i właściwie to żałuje że nie kupiłam jakichś zwykłych, bo moje kozaki dzisiaj wyglądają masakrycznie
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 23:06   #2300
marzena_S
Zadomowienie

Dobry wieczór.

Stronczku, jaki kac moralny? To była najwłaściwsza reakcja na zachowanie sąsiada.

Chrumku (patrząc na Twoją miłość do prosiaków pasuje idealnie ), brawa dla Tymka gaduły. W zastawie obiadowej się zakochałam - dopisuję do listy rzeczy niekoniecznie potrzebnych.
Mówisz, że już piątki się pchają , współczuję. Ja jakiś czas temu gadałam z Haniowymi potworami i postawiłam im ultimatum, że nie chcę ich widzieć wcześniej niż po 2 urodzinach.

Iwa, no coś Ty nie chcemy nic w zamian, niech myszka służy jak najdłużej i nie "kurczy" się zbyt szybko. Szydełkowy kotek rzeczywiście przypomina myszkę, ale jest przeuroczy.

Natka, ale masz kochanego faceta, ale w końcu bycie Aniołem zobowiązuje. Fajnie Domek wygląda w objęciach Boba.

Pieleszko, Madziulka, Iwa, zdrówka dla biednych chorowitków.

DDewik, cudne zdjęcia, pięknie wyglądacie! Już myślałam, że Borysek razem z Tobą szusował. Chłopak ma piękny uśmiech do tego ząbki śnieżnobiałe.

Isia, bardzo się cieszę, że masz się lepiej i Twoja mama dochodzi do sił. Do zobaczenia niebawem.

Telik, Hania drugą noc miała kiepską, ale to przez to że nie skręciliśmy kaloryfera i było za ciepło. Generalnie śpi tak jak w domu, czyli zaliczamy tylko mini pobudki jak smok się zawieruszy. (mam zamiar się za niego zabrać po powrocie )
Brawa dla Jaśka za super nocki. Odliczam dni do spotkania.
Co do płatków śniadaniowych to miałam dzisiaj takie same odczucia kiedy Hania na śniadanie sama zjadała je z jogurtem.

Oliweczko, cudne masz dzieci , dopiero przy takim maluchu widać, że Nasze dzieciaki to już spore urwisy.

My nadal w jedym kawałku, pogoda różna bo i dodatnia temperatura i deszcz i grad, później mróz i lodowisko, ale śniegu cały czas mnóstwo- choć w górach to raczej żadna nowość. Chyba załapałam bakcyla, bo strasznie mi się zaczęło podobać jeżdżenie na nartach. Tż za to się przeforsował, rano ledwo wstał i z obolałą miną stwierdził, że dzisiaj mogę cały dzień jeździć. Biedny chodzi jak dziadek, a ja nie wiem czy się śmiać czy współczuć. Najgorsze jest to, że nie możemy razem pojeździć i dla Hani tu na górze mało atrakcji..

Aaaa też mogę się pochwalić nowymi słowami Hani- mówi Zuzia (zgadnijcie jaka piosenka dołączyła do listy przebojów? ) i butelka (chodziłam po pokoju zastanawiając się głośno gdzie jest butelka, a Hania ni z tego ni z owego zaczęła powtarzać "butelka, butelka" i to tak ładnie i wyraźnie - myślałam, że padnę)
No i górskie wspinaczki są dla Hani mało interesujące, za to wspinać się po hotelowych schodach mogłaby godzinami i to tak sama samiuteńka. Nie wiem czy to jakieś nadzwyczajne odkrycie , może umiałaby to i wcześniej, ale w bloku mamy windę więc schody są dla niej olbrzymia atrakcją.
Stary 2013-01-31, 23:15   #2301
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Oliweczko dziekuje za odpowiedz. Ja dzis dałam Wiki tez pierwszy raz płatki śniadaniowe ( z bobovity bananowe gwiazdeczki). Zjadla kilka lyzek. Wiecej nie chciała.
Śliczne masz dzieciaki. Mateuszek rosnie w oczach

Mme audrey super ze Helutka w żłobku sie odnajduje.

Teliczku dla Jacha za pierwsze płatki śniadaniowe. Jak smakowalo?

Madziulka jak tam u Was na froncie dzis?

My sie smarczemy. Wiki nie duzo, za to ja masakra. Leje sie z kichawy. Jutro juz powinno byc lepiej. Klade sie chyba zaraz do łóżka. Bede sie wygrzewac.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 00:01   #2302
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
to znaczy, że mój syn będzie miał same córeczki
Heremik Żbika

Cytat:

No ale przynajmniej fotel mam wygodny, śpi się w nim dobrze

- Niewygodny fotel w pokoju Tymcia to moja największa zmora Codziennie w nocy marzę, żeby jakaś mała kanapa tam stała Ale miejsca nie ma na razie.
Ciekawe co Adasiowi było. Zły sen?
- Mniami Wyniki dobre na pewno?

Cytat:
Gratis mój mały aniołek i duży diabełek
Oliweczko, ależ oni są podobni!!!!!

Cytat:
1. Tesknil ktoś za telikowym
2. Brumciu aż cieżko uwierzyć ze znowu zeby, biedny Tymonek za bardzo nie odpoczął po ostatnim ząbkowaniu
3. Zastawa jest bombowajak i gust muzyczny
U nas w aucie hity sa dwa: Pan tiktak, dziubdziub
4. Po cichutko sie chwale ze Jaś śpi cały tydzień po 12 godzin bez pobudki
1. Mła
2.
3. Dziubdziub to hit mój i męża. uwielbiamy tę piosenkę, Niestety Tymuś woli inne, na tej się jeszcze nie poznał
3.
Dla mnie to brzmi jak abstrakcja. A kiedyś było tak pięknie...

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Fajne te naczynia czaje się na nie, ale ciągle mi się wydawało, że Hela za mała Heluta ma matę Skip Hop, do tej pory się zabawkami stamtąd bawi

ja ciągle ochotę na mięcho miałam (na zmianę z żółtym serem i papryką)
- Coś Ty, wcale nie za mali! Tymuś dziś znowu z nimi łaził pół dnia A jak je, to z miseczki ręką odgarnia jedzenia na bok, żeby dotkąć kropki na dnie
- Ja też miałam na mięcho. Gł. na KFC A normalnie prawie wcale mięsa/wędliny nie jadam.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Chrumku (patrząc na Twoją miłość do prosiaków pasuje idealnie ), brawa dla Tymka gaduły. W zastawie obiadowej się zakochałam - dopisuję do listy rzeczy niekoniecznie potrzebnych.
Mówisz, że już piątki się pchają , współczuję. Ja jakiś czas temu gadałam z Haniowymi potworami i postawiłam im ultimatum, że nie chcę ich widzieć wcześniej niż po 2 urodzinach.
- Właśnie dlatego Stronczuś mnie tak ochrzcił

- A zastawa myślę, że jest KONIECZNIE potrzebna, musisz przewartościować swoją listę rzeczy do kupienia

- I co, Hania poszła na taki układ? Jakoś wątpię

U nas też znowu nowe słówka: nie wiem i serce.

Cytat:
O
My sie smarczemy. Wiki nie duzo, za to ja masakra. Leje sie z kichawy. Jutro juz powinno byc lepiej. Klade sie chyba zaraz do łóżka. Bede sie wygrzewac.
Biduleczki

Macie tak, że jak ubieracie dzieci w coś nowego, to lecą do lustra i się oglądają? Tymuś tak dziś robił. Dostał 4 nowe bluzeczki, przymierzałam mu je i za każdym razem biegł, oglądał się ze wszystkich stron i cieszył. A potem przychodził po następną i od nowa. Narcyz mi rośnie A jak sie ciuchy skończyły i go rozebrałam, to się popłakał
Stary 2013-02-01, 00:32   #2303
mme_audrey
Raczkowanie

Helutka uwielbia się stroić. ostatnio dłuższą chwilę bluzę wybierała dziś musiałam jej wszystkie spinki przyczepić, jedna nie wystarczyła

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość

Audrey, ja chciałam kupić kalosze, czaiłam się jak znajdę jakieś z Huntera na wyprzedaży, bo bardzo podobaja mi się no i jakośc. I nie trafiłam, i właściwie to żałuje że nie kupiłam jakichś zwykłych, bo moje kozaki dzisiaj wyglądają masakrycznie
chciałam huntery, w końcu kupiłam w venezii wozy, też fajne i mają polarowe wkładki, więc i na chłodniejsze dni się nadają. w takie dni jak dziś sprawdzają się idealnie. chciałam też kupić takie zwykłe, czarne (do jazdy konnej ) z decathlonu, ale za szerokie w łydkach były
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 07:47   #2304
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Hej
A ja się pochwalę- po średnio dobrych nockach dziś była noc lepsza, Julek spał od 21 do 5.30 bez przerwy w swoim łóżeczku.
Tak się dziwiłam, że jestem całą noc do TŻ przytulona, że coś "ciałko za duże, urósł czy co?" a się okazało, że Jul w łóżeczku.
Cieszę się bo ostatnio trafiał do nas już o 23. Zauważyła, że jak mało w dzień przebywa z tatą to się tak ładuje.
Jeszcze te 5 tak u dokazują.
W dzień nieznośny się zrobił, bije, drapie, histerie urządza...

Aha no i już ponad tydzień jesteśmy bez smoczka.
W nocy mało mleka Julek pije, zrobi kilka łyków i koniec.

Agni Jul też nie wie co to antybiotyk. A o wypadku nie słyszałam. Białystok jest szpetny o tej porze roku. Strach przez okno patrzeć- chlapa, wiatr, wszystko rozmazane.

Stronczku dobrze, że zgłosiłaś, niech nie myśli psychol, że jest bezkarny.

Chrumku naczynia piękne ale kosztowne dość. U nas też ta piosenka powoduje u Julka hipnozę. Jeszcze każdy piesek i kotek nieważne gdzie czy na obrazku, reklamie itp.

Zdrówka dla wszystkich chorych.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 10:01   #2305
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Skończyłam właśnie szyć dół piżamki dla Lolka, spodenki gotowe. Jutro góra.
specu od szycia mam pytanie. wczoraj zmienialam nitke w bębenku i igłe (bo złamałam, a co!). i mam problem bo nie potrafie chyba zrobic poprawnie tych nitek. umem nawlec gorna, wyciagnac dolna, ale jak szyje to mi zawsze, niewazne jak by nie byla długa, ta gorna nitka wychodzi z igły i dalej juz nie szyje. co ja robie nie tak? czy te nitki jakos musza byc ze soba połączone? niby robie wg instrukcji maszyny ale nie wychodzi. wczesniej, jak byla stara igła i zamontowany bębenek fabrycznie to wszystko dzialalo (uszylam dwie powłoczki na poduszki! )

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 10:02   #2306
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

ja dziś muszę tak:
powymieniać posciele,
posprzątać sypialnie
dzienny ogarnąć
kuchnie posprzątać
poprasować
ogarnąć mój artystyczny nieład, poukładać tkaniny, i zacząć szyć górę pizamki dla Karola, przynajmniej wykroić.
ogarnąć korytarz i schody.
uf ...

Dzisiaj się ważyłam, przez styczeń ubyło mi 4 kg
Stary 2013-02-01, 11:53   #2307
dziubek79
Zakorzenienie

hej

bardzo dziękuję za komplementy dla mojego dzielnego mężczyzny

dziś młody w żlobku, nie było łatwo tak mocno się we mnie wtulał ,że chciałam go zabrać )

wczoraj mój ukochany telefon spadł mi na beton i roztrzaskała się szybka naprawa strasznie droga więc odpada

biednemu zawsze wiatr w oczy ...
mam doła
a weny na pisanie dalej brak
dobrze że weekend to z M i Szymusiem będziemy razem , może w 3 nam się humor poprawi

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2013-02-01 o 12:06
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 11:59   #2308
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
specu od szycia mam pytanie. wczoraj zmienialam nitke w bębenku i igłe (bo złamałam, a co!). i mam problem bo nie potrafie chyba zrobic poprawnie tych nitek. umem nawlec gorna, wyciagnac dolna, ale jak szyje to mi zawsze, niewazne jak by nie byla długa, ta gorna nitka wychodzi z igły i dalej juz nie szyje. co ja robie nie tak? czy te nitki jakos musza byc ze soba połączone? niby robie wg instrukcji maszyny ale nie wychodzi. wczesniej, jak byla stara igła i zamontowany bębenek fabrycznie to wszystko dzialalo (uszylam dwie powłoczki na poduszki! )
ja tez nałamałam igieł.
a spec od szycia to ja jeszcze nie jestem, też początkująca
ale...
może ona się zrywa a nie wychodzi? a może naciąg nici nie taki?
a bebenek jak nawijasz? ręcznie czy na maszynie?
nitki nie muszą być połączone, ane same podczas szycia powinny się zapetlić.
Albo może za gruba igła a za cienka nitka.
Albo odwrotnie nici, albo przeoczyłaś jakieś oczko jak nawlekałaś, a jak się zrywa albo wychodzi to moze Ci sama wyskoczyć, sprawdź dokładnie to jeszcze raz,

albo jeszcze teraz mysle, że skoro górna nitka nie łapie dolnej, to moze wina jest w bbenku, że jest zle załozony, albo zle wyciągnieta nitka, moze to.

Nono gratuluje

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2013-02-01 o 12:45
Stary 2013-02-01, 12:10   #2309
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuny

Cytat:

ja dziś muszę tak:
powymieniać posciele,
posprzątać sypialnie
dzienny ogarnąć
kuchnie posprzątać
poprasować
ogarnąć mój artystyczny nieład, poukładać tkaniny, i zacząć szyć górę pizamki dla Karola, przynajmniej wykroić.
ogarnąć korytarz i schody.
uf ...

Dzisiaj się ważyłam, przez styczeń ubyło mi 4 kg
no co ty zajedziesz się Piękna wykreśl połowę

mały zasnął ale najpierw zrobiliśmy zapiekanek z bułek i jabłek mały dzielnie pomagał
Stary 2013-02-01, 12:57   #2310
Natka_
Zakorzenienie

Hej hej

Cytat:
A może widzi u dzieci takie zachowanie
Cytat:

Mój z zapamiętaniem dat też ma ciężko Ale tak bez okazji to zdarza się, że coś mi kupi
Cytat:
d
ale masz kochanego męża!

Jaki fotel ma Domek?

-Aniu, już się przyzwyczaiłam. Wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem
-Fotel Bob budowniczy- jak na zdjęciu
Cytat:

Świetny fotel
Zdrówka
Ale masz męża
Gratis mój mały aniołek i duży diabełek

Ale masz cudeńka dwa w domu

Cytat:
za piekne spanie.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Natka, ale masz kochanego faceta, ale w końcu bycie Aniołem zobowiązuje. Fajnie Domek wygląda w objęciach Boba.

My nadal w jedym kawałku, pogoda różna bo i dodatnia temperatura i deszcz i grad, później mróz i lodowisko, ale śniegu cały czas mnóstwo- choć w górach to raczej żadna nowość. Chyba załapałam bakcyla, bo strasznie mi się zaczęło podobać jeżdżenie na nartach. Tż za to się przeforsował, rano ledwo wstał i z obolałą miną stwierdził, że dzisiaj mogę cały dzień jeździć. Biedny chodzi jak dziadek, a ja nie wiem czy się śmiać czy współczuć. Najgorsze jest to, że nie możemy razem pojeździć i dla Hani tu na górze mało atrakcji..

Aaaa też mogę się pochwalić nowymi słowami Hani- mówi Zuzia (zgadnijcie jaka piosenka dołączyła do listy przebojów? ) i butelka (chodziłam po pokoju zastanawiając się głośno gdzie jest butelka, a Hania ni z tego ni z owego zaczęła powtarzać "butelka, butelka" i to tak ładnie i wyraźnie - myślałam, że padnę)
No i górskie wspinaczki są dla Hani mało interesujące, za to wspinać się po hotelowych schodach mogłaby godzinami i to tak sama samiuteńka. Nie wiem czy to jakieś nadzwyczajne odkrycie , może umiałaby to i wcześniej, ale w bloku mamy windę więc schody są dla niej olbrzymia atrakcją.
-No właśnie!
-Matko, ale Ci zazdroszczę tych nart. W tym roku nie byłam nigdzie i chyba już raczej nie będę
-za nowe słówka Haniołka
-Może dostaniemy jakieś zdjęcia

Cytat:

Zdrowiejcie szybciutko dziewczyny
Jak sprawa z psycholem?

Cytat:

Macie tak, że jak ubieracie dzieci w coś nowego, to lecą do lustra i się oglądają? Tymuś tak dziś robił. Dostał 4 nowe bluzeczki, przymierzałam mu je i za każdym razem biegł, oglądał się ze wszystkich stron i cieszył. A potem przychodził po następną i od nowa. Narcyz mi rośnie A jak sie ciuchy skończyły i go rozebrałam, to się popłakał
Domek nienawidzi się przebierać

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Hej
A ja się pochwalę- po średnio dobrych nockach dziś była noc lepsza, Julek spał od 21 do 5.30 bez przerwy w swoim łóżeczku.

Aha no i już ponad tydzień jesteśmy bez smoczka.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
h

dziś młody w żlobku, nie było łatwo tak mocno się we mnie wtulał ,że chciałam go zabrać )

wczoraj mój ukochany telefon spadł mi na beton i roztrzaskała się szybka naprawa strasznie droga więc odpada

biednemu zawsze wiatr w oczy ...
mam doła
a weny na pisanie dalej brak
dobrze że weekend to z M i Szymusiem będziemy razem , może w 3 nam się humor poprawi
-Po takiej przerwie znowu przechodzi się to samo Ale napewno szybko się tam znowu zadomowi
-Współczuję

Domek zapytany jak ma na nazwisko odpowiada Anił!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości