|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Uwaga, wylewam frustracje. Wczoraj wieczorem powiesił się chłopak z którym chodziłam do klasy, dzisiaj wszyscy na fb ustawiaja zdjęcia profilowe z nim i pisza R.I.P. na jego stronie. Cholernie mnie to dziwi, czego oni oczekuja? Że ten chłopak kliknie im 'lubię to'?
Dziwi mnie to, no, tak samo jak jakaś dziewczyna, której babcia zmarła 'babciu byłaś cudowna, gdyby nie ty nie byłabym tam gdzie teraz jestem bla bla bla'. Kuźwa, gdyby ktoś kogo znam umarł ostatnie co przyszłoby mi do głowy do siedzenie na fb, ale może to ja jakaś dziwna jestem? Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2013-02-11 o 00:11 |
|
|
|
#4082 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
. O ile zdjęcie ładne.
|
|
#4083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Myślałam, że padnę jak przeczytałam to co na biało napisała założycielka wątku. I Twoje pytanie: "Wysyłasz przyjacielowi nagie foty". Jej odpowiedź: "temu tak
"Niektórzy to lubią mieć problemy chyba... I to mnie dziwi.
|
#4085 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#4086 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w szkolach jest ich nawert wiecej, jesli nie sa wykorzystane, bo nie padal snieg to dzieciaki szybciej maja koniec roku szkolnego.. jednak w tym roku wykorzuystali wszytsko, ze wzgledu na brak pradu po huraganie Sandy, ok 10 dni.. ---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ---------- Cytat:
pamietam jak sie uczyalm, ze posluguja sie African American Vernacular English i nie moglam uwierzyc ze angielski używany przez czarnych Amerykanów, uważany jest za osobny język, a nie dialekt ... no i jak teraz mam na codzien okazje pogadac z takimi, to czasem krzywie sie na boki i co chwila excuse me, bo nie wiem co on tam papla i w jakim to jezyku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- dzis doswiadczylam niesamowitego spotkania, chodzilam sobie z mama mojego chlopaka po centrum handlowym, bylysmy na kilkuogodzinnych zakupach i jedzeniu, kiedy nagle stoje w H&M, ona przy kasie, bo za cos placi, i podchodzi do mnie koles, blondyn, z kolczykami w uszach, wygladajacy na max 19 lat, i sie mnie pyta - czy to ja chodzilam po centrum handlowym 2 godziny temu? a ja na to, ze tak, po chwili sie mnie pyta czy jestem Niemka, a ja mowie ze nie, ale mowie plynnie po niem (wygladal troche na niemca, wiec od razu pomyslalam ze moze wygodniej bedzie mu sprechac , ale mowil jak czysty ameykanin), on na to, ze nie mowi po niemiecku, i sie pyta z jakiego kraju jestem, wiec mowie ze z POLSKI - a on, naprawde? a ja do niego, ze w PL tez sa dziewczyny o blond wlosach i niebieskich oczach, w innych krajach Europy zreszta tez. powiedzial mi ze byl kiedys nauczycielem - myslalam ze padne - wypytywal sie mnie gdzie mieszkam i sie ucze, no i po chwili mowi, ze Twoja mama juz skonczyla placic przy kasie, a ja do niego, ze to nie moja mama tylko mojego chlopka mama (jestesmy podobne), poo czym on do mnie, ze oooo - masz chlopaka? a ja ze tak, i zadaje pytanie, ktore scina mnie z nog: czy mozemy miec - w czystym tlumaczeniu - love affair - romans..? a ja mowie, ze nie, a on, ze czemu, a ja ze mam chlopaka.. a on, to szkoda, na szczescie juz muialam isc, wiec sie pozegnalam..nie no myslalam, ze padne tam trupem, koles pytal sie mnie na bezczelnego czy po prostu nie chcialabym zdradzic swojego chlopaka, powtorzyl tekst o romansie 3 razy... nie wiem czy byl naprawde zrozpaczony czy co.. czy psycho?
|
|
#4087 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
-- Co do wątku blogereskiego- czy tylko ja byłam na leniwa, żeby czytać to co na biało? :P ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Co ty o życiu wiesz! o!I zobaczymy jak Ty będziesz pracować po 12 godz i wychowywać dzieci to czy też będzie wystarczać na rzeczy z wysokiej półki dla dzieci. życia nie znasz :Admin:
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to w Niemczech najładniej po niemiecku mówią arabowie, a rodzimi Niemcy robia cos takiego bueiwwieyfbvqewiufvuev i nie zrozumiesz bo mowia za szybko, diatektami a nie Hochdeutsch i niewyraźnie. |
|
|
|
|
#4089 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Jak ktoś coś napisze, co chce się skomentować to się komentuje, w innym wypadku - tylko czyta. Na innych wątkach na plotkowym też tylko jakaś część wypowiedzi jest cytowana.
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4091 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Że już o aptece nie wspomnę- a staram się używać najprostszych możliwych słów. Ale jak się człowiek zapyta czy mówią po angielsku to tak i oczywiście ![]() -- Co do zdjęć- ja w ogóle za nimi nie przepadam, a dostać to mogę w ramce, żadne koszulki i inne mnie nie kręcą. Chociaż wolałabym coś takiego niż faceta położone pod czymś (że tak nawiążę do jednego wątku na wizażu:P)
|
|
#4092 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Ja jak zwykle niezorientowana
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czasem kupuję w sieciówkach typu H&M czy C&A, ale częściej kupuję w lokalnych, holenderskich sieciówkach, bo mam bliżej po prostu . Czy ładne? Nie wiem... jeśli kupuję w globalnych sieciach, to wszędzie ubranka są takie same. Co mnie dziwi...jest sieciówka Hema (ubrania, kosmetyki, rzeczy do domu, jedzenie, wszystko, nawet rowery) i tam...ubranka gładkie, jednokolorowe, są droższe od tych z nadrukami . Chciałam kupić zwykłego szarego bodziaka, żeby mała nie miała samych różów i fioletów (nie wiem, czemu ktoś się uparł, że dziewczynki muszą nosić tylko to). Gładki bodziak kosztował chyba 7€ a taki z nadrukiem 5€ Akcja z US centrum handlowego... może gość za dużo się naczytał serii z panem Gray'em? |
|
|
|
|
#4094 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Tak w ramach ciekawostki – są miejsca w Polsce, gdzie to chłopców ubiera się na różowo, a dziewczynki na niebiesko. Ponoć jest to tłumaczone tak, że na obrazach Matka Boska ma niebieskie szaty, a Jezus różowe
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja już mam to gdzieś i kupuję to, co mi się podoba. Nie ważne, jaki dział . Na dziewczęcym nie kupię granatowych spodenek . Chociaż, jak oglądałam ciuszki dla starszych dzieci, konkretnie dziewczynek, to są kolorowe i wcale nie ma tyle różu. Ale dobija mnie, że wszędzie są falbanki i kokardki...ok to dziewczynka, ale chciałabym, żeby miała różnorodną garderobę. Poza tym, mam nadzieję, że kiedyś uda nam się jakiś chłopak hahahaah A co do bana...to dłuuuga historia. W skrócie: odpyskowałam jakiejś agresywnej użytkowniczce, za co dostałam punkt karny. Wkurzyłam się i skrytykowałam górę i na swojego pecha z inną użytkowniczką wyśmiałyśmy i zepsułyśmy wątek z odliczaniem od 335353263798373 do 0. Dostałam bana za trollowanie . To nic, że sama zgłaszam trolle, reklamy, agresywne wypowiedzi i inne śmieci. Miałam focha na górę i zakładałam konta klony, ale znudziło mnie ciągłe banowanie, więc napisałam malila z przeprosinami i....oto jestem .
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, współczuję bo to naprawdę musiało być wkur.wiajace. I właśnie zawsze sa to osoby które tak do końca nie znały tej osoby.
|
|
|
|
#4098 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziwi bezmyślność niektórych kierowców i pieszych. Gorzej niż dzieci z przedszkola
|
|
|
|
#4099 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam dużo kumpli, ale żaden nie ma mojego nagiego zdjęcia
|
|
|
#4100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No niektórzy nie ogarniają pojęcia taktu.
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama właśnie tak dopasowuje kolory do płci niemowlaka (tylko wątpię, żeby to akurat u niej miało religijne podłoże), co mnie niezmiernie denerwuje (nawet nie wiem dlaczego (A przecież ten neutralny szarawy bodziak z linku Moniki jest milion razy ładniejszy niż różowe oczo*ebne paskudztwa.) Czyli tak naprawdę nie są Twoimi best friends.... Tylko best friends dostają nagie foty. Zaraz powysyłam takowe komu trzeba, niech wiedzą, że są najwyżej w hierarchii znajomych
|
|
#4102 | |
|
Flawless
|
Cytat:
chyba że wyślę mu moje nieogolone nogi...ooo to jest dobry pomysł
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4104 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#4105 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Gdybym wysłała takie zdjęcie przyjacielowi to prawdopodobnie przestałby się do mnie odzywać. TŻ kiedyś miał, ale chyba wykasował dla bezpieczeństwa. Dziwi mnie, że ludzie nie nazywają rzeczy po imieniu. "Wysyłam mu nagie fotki, ale to tylko przyjaciel i jeszcze ma taką wredną dziewczynę, która się o nasze kontakty wkurza. Przecież ja go kocham jak brata" wybaczcie, ale jak głupim trzeba być... ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam na ponownie zamkniętym wątku blogerskim i dziwi mnie, że ludzie się oburzają, że ktoś komentuje, to co napisali, bo to nie do tej osoby było. To jak ktoś nie chce komentowania to niech pisze na PW.
I dziwi mnie dziwienie się, że dziewczyna nie chce, żeby facet się przyjaźnił z laską, która mu wysyła nagie foty.
|
#4107 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie nikt nie wysłał gołych fot. To znaczy, że nikt mnie nie lubi
?
|
#4108 |
|
Konto usunięte
|
Może musisz wysłać pierwsza?
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Jakież to smutne...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

.
), ale wtedy byliśmy na odległość i ach, tak romantycznie 

.
, ale mowil jak czysty ameykanin), on na to, ze nie mowi po niemiecku, i sie pyta z jakiego kraju jestem, wiec mowie ze z POLSKI - a on, naprawde? a ja do niego, ze w PL tez sa dziewczyny o blond wlosach i niebieskich oczach, w innych krajach Europy zreszta tez. powiedzial mi ze byl kiedys nauczycielem - myslalam ze padne - wypytywal sie mnie gdzie mieszkam i sie ucze, no i po chwili mowi, ze Twoja mama juz skonczyla placic przy kasie, a ja do niego, ze to nie moja mama tylko mojego chlopka mama (jestesmy podobne), poo czym on do mnie, ze oooo - masz chlopaka? a ja ze tak, i zadaje pytanie, ktore scina mnie z nog: czy mozemy miec - w czystym tlumaczeniu - love affair - romans..? a ja mowie, ze nie, a on, ze czemu, a ja ze mam chlopaka.. a on, to szkoda, na szczescie juz muialam isc, wiec sie pozegnalam..

. Ja jak zwykle niezorientowana
. Czasem kupuję w sieciówkach typu H&M czy C&A, ale częściej kupuję w lokalnych, holenderskich sieciówkach, bo mam bliżej po prostu
. Chciałam kupić zwykłego szarego bodziaka, żeby mała nie miała samych różów i fioletów (nie wiem, czemu ktoś się uparł, że dziewczynki muszą nosić tylko to). Gładki bodziak kosztował chyba 7€ a taki z nadrukiem 5€
No niektórzy nie ogarniają pojęcia taktu.
?