Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 21:13   #3931
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

Ale nam pyszne pączki wyszły Komu komu?
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:14   #3932
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
też to rozważam. Ale nie wiem czy wytrzymam

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
może macie jeszcze jakieś super hity apteczne, które byście mi poleciły na czarną godzinę-w różnych sytuacjach...
yyy właściwie nie... poza sudocreamem, który stosuję w przypadku odparzeń. Poza tym nie mam niczego z apteki. Aaa przepraszam, mam wodę morską do noska, sól fizjologiczną (właściwie już jej nie stosuję) i paracetamol w czopkach kupiony jeszcze w ciąży (jak dotąd nie był używany).

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
u nas trwa to już 4 tydzień
mała śpi bardzo niespokojnie, a to że o 21 zjada gestą kaszkę na 150 ml wody (ja bym takiej michy nie zjadła) i poprawia piersią (tu juz mało zje ale jednak zje) nie przeszkadza jej się obudzić o godz. 1 na jedzenie W każdym razie je, tak samo jak o 2,3,4,5 i 6 i tak dalej Śpi do 11 chociaż
Myślę że nie o jedzenie w tych pobudkach chodzi, bo budzi się z piskiem jakby jej sie coś śniło złego, a "normalnie" na jedzenie budzi się (budziła) tylko wiercąc.
No nic, nic nie poradzę.
współczuję Może zęby??? Albo skok???

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
W tłusty czwarte, oto chodzi, że nam pączek nic nie szkodzi
tyz prowda

Cytat:
Jeny...u nas jedzeniowych komplikacji coraz więc ej....wczoraj o godz.17 obiadkokolacja była be-ziemniaki z brokułami, ok zagrzałam co innego-bardziej słodkawego też nie....mleko też nie-ani grama nie wypiła, zjadła dopiero mleko przed spaniem o 19.45....dziś z rana tylko 100ml mleka, a teraz kaszy nie chciała...ok nie będę walczyć, zrobiłam mleko-wypiła 50ml....ja rozumiem, że może 2 jest bardziej tłusta i sycąca, ale chyba nie aż tak.....zaraz idziemy na dwór, a Ona prawie na głodniaka....biorę jej owocki z kaszką-może zje i mleko.....czy ja chwaliłam ostatnio, że tak ładnie je
Leoś nie miał apetytu, gdy wychodziły mu ząbki. Może u Lilki też tak jest.

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
jestem jestem i współczuje czytam Was cały czas ale brak mi sił do pisania, raz to nocne pobudki a dwa ząbkowanie
u nas nic w temacie pobudek się nie zmieniło(niedługo będzie 2 miesiące) 2 h i MUSI być cyc, nic innego nie działa, on jest poprostu głodny bo w ciągu dnia mało co je, próbowałam dawać kaszkę ale to nic nie daje, i tak budzi się po 2 h, jedyny plus to to że schudłam choć objadam się na noc bo taki mnie głód łapie na wieczór, jeszcze 2 kg i będę ważyć tyle co na studiach, aaaaa jednak się coś zmieniło, dzieć mi wstaje 0 7 a nie o 9

no i mamy 4 ząbek, prawa jedynka, 2 kolejne już sa tuz tuż, mam nadzieje nareszcie będzie chwila spokoju choć najgorszy był ten pierwszy u góry
współczuję trudnych nocek i gratuluję kolejnego ząbka

Cytat:
Napisane przez Opalia Pokaż wiadomość
Mam pytanie do mam, które stosują blw - nie boicie sie zakrztuszenia ?
trochę mam stresa, ale nie na tyle, by z tego zrezygnować Jak na razie wygląda to tak, że trzymam L na kolanach. Siedzimy przy blacie od krzesełka do karmienia, także mam go cały czas pod kontrolą. Na razie bardzo dobrze sobie radzi. Po zabawie (bo na razie jedzeniem tego nazwać nie mogę) sprawdzam bu buźkę palcem- czy czasem czegoś nie zachomikował na później i usuwam ewentualne kawałeczki, których nie połknął lub nie wypluł.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:17   #3933
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Braciszek.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Jakbyście chciały zobaczyć obraz na żywo ode mnie z lasu (właśnie dziki żrą ) http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Mieszkam w okolicach Mam może ze 300 m do lasu

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Ty kusicielko Podoba mi się
zamówiłam Emilowi

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:27   #3934
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ostatni zapis też parę dni przed porodem i jest 69, potem było 70 na bank (opuchlizna pewnie). Teraz 54 kg i nie wiem jak sie to stało bo nie odchudzałam się nawet godziny
to zupełnie jak u mnie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
u nas zupka musi byc zmiksowana na totalną papkę,jak wyczuje najmniejsza grudkę od razu rzyga
to nie fajnie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Hej!
Tak tylko z doskoku - jutro egzamin. Jak zdam, to ostatni, a jest to naprawdę kobyła. Także o 9 rano
zaciskam mocno

Cytat:
poza tym, jak mała dostanie do rączki jabłuszko, skórkę od chleba czy cokolwiek innego to wcale tego nie wkłada do ust tylko ogląda
poznaje Leon ogląda a potem pakuje do buzi i ssie, gryzie, wypluwa

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Co do Dep, to myślałam o Niej i myślę, że Zosia daje popalić...
też tak myślę...
Stary 2013-02-07, 21:34   #3935
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii!!!!

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:39   #3936
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ja ważyłam przed porodem 69, potem do zeszłego miesiąca 65 i waga ani drgnęła, teraz po prawie 3 tyg codziennych ćwiczeń i diety 63, dąże do 55- wagi sprzed ciąży i poprawy wyglądu ciała, nie akceptuję siebie takiej jak teraz,czuję się strasznie źle, zwłaszcza, że całe życie byłam raczej szczupła i dość zgrabna. Dlatego się zawzięłam i walczę
i na pewno wygrasz tę walkę

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj przyjemny dzień Oprócz świętowania dnia pączka, byłam jeszcze u kosmetyczki. Do tego mała śpi, małż poszedł na trening więc mam chwilę dla siebie. W spokoju poczytam książkę

A jutro jest wielki dzień. Mała zostaje u babci, znaczy mojej mamy, żeby nie było. Plan jest taki, że rodzice mają wychodne na cały dzień i noc Zobaczymy co z tego wyjdzie. Początkowo mieliśmy gdzieś wyjechać, ale nie wiem jak mała będzie się sprawować. Więc wyszło na to, że jutro jedziemy do aquaparku, potem idziemy na sushi i może gdzieś potańczyć. Wszystko w miarę blisko, więc jak coś będzie się działo możemy w miarę szybko wrócić do mojej mamy.
Chociaż wątpię, aby była taka potrzeba
a co przyjemnego Ci robiła?
ooo zazdraszczam wolnego A co z karmieniem?

Cytat:
U nas górne jedynki w natarciu, jest masakra!
oby szybko wyszły

Cytat:
Braciszek.

Cytat:
poproszę!

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
to pięknie!
Stary 2013-02-07, 21:48   #3937
pumas
Zakorzenienie

Heja!
Obżarstwo czwartkowe skończyło się tylko na 2 pączkach, i to na siłę wciśniętych - jednak jestem anty słodyczowa, wolę czipsy Ale pączki były przepyszne! Kiedyś - w sumie nie tak dawno temu - jadłam jednego pączka dziennie. Taki nawyk, wszyscy jedli to i ja. Ale chyba mi się przejadły.

Córeczka moja kochana jest taka grzeczna, sama pokazuje, kiedy mam ją zanieść do łóżka do spania. Alee, położona w nieodpowiednim momencie potrafi pokazać, na co ją stać
Z jedzeniem u nas różnie, dziś np. był dzień mleczny, co jest wyjątkiem, ponieważ odkąd je inne rzeczy, to mleko odrzuca ze wstrętem. Zastanawiałam się nawet, czy jest to spowodowane zmianą mleka, ale chyba nie. Za to wszystko inne wcina ze smakiem, bierze do rączki i zjada. Nawet wielkie kawały jej przechodzą przez gardło, a ja jak to widzę, to drżę, żeby nie było akcji.
I uwaga uwaga, moje dziecię pierwszy raz od urodzenia jedzie na ferie do dziadków beze mnie !!!!!! 3 dni - ciekawe, jak ja to przeżyję... Nie ukrywam, że już mam wszystko zaplanowane ;-) Ale będę strasznie tęsknić!

Linko, Wanilko, widzę, że dalej macie problemy ze spaniem - nie wiem, co mogę powiedzieć prócz tego, że u nas sprawdziły się rzeczy dość prozaiczne, jak nawilżenie powietrza, inne ubieranie na noc, przykrywanie cienką kołderką, a nie kocykiem itd. Jest lepiej, choć do ideału daleko.

Mam już weekend!
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:50   #3938
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii!!!!
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
poproszę!
To zapraszam Mam z dżemem malinowym i custardem, bo o nutelli zapomniałyśmy

Jak dotrwają do rana to zrobię zdjęcie
Stary 2013-02-07, 21:54   #3939
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:

swoja droga jak bedziesz robic kiedys jablecznik i juz taki cieply nalozysz sobie na talerzyk to polej go custardem :P

Amelcia
Stary 2013-02-07, 21:56   #3940
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:

swoja droga jak bedziesz robic kiedys jablecznik i juz taki cieply nalozysz sobie na talerzyk to polej go custardem :P
A tego nie próbowałam Lepszy jest z puszki czy z takiego kubeczka jak jogurt? Dziś mieliśmy z puszki.
Tartę jabłkową robię właśnie z czymś takim a la custard
Stary 2013-02-07, 22:00   #3941
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Braciszek.
Nie to jeszcze nie teraz. W tym kierunku będziemy ćwiczyć pod koniec roku

Cytat:
Och nie dobra Ty, kusisz A ja w domu nie mam już żadnego. Trzeba było kupić więcej

Cytat:
a co przyjemnego Ci robiła?
ooo zazdraszczam wolnego A co z karmieniem?
Dzisiaj pedicure A jeśli chodzi o karmienie to dla młodej mam zamrożone mleko, 7 woreczków po 125 ml. A ponieważ będzie u mojej mamy, to ta na pewno da jej coś ze słoiczka.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to biorę laktator, co by se ulżyć

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Widziałyście galerię na onecie?

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tlust...#photo13680085

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:03   #3942
katja_22
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Nadrobię Was jak Fabi pójdzie spać. Póki co siedzi ze mną i słucha Gumi Misia
Mój też go lubi... To był nasz hit!
Która piosenka?

Cytat:
Normalnie bym nie odmówiła, ale czuję, że przedobrzyłam dzisiaj
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:11   #3943
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
A tego nie próbowałam Lepszy jest z puszki czy z takiego kubeczka jak jogurt? Dziś mieliśmy z puszki.
z puszki
ajlepszy na goraco z jablecznikiem uwazam to za najlepsze polaczenie ever

Amelcia
Stary 2013-02-07, 22:19   #3944
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Dzisiaj pedicure A jeśli chodzi o karmienie to dla młodej mam zamrożone mleko, 7 woreczków po 125 ml. A ponieważ będzie u mojej mamy, to ta na pewno da jej coś ze słoiczka.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to biorę laktator, co by se ulżyć
A to widzę, wszystko zorganizowane. No i super! Udanego sam na sam!
Stary 2013-02-07, 22:25   #3945
phdwao
Zakorzenienie

hej! witam sie i spadam, msuze isc spac, bo wstaje po nocach i po 5 do pracy, zjadlam 4 pączki bo trafily sie moje ulubione, z nadzieniem różanym w weekend Was nadrobię, pa
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:54   #3946
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Agunia a co zrobić z takim "przypadkiem" jak moja M. - jak dostanie cos do jedzenia do rączki to tylko ogląda, nie wkłada do buzi? Nie gotowa na stałe pokarmy czy co?
Mój też taki jest, jedzenia wprawdzie nigdy do rączki nie dawałam, ale on nic poza własnymi rączkami do buzi nie wkłada, żadnych zbawek, gryzaka też nie
Cytat:
i na pewno wygrasz tę walkę
Dziękuję
Cytat:
A co to jest custard?
Cytat:
Miałam dzisiaj przyjemny dzień Oprócz świętowania dnia pączka, byłam jeszcze u kosmetyczki. Do tego mała śpi, małż poszedł na trening więc mam chwilę dla siebie. W spokoju poczytam książkę

A jutro jest wielki dzień. Mała zostaje u babci, znaczy mojej mamy, żeby nie było. Plan jest taki, że rodzice mają wychodne na cały dzień i noc Zobaczymy co z tego wyjdzie. Początkowo mieliśmy gdzieś wyjechać, ale nie wiem jak mała będzie się sprawować. Więc wyszło na to, że jutro jedziemy do aquaparku, potem idziemy na sushi i może gdzieś potańczyć. Wszystko w miarę blisko, więc jak coś będzie się działo możemy w miarę szybko wrócić do mojej mamy.
Chociaż wątpię, aby była taka potrzeba
Wow, fajny dzionek i wspaniałe plany na jutro
Zazdroszczę bardzo, nie byłam w restauracji od ponad 6 miesięcy
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:05   #3947
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
A co to jest custard?
to taki jaby budyn tylko troszke rzadzszy

Amelcia
Stary 2013-02-07, 23:26   #3948
depoison
Zadomowienie

Hello, jestem
Właśnie doczytałam, że się zastanawiałyście, gdzie przepadłam Rację miała Maciejka - czyżby jako jedyna czytała mnie uważnie? - wspominałam w zeszłym tygodniu, że ma mnie odwiedzić matka i stąd to milczenie. Dość absorbująca była, nie zaprzeczę. Poniedziałek spędziłam głównie na ogarnianiu (wraz z kochaną teściową) tego syfu z mieszkaniu (miała przyjechać wieczorem) a wyjechała dopiero dziś.
Aha, lodami Zosi nie nakarmiła, ale kompletnie nie chciała zrozumieć, dlaczego nie chcę małej dać ruskich pierogów. Wszak ja w jej wieku już jadłam czekoladę, co więcej - z zaleceń lekarza (ponoć w tamtych latach mówiło się, że kakao jest bardzo korzystne dla rozwoju mózgu i żeby dawać już czteromiesięcznym dzieciom kostkę dziennie). Czad

A poza tym nic nowego - mała raz bardziej, raz mniej marudna (choć niestety częściej to pierwsze), pączka nie zjadłam dziś ani jednego, bo... zapomniałam, że jest tłusty czwartek, Zosia wzbogaciła się dzięki babci o kilka szmatek i 2 zabawki, a ja znów zamówiłam dla niej 7 książeczek.
Poza tym stara bida

Cytat:
w jakimś niemieckim poradniku wyczytałam, że mleko krowie raz dziennie, do wieczornej kaszy można podawać od 4. miesiąca, byłam w szoku....chyba strasznie wcześnie....depoison słyszałaś coś o tymja dopiero U5 mam za miesiąc, więc wtedy zapytam o gluten itd., chyba że uda mi się termin przełożyć na wcześniejszy....do lekarza mam 100m, a dotrzeć nie mogę....mam nadzieję, że za niewprowadzanie glutenu nie dostanę opierdzielu, ale jak pytałam ją o rozszerzanie diety, to nic o tym nie wspominała....
nie, nic nie słyszałam, ale może dlatego, że nie czytuję niemieckich poradników Serio-serio Wiedzę czerpię albo z polskiego netu albo od lekarzy z którymi miałam/mam bezpośredni kontakt.
Co do glutenu, to na dwoje babka wróżyła - pewnie co lekarz, to inna opinia (choć mogę się mylić, może teraz wszyscy mają przykaz informowania wprowadzaniu go po skończeniu roku)
Pytałaś też o smarowanie pupy - często nie robię tego w ogóle, ale jeśli już, to używam tej Weledy. Uważam, że świetny jest ten kremik - no i uwielbiam jego zapach
Aha - fałdek nie smaruję.
I najlepsze życzenia dla Lilutki!

Linka25, pytałaś co mamy na myśli mówiąc siedzi/nie siedzi
Zosia, co prawda, posiedzi chwilę (bez podparcia), ale dość szybko gibie się na boki i w końcu traci równowagę. Gdyby posiedziała pół godziny, to bym uznała, że siedzi. A tak, to uważam, że nie siedzi.
Bo podciągania się z pozycji półleżącej (np. za szczebelki w kojcu albo blat krzesełka do karmienia, gdzie siedzi stabilnie, ale trzyma się rzeczonego blatu) ani siedzenia z podparciem nie liczę.

Sol - przez Ciebie obejrzałam tę kolekcję Newbie Rzeczywiście śliczna

Ooolllccciiiaaa - pytałaś, czy wychodzimy przy 0 stopni z dzieckiem w nosidle. Ja - jak najbardziej. Moim "rekordem" było 7 stopni mrozu

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:33   #3949
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
z puszki
ajlepszy na goraco z jablecznikiem uwazam to za najlepsze polaczenie ever
A jak go podgrzewasz? W mikrofali?
Stary 2013-02-07, 23:46   #3950
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
A jak go podgrzewasz? W mikrofali?
wylewam do rondelka i na malym ogniu .

Amelcia
Stary 2013-02-07, 23:46   #3951
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
a dziś Lilutka kończy PÓŁ ROCZKU
no i z tej okazji dla każdej po pączusiu

Cytat:
czym smarujecie pupki swoich Maluszków??
ja wciąż mąką ziemniaczaną, która fajnie działa, ale jej użytkowanie mnie już trochę męczy, wiecznie się gdzieś rozsypie.....

smarujecie czymś zagłębienia fałdek na udkach??bo Lili miała wczoraj jedno zagłębienie zaczerwienione, ale posmarowałam Bepanthenem i już ok.....do tego rowek dupki z tyłu na pleckach ma niemal wciąż zaczerwieniony, pomimo smarowania....
Na odparzenia krem z Babydream, zaraz cyknę foto składu to sobie porównasz

Fałdki smaruję oliwką Babydream i zaczerwienienie znika
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
co dzis gotujecie?
Pizzę
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
zamówiłam Emilowi
Zazdraszczam! Mi TŻ nie pozwoli, bo mam ich za dużo
Cytat:
oby szybko wyszły
Ja się ich boję tego jak to będzie z karmieniem
Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
Mój też go lubi... To był nasz hit!
Która piosenka?
Bubble up i Gol
Puszczamy mu to https://www.youtube.com/watch?v=vMJd0GdIE58

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 05:14   #3952
nadalka
Zakorzenienie

Uwielbiam pobudki o 4
Stary 2013-02-08, 06:02   #3953
blueberry88
Zakorzenienie

Dziendoberek!
Znowu wstalam 5 minut przed budzikiem Jade juz pociagiem. Dziekuje wszystkim za kciuki Dzis sa wyjatkowo potrzebne. Pomijajac egzamin z nieludzkiej ilosci abstrakcyjnego materialu, to mam jeszcze full do zalatwienia na uczelni.

Dep, nieladnie tak mowic, ze nie czytamy Nie pomyslalam po prostu, ze matka bedzie bardziej absorbujaca niz Zosia

Cytat:
Braciszek.
O tym samym pomyslalam
Swoja droga zazdroszcze, ze mozesz isc potanczyc z mezem - my nigdy nie szlismy nigdzie potanczyc. Tz i tak by stał...

Cytat:
Oj, toz to zbrodnia tak kusic, jak skorzystac nie mozna!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:23   #3954
prince_polo
Zakorzenienie

hejo

marze o przespaniu calej nocy jak jakis czas temu gdy dziecko sie nie przekrecało!!!
milion razy sie budze BO
przewraca sie an brzuch, targa mnie za włosy, kopie mnie po cyckach, kopie nozkami w sciane obraca sie w poprzek i wedruje po lozku i stoi na czworaka na spiocha i sie kiwa rano budze sie bolem glowy bo zeby sie przewrocic czasem a czuje opor to lapie moją grzywke

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:14   #3955
nadalka
Zakorzenienie

Jadę dzisiaj oglądać mieszkanie
Stary 2013-02-08, 09:16   #3956
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
zmiany się szykują? nie w temacie jestem

za godzinkę teściowa u mnie będzie

Stary 2013-02-08, 09:20   #3957
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
zmiany się szykują? nie w temacie jestem

za godzinkę teściowa u mnie będzie
Większość jest nie w temacie, wiesz, lubię czasem coś tak sobie rzucić
Stary 2013-02-08, 09:30   #3958
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Większość jest nie w temacie, wiesz, lubię czasem coś tak sobie rzucić
tak czy siak powodzenia

Stary 2013-02-08, 09:33   #3959
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko u Ciebie zmieniło się na lepsze
Stary 2013-02-08, 09:35   #3960
karolka110
Wtajemniczenie

Hejka
dzięki za wszystkie życzenia dla Lilutki
muszę Wam wyznać, że chyba jej te górne ząbki idą, bo od rana trzyma łapkę w buzi, gryzie wszystko na potęgę, jedzenie nie wchodzi, a do tego wczoraj zrobiła mi na mieście taki koncert, że myślałam, że się pod ziemię zapadnę, uspokoiła się dopiero jak ją wyjęłam na tym zimnie z gondoli i siedziałyśmy na ławceszooook-nie pamiętam takiego ryku.....
tak więc pewnie Maciejko masz rację-brak apetytu wiąże się z zębami, choć ja wcale nie widzę by szły....

wszystkim dziękujemy za odpowiedź odnośnie pupki i fałdek-coś nabędziemy:ro za:

zmykam na Skype pogadać z Mamuśką

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości