Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 23:58   #4081
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Uwaga, wylewam frustracje. Wczoraj wieczorem powiesił się chłopak z którym chodziłam do klasy, dzisiaj wszyscy na fb ustawiaja zdjęcia profilowe z nim i pisza R.I.P. na jego stronie. Cholernie mnie to dziwi, czego oni oczekuja? Że ten chłopak kliknie im 'lubię to'?
Dziwi mnie to, no, tak samo jak jakaś dziewczyna, której babcia zmarła 'babciu byłaś cudowna, gdyby nie ty nie byłabym tam gdzie teraz jestem bla bla bla'. Kuźwa, gdyby ktoś kogo znam umarł ostatnie co przyszłoby mi do głowy do siedzenie na fb, ale może to ja jakaś dziwna jestem?

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2013-02-11 o 00:11
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 00:08   #4082
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Może kogoś to zdziwi, ale widziałam tylko pierwszą część tego filmu i to nie w całości. Nigdy mnie nie interesował. Tak samo nie widziałam serii z Bourne'm .
Piąteczka! Nie widziałam i nie zamierzam oglądać.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Jak miałam 16-17 lat, to dałam mojemu ówczesnemu chłopakowi poduszkę z moim zdjęciem (wyglądałam jakbym spała ), ale wtedy byliśmy na odległość i ach, tak romantycznie
Pierdółki ze zdjęciem są takie sobie, chyba, że to kubek. Kubek zawsze dobry
Ja lubię pierdółki ze zdjęciem. O ile zdjęcie ładne.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 00:16   #4083
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Uwaga, wylewam frustracje. Wczoraj wieczorem powiesił się chłopak z którym chodziłam do klasy, dzisiaj wszyscy na fb ustawiaja zdjęcia profilowe z nim i pisza R.I.P. na jego stronie. Cholernie mnie to dziwi, czego oni oczekuja? Że ten chłopak kliknie im 'lubię to'?
Po mojej pierwszej próbie też takie akcje były - jakieś totalne randomy wylewające rozpacz i żal na moim profilu na nk o.O W końcu się wkurzyłam i usunęlam konto.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 00:23   #4084
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Któż to wie
Myślałam, że padnę jak przeczytałam to co na biało napisała założycielka wątku. I Twoje pytanie: "Wysyłasz przyjacielowi nagie foty". Jej odpowiedź: "temu tak"

Niektórzy to lubią mieć problemy chyba...
I to mnie dziwi.

Stary 2013-02-11, 01:44   #4085
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Nom więc nie zakładam ale Moniko Faustyno ty jako posiadaczka dziecka masz zadanie ....
Nieee, to nie przejdzie. Monika nie mieszka w Polsce, więc zaraz będzie 'nie jesteś prawdziwą Polką, nie masz prawa wypowiadać się o polskich dzieciach!'
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 05:35   #4086
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
W Holandii ledwo popruszy i masz zagwarantowane minimum godzinne spóźnienie do pracy .
moj TZ ma w swojej firmie przeznaczone specjalnie wolne i platne dni (chyba 4 w roku) na okres kiedy spadnie snieg... komedia
a w szkolach jest ich nawert wiecej, jesli nie sa wykorzystane, bo nie padal snieg to dzieciaki szybciej maja koniec roku szkolnego.. jednak w tym roku wykorzuystali wszytsko, ze wzgledu na brak pradu po huraganie Sandy, ok 10 dni..

---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mnie bardzo uderzyło w Niemczech to ze dogadam sie po niemiecku z obcokrajowcem a z Niemcem ciężko, Niemcy mamrocza po swojemu a obcokrajowcy mówia ładnie, wyraźnie i spokojnie bardzo łatwo ich zrozumieć.
Moje odczucia sa zupelnie inne niz w przypadku osób dla których angielski jest językiem obcym, tu łatwiej jest mi zrozumiec native speakerów niż obcokrajowców.

