|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11731 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
a to mi akurat poleciła koleżanka, która tak "spalała" pokarm... hmmm.... Cytat:
![]() śmierdziała mi rybą w mule... katastrofa... nie dałam rady się przekonać Cytat:
no i niestety nie mam z kim ... zwłaszcza, ze musialabym znaleźć ochotnika do wszystkich dzieci...
|
|
|
#11732 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dzień dobry dziewczynki
witam z kawą i ketonalem ![]() Przedpo, jak sie czujesz te 10 dni po? Jak się zmieniły od operacji? bardzo mnie to ciekawi, bo mi się wydaje, że codziennie się zmieniająjedziemy za chwilkę do J.J. zmienić opatrunek, zobaczymy co tam mądrego nam powie
|
#11733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam się z rana Dziewczynki! Trzeci dzień antybiotyku,jest lepiej-gardło już nie boli, więc mogę z Wami pogadać Aniu, Przybylska ma na penwo te cycki zrobione,bo nawet gdzieś na necie mój mąż znalazł porównanie przed i po-tutaj macie linka: http://ochyachy.pl/57667842103263162...ekszyla-piersi ale uważam,ze ma świetne!!Ponoć robiła w Poznaniu u kogoś-ktoś ją widział jak stamtąd wychodziła,no ale to mogą być ploty ![]() tak sobie oglądam Pascala na TVN teraz-jest na Krecie....matko, jak ja chcę na wakacje!!!! |
|
|
|
|
#11734 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez bym nie zostawila. Pamietasz Horo jak w listopadzie odstawilam i to znacznie starsza dzidzie
bo 14mcy i dalysmy rade a taka bardziej sie domaga. Masz doswiedczenia wiecej niz niejedna z nas i poradzisz sobie tylko wiem, ze to bardzo ciezko ale coz zrobic gdy trzeba. Ograniczaj stopniowo karmienie, jak sie mleczko nazbiera delikatnie sciagnij, ja szlam pod cieply prysznic, mozna zrobic cieply oklad i zimny na zmiane to bardzo pomaga. Mi sie cycuchy rozszalaly jak mala odstawialam ale dalam rade, tydzien to tylko trwalo. Jak pije mleczko z butelki, je stale pokarmy to gdy chce w nocy cycusia to zalezy do Ciebie czy dasz cycusia czy wode a organizm na pewno sie dostosuje---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Margo, Miki mam zdjecia z tej sesji bez stanika, gdzie zakrywam cycuszki dlońmi wstawie je to zobaczycie co krylo sie w staniku . Zrobilam tez fotki mojego rozszalalego cyca jak odatawilam corcie w listopadzie i musze zrobic fotke teraz. Bedziecie widzialy dlaczego decyzja o implantach. |
|
|
|
#11735 |
|
Raczkowanie
|
to fakt, trzeba mieć z kim zostawić dzieci. Ja mam super opiekę w postaci mojej mamy i taty, a też mam 3 dzieci. Nic w tym niehumanitarnego. Przecież nie zostały głodne, bo już podjadały inne produkty i zmusiły się do sztucznego mleka. Ja tam mam zasadę , że dobra matka to matka szczęśliwa. A jak się wraca to jak one nas kochaja i dopiero doceniają i to w każdym wieku.
|
#11736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i największy problem... zasypia przy cycusiu, więc jestem uziemiona ![]() ps. ja mam 4 dzieci
|
|
|
#11737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aczkolwiek ja dokładnie wiem co to znaczy piersi po karmieniu (patrz:moje)więc ja Ci na słowo wierze-bez pokazywania,że chcesz implanty
|
|
|
|
|
#11738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jestem szczesciara bo karmienie nie zniszczylo mi cyckow chcociaz z rozmiaru A bylo E nie mam rozstepow ani wiszacej skory, sa male i niejedrne ale i diety robily swoje a i nastolatka nie jestem
|
|
|
|
|
#11739 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haha każda chyba przez to przechodziła straszne to sny są ![]() Cytat:
najlepiej samemu się wybrać do dietetyczki i ustalić plan dla siebiea ruszać się trzeba, żeby się ujędrniać a nie 'wisieć' jak się schudnie
|
||
|
|
|
#11740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. To była ostatnia noc , któa ze mną przespała. Moje dzieci chodzą spać 19.00 - 20.00 są zaprowadzane do łóżek , nikt z nimi nie siedzi , nie usypia, nie lula do snu,po prostu jest to czas na sen . W dzień jak jest drzemka popołudniowa jest tak samo. To nie znaczy, że ich nie tulę czy nie pieszczoch am. Ale to w ciągu dnia i podczas zabaw. Dlatego da się to wszystko zrobić, tylko trzeba być konsekwentnym. Bo jak nie zrobimy tego to nie ma się życia oprócz dzieci.
|
|
#11741 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem ale to nie moja dieta
Celinka zaproponowala i uzyczyla mi swoja |
|
|
|
#11742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przed chwilką tez wygrała... przegrałam walkę z malutkim języczkiem wypychającym smoka od butelki
|
|
|
#11743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#11745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale niektórzy dietetycy wyliczają co do g ilość zapotrzebowania białka, węglowodanów itd. patrząc na wiek, metabolizm, tryb życia, choroby i inne takie. a ja tak o tych dietach piszę bo koleżanka poszła do dietetyczki po dietę "na schudnięcie" i miała wyliczone wszystko na własne potrzeby. no i stosowała ją razem z koleżankami. i tak- jedna tyła, jedna chudła a jedna chodziła ciągle głodna mimo że jadły to samo w tych samych ilościach (przynajmniej oficjalnie ). a wszystko dlatego, że szkoda im było pieniędzy na wizytę u dietetyczki ![]() i trochę mnie bawią takie prośby "daj mi swoją dietę bo moja nie działa" bo zawsze mi się przypomina ta historia ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- no właśnie :P Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2013-02-03 o 12:28 |
|
|
|
|
#11746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jeszcze mialam ten sam problem co Ona ze sama sie odchudzajac po stracie 2 kg waga stala mimo ze moglam sie glodzic a przeciez chodzi o to ze zaczynasz sie glodzic i to jest barszo zle. Trzeba jesc zeby schudnac czyz nie tak? Wiec podeslalam moja rozpiske zeby zobaczyla ze wlasciwie co 2-3 godzniki jadlam i nie bylam glodna wogole tzn caly czas to stosuje no i fajne przepisy tam sa takie pozywne zdrowe potrawy i tak widzisz rozpetalam dyskusje na forum hehe ))
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-02-03 o 12:47 |
|
|
|
|
#11747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jem najwięcej z rodziny, a kilogramy nie chcą przyjść |
|
|
|
|
#11748 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja trudno po pół godziny płakała co 5 min wchodziłam żeby się uspokoiła albo mnie zobaczyła i po tygodniu mam aniołka . Jak inni przychodzą to mi zazdroszczą , ze dzieci nie chodzą do nocy pomimo imprezy. KONSEKWENCJA ... wiem ze nie jest łatwe , ale tydzień warty przemęczenia. W sumie to Twoje czwarte dziecko to powinnaś już wiedzieć, choć każde jest zawsze zupełnie inne, wiem to z autopsji.---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Mogę Ci oddać trochę swoich
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-02-03 o 13:07 |
||
|
|
|
#11749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmiar? Pewnie za jakiś czas stwierdzę, że mógł byś większy, w ubraniu wyglądam bez zmian w porównaniu ze stanem wcześniejszym, ale bez..... Póki co uśmiecham się za każdym razem jak na nie patrzę (i gadam do nich ). Ale się rozpisałam.....
|
|
#11750 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11751 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie jest wyliczanka? Kto teraz następny???
|
#11752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dawaj, ocenimy, aczkolwiek w staniczku są po prostu wspaniałe
|
|
#11753 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że piszesz o tych rozstepach, ja widziałam na mojej karcie informacyjnej, że kremów na rozstępy można używać dopiero po 2 tygodniach? Może coś się tu pomyliło? Bo chciałabym używać też, żeby broń boże ich nie mieć. ;> Ja na razie sie poje tego gorsetu sciagać, ale dzisiaj na pewno to zrobie wieczorem. A czujesz już je? Bo ja na razie się czuję jakbym macała protezy tylko w środku bolą ;]
|
|
#11755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
doskonale Cię rozumiem z tymi cyckami, z tym że u mnie bylo tak,ze przed ciążami miałam takie apetyczne B Natomiast po ciążach i karmieniu była masakra sama się zdziwiłam co to potrafi się stać z piersiami PO! I całe szczęście-jak u Ciebie,ze ja też nie mam żadnych rozstępów.Nie chciałabym więc dostać ich od implantów-byłabym wówczas bardzo tym zawiedziona |
|
|
|
|
#11756 |
|
Wtajemniczenie
|
Celinka wykapalam dzis mojego piesa. Wyglada zarabiscie, klebek waty
, pachnacej waty |
|
|
|
#11757 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak dr kazal,czy coś Cię uwiera? Bo wiem,ze do sciągnięcia szwów chyba trzeba nic nie ruszać,ale wiem ze u różnych lekarzy to róznie jest... ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
ja też Ci mogę oddać te 5kg-u mnie to też byłoby marzenie ![]() Jeszcze przyjdzie cza,że będziesz tyć-na stare lata spowalnia się proces przemiany materii,więc ciesz się swoją lekkością!! ![]()
|
||
|
|
|
#11758 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
odliczam dni
za 3 tygodnie będę już po
|
|
#11759 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak Ty to ładnie wszystko ujęłaś ![]() ![]() Tak czytam o tych Waszych dietach i to samo mi się nasuwa na myśl-trzeba ją dostosować do indywidualnych potrzeb,dlatego najlepiej skorzystać z usług wykwalifikowanej osoby-niestety nie każdemu chce się w to bawić... Pewnie niejdena z Was słyszała nazwę NATUR HOUSE? Jestem ciekawa,czy któras korzystała z ich porad? Pytam,bo moja mama jakieś dwa lata temu się do nich udała. Całe życie kobieta miała problem ze swoją wagą i tam jej własnie pomogli-niestety tani interes to nie jest,ale w przeciągu 9miesięcy schudła bagatela-17kg!! Tam też jej wszystko rozpisali-całe menu itd.Dotego oczywiście brała jakieś suplementy diety itp.A co najwazniejsze w tym wszystkim,to pomagali też wychodzić z tej diety!!!Bo nie sztuka dietę stosować,ale sztuka ją zakończyć,co wiemy-czesto się kończy efektem jo-jo... Ciotka też do nich poszła i kuzynka też.Obu im też to pomogłol,ale nie ma się co oszukiwać-bez silnej woli i przestrzegania pewnych(radykalnych!!) zasad nic z diety nie pozostanie. I tak po dwóch latach-mamie mojej i kuzynce się znowu przybrało,choć już nie tak duzo,jak schudnęły,za to ciotka się trzyma... ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- No właśnie-z tego co kojarze,to Jusi ją przygarnęła ![]() noseknosek, musi tam zostać dopisana ![]() Przypomnij tylko swój dokładny termin? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

juz sa
ale coz zrobic gdy trzeba. Ograniczaj stopniowo karmienie, jak sie mleczko nazbiera delikatnie sciagnij, ja szlam pod cieply prysznic, mozna zrobic cieply oklad i zimny na zmiane to bardzo pomaga. Mi sie cycuchy rozszalaly jak mala odstawialam ale dalam rade, tydzien to tylko trwalo. Jak pije mleczko z butelki, je stale pokarmy to gdy chce w nocy cycusia to zalezy do Ciebie czy dasz cycusia czy wode a organizm na pewno sie dostosuje

Aż się cała mokra obudziłam