|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Gawa - yyyy jakby ci to powiedzieć.... chyba grzecznie nie skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Mąż się tatuuje, a ja wpadam do Was na chwilkę przed wyjściem do pracy. Wczoraj miałam rozmowę z szefową - mówiła o tym, że od września podpiszemy umowę na czas nieokreślony i że nie muszę się o to martwić, bo jest zadowolona z mojej pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super, że spotkanie ze znajomymi takie udane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
No to pięknie poszusowaliście na nartach. Zdrowia dla chłopa
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - cieszę się i gratuluję bo widać, że praca sprawia ci przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny mam już dość, maruda w domu mnie wykańcza. Normalnie mam go serdecznie dość. Mam ogromną nadzieje że szybko się zbierze do pracy chociaż w sumie on i tak pracuje tylko z domu więc jakiejś wielkiej mobilizacji nie ma żeby zacząć jeździć do biura :/ Z pozytywnych spraw to dzięki temu że siedzi w domu podgoniliśmy trochę z wykańczaniem mieszkania, zamontowali nam wreszcie szafy szafki itp a dzisiaj przyklejają lacobel w aneksie bo do tej pory wszystko było odkładane na później bo nas wiecznie w domu nie ma. Muszę wszystko za niego robić a do tego jeszcze ubieranie, mycie itd masakra. ehhh..... a tak miło było na stoku :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasem strasznie mnie wkurza jak taki leniuszek z niego wychodzi. nie żeby mnie leniuszek nie ogarniał, ale trochę to irytujące jak zasuwam z 1 sprawną ręką z porządkami, a chłopaki siedzą i oglądają film na laptopie... Cytat:
znaczy się generalnie promotor chce żebyś mu stworzyła bazę, do której coś dopisze, żeby nie wyszło że to plagiat ja na moim kierunku też pisałam coś zupełnie nowego i na podstawie mojej mgrki stworzyłam artykuł, bo promotorka poleciła mnie w piśmie naukowym i został opublikowany jak najbardziej pod moim nazwiskiem. nawet zrobili wyjątek i moje strony opublikowali w kolorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Neave - współczuję ci, kurcze ciężko tak z jedną ręką i do tego jeszcze tyle na głowie... oj pogoń tych swoich chłopaków
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
hej ja na chwilę bo lecę do kina zaraz
![]() Neave- współczuje tego łokcia... ciężko tak wszystko jedną ręką gawa- chory chłop to marudny chłop ![]() ![]()
#310 |
Zakorzenienie
|
Neave, współczuję kontuzji
![]() ![]() ![]() Gawa, omg, chory chłop to gorsze niż zaraza ![]() ![]() Dziewczyny, mam sukniowe zwątpienie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochane dziękuję za słowa otuchy ![]() mój rehabilitant stwierdził, że jeszcze jedna seria po 10 zabiegów i powinniśmy już ta moją łapkę wyprostować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem Lady ładniejsza a y w niej wyglądasz megasuper
![]() |
#313 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale super, że są też pozytywne strony tej sytuacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to cóż Ty za temat sobie wybrałaś, że profesorowie nie wiedzieli o co chodzi? ![]() mam nadzieję, że najbliższy weekend spędzisz odpoczywając, a nie pracując! Cytat:
![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Witam
wpadłam zajrzeć co u was słychać? U mnie od rana masakrycznie pada śnieg. Cały zcas. Już dwa razy musiała odśnieżac pojazd. Ponadto znów mam problemy z żołądkiem. Czyli jak zwykle na wiosnę uaktywnia mi się helicobacter pyroli. Miała któraś z was to paskudztwo? Ja zauważyłam że idzie mi to ostatnio na psychikę zastanwiam się czy mogę gdzieś wyjść, czy czasem zaraz nie dostanę bólu brzucha... Umówiłam się na wizytę do gastrologa ale dopiero na poniedziałek... Normalnie jakiś koszmar, jak nie problemy z cerą to problemy z żołądkiem... jak nie urok to sr.... Z dobrych nowin przekazaliśmy najemcom klucze wczoraj mam nadzieję że nie rozwalą nam mieszkania... Cytat:
Jak dla mnie to lady jest zdecydowanie lepsza... Ale pamętaj to ty masz się w niej dobrze czuć.
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
Lacobel biały , tak jak kuchnia i większość rzeczy w mieszkaniu
![]() Co do helikobakter, to większość populacji ludzkiej ma te bakterie, trzeba się przeleczyć, ale jeśli są bóle brzucha to trzeba do rodzinnego po skierowanie na gastroskopie..... Najgorsze badanie w moim życiu . |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzień zaczął się raczej ciężko, o 9 byłam na pogrzebie taty mojej przyjaciółki... Cieszę się, że w kaplicy stałam z tyłu i nie widziałam rodziny zmarłego, bo gdybym widziała jak przyjaciółka płacze to też bym ryczała... a tak to przycisnęło mnie tylko na dźwięk Anielskiego Orszaku... ![]() ![]() ![]() Neave, koszmar z tym czekaniem... Nie da się nic wcześniej? Musisz czekać aż do końca marca? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mnie pada od 13 i jest tyle śniegu że miasto sparaliżowane normalnie ![]() współczuję problemów z żołądkiem- nic miłego. Nie miałam tego nigdy tych bakterii więc nie pomogę ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Ja też tak mam że jak grają ten anielski orszak to ja osobiście wyję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- kupiłam dziś sobie w everest buty- mają super wyprzedaże- takie botki na obcasie (słupek) i platformie, wiązane z korzuszkiem, ocieplane w środku kupiłam za 49 zł ![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Viollet - ja też się pary razy zastanawiałam czy dobrze zrobiłam, że taką prostą sukienkę wybrałam - ale jak wracałam do zdjęć, to stwierdzałam, że w niej mi było najlepiej
![]() ![]() Justyna - mój tż walczył z tą bakterią. Przez tydzień musiał brać antybiotyki, ale on ma dodatkowo coś jeszcze innego - niestety nie wiedzą co i męczy się czasem strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Magnusia, no niestety, śmierć jest nieodłączną częścią życia, więc trafiają się takie "imprezy"
![]() ![]() ![]() Małgoś, dzisiaj patrzę na to chłodniej, chyba zrobię jak mówisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() temat miałam o logo, a kierunek który kończyłam to bibliotekoznawstwo, specjalizacja informacja biznesowa. chciałam kończyć na moim wydziale, niestety w Warszawie jest to Wydział Historyczny ![]() ![]() hahaha, taki mam plan, wczoraj pracowałam do 4 ![]() ![]() Cytat:
![]() z suknią się nie przejmuj (obyś nie podjęła tylko pochopnej decyzji), ja mniej więcej miesiąc po kupieniu sukni zaczęłam mieć wątpliwości. zawsze marzyła mi się taka w stylu Empire, a po wycieczce po salonach okazało się że najlepiej mi w Pronovias Levante ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast co do gastroskopii miałam ją robiona jakieś 2 lata temu, i od tamtej pory choroba mi się przeważnie wraca w okolicach wiosny, pobiorę trochę antybiotyku odpowiednich leków i mam spokój znów na kilka miesięcy. Zastanawiam się tylko czy takie nawroty choroby to przy tej bakterii to norma czy po prostu złe leki a może ja coś źle robie? Sama już nie wiem... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Zmykam wpadne do wam na weekendzie.
![]() |
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I masz rację ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
ja na chwilę tylko
zgubiłam wczoraj telefon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - kurcze, ale szkoda... ja odkąd raz straciłam swoje kontakty to zawsze robię sobie kopię na kompie... z sms-ami też tak można, ale kto przewidział...
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałam ogłoszenia na gumtree i innych portalach, wywiesiłam ogłoszenia i czekam. Sam aparat to staroć i nikt go nawet nie sprzeda bo jest warty może 1 zł ale mi odpowiadał właśnie taki- byłam do niego przywiązana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja już prawie tradycyjnie wpadam do Was w niedzielne przedpołudnie kiedy Mąż gra w piłkę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że udało Wam się tak szybko wynająć mieszkanie! mam nadzieję, że najemcy okażą się grzeczni i spokojni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że wątpliwości masz już za sobą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mw1986 czy masz dla nas jakieś radosne wieści? ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-02-10 o 10:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.