A za granicą ważne jest żeby mówić, próbowac starac się i próbować dalej a czy jest to idealnie to juz nie jest az takie ważne.
a ja wlasnie mam na odwrot, i to bardziej z jezykiem angielskim, ze bardziej dogadam sie z czystym Amerykaninem niz z Chinczykiem, Hindusem czy Hiszpanem.... a o Afroamerykanach zapomnij..
pamietam jak sie uczyalm, ze posluguja sie African American Vernacular English i nie moglam uwierzyc ze angielski używany przez czarnych Amerykanów, uważany jest za osobny język, a nie dialekt ... no i jak teraz mam na codzien okazje pogadac z takimi, to czasem krzywie sie na boki i co chwila excuse me, bo nie wiem co on tam papla i w jakim to jezyku

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ----------

Cytat:
I pomyśleć, że ja za jakąś jedną głupią akcję i krytykę, dostałam bana stałego, którego wyprosiłam, żeby usunąć .
za co to bylo ?

---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ----------

Cytat:
Wg mnie, to wina systemu kształcenia. Owszem gramatyka jest ważna i fajnie tak dla ciekawostki znać te 35873935 czasów i je rozróżniać... ale....uważam, że powinno się uczyć ludzi ROZMAWIANIA. Powinno się mówić dużo, tak, jak się czuje, potem ewentualnie omawiać, jak można coś powiedzieć w inny sposób, bardziej gramatycznie. Fajnie, jakby to były luźne konwersacje, np. na temat muzyki czy hobby. Osobiście chciałabym być tak uczona każdego języka, bo to pokonuję barierę strachu przed ośmieszeniem. No i ... fajnie też słuchać tego, jak ludzie mówią. Szkoda, że nadal w polskiej tv są preferowane filmy z lektorem, chociaż wiem, że pojawia się opcja wyboru. Wolę oglądać z napisami, bo słucham języka i nie muszę się śmiać z głupiego tłumaczenia typu: fuck - terefere .
dlatego teraz zapisalam sie na kurs angielskiego, uczony metoda Callana, dokladnie Direct Method of English, mimo ze studiowalam angielski z niemieckim to nie potrafilam sie tak plynnie wyslawiac w jezyku angielskim jak w niemieckim (niemiecki znam od malego). z kursu jestem zadowolona, bo znam wszystkie zasady i podstawy gramatyczne, leksykalne itd., i dopiero teraz moge ich uzywacc, bo na kursie mowie, zadaje pytania, dyskutuje, jestem poprawiana, i caly czas ucze sie nowych slow... bo nie skupiam sie juz na tym, czy powinnam to powiedziec w czasie present perfect czy past perfect ...! polecam takie zajecia, naprawde...

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ----------

dzis doswiadczylam niesamowitego spotkania, chodzilam sobie z mama mojego chlopaka po centrum handlowym, bylysmy na kilkuogodzinnych zakupach i jedzeniu, kiedy nagle stoje w H&M, ona przy kasie, bo za cos placi, i podchodzi do mnie koles, blondyn, z kolczykami w uszach, wygladajacy na max 19 lat, i sie mnie pyta - czy to ja chodzilam po centrum handlowym 2 godziny temu? a ja na to, ze tak, po chwili sie mnie pyta czy jestem Niemka, a ja mowie ze nie, ale mowie plynnie po niem (wygladal troche na niemca, wiec od razu pomyslalam ze moze wygodniej bedzie mu sprechac , ale mowil jak czysty ameykanin), on na to, ze nie mowi po niemiecku, i sie pyta z jakiego kraju jestem, wiec mowie ze z POLSKI - a on, naprawde? a ja do niego, ze w PL tez sa dziewczyny o blond wlosach i niebieskich oczach, w innych krajach Europy zreszta tez. powiedzial mi ze byl kiedys nauczycielem - myslalam ze padne - wypytywal sie mnie gdzie mieszkam i sie ucze, no i po chwili mowi, ze Twoja mama juz skonczyla placic przy kasie, a ja do niego, ze to nie moja mama tylko mojego chlopka mama (jestesmy podobne), poo czym on do mnie, ze oooo - masz chlopaka? a ja ze tak, i zadaje pytanie, ktore scina mnie z nog: czy mozemy miec - w czystym tlumaczeniu - love affair - romans..? a ja mowie, ze nie, a on, ze czemu, a ja ze mam chlopaka.. a on, to szkoda, na szczescie juz muialam isc, wiec sie pozegnalam..
nie no myslalam, ze padne tam trupem, koles pytal sie mnie na bezczelnego czy po prostu nie chcialabym zdradzic swojego chlopaka, powtorzyl tekst o romansie 3 razy... nie wiem czy byl naprawde zrozpaczony czy co.. czy psycho?
Stary 2013-02-11, 07:19   #4087
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Odnośnie zakupów to śmieszą mnie blogerki kosmetyczne, jak piszą, że mało kupiły w tym miesiącu, a tam koło 15-20 kosmetyków.
20 łącznie z różnych kategorii to nie jest za dużo, szczególnie jak ktoś wielu kosmetyków używa i jest w stanie tyle rożnych rzeczy w miesiącu zużyć :P

--
Co do wątku blogereskiego- czy tylko ja byłam na leniwa, żeby czytać to co na biało? :P

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Oooj tak, zleciałaby się grupa żądnych krwi - "MOJE ładnie się ubiera", "JA kupuję ładne ubrania", a w końcu odebrałyby ci prawo głosu, bo nie masz dzieci i nie wiesz, że to prawie jak kołchoz, więc nie ma czasu zajmować się ładnymi ubraniami
Nie tylko dzieci, ale i męża. Masz tylko chłopaka! Co ty o życiu wiesz! o!

I zobaczymy jak Ty będziesz pracować po 12 godz i wychowywać dzieci to czy też będzie wystarczać na rzeczy z wysokiej półki dla dzieci. życia nie znasz :Admin:

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:27   #4088
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
[/COLOR]

a ja wlasnie mam na odwrot, i to bardziej z jezykiem angielskim, ze bardziej dogadam sie z czystym Amerykaninem niz z Chinczykiem, Hindusem czy Hiszpanem.... a o Afroamerykanach zapomnij..
pamietam jak sie uczyalm, ze posluguja sie African American Vernacular English i nie moglam uwierzyc ze angielski używany przez czarnych Amerykanów, uważany jest za osobny język, a nie dialekt ... no i jak teraz mam na codzien okazje pogadac z takimi, to czasem krzywie sie na boki i co chwila excuse me, bo nie wiem co on tam papla i w jakim to jezyku [COLOR="Silver"]
ale.... je własnie o tym napisałam po angielsku nie dogadam sie z Włochem, z Afrykaninem z życiu, za to rozumiem i Amerykanina, i Anglika i australijczyka ( Szkotaów nie rozumiem)

za to w Niemczech najładniej po niemiecku mówią arabowie, a rodzimi Niemcy robia cos takiego bueiwwieyfbvqewiufvuev i nie zrozumiesz bo mowia za szybko, diatektami a nie Hochdeutsch i niewyraźnie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:39   #4089
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość
Również mnie to dziwi, cała ta martyrologia i afera z tym wątkiem. Nie rozumiem jego popularności i nakręcania się zamykaniem kolejnych odcinków. Próbowałam się tam udzielać kilkukrotnie i byłam ignorowana, nie należąc do grupy, ale udało mi się zauważyć, że poziom obgadywania już dawno przekroczył pewne normy, więc nie dziwię się wkurzeniu administracji. Chociaż z drugiej strony mało lotne jest zakładanie tego samego pod tą samą nazwą, już dawno można było się wynieść na Społeczności czy gdziekolwiek indziej, zamiast śmiecić na głównym forum.
co wszyscy mają z tą zamkniętą grupą?

Jak ktoś coś napisze, co chce się skomentować to się komentuje, w innym wypadku - tylko czyta.

Na innych wątkach na plotkowym też tylko jakaś część wypowiedzi jest cytowana.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-11, 07:42   #4090
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie zakupów to śmieszą mnie blogerki kosmetyczne, jak piszą, że mało kupiły w tym miesiącu, a tam koło 15-20 kosmetyków.
Bo blogerka kosmetyczna musi co miesiąc testować, denkować, mieć buble i ulubieńców miesiąca a jak to zrobic na marnych 20 kosmetykach?

Cytat:
A co do zwierząt w wynajmowanych mieszkaniach. Mój M. kiedyś mieszkał z kolegami, którzy mieli kotkę. Kotka była porąbana i sikała wszędzie. Zapach moczu powalał .
Koci mocz zabija. Kotka znajomych obsikała moja koszulke, prałam 4 razy, płukałam, wietrzyłam az wyrzuciłam bo zapachu sie nie pozbyłam.

Cytat:
Też mnie to dziwi. Weszłam kiedyś na podforum "prezenty", bo zastanawiałam się, co dokupić facetowi na walentynki i nie miałam pomysłu, a tam większość radziła kupić facetowi pierdółkę ze wspólnym zdjęciem. No jakoś nie widzi mi się, żeby facet był tym zachwycony. Chyba, że rozbierane by było
E jakby mi mąż dał koszulkę czy kubek ze swoim zdjeciem to bym sie ucieszyła, fajne to jest, takie słodkie. Ale oczywiście w koszulce raczej bym sapła niz chodziła po mieście.
Stary 2013-02-11, 07:56   #4091
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
ale.... je własnie o tym napisałam po angielsku nie dogadam sie z Włochem, z Afrykaninem z życiu, za to rozumiem i Amerykanina, i Anglika i australijczyka ( Szkotaów nie rozumiem)

.
Z Hiszpanami w rejonach turystycznych też bywa ciężko, wymowę mają wyraźną, ale znowu trzeba uważać, żeby nie dostać biletu na Grudzień zamiast Wrzesień :P

Że już o aptece nie wspomnę- a staram się używać najprostszych możliwych słów.
Ale jak się człowiek zapyta czy mówią po angielsku to tak i oczywiście

--
Co do zdjęć- ja w ogóle za nimi nie przepadam, a dostać to mogę w ramce, żadne koszulki i inne mnie nie kręcą.

Chociaż wolałabym coś takiego niż faceta położone pod czymś (że tak nawiążę do jednego wątku na wizażu:P)

<3 <3 <3
Stary 2013-02-11, 10:06   #4092
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Chociaż wolałabym coś takiego niż faceta położone pod czymś (że tak nawiążę do jednego wątku na wizażu:P)
Gadaj o co chodzi. Ja jak zwykle niezorientowana

Stary 2013-02-11, 10:11   #4093
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Nom więc nie zakładam ale Moniko Faustyno ty jako posiadaczka dziecka masz zadanie ....
Ale ja nie mieszkam w Polsce . Czasem kupuję w sieciówkach typu H&M czy C&A, ale częściej kupuję w lokalnych, holenderskich sieciówkach, bo mam bliżej po prostu . Czy ładne? Nie wiem... jeśli kupuję w globalnych sieciach, to wszędzie ubranka są takie same. Co mnie dziwi...jest sieciówka Hema (ubrania, kosmetyki, rzeczy do domu, jedzenie, wszystko, nawet rowery) i tam...ubranka gładkie, jednokolorowe, są droższe od tych z nadrukami . Chciałam kupić zwykłego szarego bodziaka, żeby mała nie miała samych różów i fioletów (nie wiem, czemu ktoś się uparł, że dziewczynki muszą nosić tylko to). Gładki bodziak kosztował chyba 7€ a taki z nadrukiem 5€ . Za to jest fajniejszy, bo przedstawia lisa na rowerze (http://www.hema.nl/winkel/baby-en-ki...tart_index=160).

Akcja z US centrum handlowego... może gość za dużo się naczytał serii z panem Gray'em?
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 10:29   #4094
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chciałam kupić zwykłego szarego bodziaka, żeby mała nie miała samych różów i fioletów (nie wiem, czemu ktoś się uparł, że dziewczynki muszą nosić tylko to).
Też tego nie ogarniam.

Tak w ramach ciekawostki – są miejsca w Polsce, gdzie to chłopców ubiera się na różowo, a dziewczynki na niebiesko. Ponoć jest to tłumaczone tak, że na obrazach Matka Boska ma niebieskie szaty, a Jezus różowe
Stary 2013-02-11, 10:37   #4095
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Też tego nie ogarniam.

Tak w ramach ciekawostki – są miejsca w Polsce, gdzie to chłopców ubiera się na różowo, a dziewczynki na niebiesko. Ponoć jest to tłumaczone tak, że na obrazach Matka Boska ma niebieskie szaty, a Jezus różowe
Spoko .

Ja już mam to gdzieś i kupuję to, co mi się podoba. Nie ważne, jaki dział . Na dziewczęcym nie kupię granatowych spodenek . Chociaż, jak oglądałam ciuszki dla starszych dzieci, konkretnie dziewczynek, to są kolorowe i wcale nie ma tyle różu. Ale dobija mnie, że wszędzie są falbanki i kokardki...ok to dziewczynka, ale chciałabym, żeby miała różnorodną garderobę. Poza tym, mam nadzieję, że kiedyś uda nam się jakiś chłopak hahahaah .

A co do bana...to dłuuuga historia. W skrócie: odpyskowałam jakiejś agresywnej użytkowniczce, za co dostałam punkt karny. Wkurzyłam się i skrytykowałam górę i na swojego pecha z inną użytkowniczką wyśmiałyśmy i zepsułyśmy wątek z odliczaniem od 335353263798373 do 0. Dostałam bana za trollowanie . To nic, że sama zgłaszam trolle, reklamy, agresywne wypowiedzi i inne śmieci. Miałam focha na górę i zakładałam konta klony, ale znudziło mnie ciągłe banowanie, więc napisałam malila z przeprosinami i....oto jestem .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 10:44   #4096
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Co do wątku blogereskiego- czy tylko ja byłam na leniwa, żeby czytać to co na biało? :P
Nie tylko ty
Stary 2013-02-11, 10:51   #4097
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Po mojej pierwszej próbie też takie akcje były - jakieś totalne randomy wylewające rozpacz i żal na moim profilu na nk o.O W końcu się wkurzyłam i usunęlam konto.
O matko, współczuję bo to naprawdę musiało być wkur.wiajace. I właśnie zawsze sa to osoby które tak do końca nie znały tej osoby.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:08   #4098
201706190936
Konto usunięte

Mnie dziwi bezmyślność niektórych kierowców i pieszych. Gorzej niż dzieci z przedszkola
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:49   #4099
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Ja nawet kubka bym nie chciała. Ewentualnie na puzzle bym mogła oko przymknąć, bo uwielbiam układać i to nie jest taki nachalny prezent, który musi być na wierzchu, tylko raz się ułoży i do pudełka z powrotem Dziecinne mi się wydają takie prezenty. I o ile w wieku 16-17 lat rozumiem, że to szczyt romantyczności, tak nie wiem, jak można po 20 dawać takie prezenty.
Ja kubek zawsze przyjmę

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Myślałam, że padnę jak przeczytałam to co na biało napisała założycielka wątku. I Twoje pytanie: "Wysyłasz przyjacielowi nagie foty". Jej odpowiedź: "temu tak"

Niektórzy to lubią mieć problemy chyba...
I to mnie dziwi.
To mnie dziwi Mam dużo kumpli, ale żaden nie ma mojego nagiego zdjęcia

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:00   #4100
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
O matko, współczuję bo to naprawdę musiało być wkur.wiajace. I właśnie zawsze sa to osoby które tak do końca nie znały tej osoby.
Ano, z tego, co wiem bliscy publicznie takich spraw nie wywlekają i robią to zazwyczaj, pardon my French, totalnie obcy idioci z zadatkami na drama queen No niektórzy nie ogarniają pojęcia taktu.
Stary 2013-02-11, 12:07   #4101
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Też tego nie ogarniam.

Moja mama właśnie tak dopasowuje kolory do płci niemowlaka (tylko wątpię, żeby to akurat u niej miało religijne podłoże), co mnie niezmiernie denerwuje (nawet nie wiem dlaczego). A przecież wystarczy spojrzeć na witrynę jakiegokolwiek sklepu z ciuszkami dla dzieci i ewidentnie najwięcej ubrań dla dziewczynek (te w hello kitty, laleczki, kwiatuszki, jednorożce i inne okropieństwa) są różowe, więc to byłby chyba ten wiodący kolor dla płci niewieściej w wydaniu mini...?

(A przecież ten neutralny szarawy bodziak z linku Moniki jest milion razy ładniejszy niż różowe oczo*ebne paskudztwa.)

Cytat:
Czyli tak naprawdę nie są Twoimi best friends.... Tylko best friends dostają nagie foty. Zaraz powysyłam takowe komu trzeba, niech wiedzą, że są najwyżej w hierarchii znajomych

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:11   #4102
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Czyli tak naprawdę nie są Twoimi best friends.... Tylko best friends dostają nagie foty. Zaraz powysyłam takowe komu trzeba, niech wiedzą, że są najwyżej w hierarchii znajomych
Ja bym też chciała, ale mój best friend jest gejem i nawet go to nie ruszy...
chyba że wyślę mu moje nieogolone nogi...ooo to jest dobry pomysł
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:14   #4103
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Ja bym też chciała, ale mój best friend jest gejem i nawet go to nie ruszy...
To wysyłasz mu nagie foty swojego faceta, no. Czego się nie robi dla przyjaciół

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:18   #4104
Phoce
Flawless

Cytat:
Każdego dnia człowiek jest brutalnie uświadamiany, że jest forever alone
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:22   #4105
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Moi też.
Gdybym wysłała takie zdjęcie przyjacielowi to prawdopodobnie przestałby się do mnie odzywać.
TŻ kiedyś miał, ale chyba wykasował dla bezpieczeństwa.
Dziwi mnie, że ludzie nie nazywają rzeczy po imieniu. "Wysyłam mu nagie fotki, ale to tylko przyjaciel i jeszcze ma taką wredną dziewczynę, która się o nasze kontakty wkurza. Przecież ja go kocham jak brata"
wybaczcie, ale jak głupim trzeba być...

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Właśnie....

Stary 2013-02-11, 12:34   #4106
Duszaniola
Wtajemniczenie

Byłam na ponownie zamkniętym wątku blogerskim i dziwi mnie, że ludzie się oburzają, że ktoś komentuje, to co napisali, bo to nie do tej osoby było. To jak ktoś nie chce komentowania to niech pisze na PW.

I dziwi mnie dziwienie się, że dziewczyna nie chce, żeby facet się przyjaźnił z laską, która mu wysyła nagie foty.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:36   #4107
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mnie nikt nie wysłał gołych fot. To znaczy, że nikt mnie nie lubi?
Stary 2013-02-11, 12:47   #4108
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Może musisz wysłać pierwsza?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:47   #4109
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Mnie nikt nie wysłał gołych fot. To znaczy, że nikt mnie nie lubi?
No własnie mnie uświadomiłyście ze jestem no-lifem, ani nie wysłałam nikomu swoich nagich fot ani od nikogo takich nie otrzymałam.
Stary 2013-02-11, 12:56   #4110
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
No własnie mnie uświadomiłyście ze jestem no-lifem, ani nie wysłałam nikomu swoich nagich fot ani od nikogo takich nie otrzymałam.
Najwyraźniej nie masz prawdziwych przyjaciół. Jakież to smutne...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości